תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי. פיירפוקס גירסה אחרונה- כשיש 20-30 לשוניות פתוחות הדפדפן משתמש ב1GB+ של RAM ו50-60% בCPU(לפעמים גם 70% - Q9550) עשיתי ניסיון וניטרלתי את כל התוספות , הוא לוקח בסביבות 600MB וגם CPU נמוך. איך לדעת איזה תוספות טוחנות זיכרון ויש דרך להעתיק את כל השמות של התוספות לכאן? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדי פעם ה Firefox שלי חוטף את החררא ומתחיל פתאום לתפוס יותר ויותר RAM עד שכל ה Windows שלי תקוע ואני חייב לסגור את ה Firefox מה Task Manager כדי שאני אוכל לעשות משהו.. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם?
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום כולם! אני משתמש דיי הרבה זמן בפיירפוקס זה פעם ראשונה שזה קורה לי, הדפדפן לא "זוכר" אתרים בשורת כתובת החלק המוזר זה שלא נגעתי בכלום, פשוט כיביתי את המחשב הדלקתי ופוף כל הכתובות נעלמו ואחרי שאני מכבה ומדליק שוב זה שוב קורה תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, התקנתי firefox 4.0 עברית, לאחר שימוש ממושך ומוצלח בגירסאות קודמות. אחרי כמה ימים התוכנה התחילה להיתקע כמה שניות לאחר ההפעלה. הסרתי את התוכנה וזרתי לגירסא 3.16 וגם שם התוכנה נתקעת (מה שלא קרה לפני התקנה של גירסא 4.0). האם יש רעיון למישהו מה לעשות? אני אוהב את הדפדפן הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי ניסתי להוריד (לבטל) כל הADDONS וכו' ועדיין מידי פעם הFIREFOX נתקע לי! אבל לא תגידו לשניה, אלא ממש לכמה שניות טובות! אפילו עכשו שרושם פה משהו, הוא נתקע! יש למישהו עצות? אני רוצה גם לנסות להתקין אותו "נקי, לחלוטין כלומר למחוק הכל (כל הפרופיל, ממש כאילו התקנה על מחשב חדש לחלוטין) מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזאתי ? תודה מראש! דרך אגב, אני מריץ חלונות VISTA 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
משום מה FireFox לא מציג לי עמודים ספציפיים כמו העמוד נתונים על החשבון בנק שלי ב"מזרחי-טפחות" או עמוד הנתונים לגבי הגיוס שלי לצה"ל באתר "עולים על מדים". אני מצליח לצפות בעמודים האלה רק דרך Explorer 6. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי FIREFOX גירסה 1.5 שעבדה טוב. שידרגתי לגירסה 2.0.03 ומאז כשאני רוצה להפעיל את הFIREFOX הוא מראה לי הודעת שגיעה בלי שהתוכנה עולה בכלל. הסרתי והתקנתי מחדש לא עזר. בדקתי וירוסים, רוגלות, בדיקת זיכרון-הכל תקין. ניסיתי להפעיל את הFIREFOX בSAFE MOD גם יש קריסה. אני משתמש בKASPARSKY INTERNET SECURITY ו-AVG ANTISPYWARE מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח כמה טאבים במקביל או נותן לו להעלות כמה אתרים ביחד הוא פשוט קורס! דבר נוסף לציין, פעם לא היו לי בעיות בכלל ,שום כלום. איזה יום מנוע חיפוש של DAP השתלט לי על המחשב ומישהו בפורום נתן לי שורת סקריפט להוסיף אותה -> הוא סידר לי את הבעיה אבל מאז הוא קורס. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש לא עזר.. בבקשה עזרה, אי אפשר לגלוש ככה!!!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
באתרים בעלי streaming של הווינדוס מדיה פלייר, הפייר פוקס עושה בעיות. הוא מציג את ההודעה שבתמונה, ואז מחליט לקרוס, או פשוט לא להציג את הווידאו... הקטע המוזר שהכל עבד לי נורמלי עד לפני כמה ימים...פתאום ההודעה החלה לצוץ. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה הרבה קריסות של הדריבר של הכרטיס מסך בשימוש בשועל האש.. דבר מאוד מוזר, הדריבר עובד מצויין בכל שאר הדברים, בדקתי ברשת וגיליתי שיש לא מעט משתמשים שקורס להם הדריבר עם FF , למעשה לפני דקה ה FF הקפיא לא את כל המחשב עד שעשיתי ריסט.. דבר מוזר ומעצבן, כרגע אני עם אקספלורר 9 שעובד מצויין (פשוט כבר התרגלתי לFF)... אשמח לדעת אם יש פיתרון... (כבר עברתי על הדריברים מ 260 ועד לאחרון...)
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Firefox קורס המון תוך כדי גלישה, לא הצלחתי למצוא מכנה משותף לכל הקריסות.אני לא זוכרת מאיזה גרסה בדיוק זה התחיל לקרות, אולי מגרסה 4. מותקנות לי מספר הרחבות אבל בגרסאות קודמות זה לא היה קורה עם אותן הרחבות בדיוק. אני בינתיים עם הכרום אבל הוא עובד ממש לאט בפורום אחר שאני גולשת בו (Home Theater Israel אם זה משנה). יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום כול פעם שאני נכנס לyoutube ומנשא לראות במסך מלא סרטון הדפדפן קורס נשאתי גם במצב בטוח ועדין יש את הבעיה הזאת. משהו יודע אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
^^ הוא כל הזמן קורס לי כשאני נכנס ל YNET עם "פתח בטאב חדש" מי יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לרדד בגרסה של הדפדפן וגם לעלות אבל ללא שינוי :s05:
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי אחרי שהתחלתי להשתמש בפיירפוקס של מוזילה אני ממש לא חושב לחזור לאקספלורר. משום מה גם הפיירפוקס קורס לעיתים (רחוקות). לפעמים הוא גם מסרב לעלות והוא פותח מסך קטן שכתוב שם משהו שהפרופיל הנוכחי בשימוש, ועלי לבחור האם ברצוני לפתוח אותו עים הפרופיל הנוכחי (לא עובד), לפתוח פרופיל חדש ועוד אופציה. בפעם האחרונה בחרתי לפתוח פרופיל חדש ואז הוא איפס את כל ההגדרות ומחק את כל הExtentions וה-Bookmarks. ועכשיו אני מנסה לחזור לפרופיל הקודם ואני לא מצליח. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הם העלו עיצוב חדש לא מזמן והוא עושה לי בעיות בלי הפסקה.. הגופנים נמצאים הפוך לא עולים תמונות וזמן הטעינה גדול... אני משתמש בפיירפוקס מעל חודש אבל לא מבין יותר מידי.. עצות לשיפור המראה באתר הצפציפי הזה יתקבלו בברכה! http://www.sport5.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי פיירפוקס של מוזילה באנגלית. התקנתי כמו שצריך והכל. אבל שאני לוחץ על האיקון זה מראה את השעון חול ופשוט עוצר ושום דבר לא נפתח. חשבתי שזה מחכה לאישור מהנורטון כמו שבדר"כ אבל חיכיתי המון זמן וזה לא קרה. וניסיתי שוב ושוב והתקנתי מחדש וכלום. מה נראה לכם שזה? (הורדתי מהאתר המקורי ויש לי XP PRO SP2) צריך גם לציין שניסיתי להכניס אותו לרשימה של ה exception בפיירוול של הוינדווס,וגם לאחר שעשיתי לו PERMIT בנורון אנטי וירוס ואינטרנט סקירטי.. לא הולך.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה שאני מפעיל את הפיירפוקס הוא מגיעה למינימום 163MB של זיכרון...ושאני משחק בחווה בפייסבוק הוא כבר ממש נתקע ומגיע ל512MB ול50% מעבד.... למה זה ככה?....
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
למקרה שמשהו לא מובן, צירפתי צילום מסך. אם אני מוריד קובץ מסויים דרך פיירפוקס, אותו הקובץ מופיע לי פעמיים במיקום ההורדה, כשאחד מהם הוא זמני ונעלם ברגע שההורדה מסתיימת. לא כל כך קריטי, אבל קצת מפריע בגלל שמיקום ההורדה הוא שולחן העבודה, ואז נוצרים רווחים בין הקבצים שהורדו ואני צריך לעשות סדר ידנית. יש דרך לבטל את הופעת הקובץ הזמני? שמתי לב שב-IE לא מופיע אחד כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה זמן ב-Firefox. לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה שכאשר אני מוריד דברים אין לי את חלון רשימת ההורדות באותו הזמן. הקבצים אומנם בתהליך הורדה אבל אני לא רואה מה המצב שלהם ופרטים נלווים נוספים. אני גם השתמשתי בתוסף Download Statusbar שגם הוא נעלם. ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר,כולל מחיקה מה-regedit מה עושים במצב כזה? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום שלום. אז ככה, זה לא שכל שאר הבעיות שלי עם הויסטה נעלמו (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378527.0), פשוט כל פעם יש בעיה אחת שמאפילה על כל השאר. כרגע הבעיה היא בדפדפן FF. כל כמה זמן הגלישה באמצעות הדפדפן נפסקת, והוא לא נכנס יותר לאתרים (בזמן שב IE וב Chrome הגלישה כרגיל). אם אני מנסה לסגור את ה FF, הוא לא נעלם מה Task Manager ואי אפשר לסגור אותו דרך שם או דרך ה CMD. האפשרות היחידה שנשארת היא לעשות ריבוט (במידה ואני מתעקש על להמשיך לעבוד עם ה FF, היכן שכל התוספים והעזרים נמצאים). קראתי איפשהו שהבעיה הזאת (לפחות הקטע עם ה Task Manager) קשור איכשהו ל ZA PRO (גרסה 8.0.059.000) אבל עדיין לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לרעיונות והצעות, וגם לפתרון אבסולוטי א…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388115.30;topicseen ובגלל שהFF חמוד, אני בכל זאת ימשיך לנסות למרות שאני בטוח שללא לכל השאלות יש תשובות. אז מה הבעיה שלי... אני רוצה כל מיני דברים מהFF שאני רגיל אליהם בMAXTHON ושעושים את הגלישה בו למהנה ויעילה. אני אשמח כמובן אם מישהו יהיה מסוגל לפתור לי אותם. ואלה הם הדברים: 1) SPLIT VIEW שכולל TABS נפרדים לכל אחד מהSPLIT WINDOWS והופף לSPLIT ובחזרה בלחיצת כפתור אחת על ICON. (זה כל מה שאני רוצה מזה) 2) הזזת ואיחוד TOOLBARS, כמו למשל השורה הבזבזנית עם ה FILE/VIEW וכו... זהו בנתיים, יש עוד דברים, אני הוסיף אותם בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל היומנים שיצרתי ב- google calendar ל- remember the milk ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-