תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחר כל סיום של סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעת error שהנורטון לא סורק איזור בכתובת מסויימת. 1)למה הוא לא מצליח להכנס לשם, האם זה משהוא שאני יכול לשנות או שזה בא מבחוץ (וירוס וכדו') וסגר לי את האיזור בכתובת 2)מה נמצא בטווח הכתובת הזו אני מצרף את ההודעה שאני מקבל כדי להמחיש טוב יותר תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים [shadow=red,left][/shadow]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לדפדפן וזה פשוט לא נכנס. יש אפשרות לתקן את זה? איך אני נכנס בסייפמוד אולי בכדי לבטל את התוספים? גרסא 4, המקוללת.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להלביש כתוביות על סרט נבחר. למשל אין לי אופציה בתוכנה לקחת קובץ של כתוביות SRT וכדומה ולהלביש אותו על הסרט. איך אפשרי להלביש כתוביות על סרט בצורה הבטוחה והקצרה ביותר?? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי איך אני מפסיק את זה שמידי כמה דקות יש refresh של הדף למשל אני גולש בפורום של ynet וכל כמה דקות firefox עושה רענון ואז אני שוב צריך לפתוח את השורה שהייתי בה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי Tv-Out והכל פועל וסבבה, אבל זה לא נוח לעבור מהמאפייני תצוגה בין מסך למסך. חוצמזה גם כשאני מפעיל יציאה אחת אז השנייה מתבכה... יש תוכנה שתאפשר לי מעבר נוח יותר בין התצוגות ו/או תתן לי להוציא על 2 הצגים במקביל? נ.ב. יש לי MSI GeForce3 Ti200.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחרי מעבר ממערכת הפעלה 32BIT ל 64BIT, ניסיתי להתקין את תוסף ה IE-TAB בפיירפוקס, אבל קיבלתי הודעת שגיאה. יש למישהו התקנה של תוסף ה IE-TAB עם תמיכה ל 64BIT? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 24.03.2008 בשעה 18:17:01 הקפצה...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קיבלתי משימה להביא לצוות תוכנה חדשה ויעילה היא לא חייבת להיות קשורה לעיסוק הצוות. כעיקרון אני מתעסק בבדיקות תוכנה ותיכנות. יש המלצות לתוכנות שימושיות? שמעתי על resharper חקרתי קצת את התוכנה אבל לא מצאתי בה שום דבר מיוחד... אם מישהו יכול להגיד לי מה מיוחד ושימושי בה אני ישמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
עשיתי סרט בגודל 1.2 גיגה ואני רוצה לחצות אותו כיצד? ניסיתי בVIRDUB וכל הסינכרון הלך (התמונה רצה יותר מהר מהקול) ניסיתי עם AVICHOP ולא היה לי סאונד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הלוח: P4S800D ציפסט:SIS655FX חברה יש לי מחשב והתקנתי בו כונן SATA אבל כאשר אני בא להתקין את WINDOWS XP SP2 הוא אינו מזהה לי את הכונן. גם בביוס הכונן אינו מזוהה. אני יודע שבהתקנה של ה WINDOWS יש הוספת דריבר לכונן SATA. וניסיתי גם את הדריברים שיש בדיסק של הלוח. אם מישהו יכול להביא לי את הקבצים או לרשום לי איזה קבצים צריכים להיות זה יעזור.. תודה מראש טומי
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה אתם משתמשים? בתוכנות הרגילות או משהו כמו מירנדה וכאלה לשימוש בכל התכונות יחדיו?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם XP SP3 בבית, המחשב עבר פירמוט. לאחר הפירמוט צצה בעיה, כאשר מנסים לפתוח שיר הוא פועל, לעומת זאת שפותחים ווידאיו המחשב עושה לעצמו ריסטרט. לא משנה באיזה תוכנה פותחים, ניסיתי להתקין מספר שונה של קודקים, עידכנתי את כל הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש נפתרה הבעיה: חבילת הקודקים K-lite codec pack 4.95 פתרה את הבעיה [כל שאר הגרסאות גם גרמו לבעיה כולל החדשות יותר].
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יש לי בעיה בכרטיס הקול המובנה עם הדרייבר של הSoundMAX(בגירסה 6.20.100.1362) שלפעמים אחרי כמה דקות אם לדוגמא ראיתי סרטון בדפדפן ואז הייתה בעיה בהתקני הערבול אז אני יכול להמשיך לשמוע כל דבר שקשור רק לדפדפן(פרסומות או סרטונים אחרים), זה קורה גם עם המסנג'ר או עם עם נגן המדיה ועוד נגנים שונים, הדבר האחרון שבדרך כלל שמעתי, רק דרכו אני יכול להמשיך לשמוע כאשר הבעיה מתחילה. ואז מה שאני צריך לעשות זה את הדבר הבא: למחוק את הערכי רישום הבאים ואז להפעיל מחדש את המחשב [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sensaura\Speaker] "ChannelConfig"=dword:00000033 "SpeakerGeometry"=dword:00000000 ואחרי ההפעלה מחדש הכל חוזר לעבוד, אבל אחרי כמה דקות הבעיה שוב חוזרת על עצמה ומשהו מוזר…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להדפסה אני צריך תוכנה שתדפיס לי הרבה תמונות ולא אחת אחת.. וגם שיהיה אפשר לקבוע בה את הגודל שצריך להדפסה משהו בסגנון שיש בוינדווס אקספי של ההדפסה.. רק ששם זה חותך לי את התמונות אז אני לא משתמש בזה..
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא DRIVER מתאים ל HD 3850 ! יש לי מערכת XP HOME EDITION ומעבד P4. הורדתי כמעט מכול מקור אפשרי, וההתקנה של הדיסק שמצורף עם הכרטיס לא עובדת! תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה כתוב שאפשרות הoc וטלה למה אני לא יודע זה קשור לקובץ כל שהוא
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed:
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר למחשב (לכניסת המיקרופון) גיטרה, ודרך תוכנה כלשהי לקבל את האפקט המתאים ביציאת הרמקולים (עדיף בזמן אמת) אם כן, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
ניתן לקרוא פה על אקספלורר 9 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3873197,00.html
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום! וורד xp תקוע במצב בטוח. מחקתי את הנורמל וכלום לא עוזר. מנסה להימנע מהתקנה מחדש מחפש פתרון
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב הוא מחשב חדש שעוד לא נקנה אפילו מחר אני קונה אותו ככה שאני רוצה לדעת ישר מה לעשות לפני שאצור בלאגן.. ההרד דיסק הוא של 250GB, כעיקרון במחשב הנוכחי שלי יש לי בלאגן עצום.. זו שאלה קצת טיפשית, אבל באמת שאני לא יודע, איך נהוג לסדר את המחשב? כלומר, ההרד דיסק הוא הרד דיסק אחד (מקסימום אם תגידו שזה קריטי אקנה אחד של 160 ואחד של 80), נהוג לחלק את ההרד דיסק לכמה מחיצות? מה מתקינים לרוב בכל מחיצה? בנוסף, איך יודעים באיזה מחיצה נמצא My Documents? : : היכן נהוג להתקין תוכנות/משחקים? אשמח להבהרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-