תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
גירסה חדשה של התוכנה המצליחה מכולן הגיעה בידיוק אחרי spyware doctor לא שחכו אותה registry machanic עם גירסה חדשה 5.2 . קודם כל שיחררה עם הגרסה הזאת כלי יחודי פרי פיתוח PCTOOLS כלי חדש הניקרא Registry Monitor שממה שהבנתי הוא יכול לזהות בזמן אמת כל שינוי הנערך ברג'יסטרי ויכול להראות לכם על כתוב מה הישתנה. ויש עוד כמה פרטים תבינו בעצמכם מהתמונות ניראה פצצה מה שהם עשו כל הכבוד!!! ~~~ כל מי שמישתמש בתוכנה מוזמן להוריד תגירסה החדשה מפה.. http://www.pctools.com/registry-mechanic/ איזה שינוי נכון?! לא ציפיתי שאפשר ליתפוס משהו כזה כלי נהדר וגם מעכשיו היא יכולה לשבת על שורת המשימות ולעשות תעבודה. יאללה אנשים יום טוב לכולם! כל הכבוד להם באמת אחת החברות המצליחות בעולם ההי…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להדפסה אני צריך תוכנה שתדפיס לי הרבה תמונות ולא אחת אחת.. וגם שיהיה אפשר לקבוע בה את הגודל שצריך להדפסה משהו בסגנון שיש בוינדווס אקספי של ההדפסה.. רק ששם זה חותך לי את התמונות אז אני לא משתמש בזה..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכל המושיעים התותחים! אני פותח קובץ ב-Gmail שלי, קובץ של powerpoint אך הוא מסרב להפתח. הוא זורק לי הודעה שצילמתי וצירפתי בקובץ להודעה הזו. אני מחכה לתשובה, מי שיכול לעזור לפתור את זה אני מודה לו מראש. שני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed:
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
מסתבר שה-google toolbar משתלט על הקליק הימני כך שאי אפשר להשתמש בבבילון עם האינטרנט אקספלורר. מישהו מכיר דרך לבטל את ההשתלטות של ה-google toolbar? איפה בכלל נמצאים התפריטים של הקליק הימני ברג'יסטרי?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי אני מחפש עזרה/מדריך איך להאיץ את ההורדה בתוכנה אני לא מצליח לעבוד את ה 20K החיבור שלי הוא 1.5/96 לא דרך ראוטר תודה (מוריד רק קבצים חוקיים )
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מכירים דבר כזה כשאתם לוחצים על קיצור דרך ונכנסים ל PROPERTIES יש שם כל מני אפרויות כמו TARGEN , START IN, SHORTCUT KEY וכ'ו אז האפשרות SHORTCUT KEY עושה לי בעיות אם נגיד אני מגדיר שם שאם לוחצים F10 נגיד, אז הקיצור דרך יפעל יענו הקיצור דרך של התוכנה תפעל דרך לחיצה אחת במקלדת אז מה הבעיה שאחרי שאני מגדיר את זה , זה עובד הכל טוב ויפה עד שאני עושה ריסטארט למחשב ואז הכפתור F10 שהגדרתי אותו כבר לא עובד למרות שאם להכנס למאפיינים של הקיצור דרך הזה אז זה עדיין מוגדר שם הכפתור F10. מה אפשר לעשות איך אפשר לתקן את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כל שניה קופץ לי חלון ושואל אותי אם אני רוצה להתקין את האופציה הזו
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש למישהו אולי מושג למה WINDOWS TASK MANAGER לא מראה לי איזה תוכנה משתמשת לי בעוצמת מעבד. התוכנה מראה שהשימוש במעבד עומד על 70% (מצב היפוטטי) ואז לאחר שאני נכנס לא PROCESSES הוא מראה לי אחוזים בודדים ולא את התוכנה שלוקחת את מירב עוצמת העיבוד. מישהו נתל בתופע או יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ארז ככה עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו פה יכול בבקשה לעזור לי בתודה וחג שמיייח עידו
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Teleport Ultra v1.40 מישהו מכיר את התוכנה שמעתי שהיא זכתה בפרסים רבים וממש לא יודע איך משתמשים בה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא יודע מה גורם לזה, אבל קורה לי הרבה שפתאום כל המקשים משתגעים... אני לוחץ W, וזה סוגר את הEXPLORER, אני לא יכול לכתוב כלום, כאילו כל מקש עושה פעולה של מקש מהיר.. מה אפשר לעשות נגד זה ומה גורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן אנשים. הורדתי משחק כלשהו מקובץ לשני דיסקים של 7G קבצי ISO . לאחר ניסיון לפתוח אותם בתוכנת POWERISO גירה: 3.6 נאמר לי שלא ניתן לפתוח מהטענה הבאה ;the file format is invalid or unsupported האם זו בעיה של התוכנה או השקובץ פגום? כבר שני הורדות של 13G נמחקו בשל אותה הטענה the file format is invalid or unsupported האם יש תוכנה שמתאימה יותר לקבצי ISO בגודל 7G? תודה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחתוך קבצים APE ו-MPG? (לא חייב באותה תוכנה כמובן) ובקשה אחרת, קצת מוזרה אולי, אבל אנסה להיות ברור.... יש תוכנה כזאת שאפשר לסרוק איתה כוננים במחשב, ולשמור בקובץ קטן רק את הנתונים של הקבצים (שמות, וגודל) שיש לי בכל הכונן? (אם לא מובן תעירו, אני אנסה לנסח מחדש....) תודה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בסנדרה נותן לי טמ"פ מעבד שונה , ובAIDA32 נותן לי טמ"פ מעבד שונה לחלוטין למה ? והקטע שבAIDA32 זה נותן לי את האמיתי כמו שרשום בביוס .
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל הזמן שאני מתקין דברים וזה זה עושה לי סימני שאלה וגם שאני רואה סרטים בכל נגן התרגום הוא באותיות מוזרות כן יש לי ויסטה והוספתי עליו עברית אבל זה היה לפני שהתקנתי את העברית תודה רבה לעוזרים אני מאוד ישמח אם תעזרו לי כי זה בעיה ממש מעצבנת הנה תמונה : http://www.zix.co.il/images/175956058.jpg
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, במהלך הגלישה באתרים שיש בהם פרסומות פלאש מחורבנות כמו באתר הזה.. (לא הגזמתם!??!?) האתר עצמו לא נתקע ואפשר לגלוש באתר אבל הכפתורים שלמעלה (הבא הקודם וכו') אי אפשר ללחוץ עליהם הם נתקעים ורק אחרי כמה שניות זה משתחרר וחוזר חלילה. מה הבעיה יכולה להיות? עידכנתי את הפלאש לא עזר..
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, התקנתי firefox 4.0 עברית, לאחר שימוש ממושך ומוצלח בגירסאות קודמות. אחרי כמה ימים התוכנה התחילה להיתקע כמה שניות לאחר ההפעלה. הסרתי את התוכנה וזרתי לגירסא 3.16 וגם שם התוכנה נתקעת (מה שלא קרה לפני התקנה של גירסא 4.0). האם יש רעיון למישהו מה לעשות? אני אוהב את הדפדפן הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טוב אז התחילה לי בעיה לפני מספר ימים התחילו לקפוץ לי כל מיני אתרים בזמן שאני גולש סרקתי עם מלא תוכנות ועדיין קיימת הבעיה AVG Anti-Spyware AVG אנטי וירוס Spybot - Search & Destroy CCleaner מחקתי קוקיז וקבצים זמניים סרקתי את הרג'יסטרי ועדיין קופצים לי חלונות למישהו יש פיתרון? פרט לפירמוט! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסא 2.2 של ליאונארט . השאלה שלי היא , מה זה החצים ליד שם המשתמש שמוריד ממני , יש כאלה עם סמיילי שהם חברים שלי ויש שיש לידם שני חצים ,מה זה אומר ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אפשר את השם של גרסאת האימיול של לינטורק ? אני מתכוון ל-www.lionetwork.net תודה רבה לעוזר. נ.ב אם למשהוא יש לינק לתוכנה,אז אפשר בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-