תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה מומלצת וגיבוי תיקיות וקבצים. למשל אם אני מוסיף קבצים לתיקיה מסוימת אז התוכנה תזהה את השינוי בקבצים ותעדכן את התיקיה שעברה שינוי בדיסק הנייד. תודה לכל העוזרים והעוזרות, עומר
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להיכנס לאתר GMAIL כאשר GMAIL זוכר את החשבון שלי והסיסמא אני רואה את ההודעה של האתר שהוא מטעין אותו, אך האתר נתקעה וההודעה כאילו חוזרת על עצמה. כאשר אני מתנתק מחשבון ה-GMAIL שלי ונכנס מחדש ע"י הזנה ידנית של השם משתמש וסיסמא הוא נכנס לי לאתר. ניסיתי למחוק את כל הTEMPOARRY FILES של IE7 כולל COCKIES ועדיין אני נתקל בבעיה. אני מריץ WIN XP + SP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים מה זה פלאש גוט,תוספת לפיירפוקס כל הזמן שאני מתקינה זה קורס ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי IE7 באנגלית עכשיו כשאי בא להתקין את הגרסה בעברית הוא רושם לי שזה לא תומך בשפה של הוינדוס שלי אבל הוינדוס גם בעברית וגירסת הוינדוס שהתקנתי באה עם IE 7 מובנה איך אני יכול להחזיר ל 6 ??? מישהו יכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה בדיוק תוכנה צד שלישי? אם אפשר בבקשה תשובה?
-
- 2 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
הוא לא רוצה להתחבר לי לשרת מאז שהתקתני את ה zone alarm אבל ב za זה מראה שהאימיולב ווי ירוק כאילו יש אישור להעברת מידע באימיול וזה עדיין לא עובד גם כשסגרתי את ה za . ניסיתי להתקין את האימיול מחדש ועדיין יש תבעיה.. עזרה דחוףף
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי תקייה נסתרת ואני רוצה לראות את הקבצים בפנים עכשיו אני עושה כלים - תצוגה - הראה תיקיות נסתרות - אישור וישר אחרי שאני לוחץ אישור זה לא מראה לי שום תקייה נסתרת וגם מבלגן את כל הסדר של התקיות ואז שאני נכנס שוב וזה מראה לי כאילו לא לחצתי על להראות תיקיות נסתרות איך מסדרים? תודה לכול מי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
פתאום נפתחו לי מלא לשוניות ריקות בלי סוף עד שנתקע המחשב והייתי חייב לסיים את המשימה של IE מה גרם לכך מישהו יודע ? באג ידוע? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ישנה של לוג'יטק שאני מעוניין לעשות איתה מולטיטאץ' פאד לניסיון וראות איך זה מגיב אבל הדרייברים המצורפים לא מתאימים לויסטה 64 שלי. אין באתר של לוג'יטק דרייברים. המצלמה היא הכדורית הישנה של לוג'יטק, מהלבנות שעוד לא היה בהן מיקרופון, זה כל מה שאני יודע על המצלמה, קיבלתי אותה ב2003 אני חושב, וזהו, לא יודע לי יותר מזה. אם למישהו יש את הדרייברים הרגילים אפילו ולא ל64 ביט שסביר להניח שאין ויכול לתת לי אני אודה מאוד!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מקווה שזה בסדר יש לי סרט(קובץ AVI) והתמונה בפנים הפוכה איך אני הופך אותה שוב ?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
.. בבקשה אחים שלי חייב לעכשיו
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
בפעם האחרונה שבדקתי מה שהיה בעסק זה daemon tools ו alcohol 52% יש היום עוד תוכנות שיוצרות כונן וירטואלי שהן יותר טובות ממה שהזכרתי ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה בהגדרות הדיפולט שלה ורציתי לדעת האם יש איזשהי הגדרה שכדי לי לשנות כמו למשל GLOBAL MAX NIMBER OF CONNECTION או MAX NIMBER OF CONNECTION PER TORRENT או כל דבר אחר שהייתם ממליצים עליו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Win 7. אני מחפש דאדגט לשולחן העבודה, שיודע לי כשנכנס מייל. יש כזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני צריך להתקין משחק ובירשותי הקבצים מסוג אלו MDF ו- MDS איך אני יכול לפתוח אותם בלי daemon tools בתודה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 695C ורוב הזמן אני משתמש באופציית ה-DUPLEX (הדפסה בשני צידי הדף). הבעיה המטרידה היא שאני נאלץ כל פעם לסמן את האופציה הזו מחדש לפני הדפסה כי היא לא נשמרת כברירת מחדל. לא ראיתי שום עצה בעזרה של המדפסת לגבי זה. מישהו יודע מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מצטער מראש אם זה לא המקום, אבל פורום זה נראה לי הכי מתאים.. איזה אתר יכול לאכסן לי תמונה לתקופה ממושכת? תודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הכוונה היא לנגן של Windows 7..יש אפשרות שהנגן יופיע לייד שורת המשימות בצד ימין כמו בכל הגירסאות הקודמות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפות תוכנות שיכולות לעזור לעסקים ובכלל בזמן המשבר. הכוונה שכולם ימליצו על תוכנות שהמאגר יתעדכן. עדיפות לתוכנות חינמיות בעיקר קוד פתוח אבל לא רק. תוכנות השתלטות: Anydesk Team viewer TightVnc תוכנות שידור, Video chat OBS https://obsproject.com zoom https://zoom.us Skype לכידת מסך וידאו: OBS סנכרון קבצים: Syncthing https://syncthing.net התוכנה מסנכרנת בין קבצים PTP,המידע מוצפן בהעברה, הייעוד זה עמדות לא באותה רשת, למשל עבודה בית וכו'. יש לה גילוי אוטומטי, ז"א לא צריך IP קבוע וכו', יש לה גם אפשרות לשמירת גרסאות, מתריעה במידה וקובץ נשמר באותו זמן…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שבכותרת ועוד דבר: אפשר להוריד באופן חוקי את התוכנה "Access" (חלק מהאופיס) בלבד ? (דמו או משהו)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-