תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מחדש את מקסטון, ועכשיו כל פעם שאני מבצע חיפוש, המנוע הוא של YAHOO. ניסיתי להגדיר באפשרויות שהמנוע היחידי יהיה של גוגל, אבל זה לא עוזר! איך אפשר להגדיר את גוגל כמנוע החיפוש הראשי והיחידי?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש ביטורנט טוב ואני מעוניין לדעת אם הוא נוח להורדה ולא מסובך מדי,פשוט וקל - איזה לדעתכם הכי טוב ונוח? חוץ מ Bitcomet/Utorrent.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפעם לא מכונית על קיצונית ואקזוטית. הכיוון היה מכונית עירונית קטנה עם דגש על ההנאה בנהיגה. מפרט - מנוע אחורי (לא חסר לה תחת). 3 מקומות ישיבה, נהג במרכז (הרבה יותר כיף וגם מאפשר 3 מושבים במקום 2). דלתות פרפר (חוסך מקום בחנייה, הרבה פוזה). משקל, 900 קילו+ - . גג נפתח וחלון אחורי חשמלי שיורד שהופכים את המכונית לפוחה בלי לאבד את הקורות המרכזיות(פטנט שלי....לפחות נראה לי). מנוע - טויוטה ;D. עשיתי צעד קדימה הפעם והצלחתי לעשות החלקה נורמאלית למודל פעם ראשונה, עדיין יש קצת עבודה בכמה פינות אבל אין בעיה. הצעד הבא זה ללמוד לרנדר.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שתי תוכנות הוירטואליזציה המובילות מוצעות עכשיו בחינם (ה- VMware מציעים כרגע גירסה קצת מוגבלת, אבל בקרוב צפוייה הגירסה המלאה בחינם). מי משתיהן עדיפה, במיוחד מבחינת העומס על המערכת והביצועים?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-NICKNAME. תודה.
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
-
על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום, הורדתי לאחרונה קובץ RAR, הקלקתי עליו ונפתח הווינזיפ (זה לא אמור להיפתח עם הWINRAR?...) אז הוא פותח חלון כזה : http://img148.imageshack.us/my.php?image=problem4iw.png אני בוחר את הספריה ועושה ADD TO ARCHIVE וזה מקפיץ לי הודעה כזאת : error : no files were found that match your criteria - nothing to do (XXX) כאשר XXX זה שם הקובץ. מה לעשות כדי לפתוח אותו?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כבר בעיה עם הIE איזה שנתיים (אני משתמש פיירפוקס זה לא כל כך מפריע אבל לפעמים יש אתרים שאני חייב להיכנס בIE) הבעיה היא שכל פעם שפותחים את הIE אז לוקח לו בערך דקה-שתיים עד שהוא נהיה זמין (במשך הדקה-2 הוא פשוט תקוע) הבעיה הזאת מופיעה גם בתוכנות ומשחקים שמשתמשים במנוע של הIE ולכן גם זה מאוד מציק שהתוכנה/משחק נתקעים עד שהוא נטען... יש הצעות לפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ברגע שאני בא להדפיס דף נתונים מסויים ב ACROBAT אז מודפס לי במקום אנגלית ג'יבריש. מה שמוזר זה שיש דפיי נתונים שמודפסים כמו שצריך ויש כאלה שיוצאים ג'יבריש... מישהו יכול לעזור לי? אגב המדפסת שלי היא CANNON S330
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מתקין את התוכנה הוא אומר לי להכניס סריאל הכנסתי עשיתי נקסט וזה מה שהוא רושם לי " an incorrect serial number was entered. carefully enter your serial number again." ניסיתי להכניס עוד מלא סריאלים שהם אמורים להיות לאותה גירסה ועדיין קיבלתי אותו הודעה מישהו יודע מה עושים? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות נגיד נחנסתי לתוכנה CPU-Z ואני רוצה כאילו לצלם אותה ושהיא תהיה בקובץ בתמונות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שלוקחת סקרינשוטים (תמונות מסך)... לא ממשחקים... תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שניתן לפתוח קבצי VCR ולצפות בהם, או לחלופין תוכנה שממירה קבצי VCR לקבצים ידועים כמו: mpeg,avi,vcd וכו'. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב, אני מניח שאף אחד מכם לא מכיר את השם הזה, אבל זו תוכנה חדשה לגמרי בשוק, תוכנת דחיסה חדשה, והיא בהרבה יותר טובה מוינראר ווינזיפ, היא מכווצת בהרבה פחות (זה בדוק!!) משאר תוכנות דחיסה האחרות, אתם יכולים לנסות בעצמכם את התוכנה המדהימה הזאת. אני נותן לינק לאתר, צריך להרשם ומקבלים למייל שלכם לינק לתוכנה, התקנה עצמה מאוד פשוטה! וזאת רק גירסאת בטא למי שלא שם לב! תהנו http://myinfima.com/archive/?tab=download
-
- 38 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
פתאום בימים האחרונים לפעמיים שאני מפעיל תוכנה הכי קטנה או מעלה משהו קטן יש איזה קפצוץ מעצבן בWINAMP מה יכולה להיות הסיבה ???
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה בהתקנה של כרטיס קול במחשב עם לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8I915P DUO. יוצאת הודעת שגיאה שאומרת לי לבצע הפעלה מחדש או למחוק את הדרייבר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והדבר לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בטימר שנמצא במערכת ההפעלה Scheduled Tasks טוב השתמשתי עד כה ב WIN2000 ואם תוכנת AUTOIT ועם סקריפט קטן שהיה מזיז את העכבר לנקודה מסוימת במסך מקיש קליק שמאלי ואחר מכן זז הצידה בעיקרון השתמשתי בזה לצורך הקלטה עם תוכנת DR. DIVX אם אני מפעיל את הסקריפט מתוך RUN או הקלקה עליו הוא עובד אבל Scheduled Tasks לא מפעיל אותו כלל הסיומת שלו VBE והדוגמה היא -------------------------------------------------------------------- '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' ' Example WSH Script (VBScript) ' ' ' ©1999 Jonathan Bennett, jbennett@hidden.demon.co.uk ' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-