תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הנגן הראשי שלי למוזיקה הוא האייטונס (התרגלות מימי האייפון ) מה גם שהוא קליל ופשוט, אני לא צריך יותר מזה. מדי פעם אני מוריד מוזיקה ועדיין לא מוסיף אותה לפלייליסט, אז אני פשוט מפעיל אותה בדאבל קליק עם המדיה פלייר. אני מחפש תוכנה פשוטה, קלה ובעלת אקולייזר שתוכל להחליף אותו. הVLC לא אפשרות כיוון שאני משתמש בו לסרטים וכו' ואני לא לשנות כל פעם את האקולייזר. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי יש לי מצלמה מסוג GSMART MINI של MUSTEK,זוהי גם מצלמת WEB, אני צריך תוכנה שיהיה בא אפשרות להכניס רקעים במקום מסך כחול (כמו קוקו) ולערוך את הסרט (להוסיף ממקום אחר קטע או לטשטש את הפנים). חיפשתי ולא מצאתי כזו תוכנה, אנא עיזרו לי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש פתרון לבעיה מציקה: בעת כתיבה בסרגל הכתובות של הדפדפן אני מעוניין שהקלדה שגויה של עברית תוחלף אוטומטית לאנגלית (אין צורך להפך כמובן). למשל אם התכוונתי להקליד rnn ובמצב עברית מתקבל רממ שאוטומטית ובלי לחיצה על מקש כלשהו העברית תשתנה לאנגלית בסרגל הכתובות או שכבר בזמן ההקלדה כל אות עברית תהפוך למקבילה האנגלית. האם מישהו מכיר תוכנה או תוסף שעושים זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שתטמיע (באופן קבוע, שתהינה חלק מהתמונה) כתוביות (בפורמט SRT) בקבצי MKV. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשילוב כתוביות בסרט כך שיצא לי קובץ וידאו שאני יכול להמיר ולצרוב ל- DVD בלי קובץ הכתוביות הנוסף
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש תוכנה שתהיה קלה לשימוש, להכנת מדריכים מצולמים. הפונקציונליות הבסיסית שדרושה לי מהתוכנה היא ציור "חיצים", בלוני הסברים וסימון ויזואלי ל"לחץ פה" כל מה שמעבר לזה הוא מבורך אך לא נדרש. רצוי שהתוכנה תרוץ בלינוקס, אך אפשר להתפשר גם על וינדוס (מכיוון שהמדריכים הם בעיקר לוינדוס) מודה מראש לעוזרים, מקסים.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחיל להכין לא מיקסים...להכין... אם למשהו יש תוכנה טובה וכמה שיותר פשוטה זה יעזור לי מאוד תודה...
-
- 8 תגובות
- 11k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני מחפש תוכנה שאני יוכל לקחת תמונות וסרטון ולחבר אותם ולהדביק להם פס קול, הנה דוגמה למה שאני צריך לעשות - וכבר מצאתי שיר שאני רוצה לשים עם הסרטון הזה ( כמובן אם יש לכם שיר בסגנון של מלחמה כמו זה ובאורך של 3 וחצי דקות~ אני ישמח לשמוע! השיר שמצאתי מתאים בול רק שהוא טיפה קצר... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אם לא הבנתם בכותרת אז מדובר על פוסטר פרוייקט. הוא כולל ריבועים עם מלל על הפרוייקט ותמונות בין לבין. אני מנסה להכין אותו ב WORD ומתקשה. יש תוכנה טובה לזה? הערה בסוף הוא יופס על דף מטרX מטר וחצי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה Windows DVD Maker של Vista עושה עבודה פשוט מדהימה בנושא. יש לה תפריטים עם אנימציות והכל נראה מדהים. הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את ה Chapters ואם אני מכניס יותר מוידאו אחד אז כל אחד מהם הוא Chapter בפני עצמו במקום לראות את כל הקטעים. בכל מקרה אני מחפש תוכנה מקצועית שתאפשר לי לצרוב DVD משפחתיים אבל עדיין שיהיו להם תפריטים מרשימים.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עד עכשיו הכנתי תפריטים ל DVD עם Ulead DVD MovieFactory 5 , התכונה נחמדה ועושה את העבודה. הבעיה היא שהתפריטים שם לא מספיק עשירים אני מורגיש די מוגבל ל menu-ים שהם יצרו. אני מחפש תוכנה שעושה את עבודה - הכנה תפריטי DVD עם המרה ה video לפורמט המתאים וצורבת אבל עם יותר תפריטים עשריים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות סרט על הDVD שמחובר לטלויזיה שלי עכשיו הוא קורא רק AVI ואם אני רוצה כתוביות הן צריכות להיות מובנות על הסרט מצאתי איך להלביש את הכתוביות על הסרט אבל הוא יוצא בפורמט MKV שה-DVD לא יודע לקרוא... וכאשר אני ממיר בתוכנה יעודית מ-MKV ל-AVI זה משום מה מוריד את הכתוביות.. אני מחפש תוכנה שיכול לגם להלביש כתוביות על הסרט וגם להמיר לי אותו לפורמט AVI תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
הJETAUDIO פשוט לא מספיק... ז"א הוא לא גורם לזה לקרטע או משהו אבל האיכות סאונד בסרטונים עלובה למדי. תודה מראש THE DOM
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה להמרה של הפורמט WAV לפורמט MP3 . יש המון תוכנות שעושות את זה, העניין הוא שאני מחפש תוכנה שתוכל להמיר קבצים רבים בפקודה אחת - פשוט יש לי הרבה קבצים קטנים להמרה. בתודה רבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלוםלכולם אני מחפש תוכנה להמרה בין קידודים שונים של סרטים יש לי DVD שקורא DIVX אבל לא את כל הפורמטים האם יש תוכנה שבעזרת אני אכניס את קובץ הסרט והחליט לאיזה פורמט של אודיאו ווידיאו להמיר אותו לשם ההמחשה קובץ WMV ל AVI רגיל בתודה מראש אודי
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
שלתוכנה תיהיה אפשרות לקבוע את גוד הקובץ או את ה bitrate כמו שאפשר בתוכנה TMPGEnc רק שהיא תוכנה איטית לוקח לי בה פי 3 יותר זמן להעביר סרט אז אם מישהו מכיר תוכנה כזו אני אודה לו אם יספר לי עלייה .
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרה מ PDF ל PowerPoint
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנה איכותית להמרה בין קבצי 3GP ל-AVI. עדיף משהו חינמי כמובן. למישהו יש המלצות? מצאתי כל מיני תוכנות בגרסת דמו, שמגבילות את זמן הסרט.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רוצה את ההמלצה שלכם לתוכנה כזאת, אבל לא של DR DIVX
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת חינמית?