תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמעתי על אפשרות כזאת האם קיימת? אם כן איך עושים את זה ואח"כ מתקינים xp זה טוב יותר מפירמוט בעזרת הדיסק של xp ??
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתחום הזה אבל אני מעוניין להתקין מחדש DX9c וכפי ששאלתי בכותרת ..... במידה ויש מהי הגרסה הכי חדשה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי שכבת טקסט שעשיתי בצבע שחור וכחול, ויש לי מלבן לבן איך אני עושה שהשיכבת טקסט תיהיה על המלבן הבן ? כאילו רשום על המבן?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בקאזה יש לי נורטון אנטי וירוס + אינטרנט סוקיוריטי עשיתי על התוכנה primt וגם פתחתי את הפורטים הדרושים וזה לא מתחבר הקאזה ניסיתי גם לכבות ת'פיירוול ולא עוזררר ..
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מנסה להסיר את הקאזה 3 שהתקנתי והמחשב מראה לי שגיאה מוזרה כזאת ואני לא מצליח להפתר מהתוכנה הזאת..... מה עושים? ההערה מוצגת למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חלק אומרים שאין שום בעיה עם זה, והכי טוב להיות מעודכנים בדרייברים האחרונים, וחלק אומרים שהדרייברים ל-IDE מ-nVidia על הפרצוף, ועדיף להשאר עם המקוריים של הוינדוס...
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1) כול פעם שאני פותח את הדפדפן FIREFOX החלון תמיד מוקטו אצלי...אני רוצה שכול פעם שאני יפתח את הדפדפן הוא יהיה מוגדל עד הסוף....איך עושים את זה? 2) כאשר אני מוסיף לTAB קיצור דרך של "OPEN A NEW TAB" ואני סוגר אחרי זה את הדפדפן...וכשאני חוזר ופותח אותו שוב אז הקיצור נעלם ככה יוצא שכול פעם אני חייב להוסיף אותו...מה עושים כדי שהוא ישמר שם לתמיד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
יש לי שאלה. האם שאני סוגר את הEXPLORER.EXE דרך "סגירת תהליך" , האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? בבקשה תשובה. ואם אפשר מהר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
במהלך התקנת התוכנה Iceows המערכת הודיע התקנת קובץ inf נכשלה,הסיבה:הגישה נדחתה. מה אושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת .... יש לי מערכת הפעלה 98 והמסך פתאום נהיה הפוך איך מסדרים את זה ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני מנסה להכנס למסנג'ר מופיעה לי הודעה שהחומת אש חוסמת אותה עכשיו הגדרתי את החומת אש וזה עדיין מופיע לי מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה?? מה לשנו?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לדעת איך אני צורב כתוביות עם הסרט כאילו מדביק אותם,במחשב אני יכול אני מוריד כתוביות כלשהו לסרט מסוים וזה קובץ בפני עצמו ופשוט גורר אותו לתוך הסרט,אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד לשלב? נ.ב אשמח אם תסבירו לי למה מחשיבים את DIVX כפורמט שזה בכלל קידוד יש תמיד סרטים נגיד Lord of war.XVID זה בכלל לא פורמט הרי.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אתרים שממש לא עולים זה עולה דף ריק ניסיתי עם פיירפוקס לעלות את הדף וזה עולה...............
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי את הסמיילים האלו: איך אני משלב אותם במסנג'ר?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את אותה הגירסה כמו לחבר שלי ולו יש את האפשרות הזו ב-האפשרות הזו ב-tools ---- > change display picture ולי אין את זה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
איך עושים את זה ? בעזרת איזה תוכנה ? תודה ..!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
על מחשב עם XP SP2 ללא אנטיוירוס לוקח המון זמן לההעתיק קבצים מדיסק לדיסק מיתנהג כאילו יש אנטיוירוס שסורק את הקבצים לפני העתקם מדובר על קבצים קטנים של טקסט או תמונות אם זה תלוי באיזשהו סרביס שפועל נא דרך להפסיקו
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך אני מסנכרן תרגום שבא 4 שניות לפני שאומרים את מה שכתוב תתודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנגיד אם מפעיל סרט בWMP אני עוצר ואני רוצה לצלם את התמונה הזאתי. איזה תוכנה עושה את זה ? תתודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ההתקנה נתקעה לא נוצר כונן ווירטואלי יש ת'-Uninstall אבל ההודעה הזאת עולה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
תוכנת ה - WINRAR קיימת אצלי כבר המון זמן היום פתאום שמתי לב שכל קבצי ה- RAR ניהיו במשקל של 1 ק"ב ושאני מנסה לפתוח את הקובץ RAR מופיעה לי השגיאה: הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל והקובץ לא ניתן לפתיחה בכלל . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר ... עשיתי msconfig ונוסף לי V על המילה - scanregw יכול להיות שזה קשור? ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא הלך ... סרקתי תמחשב עם תוכנות לניקוי ה Registry נמצאו הרבה קבצים פגומים אבל הבעיה לא נפתרה. חוץ מכל קבצי ה - RAR שנהיו 1 ק"ב ולא ניתן בכלל לפתוח אותם . אני רואה שגם כל המצגות שקיימות אצלי נהיו 1 ק"ב ולא ניתן לפתוח אותם... זה רושם לי שגיאה : DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5] ניסיתי לשחזר אחורה תמחשב וגם לא הצלחתי ... בקיצור אני לא יודע …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
\ מישהו יודע אם יש אמת בדבר?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.