עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gshhar,

התוכנה היא WINACE,הסרתי אותה מההוספה והסרה אבל נשארו לי כמה תקיות בניהם גם UNINSTEL אבל כשאני לוחץ עליה או מההוספה הסרה אז החלון הבא נפתח לי. איך אני מוחק את זה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by rosesr,

אני מנסה לשים שני משתמשי STEAM אחד לי ואחד לאח שלי. זיסיתי להתקין עוד ASE אבל הוא פשוט משתמש בנתונים של הקודם אז איך אני עושה שני פילטרים שיהיו אותו דבר חוץ מהיוזר? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שאפשר לשלוח איתה פקסים דרך מודם או דרך האינטרט... ואני רוצה תוכנה ולא אתר בבקשה. עזרו לי עם זה בתודה stinger גיא.מ

4. Started by tifon,

אני מנסה כבר זמן להתקין את JBUILDER 9 , אל ללא הצלחה, כאשר אני מכניס את הסיסמא והקוד ואז שולח לבורלנד, חוזרת התשובה שהסיסמא לא נכונה, ושיש עליי לשלוח שוב. ניסתי זאת קרוב ל-20 פעמים, בסיסמאות רבות ומשונות שייצר ה"גנרטור". אולי יש כאן מישהו שהתקין את התוכנה ויודע מה הדרך הנכונה?

5. Started by Primus,

שלום כולם וחג שמח. אני חדש פה, ורציתי לבקש לינק לתוכנה מסוימת שאני צריך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני צופה בסרטי DVD או מדיה פלייר על מחשב שלי יש המון קטעים שאני רוצה לעשות להם capture כלומר Print Screen, הבעיה שלי שכאשר אני מעביר את ה- PS לצייר נגיד ועושה הדבק רואים מסך שחור במקום התמונה שבדיוק עצרתי תסרט. אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לתוכנה מיוחד שמצליחה לתפוס תמונות מסרטים.[ תודה.

6. שלום. אם אתם חושבים שהמחשב שלכם איטי מדי ולוקח יותר מדי זמן לעלות תוכנה אחת קטנה ופשוטה ואתם רוצים להביא את המחשב שלכם לשיא חדש של ביצועים זה אפשרי אבל יש מחיר. יש אפשרות בווינדוס XP לשנות את ביצועי המחשב ואת תצוגתו כלומר אפשר להוריד כמה מביצועי המחשב שתצוגה וכך המחשב יעלה את ביצועיו בהעלת תוכנות ומהירות. אז אם אתם מוכנים להמיר את התצוגה היפה והמדהימה של ווינדוס XP לביצועי מחשב נורמלים עשו כך- לחצן ימני על המחשב שלי, אפשרויות. עכשיו יפתח לכם חלון לחצו למעלה בין האפשרויות על מתקדם. עכשיו תלחצו על ביצועים (Preformance) . עכשיו יש לכם אפשרות של לסדר את המחשב לפי הביצועים הכי טובים או לפי התצוגה היפה ביותר. בחרו מה שעדיף לכם. הערה: המחשב אוטומטית בוחר להתאים לפי התצוגה ה…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. Started by wolf_silver,

מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להקליט בוידיאו איזה קטע מהמחשב למשל אני רוצה להקליט קטע ממשחק(ששחקן רץ כזה ויורה..\או מכונית שנוסעת) ואחרי זה לערוך את זה עם מוזיקה שלי וכול זה אז אני צריך 2 תוכנות: 1)תוכנה שאיתה אני מקליט 2)תוכנה שאיתה אני יערוך

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by p_q,

איך הופכים שירים(קבצי *.WMA, *.MP3...) לקריוקי(להוריד רק את הקול של הזמר)? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 10.4k צפיות
  9. Started by overload,

אני רוצה לעבור לפיירפוקס החדש מאקספלורר. יש לו תמיכה נורמאלית בעיברית? ומאיפה להוריד?

10. Started by Gohan,

יש לי קסטה שאני רוצה להקליט ולצרוב לדיסק אבל אני לא מכיר שום תוכנה שנותנת להקליט הרבה זמן ולבחור איכות ופורמט מישהו מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by surfface,

אני בונה HTPC מפרספקט וזקוק לתוכנת שרטוט תלת מימדית תביאו לינקים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש איזה תוכנה שתראה לי מה מהירות ההורדה שלי\והעלה...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by wild_3d_raptor,

איך אני פותח קובץ NFO????? בתודה , עמית

14. תודה מראש... משום מה לא הסתדרתי עם 2 שניסיתי להוריד בגוגל. יונתן

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

אממ.. ממה שידוע לי הfirewalls הטובים ביותר ( לפי מה שאני יודע ) שיש הם zonelarm ו-Norton Personal Firewall ואני לא יודע במי לבחור.. מישהו יכול להסביר לי עליהם קצת? מי יותר יעיל? יותר נוח לשימוש?..

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by blackthought,

דרושה לי תוכנת אנימציה שאפשר להנפיש באמצעותה תמונות וכו' משהו בסגנון Power Point רק יותר איכותי אשמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. Started by hck,

היי אחותי לומדת שירטוט או אדריכלות או whatever, והיא צריכה לשם כך את התוכנה AutoCad בגירסה של שנת 2002 (דווקא!, בטח מרצים מעפנים שלא מכירים את המושג שידרוג). מישהו יודע האם קיימת גירסת לימוד חינמית של התוכנה הנ"ל או שחייבים לרכוש את התוכנה? ואם חייבים לרכוש אז היכן?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by esharone,

יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיורטי שלוקח לתוכנה זמן לעלות כשאני מפעיל את המחשב ועד שהיא לא עולה אני לא יכול לבצע הרבה פעולות במחשב, זה לא בגלל שהמחשב איטי או בגלל עוד תוכנות שעולות איתו, ראיתי את הבעיה הזאת גם אצל עוד אנשים מישהו נתקל גם בבעיה הזאת ויודע איך מסדרים אותה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. Started by Evyatar,

שלום. פירמטתי את המחשב של שכן שלי והוא לא שמר את הדיסק של הלוח אם, ואין לו קול במחשב. עם שאר הדברים כבר הסתדרתי. יש לו כרטיס קול משולב על הMOTHERBOARD זה מה שאני יודע על הלוח SoundMax Integrated Digital Audio (MSI MS-6743) PCI יש לו SOUNDMAX, אבל כשהורדתי את הדריבר והתקנתי זה רושם Driver not found. נראה לי שצריך להתקין לפני זה את הדיסק של הלוח אבל הוא איבד אותו, אגב יש לו XP HOME. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  20. Started by Cyron,

אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RUSS-LAN,

איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה במחשב ושומרת את זה כקובץ וידאו? למשל אני רוצה להקליט איך אני משחק ולשמור את זה כקובץ וידאו (בדומה ל SCREENSHOT) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי את התוכנה ואני לא יודע איזה סוג כתוביות היא מקבלת מה שבטוח לא *.SRT

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. Started by dr_drek,

התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.