עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by T-80,

בוקר טוב ! רתיצי לספר לכם על בעיה חמורה שקרתה באחד המחשבים אתמול הביאו לי מחשב, אמרו לי שהוא לא עולה מכנס ל WIN ופשוט מראה מסך כחול ניסיתי לעלות דרך SAVE MODE , וגם כן נתקלתי במסך כחול כשניסיתי לעלות מחשב דרך דיסק התקנה של WIN XP לא עזר קיבלתי אותו מסך כחול ההודעה שהיתה רשומה היא : "קובץ amon.sys לא תקין " ואז כל הדברים של ה MICROSOFT מה צריך לעשות במקרה של מסך כחול וגם : FSC7BB9E base at 75C73000 DATASTAMP 42d24ee8 הדבר היחיד שעוזר זה לחבר הרדיסק למחשב אחר ולמחוק קובץ זה קובץ זה שייך ל NOD32 ואחרי זה תעלו את המחשב עם ההרדיסק ותתקינו מחדש את ה NOD32 גרסה יותר מתקדמת. אני היתי שמח לעזור לכולם

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by yoss,

מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by moshen1169,

אני צריך:1. תוכנה לבדיקת תקינות של זכרונות ללא צורך בשימוש בדיסקט 2.תוכנה לבדיקת תקינות של דיסקים קשיחים

4. Started by aerosmith,

שלום, יש לי אימיול רגיל מ EMULE-PROJECT 0.47 או 0.48 ויש לי בו קרדיט ממש טוב כי שיתפתי המון.. לא מזמן הורדתי אימיול דיב DIV EMULE , וזה עובד על קרדיט חדש כי ההתקנה חדשה, השאלה שלי היא כזאת, האם אני יכול להביא את הקרדיט החדש שיפעל מהאימיול של הפרוג'קט אימיול לאימיול דיב? תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  5. קורה לי לפעמים שכאשר אני מפעיל ב-Avira את אופציית החסימה של Autorun.inf, ו-Windows Defender מופעל, האנטי וירוס של Avira מתריע לי כי הוא חסם את הקובץ בכוננים C ו-D שהם למעשה המחיצות של הדיסק הקשיח שלי. התופעה מתרחשת רק בחלונות 7. בכלל האם הקובץ הזה, שנועד להפעלה אוטומטית של תוכנות מרגע הכנסת דיסק און קיי/תקליטור, אמור להיות בדיסק הקשיח? האם הימצאות הקובץ Autorun.inf בדיסק הקשיח, היא סימן לוירוס או נוזקה? ואם כן, איך מוחקים אותו (הוא איננו נראה דרך סייר החלונות)?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

היום הלכתי לעבוד אצל מישהו בבית דפוס. הבית דפוס מקבל מבית משפט מסמכים מצולמים הוא צריך לישר את מיקומם בדפים ולהדפיס. עכשיו זאת הייתה העבודה שלי והיא הייתה עבודה טכנית שלוקחת המון זמן ורציתי לשאול אתכם אם אולי יש דרך לקצר אותה ובכך לחסוך שעות. דף מבית משפט נראה ככה. עכשיו כמו שאפשר לשים לב כל המלל נכתב רק תחת הקו אז בית הדפוס(אני) כהרגלו לקח דף דוגמא כזה והציב שוליים לדף הזה ועל סמך השוליים האלה ככה יהיו השולייים בכל הדפים עליונים ותחתונים שמאליים וימניים. עכשיו השוליים נראים על כל הדפים בעצם נוצרה מסגרת כזאת. עכשיו כל המסמכים של בתי המשפט ממוקמים על הדפים אך פה הדף סוטה שמאלה פה ימינה ולכל הצדדים יש מקומות שבהם הוא סוטה בסנטימטר יש במילמטר הקיצר הבנתם עכשיו מה שאני צריך …

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by ER_BOGO,

היי, האם מישהו מכיר לינקים טובים להורדות ב BitTorrent?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by amit123,

שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by Oranl,

היי, אני מחפש את הדרייברים ללוח-אם ישן, אסוס Cusi-m (סוקט 370). לא הצלחתי למצוא באתר שלהם, מוזר. אפשר לראות את ה-Manual כאן: http://www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/370/cusi_m_e.pdf

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו התוכנה VirtualBox ואני מריץ עליו XP השאלה שלי האם אני יכול שבמחשב הוירטואלי יהיה לי אינטרנט ובמחשב האמיתי לבטל את האפשרות לגלישה? כי אני לא רוצה שיהיה לו חיבור לאיטרנט בכלל...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  11. כשאני מפעיל סרט/סדרה במדיה פלייר אני רואה אותו נורא בהיר וכשאני מפעיל את אותו הקובץ ב- BSplayer הסרט מוקרן ללא שום בעיות ובצבע רגיל ראיתי שיש לי את אותה בעיה גם בתוכנת VLC וגם ב- METACAFE ההגדרות צבעים נמצאים על ברירת המחדל שלהם וגם ניסית לחזור ממדיה פלייר 11 ל-10 ולא השתנה כלום

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. Started by maxwell10,

כיצד אפשר לקצר את זמן החישוב בלולאה הבאה: row=size(p,1); % the size is 32,000 rows! for k=1:row m=p(k,; x=0:(length(m)-1); f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[1 2-1]); C(k)=cfun.c; end זמן החישוב עומד על חצי שעה! האם יש אלגוריתם קצר יותר? איך אפשר לנצל את כל הליבותבמהלך החישוב? האם אפשר לחלק את העומס על כל הליבות? ברשותי שרת IBM x3550 עם 8 ליבות OS Unix Red Hat

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by shaul,

איך אני יכול לשחזר את ההיסטורי של התוכנה...אם האיסיקיו מותקן אצלי ב2 תיקיות שונות, ואני רוצה את האיסיקיו מאחת התיקיות אבל לא יכול להכנס שם לתקיה...יענו השאלה שלי, היא בעצם איפה נשמר ההיסטורי

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by ofeky1,

שלום התקדמתי אתמול לויסטה ויש כמה תוכנות שלא פועלות לי טוב כמו Deamon Tools ו BSplayer האם יש גירסאות לתוכנות האלה שתואמות ויסטה? והאם נרו 7 תואמת ויסטה? תודה מראש! ofeky1

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by composite,

שלום... יש לי הרבה מועדפים בפיירפוקס, ויש לי בעיה - התוכנה מסדרת את כל המועדפים בעמודה אחת, כך שאם אני רוצה לרדת עד למועדף האחרון, אני צריך לגלגל עד למטה. האם יש דרך להציג את המועדפים בשתי עמודות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by liorgadidi,

שלום! יש לי בעיה קטנה במחשב... זה התחיל בזה שניסיתי להתקין משחק כלשהו ואחרי שהסרתי אותו נשאר על הדסקטופ סמל שלו. עכשיו שניסיתי להוריד אותו הוא לא נמחק. ניסיתי להפעיל אדאוור אולי זה יעזור וגם זה לא מחק אותו. מה אני יכול לעשות? בינתיים זה רק מפריע לי וויזיואלית(כתבתי נכון?!)אבל אני לא יודע מה זה יכול לעשות למערכת וגם אם לא יפריע למערכת אני בכל זאת רוצה להוריד את הסמל הזה. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אני משתמש די הרבה זמן בסרגל קיצורי הדרך של Office XP, ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות. יש בסרגל קיצור דרך לחיבור ADSL, שעד השבוע האחרון פעל בלי בעיה. לפני בערך שבוע הקיצור התחיל לעשות בעיות.... כשאני לוחץ עליו כשאני לא מחובר לאינטרנט הוא לא עושה כלום, ואם אני כן מחובר לאינטרנט - הוא מנתק אותי. הבעיה קיימת רק בסרגל, וכשאני מנסה להשתמש בקיצור דרך רגיל לחיבור אז אין שום בעיה. יש לציין שיש לי עוד חיבור לאינטרנט (dialup), שפועל בלי שום בעיה. מישהו מכיר את הבעיה, או שיש לו הצעות? דרך אגב, הדבר היחיד ששיניתי במחשב בשבוע האחרון הוא שהפעלתי את ה-ICS...

18. Started by etz,

זה ממש מוזר, פתאום היום נעלמה לי רשמית הפלייליסט במדיה פלייר, לא יודע למה ואיך כי אני בטח שלא סגרתי את זה או משהו וגם אף אחד אחר לא נגע לי במחשב. זה פשוט נעלם. עברתי על כל התכנה והאופציות ואני פשוט לא מוצא איך להחזיר את זה... מישהו יודע אולי איך?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. טוב לא ידעתי איך לנסח תכותרת בידיוק יש לי בעיקרון תוכנה שנותנת לי ליצפות קצת בקיבצי וידיאו בהורדה ומה שאני רוצה זה תוכנה שתיתן לי ליצפות גם בוידיאו וגם בקיבצי קול לפני שהם יורדים(רק ליבדוק שהקבצים בסדר) על איזה תוכנה אתם ממליצים ובמיקרה שיש הורדות ישירות לתוכנות שלכם(במיקרה שזה חוקי) לינקים יעזרו בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. יש לי צורב DVD LG דואל-לייר(איך אומרים באנגלית,לא יודע משהו כזה) בדגם : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B יש לי דיסקטים Double layer 240Min/8.5GB DVD+R DL מהירות 8X הבעיה אני לא מצליח בנרו גירסה 6.6.0.15 ליצרוב כרגיל קבצים חשובים בדיסק 8.5GB? בתוכנה נרו כתוב לי שתומך דואל-לייר... חיפשתי בפורום אמרו שם שצריך ליצרוב דרך כיווץ ב- ISO...זה לא מצא חן בעיניי.נסיתי בזה. אני רוצה ליצרוב קבצים כמו שעושים כרגיל 700MB.. למה אני לא יכול ליצרוב קבצים כרגיל 8.5GB איך פותרים איך הבעיה הצריבה נכונה? או האם עלי לקנות צורב DVD חדש שתומך בצריבה 8.5GB כצריבה רגילה קבצים? בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by KF,

שלום כל פעם שאני לוחץ על המשפט באתר: "יש לך 2 הודעות חדשות 2 מהם חדשות " אז פשוט האינטרנט אקספלורר נתקע.... וזה קורה רק שאני לוחץ על הדבר הזה וגם אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אחרי שזה שולח הודעה פרטית זה מגיע אוטומטית למסך של ההודעות הפרטיות וזה נתקע.... מה עושים ? אין לי וירוסים ואין לי ספייוורים עשיתי עכשיו בדיקה.... וזה התחיל לי רק היום.... מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. מה פשר ההודעה ההבאה? הודעה זו התקבלה לאחר שניסיתי לפתוח את התוכנה אחרי שהתקנתי את הגירסה האחרונה שיצאה. למה בידיוק היא לא תומכת במחשב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני יודע שלכולם נמאס לחפש תוכנה שממירה סוג אחד בלבד לסוג אחר אחד בלבד אז רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה שיש לה את המיגוון הכי גדול של המרות? תודה...

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by -AKEL-,

שלום אני ממש חייב עזרה ביצירת גרף עם עקום דרוג אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה באקסל אני צריך שציר Y יראה לי זמן וציר X יראה לי את כמות הגידול ולפי זה העקום יעלה או ירד... איך אני עושה את זה ? תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים