תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה בזמן האחרון הגלישה שלי נהייתה איטית לאחר שאני מפעיל אימיול תמיד האימיול שלי היה דלוק והייתי גולש חופשי אבל בזמן האחרון הגלישה איטית בזמן שאימיול מופעל חומת האש מאופשרת ואני משתמשת בקספסקי 7 האימיול שלי לא מגיע למהירויות גבוהות בכלל ובכל זאת איטית
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לדפדפן וזה פשוט לא נכנס. יש אפשרות לתקן את זה? איך אני נכנס בסייפמוד אולי בכדי לבטל את התוספים? גרסא 4, המקוללת.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי בעייה באתר revolutiontt אני מחובר אלהם כבר שנה ועכשיו בגלל הצבא לא הייתי חודש בבית ושאני מנסה להיכנס או אומר לי This account has been disabled. בבקשה עם מישהו יודע איך אני מחזיר אותו או מה אני יכול לעשות זה היה ממש ממש נחמד תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה בקשות: 1. יש דרך לעשות כמו באקספלורר פשוט לפתוח רשימה של אתרים (לא מועדפים) ? (כי לא מופיע הוא פשוט מצפה שנרשום אתר והא ישלים אותנו). 2. יש לי רשימת מועדפים מאד מסודרת באקספלורר והא בעצם ייבא אותה אבל היא לא מסודרת הוא רק נותן לי גישה לסימניות אחרונות ואין לי אפשרות לראות רשימה מסודרת של ממש כמו באקספלורר, יש דרך להגדיר זאת שיציג בצורה נוחה יותר? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רגיל להשתמש בתוכנות עם ארבעה VIEW PORTS ורציתי לנסות להשתמש בבלנדר , אבל קשה לי רק עם VIEW PORT אחד איך עושים 4 ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה לערוך קבצי וידאו בתוכנת Vegas ושמתי לב למשהו מוזר. הוא לא נותן לי לערוך קבצי AVI. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני זקוק להמצלה לפיירול אמין,טוב וחזק אבל שלא יאט את המערכת.שהממשק שלו יהיה נוח ושיהיה חינמי ושיפעל טוב עם אנטי-וירוס Kaspersky,למי שמביא המלצה שיביא תמונות מהתוכנה כי הממשק חשוב ולינק להורדה,תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה אשר יכולה למחוק ולצמצם כביכול למקסימום את מערכת ההפעלה. אני חושב שראיתי פעם תתוכנה הזאת איפשהו אבל אני לא זוכר את שמה הסיבה שאני רוצה אותה היא להאצת מחשב שעליו מופעלת מערכת של win xp כשהמחשב הוא בלי מעבד וזכרונות גדולים, ולמעשה כרגע מפעיל די בכבדות את מערכת ההפעלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? או שמא יש למישהו פתרון יעיל יותר להפעלת מערכת ווינדוס xp על מערכת חלשה?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם את הכוונה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
התקנתי פיירפוקס של מוזילה באנגלית. התקנתי כמו שצריך והכל. אבל שאני לוחץ על האיקון זה מראה את השעון חול ופשוט עוצר ושום דבר לא נפתח. חשבתי שזה מחכה לאישור מהנורטון כמו שבדר"כ אבל חיכיתי המון זמן וזה לא קרה. וניסיתי שוב ושוב והתקנתי מחדש וכלום. מה נראה לכם שזה? (הורדתי מהאתר המקורי ויש לי XP PRO SP2) צריך גם לציין שניסיתי להכניס אותו לרשימה של ה exception בפיירוול של הוינדווס,וגם לאחר שעשיתי לו PERMIT בנורון אנטי וירוס ואינטרנט סקירטי.. לא הולך.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני בוחר בNERO make a dvd video ואני שם קובץ שAVI/MPG, הוא ימיר את זה לבד לפורמט שיעבוד על DVD? תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי בעקבות לא מעט תגובות ובקשות לגבי גירסה 3.5.0, החלטתי לשחרר גירסה 3.5.5 אשר כוללת המון שיפוצים ותוספות מגירסה 3.5.0, לפני שאני ממשיך הלאה לגירסה 3.6.0. רשימת השינויים היא: * צ'יטוט מהיר עכשיו כטולבוקס * מידע רסס מופיע בתוכנה עצמה ולא בדפדפן חיצוני * גישה ישירה לאנשי הקשר דרך כפתור יצירת מכתב חדש * לאיימליה יש רסס משלה * יצוא אנשי קשר * הוספת תמונה לחתימה * לשונית צפיה בתמונות/וידאו גם בזמן יצירת מכתב חדש * סימון מכתב כלא נקרא * חיפוש ברשימת הספאם * גישה מהירה לצבע גופן/רקע האחרון שנבחר * הגדרת תווית למכתבים מסומנים * יבוא ישיר מאאוטלוק אקספרס * יבוא ישיר מספר הכתובות של מערכת ההפעלה * שיפור דרמטי במהירות הסינכון של IMAP * שיפור באינטגרציה עם freepops בעבודה מול דואררשת…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשאני מגדיר איזה ספריות אני משתף אז בספריות של התוכנה להגדיר רק את INCOMING ו-TEMP או כל מה שיש פה? ושאלה בקשר לאני וירוס של הקפיי-בנוסף לאייקון של התוכנה יש לי בצד ימין למטה עוד אייקון שנקרא MCAFEE GUARDIANNV,מה זה?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני יודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה של mp3 recoder התוכנה צריכה להיות מסוגלת להקליט יש ל mp3 מתוך ה in line של כ.קול. *אם כבר עדיף שתוכל לעשות המרות גם ישר מדיסקים ואם בחירת שמות לקבצים (אבל לא הכרחי) (מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל אני רוצה להעזר בניסיון שלכם).
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וצריךלהתקין RAID לפני התקנת ווינדוס .... אין לי מושג בזה... יש בדיסק את התקייה של הRAID מה אני אמור לעשות ואיך?? דחוף מדריך!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע אבל הנה הסיפור מאחורי זה - קניתי מנורת LED שפועלת דרך חיבור USB, עכשיו אני רוצה שהיא תהיה מחוברת קבוע אבל לא רוצה שהיא תהיה פועלת קבוע. אז רציתי להפוך את החיבור USB ללא זמין דרך המנהל התקנים אבל אין את האפשרות הזאת. כי אני לא רוצה לחבר כל פעם ולנתק כל פעם - מסורבל ומעצבן.. יש איזו דרך של כמה לחיצות כפתור להדליק/לכבות את חיבור ה-USB - דרך המחשב עצמו..? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, בדיוק החלפתי מחשב ושכחתי איך אני יוצר תיקיה שמשמשת לאחסון shortcuts שאני יכול להריץ מה run. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות חיפוש על pink floyd (להקה מוכרת - בכל שאר תוכנות השיתוף יש מלא תוצאות) רק פה אין אפילו תוצאה אחת וגם בכל מיני להקות אחרות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה לדעת איזה תוכנה יכולה לקרוא מילים בעברית בקול אני יודע שיש את זה באנגלית לקריאת mail
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-