עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?? אם אפשר אז תוסיפו לינק להורדה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by wow,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה קובץ AVI,DIVX,XVID ומה ההבדלים בניהם.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. Started by yirmi_opp,

זקוק לתוכנה כזאת דחוף!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  4. בזמן האחרון ב-liveupdate הוא עושה לי X אדום על Virus Definitions.. כשאני לוחץ על השורה הזאת הוא רושם לי למטה: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted. מישהו יודע כיצד לפתור תבעיה? ניסיתי להתקין את אותה גירסא שוב ושוב והוא לא נותן עדיין לעדכן.. תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. Started by bazuka,

פעם ידעתי אבל משום מה זה לא עובד לי...... יש לי הרבה קבצים ב rar ואני רוצה לפתוח אותם לקובץ אחד... ניסיתי לסמן את כולם בתוכנה winrar וללחוץ על extract אבל זה נראה כאילו כל הקבצים נותנים בסוף את אותו הקובץ... ונוצר לי קובץ bin. מה אני עושה איתו? אשמח אם למישהו יש תשובה או עוד שאלות כדי לעזור.... תודה@!@!!!#

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. Started by p_q,

רוצה המלצות לתוכנות הבאות: 1. תוכנת שיכולה להיתקשר מהמחשב לטלפון... עדיף בחינם. 2. תוכנה שחוסמת תיקיות ע"י סיסמא. וגם תוסף של winamp שמראה את המילים של השירים שמושמעים בתוכנה, ניסיתי לחפש אבל לא הצלחתי למצוא, אם אפשר תביאו לי קישור ישר לדבר הזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by wow,

אני מנסה לצרוב על סרט את התרגום שלו ומשתמש במדריך הזה: http://planet.nana.co.il/zbengnet/2.htm עכשיו כשאני מוריד את התוכנה VURTUALDUB ופותח אותה עם WINZIP (אני לוחץ על USE EVLUATION VURSION) אז אני לא רואה את התיקיה plugins שבה אני צריך להתקין איזה פילטר. וחוץ מזה גם איך אני מתקין את התוכנה השנייה (הפילטר) בתוך ה-VURTUALDUB?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. Started by 1tanai,

איפה אני יכול לימצוא את התוכנה הזאת אבל את הגירסה המלאה \ תודה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. Started by MoAv,

מישהו יודע אם יש איזושהיא דרך לשמור אוטומאטית את ההודעות ב-אייסיקיו באינטרנט ? כלומר כל פעם שאני מקבל הודעה שהיא תישמר לא רק על המחשב בתוכנה אלא לעד באינטרנט ...

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  10. Started by 1,

שמעתי שיצא 6, עכשיו האם היא מומלצת, כי היא עדיין בטא? דרך אגב ראיתי איפשהו שיש גירסת PREVIEW. מה זה אומר? והאם אפשר לקבל קישור?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. Started by asafr,

היייי רציתי לדעת, שמעתי שיש תוכנה שאפשר להפעיל במחשב, ואז לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב דרך ה-USB, ואז עם התוכנה לתכנת את הממיר... מישהו מכיר/יודע/שמע?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. Started by FireStar,

שלום לכולם...סיימתי להתקין עכשיו את ה-XP על המחשב שלי. איך אני בדיוק עושה GHOST רק למחיצה שבה התקנתי את מערכת ההפעלה (כונן C)? ניסיתי להשתמש ב-GHOST של דוס ע"י יציאה לדוס עם דיסקט איתחול אבל משום מה התוכנה עולה בלי הסמן של העכבר ואין לי שליטה עליה...??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  13. Started by 1tanai,

האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להקטין את גודלו של הקובץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guyh,

מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. Started by SUBX2,

כאשר אני רוצה ליצרוב את הקובץ בNERO כדי ש ה DVD יקרה אותו הוא מחזיר אותו לMPG 2 מקודד מחדש מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by jitz,

קניתי השבוע את המקלדת הנ"ל, אחלה מקלדת. באמת. אבל... אין לי כנראה הרבה מזל.. כי התוכנה של מייקרוסופט שבעזרתה בעצם מגדירים את כל המקשים שיש בה (IntelliType Pro)... - מה שבאמת מאפשר לנצל את המקלדת... - פשוט מסרבת להתקין את עצמה... וניסיתי להוריד מהאינטרנט כמה גרסאות שונות ויותר ישנות שלה. כלום. ההתקנה פשוט לא מתקדמת הלאה. אחרי שאני מריץ את ההתקנה - היא עושה לעצמה exctract לספריה Microsoft IntelliType Pro ב-program files, נפתחים לשם כל הקבצים הזמניים לצורך ההתקנה... ובסוף הextract - מריצה את setup.exe שנמצא באותה ספריה. ובנקודה הזאת אני פשוט מקבל הודעת שגיאה: "setup.exe could not be started"... ולא יכול להמשיך הלאה. ולא, הקבצים לא דפוקים, והורדתי אותם *ים* פעמים מחדש. ואין …

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. Started by domuzy,

1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'? 2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. virtualdub? שיחקתי הרבה עם התוכנה אבל לא מצאתי אופציה כזאת מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by FireStar,

אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by R0ck,

צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. Started by tovtov,

שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by jj516,

יש לי OFFICE XP באנגלית אבל הוא בלי בדיקת האיות בעברית עכשיו אני שמעתי על OFFICE XP HEBREW PACK אבל כשמתקינים אותה היא הופכת הכל לעברית גם התפריטים שאני לא מעוניין לזה. יש דרך אחרת להתקין רק תוספת של SPELL CHECK ל OFFICE?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Amir867,

הבעיה שלי היא: יש לי סרט שמחולק לשני קבצים וקובץ אחד של כתוביות שאותו אני רוצה לחלק לשניים כדי שיהיה לכל חלק כתובית משלו וכדי שכל הסרט יהיה עם כתוביות.....

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה הגירסא הכי חדשה של Ejay ואיך קוראים לה? וכמה MB\GB\ היא לוקחת?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.