עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by klips,

שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??

2. Started by mulderfox,

אבל באיכות טובה... כי כל תוכנות הקידוד שמצאתי עד עכשיו נותנות איכות תמונה מעוררת רחמים.. אני יודע שאפשר לקדד באיכות טובה, כי ראיתי סרטי VCD שנראים יותר טוב מקלטות וידאו. אשמח לעזרה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. באייבורי יש מבצע של בלאק פריידי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11913 ב30 , השאלה האם לקחת את האנטיוירוס הזה ולנצל את המבצע , או שעדיף אנטיוירוס אחר , כי הנורטון לא משהו ?או שיש יותר מומלץ וטוב .. למשל AVAST החינמי ,תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. בחדשות של האתר מופיע התוכנה שאמורה להוריד את הטמפ של המחשב בזמן מאמץ נמוך של המחשב מזכיר קצת את העקרון של מחשבים ניידים http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095117447,56170, משהו פה ניסה את זה? אני הולך להתקין את זה עכשיו ולבדוק שיפורים מי שרוצה אינפורמציה נוספת שיבקש, אני יבדוק לו בכיף. יניב

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  5. ראיתי שיש בפורום איזה אשכול שאומר איך פותרים את זה אבל זה לא מצליח לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0;wap2 פשוט אין פקודה כזאת COPY... בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. Started by אסף55,

האם יש למישהו קישור לדרייבר של HP MS 7050 ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by idani1983,

בזמן האחרון אני נתקל בבעיה לגלוש ל GOOGLE , אני פשוט לא מצליח לקבל תוצאות או שזה לוקח שעות . סרקתי ווירסים וספיי ואין כלום ! מה לעשות זה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. אני צריך תוכנה שתזהה דרייברים ( ישנים וחדשים) וגם שתיהיה אפשרות להוריד את הדרייבר... שתיהיה תוכנה חינמית ..

9. אני זקוק לתוכנה (עם עדיפות מוחלטת לחינמית) שמסוגלת ליצור/לערוך קבצי CHM. אם מישהו מכיר/שמע על תוכנה כזאת, אשמח שישתף. חיפשתי בגוגל קצת, אבל לא ממש מצאתי דברים רציניים מידי, ורובם בתשלום. אז אולי כישורי החיפוש שלי נשחקו עם השנים, ואשמח אם מישהו יעזור לי עם החיפוש. כמובן שעדיף שיהיה לכם נסיון עם התוכנה, אבל לא חייב .

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. Started by big foot,

יש לי סרט וכתוביות בקובץ טקסט איזו תוכנה מדביקה את הכתוביות לסרט כך שאוכל ליראות אותם גם בDVD לאחר הצריבה?

11. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים לא לנחשב בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. כל פעם שאני מנסה לגבות את פיירפוקס, בסיום הגיבוי, התוכנה רושמת שקובץ הגיבוי פגום וקורסת. כל פעם שאני מסנה לשחזר את הגיבויים של פיירפוקס (ביצעתי התקנה נקייה כרגע של פיירפוקס) היא רושמת לי שאיננו מסוגל לגשת לאף אחד מקבצי הגיבויים וקורסת. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. מחפש תוכנה טובה לעדכון דריבריים?

14. Started by reem,

יש לי סרט avi, עכשיו אני רוצה להפוף אותו לדיוידי כך שיהיה בדיוק כמו סרט מקורי כלומר עפ כל התפריט עם אפשרות בחירה תרגום כך שהתרגום לא יהיה מוטבע בסרט אלה שאני יוכל לבחור את התרגום בשלט ואז יהיה תרגום וכל דבר כמו סרט דיוידי שמשכירים אם מישהו יודע איך לעשות זאת אז אני מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by nore0,

פתחתי את האלכוהול 120% ב-main על מה אני צריך ללחוץ בשביל לצרוב משחק image making wizard image burning wizard copy wizard image finder cd/dvd manager erase wizard

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by eegg,

ראיתי אצל דוד שלי שיש לו ויסטה שיש תוכנה שאפשר לדבר באנגלית וזה כותב את זה לתוך מה שרוצים. מישהו יודע אם קיים תוכנה דומה לxp?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. אני עומד לפרמט פעם ראשונה. צרבתי את ה דריבר לכרטיס מסך (קובץ ההתקנה) אנטי וירוס (קובץ הץקנה) מה עוד אני אמור להתקין? תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by Chymes,

יש לי סרט המחולק לעשרות קבצי MKV. איך אפשר לאחד אותם או לפחות לנגן אותם? אני משתמש בנגן VLC והוא מאפשר לנגן רק את הקובץ הראשון.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Zeev86,

האם אפשר להגביל את השימוש במחשב אליו אני מתחבר? (לנטרל מקלדת+עכבר למשל)

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. Started by zilkanir,

המחשב עובד מצוין עם ויסטה אולטימייט אך לעיתים (רחוקות) מופיעה בעיית המסך הכחול וצריך לעשות ריסט למחשב. הבעייה שהוא רושם היא: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה יכולה להיות הבעייה? בכל אופן בעיית חומרה אני חושב שזה לא.. אול י מישהו עוד נתקל ספציפית בבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  21. אהלן, יש לי מקלדת אולי הכי פשוטה של QUANTUM כזאת אפורה שחורה הכי פשוטה ויש לה למעלה מעל הF7 F8 F9 וכו' יש כפתורים נגיד לכיוון של הווליום או לאימייל ועוד עכשיו איבדתי את הדיסקט של המקלדת והדרייברים שמצאתי באינטרנט לא היו טובים לי בכלל :\ מישהו יודע מאיפה אני משיג תוכנה שמפעילה את הכפתורים האלה (או דרייבר?) תודהה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by likantrop,

יש לי בעיה ממש מבאסת בMIRC. מסיבה כלשהי הוא לא מתחבר לי בהרבה שרתים. כלומר, אני גולש לתרים בסגנון IRCSPY בוחר בקובץ מסוים(חוקי כמובן :) ולוחץ להתחברות,הMIRC מופיע שואל עם אני רוצה להתחבר,אני בוחר באופציה של התחברות חדשה,מופיע לי החלון של הSTATUS ומכאן הוא מנסה ומנסה להתחבר,אבל ללא הצלחה. הוא כל הזמן רושם לי או" conection tImed out" או"conection reused"(לפעמים 2 ההודעות באותה הססיה) וככה כל הזמן הוא עושה CONECT RETRY עד שהוא מגיע ל99 ומפסיק. כמו שציינתי זה לא קורה בכל השרתים,לפעמים הוא כן מתחבר. אני לא חושב שהבעיה בשרתים כי זה קורה ברובם. עזרו לי!!!!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. Started by THX,

מישהו יודע על איזה פורט בעצם מתבצע עדכוני הוירוסים בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. איך אני יוצר אנימציות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by jossi_t,

אני אמור לקנות רישיון ל MS-Office Proffesional (כי אני צריך את ה - Access ) חשבתי לקנות או להשיג את ה - StarOffice במקום. אבל, יש לי מס' שאלות: א) האם היא תומכת ב - Windows XP ? ב) האם היא תומכת בכתיבה בעברית ? ג) איך היא יחסית ל - MS -Office מבחינת נוחות למשתמש? עד כמה קל להסתגל אליה ? ד) האם ניתן לייבא קבצי DB מ - MS -Access ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.