עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן אני צריך משהו פשוט... קיצור דרך שיושב על השולחן עבודה ובלחיצה כפולה עליו המחשב מתכבה WINXP תודה יניב

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by IG,

לפני שחצי פורום קופץ עלי, ממה שהבנתי צריבת גיבוי של דיסק מקורי זה חוקי! לעניין: יש לי משחק מסויים שדורש את דיסק ההפעלה כדי לעבוד. הדיסק המקורי די ישן ושרוט בערך כמו צופית גרנט. בנוסף, אני רוצה לשחק בו על שני מחשבים שיש לי (ברשת...). העתקתי את תוכן הדיסק המקורי אל המחשב שלי וצרבתי אותו בנירו 6 (נראה לי... קיבלתי אותו עם הצורב שקניתי לפני שנה בערך... אם זה משנה אז זה צורב LG פשוט...) כדיסק דאטה. הבעייה היא שהמחשב לא מזה את הדיסק הצרוב כדיסק ההפעלה, ואני לא יכול לשחק איתו. אני כן יכול להתקין את המשחק מהדיסק הצרוב... כשאני מכניס אותו מופיע לי התפריט של הכניסה למשחק (יענו זה שאפשר לבחור בו בין כניסה למשחק, צפייה בטריילרים של החברה, התקנה של הDX... לא התפריט על האפשרויות של…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Henz16,

שלום לכולם, אני לא ממש בטוח לאן הפוסט הזה שייך, (נחשתי לתוכנה, זה נכון?) בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת: כפי שתראו בתמונה (למטה) המסנג'ר תופס 56K (ראם?) רציתי לדעת אם זה צריך להיות ככה, או שיש בעיה אצלי? כי עדיין לא קרה לי מקרה כזה. http://img163.imageshack.us/my.php?image=wowowowodx1.jpg

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by dddd01,

אולי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה זה קובץ בעל סיומת rmvb מה עושים איתו ?! ==אם זה לא המקום לשאול סליחה אני חדש פה=== בבקשה תפנו אותי למקום המתאים אם זה לא המקום....

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. חשוב לציין שאני לא מבין בOC. פשוט הבנתי שאני צריך להעלות משהו והעלתי אותו לאט לאט כל פעם עוד 20 סה"כ הגעתי מ 133 אל 180. ב180 הייתה הבעיה. הבנתי שזה קשור ללוח אם. אז הורדתי את זה , ואז רק ב 133 היה SOUND, עכשיו אפילו לא על תדר אחד זה מזהה את הכרטיס קול. מה לעשות? האם אפשר לשחזר את זה? * אין לי מאווררים בכלל במארז, רק מאוורר של המעבד סטוק , ספק וכרטיס מסך. אני יודע שזה נורא אבל בקרוב אני קונה מחשב בחודש הקרוב. בנתיים אני משתגע בלי הSOUND. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם , אני גולש באינטנרנט לא משנה איזה אתר nana ,walla פתאום עולה לי הדף הזה: http://publicity.ovh.org/ עשייתי סריקה אם תוכנות ריגול שום דבר לא עוזר.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  7. על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. אני ניסתי לבדוק בעזרת התוכנות: EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005.SR3 ולא הצלחתי למצוא דרכן, מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  9. לגולשים שולם, בשבוע האחרון אני מקבל עשרות קישורים, לא לקובץ exe כמו שהיה עד עכשיו. המשתמשים שלכאורה שולחים לי את הקישורים טוענים שלא הם שולחים לי והם לא יודעים על מה מדובר, אנשים שולחים לי גם אם הם לא ברשימה שלי. לא לחצתי על הקישור, האם זה וירוס והאם מי ששלח לי את זה כבר נגוע? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by kurt80,

נגמרו החודשיים חינם של הנורטון אינטרנט סקיוריטי שלי ואני לא מתכוון לחדש אותו. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, מה קורה עם מיקרובים שהוא מצא ובודד? מה אני צריך לעשות? תודה אם על הדרך תוכלו להמליץ על אנטיוירוס חינמי טוב זה יהיה נחמד (אני על ווינדוס 7 אם זה רלוונטי)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איפה אני נכנס לאפשרויות כדי לבטל עידכונים?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. היי לכולם הורדתי כמה תוכנות לניקוי ותיקון רג'סטרי. התוכנות מצאו לי 357 דברים שצריכים תיקון.שבחרתי שהם יתקנו לי את זה הם אומרים לי שצריך לקנות את התוכנה ,או להקליד איזה קוד. בקיצור הסתבכתי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לתיקון וניקוי רגסטרי חינמית? אגב אם מישהו גם יוכל להסביר לי מה זה הרגסטרי הזה ומה הוא עלול לגרום אם הוא לא בסדר. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by davidz85,

חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל לא מצאתי דרייבר למצלמת רשת של חברת GPT הדגם הוא DC-4120, לווינדוס ויסטה 64-ביט, פשוט קראתי גם כאן וגם בפורומים אחרים שהמון משתמשים מחפשים דרייבר למצלמה הזאת אז אולי מישהו נתקל ויכול להפנות אותי ללינק עם הדרייבר?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by llime,

התקנתי תוסף שמבטל פרסומות פלאש ובמקומם מציג מסגרת ריקה עם האות f שצפה בפנים ,וזה די מעצבן. אני מצרף שתי תמונות של אותו עמוד אינטרנט.אחת עם firefox והשניה עם AVANT שמשום מה יודע לבד להבחין מתי ה-פלאש הוא פרסומת ולחסום אותו לבד. (אגב,IE7 עם IE7PRO נותן תוצאה זהה לזאת של ה-AVANT ) . מישהו מכיר תוסף ל-firefox שיכול להציג את הדף כמו ב-AVANT ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dror_gh,

שלום. יש לי קובץ בגול 200-250 MB שאני צריך לשלוח במייל (זה מייל של עבודה אז העלאה לאתר כלשהו לא בא בחשבון מבחינה "מקצועית") איך אני יכול לכווץ את הקובץ בצורה משמעותית (לכדי 3-4 MB) כדי לשלוח במייל? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by HFDO5,

השאלה בכותרת.. למישהו יש המלצות? תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  17. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות סתם, לא משהו נדיר, אבל בכול זאת, האתר היחיד שבניתי אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידודבפרט WWW.D-DESIGNS.CO.IL איך? PS * עדיף להיכנס דרך explorer כי ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, משהו השתבש בקוד. * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by ronbubl,

אני הייתי רוצה לשמוע תגובות של אנשים לגבי השימוש בתוכנה והשוואה לSKYPE. האם ניתן לערוך שיחות ועידה (עד כמה אנשים) האם זה עולה כסף (צחשב למחשב) כמה התוכנה מעמיסה על רוחב הפס יחסית ל SKYPE תודה לעונים. (אם ישנה אלטרנטיבה שלא עולה כסף וטובה יותר מ SKYPE לשיחות ועידה בזמן משחקי רשת - סוג של חדר פרטי אודה אם תציינו) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  19. Started by Socrates,

כך, יש לי תיקיה שיצרתי והעברתי אליה הודעות מסויימת מתיקית הInbox עשיתי Compact All לכל התיקיות. עכשיו אני צריך מספר דברים: א. לשמור את התוכן שלה, בין אם בצורת קובץ שבעתיד יאפשר לי לראות את כל ההודעות דרך תוכנת אווטלוק אקספרס אחרת או אחת כאשר אני אתקין אותה מחדש. ב. שהקובץ או התיקיה יהיו ניתנתים לצריבה על דיסק ולאחר מכן אני אוכל לפתוח באווטלוק אקספרס אחר או אחד שיותקן מחדש. ג. אם אפשר הוראות איך לפתוח את זה כך שאני אראה כאילו ההודעות התקבלו בתוכנה, ולא יהיו דחוסים בקובץ EMAIL אחד שיהיה קשה מאוד לפתוח. [עריכה] שכחתי לציין אני משתמש בOutlook Express 6 וWin2 [/עריכה].

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. היי, אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לקרוא, לערוך להכין WAV עם 6 ערוצים. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. שלום! לפני כמה דקות הורדתי מהאינטרנת קובץ RAR שאמור להיות INTERNET CYCLONE 1.96. כשסקרתי עם הקספרסקי, הוא רשם שהקובץ נקי. עשיתי UNZIP לRAR, נכנסתי לתיקיה, לחצתי פעמיים על הקובץ... ולא קרה כלום. כלומר קרה משהו, אבל המחשב לא הראה כלום. בדיוק בצורה שתוכנות זדוניות פועלות. אני בסרטים, לא יודע מה לעשות. האם מישהו כאן בעל ידע קצת יותר נרחב ,יכול לנתח את הקובץ הזה ולהגיד לי מה יש בו? תודה רבה, רבה! הלינק לקובץ: http://www.easy-share.com/c/1702398186 (למנהלים, הכל חוקי, גם במקרה שזה קובץ לגיטימי, התוכנה היא SHAREWARE)

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  22. חוץ מבדיקת וירוסים, ספייוורס ועדכונים. אתם עושים בדיקות של טמפרטורה? של הכרטיס מסך, לוח אם או מעבד? כל כמה זמן? עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק את זה? אתם בודקים באיזו מהירות המעבד שלכם עובד? עד כמה חשוב לקרר AMD? אמרו לי שגם ככה הם לא מתחחממים.. חשוב לקנות גופי קירור או שמארז נורמלי יספיק ? בהתחשב בשימוש שאני עושה למחשב (פוטושופ, MACROMEDIA FLASH, קצת עריכת וידאו וסאונד, אינטרנט אימיול וזהו בערך..) אתם בודקים כמה אחוז CPU או זכרונות תפוס ? עם איזו תוכנה? איזו תוכנה הכי מומלצת מבין הבאות: AIDA32 SANDRA2005 MEMT32 3DMARK2005 למה כל אחת משתמש? יש עוד תוכנות טובות יותר או באותה רמה? תשתדלו לענות לי על כל השאלות גם אם זה קשה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guyl3,

שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by RayZ,

היי אמיגוס. בזמן האחרון תוכנת האימיול שלי ניהית איטית לגמרי, וסתם תופסת משאבים בלי להוריד כלום. פרטים: גרסת התוכנה: eMule Lionetwork v 5.2 הסבר מעמיק על הבעיה: האימיול מוריד ממש ממש לאט,קובץ של 5MB לוקח לו יום שלם להוריד, (יש לציין שאני לא ממש מוריד WAREZ) וקבצים של 500MB \ כמה ג'יגאבייטים אתם כבר יכולים לדמיין מתי ירד, אולי יהיה לי מזל וזה ירד כשתצוץ לי השערה הלבנה האחרונה. עשיתי סריקת תוכנות ריגול \ וירוסים, סגרתי משאבים שגוזלים מהתוכנה מהירות (למרות שהיא גוזלת משאבים) גם מפריעה במחשב עם האיטיות,וגם לא מורידה כמו שצריך. יש לציין שמעולם לא הגעתי איתה ל 50.0KB מהירות. יש פתרון חבר'ס?

• 49 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. הורדתי את השיפור לאקספלורר ופתאום כשאני רוצה לפתוח דרכו קבצי PDF הוא עושה לי משהו מוזר... יש את כל התפריט מסביב אבל פשוט לא רואים את התוכן (צרפתי תמונה) אם מישהו יודע איך לסדר אני אשמח לשמוע, אם לא אז אשמח לדעת איך החזיר אותו לגירסה הקודמת תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 624 צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.