עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מאמר ארוך בפורמט PDF של אקרובט רידר אני צריך לסכם אותו אבל אני צריך להעתיק כל מיני פסקאות אני לא ישב שבוע להקליד את כל זה מישהו יכול להגיד לי שיטה איך להעתיק מידע מה אקרובט רידר או אולי לפתוח את זה ב HTML כדי להעתיק תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  2. Started by ggioragg,

מחפש הורדה חופשית לתוכנה הנ"ל

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. עדיף מMOV אבל גם מAVI יהיה טוב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום לכולם , אולי מישהו מכיר תוכנה קלה שתוכל להקליט את המסך שלי ואחר כך לראות את הקובץ שהוקלט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by slimshady21,

יש לי בעיה, פתאום מתי שאני מנסה להכנס למצב בטוח הוא לא נכנס. אני לוחץ F8 בזמן הבוט, נכנס ל-SAFE MODE , ואז הוא מתחיל לטעון ולרשום את כל הדברים האלה על כל המסך ואז הוא נתקע, חיכיתי הרבה זמן והוא לא זז. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by solo53,

באתר של http://www.yes.co.il בכפתור של מדריך מישדרים למעלה כל לחיצה עליו היתה פותחה טב מימין עכשיו כבר לא הדף מישנה איך מוגדר אצלכם באופציות המקסטון תחת הגדרות טב

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הדריבר של ess לא עובד והם מפנים ליצרנית של הכרטיס, הבעיה היא שאין מושג למי שייך הכרטיס הזה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. Started by DuDeAss,

אתמול בלילה פרמטתי את המחשב והכל היה סבבה סוף סוף בקיצור התחילה לי בעיה ראשונה עכשיו איך שאני מפעיל את המחשב האקספלורר תקוע ואני צריך לסגור אותו ואז לעשות לו פתיחה מחדש דרך הtask manager למה לעזאזל זה קורה? יש נגישות או משהו?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. איך אני יכול לגלות איזה קובץ זה? יש תוכנה שתמחק לי את הקובץ הזה ? (הווינדוס אומר שיש לי קובץ לא מוכר וזה עושה בעיות ...)

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by kinggil,

הבעיה סודרה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. מה הם שתי הקבצים האלו ? איך אני מעיף אותם אם צריך ? (כי לשלוח לסל מיחזור לא ניתן) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by FatalZero,

מדובר בגרסא 7.5 של MSN, לאחר פרמוט של המחשב המסנג'ר מסרב להתחבר. יש לציין שנתקתי כל אנטי-וירוס פיירוואל שהיה על המחשב מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by lordgod,

אני רוצה תוכנה כמו זאת : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אך איני רוצה שתסתיר את כל החלונות ושתהיה מאחורי כל דבר ,שלא תסתיר אייקונים וכו' .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by solo53,

GHOST 8.3 האם מישהו יודע אם זה גוסט של סימנטק או של פאורקווסט כי יש לי בעיה איתו בקבצי GHO מיגרסאות קודמות

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. Started by maorc1981,

לאחרונה פורסם באתר אודות תוכנת דחיסה חדשנית בשם Infima Archiver, פרי פיתוח ישראלי, העשויה לחולל מהפך בעולם המחשבים. כמו כל ישראלי פטריוט, גם אני גלשתי מיד אל אתר החברה כדי להוריד את גרסת הבטא. תהליך ההורדה היה מסורבל ומייגע, אך לבסוף הצלחתי להוריד את ההתקנה, אך גם אז לא תמו ייסוריי, ברכת "out of memory" קיבלה את פניי כשניסיתי להתקין את התוכנה על 2 מתוך 3 מחשבים עליהם ניסיתי להתקין את התוכנה ובמחשב השלישי שעליו כן ההתקנה הצליחה הופתעתי לגלות תוכנה מלאה בשגיאות ומסורבלת שאינה ראויה אפילו להקרא "גרסת בטא". עברו חלפו להם שבועיים, והנה הופצה גרסה חדשה שאותה כן הצלחתי להתקין. לאור ההצהרות הגרנדיוזיות של החברה בנוגע ליכולות הדחיסה החלטתי לבדוק בעצמי האם יש בכך דבר. התוצאות שקיבל…

• 71 תגובות
    • 9.3k צפיות
  16. Started by zoman,

שמעתי על התוכנה Micro Pc-Cillin Internet Security 2006 ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה ,חסרונתיה והתרונתיה ?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  17. אני אסביר את עצמי. סרקתי תמונה ישנה ישנה של משפחה בשחור לבן והצבעים לא משהו למרות שזה על המקסימום של האיכות שסרקתי. איך אני עושה אותה יותר טובה.כאילו לתת יותר צבע כזה. אם הבנתם למה התכוונתי. תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. Started by ptyahoo,

אתמול הוא כתב לי שמקסימום הלימיט שלי להוריד זה 3, אז שיניתי. מיד לאחר מכן הוא רושם ש-20 טורנטים זה די והותר, אבל אני מוריד טורנט אחד בלבד ולפני זה הורדתי רק טורנט אחד. הרטיו שלי גדול מ-1 ואני לא מבין מה הבעיה פה. תודה על כל עזרה שמקבלת.

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  19. אפשר להכנס למחשב שלכם (לתיקייה שבחרתם) ולהוריד קבצים מהתיקייה ..(דרך הדפדפן) זה לא שרת FTP http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=3418 מומלץ

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. בתרגומים שעשו לעונה ה-4 של הסופרנוס לדוגמא {8612}{8669}מה,אני צריך להסביר לך|למה אני רוצה אותך איתי השבוע? {8675}{8726}-חס וחלילה,שאתה תסביר.|-בדיוק. {8731}{8831}-אתה עומד לעשות לי קטעים ?|-אני רק אומר.אני שמח לנהוג. {8837}{8887}אני שמח שאתה שמח. הכל הפוך במקום שהנקודה תהיה בסוף המשפט היא בתחילתו וככה זה בכל הסימני פיסוק (? . , : ' ") יש דרך לסדר את זה ? יש לי ת'תוכנה Subtitle Workshop

• 5 תגובות
    • 9.2k צפיות
  21. Started by Pease Brother,

מחפש דרייברים לכרטיס מסך nvidia הדרייברים הכי חדשים

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  22. שלום, אני תמיד רואה אנשים שמכינים חתימות יפות ואני ממש מקנא בהם,אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קצה המזלג על זה. TNX

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by omrit,

היי, אני רוצה לעשות סרט- מעין תמונות שרצות עם אפקטים וסאונד, כמו מצגת אבל בפורמט של וידאו (ל-DVD). מישהו יודע אם איזה תוכנה אני יכול לעבוד? תודה!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  24. שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by solo53,

נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון

• 8 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים