עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ybe,

ברשותי סורק acer320p ,תוכנה מקורית iphoto 4 ואני משתמש בwindows xp .התוכנה בעיתית עם windows xp ובעיקר בשמירה.קבצי השמירה של התוכנה(בפורמט JPEG ,BMP) פשוט לא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה ולכן אין אני כרגע יכול להשתמש בסורק. לדעתי בגלל "גילה המתקדם" של התוכנה אין מה לעשות, לפיכך החלטתי לעבור לתוכנה אחרת. אני מעונין בתוכנה טובה , ידידותית ורצוי חינמית .על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. כמו שאמרתי בכותרת - אני מחפש תוכנה לסינון SPAM, אבל כזאת שתעשה את הסינון עוד על השרת. היום אני משתמש ב- NORTON ANTISPAM שהיא לא רעה באופן כללי - אבל מה שהיא עושה זה ליצור ספריה של SPAM בתוכנת הדואר - ופשוט להעביר לשם את הדואר זבל. אני רוצה תוכנה שבכלל לא תוריד אלי את הזבל... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by ski_farm,

עד היום היתה לי התוכנה PHOTO EXPRESS 6 אשר איתה סרקתי עם הסורק שלי והיא ענתה לצרכים שלי לפני שבוע העברתי למערכת הפעלה 7 (הייתי ב XP) והתוכנה לא תומכת ב win 7 ניסיתי לחפש גירסה חדשה יותר של התוכנה אך לא מצאתי (אולי הפסיקו לשדרג אותה או החליפו לה שם) לכן אשמח לקבל עצה לגבי תוכנת סריקה טובה כמו או יותר מן התוכנה שהייתה לי ושגם תתמוך ב win 7 תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.

5. זה מה שיש לי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=152634 אשמח אם תוכלו להמליץ על תוכנה טובה, שניתן לצייר ולצבוע בה בצורה איכותית (לא פוטושופ). תודה.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  6. מחפש תוכנה טובה לעדכון דריבריים?

7. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל בקלות לערוך ID3 תאג של כל השירים שלי נחמד גם אם בסוף התוכנה תדע לשנות את השמות של הקבצים לפי ה-ID3 שקבעתי (לדוגמא בפורמט track - artist - title.mp3) המלצות?

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by raltal,

מחפש תוכנה טובה לעריכת סרטים תודה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  9. שתכלול את כל כלי העריכה הסטנדרטים...השתמשתי ב Ulead Videostudio ....פשוטה מידי, ולא מכילה אפשרויות כמו חיתוך קטעים..אילוך איטי וכדומה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by idanmal,

תודה מראש לעוזרים.. מחפש תוכנה לעריכת קליפים שלא כמו פאוור פויינט עם כל ההנפשות וכאלו, להכניס כל מני קטעי וידאו, תמונות, מוזיקה, טקסט וכו'...

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by idanmal,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לעריכת תרגומים משהו קל לא מעצבן וקשה משהו שאפשר להכין תרגומים לפי שמיעה תודה רבה לכולם...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. Started by mSid,

יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by cooper,

מחפש תוכנה טובה וחינמית לצריבת DVD מאחר שהNERO אבד :s05: קישור יוכל לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. Started by duk4u,

שלום אני מחפש תוכנה לקווץ סרט - dvd נניח מגודל 7.8 ג'יגה לכמעט חצי עם כמה שאפשר לישמור על איכותו של הסרט. תודה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. אני רוצה להוריד אתר שלם עם הלינקים והמוסיקה הכל הכל ושאני יכול לקרוא אותו אופליין יש תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. מישהו מכיר משהו טוב?? תודה!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by apazar,

פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nehmia,

אחת שתריד לי ממש מהר ולא יותר מידי מסובכת...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. Started by yuvalkob,

אתמול קניתי מערכת רמקולים למחשב(קריאטיב אינספייר 2.1) ואני צריך טוכנה טובה לשליטה בסאונד בגלל שהתוכנה של ווינדוס (הרמקול הקטן בשורת המשימות) לא מספקת

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  20. היי לכולם, אני מדריך אנשים בהדרכות אישיות דרך המחשב ועד היום הייתי עושה זאת באמצעות הסקייפ מכיוון שרוב התוכנות הידועות שכולנו מכירים כמו TeamViewer ו-AnyDesk מבקשות תשלום ומנתקות לאחר כמה דקות של חיבור. הן מזהות כל פעילות כפעילות מסחרית. האם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליטה מרחוק שלא דורשת תשלום ואם כן אז לא תשלום כזה גבוהה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קיניתי מסך נוסף - ומנסה למטב את צורת העבודה האופטימאלית עם שני מסכים...כאב ראש לא קטן למשל אחד המסכים השמש למיילים - והפונטים בו קטנים מידי....איך אני מגדיל רק אותם ? מחפש תוכנה שיודעת לתת את מירב האפשרויות לשליטה נפרדת על כל מסך מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. תוכנה כמו System works של Norton ו-MindSoft Utilities XP 9.06 כאלה תוכנות אבל מכיוון שיש כל כך הרבה אני לא יודע איזו מהם היא באמת טובה ועושה את העבודה שלה

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  23. קורא לי הרבה שאני מתעצל לקרוא טקסטים ארוכים באנגלית, אז החלטתי להוריד תוכנה שתקריא לי. יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת? רצוי שהיא תהיה כמה שיותר מהירה לשימוש, ושהקולות המקריאים יהיו נורמליים. תודה

• 6 תגובות
    • 8k צפיות
  24. Started by ofsher,

מישהו מכיר תוכנה חינמית בלי וירוסים/טרויאניים וכו'?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  25. תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 414 צפיות

דיונים חדשים בפורומים