תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה נעשה במחשב, לוג פעולות, אני זוכר שקיים מסמך שעושה את זה אבל השאלה איפה הוא נמצא..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי בהורדת הקטע הבא (בנוסח ספרדים מסורות המזרח -> בבל -> יה רבון עלם / בבל / ג'הרכא -> בביצוע אלעד גבאי,יאיר הראל,ערן צור): http://web.nli.org.il/sites/nlis/he/Song/Pages/song.aspx?songid=48# תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשנו מצלמת אבטחה ביתית והיא מחוברת למחשב דרך BNC וכרטיס DVR עכשיו אני מחפש תוכנה ידידותית למשתמש ופשוט יחסית שתבצע הקלטה וכל מה שקשור מחכה להמלצות שלכם תודה אני חייב עזרה חברים אני פשוט תקוע לא יודע איך להפעיל את המצלמה דרך המחשב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה חדשה שצצה במחשב לאחרונה מפרט המחשב: AMD ATHLON 3000+ 64BIT ASUS K8V SE DELUXE KINGSTON 512MB DDR RAM MAXTOR 80GB 7200RPM PNY GEFORCE 6800NU WINDOWS XP,SERVICE PACK2 [NORTON ANTIVIRUS 2005+NORTON INTERNET PROTECTION+NORTON GHOST] לפני כמה ימים המחשב התחיל להגיב באופן משונה...חשדתי שמדובר בוירוס,ולכן הרצתי כמה וכמה תוכנות לבדיקה. במהלך הסריקה של SPYBOT-SEARCH&DESTROY הוא זיהה שני קובצי ספייוואר בשם: "system security disable" ו"antivirus security overide" בלי הרבה השקעת מחשבה-מחקתי את שני הקבצים האלה... מאוחר יותר הפעלתי את המחשב מחדש... וכשהפעלתי אותו,הווינדוס פתח עבורי את ההודעה הבאה: "there is no antivirus software installed on your co…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לגלוש באתר WWW.TORRENTBYTES.NET בבקשה תמצאו לי תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי סרט ב AVI , שהוא לפי GSPOT מקודד ב DIVX\XVID לא זוכר בדיוק כשאני מריץ את הקובץ ב MEDIAPLAYER הוא משום מה מפעיל קודאק של נרו ולא רואים טוב בנגן אחר משתמש במקודד הנכון . איך אי מגדיר את המדיה פלייר להשתמש בקודאק הנכון , או מעיף את הקודאק של נרו אני לא מצליח תודה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי אולי זה לא רק בWindows Media Player, אני לא יודע אבל בכל מקרה, מישהו יודע למה זה קורה? אני מנסה לעשות צילום מסך לקטע בסרט Wanted שווסלי שובר על חבר שלו את המקלדת וכתוב FUCK YOU עם המקשים של המקלדת (ושן אחת שמתפקדת בתור U, כי במקלדת אין פעמיים U^^)
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה טובה שאפשר להקליט באמצעותה את השירים שאני שומע דרך רשת האינטרנט. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כשאני בא לעשות למחשב שלי ghost (דרך דוס), הוא נתקע באמצע והוא טוען שיש שגיאה בכונן הקשיח. לא שמתי לב אים הוא התכוון לכונן עצמו או לאיזה קובץ ספציפי. הרצתי chkdsk בדוס, והוא לא מצא שום שגיאהה בכונן. מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת הכונן הקשיח(הכונן עצמו+קבצים)?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
באמת שרציתי להתרגל ל Firefox, באמת, והגירסה האחרונה של Firefox 2 ממש נחמדה והתוספים מגניבים לאללה ומידי פעם אני אכן גולש בשועל (או יותר נכון בפנדה אדומה) אבל המהירות של אופרה מסנוורת. לא יודע מי נתקל בזה אבל לאחרונה יצא בנצ'מארק שמסכם בתוכו את כל הדפדפנים הקיימים במספר מבחנים של המהירות שהם מספקים: http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html Opera ללא ספק הדפדפן המהיר ביותר כרגע בשוק. יש עדיין מספר בעיות בעברית אך זה נסבל. תהיתי מי עוד בארץ שותף לחווית גלישה הזאת.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבוס שלי בעבודה רוצה למנוע מהפקידות לגלוש באינטרנט חוץ מלמספר אתרים שקשורים בעבודה.. ממה שאני זוכר מלימודי הMCITP שלי ניתן לעשות את זה באמצעות שרת פרוקסי שישב בין המחשבים של הפקידות לראוטר - רק שאני לא בדיוק זוכר איך.. יש לנו שרת WINDOWS SBS 2003 בעבודה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אודה לו.. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
האם יש דרך אלגנטית לעשות מלבנים עם פינות מעוגלות בפלאש?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה המון תודה לכל מי שיענה - זה יעזור לי המון…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לחלק דיסק קשיח (כמו שאפשר לעשות בד"כ כשמפרמטים) דרך הווינדוס בלי לפרמט?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין באנטי ספייוור הכי טוב שיש וגם במתקם רג'יסטרי הכי טוב שיש היום תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם. אני כבר חודש מחפש פיתרון אך ללא הצחלה. יש לי Outlook 2007 עם SP2 וכאשר אני עושה REPLY או FORWARD למיילים שהם בפורמט HTML אני רוצה שהם יעשו המרה אוטומטית ל-RICHTEXT. אני יודע שאפשר לגשת ל-OPTION ולשנות שם את הפורמט, הבעיה היא שאני מתעסק עם המון מיילים שאני צריך להמיר אותם ולפעמים אני מפספס. מישהו מכיר איזה דרך לעשות זאת? תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השתלטו לי על דף הבית בIE. במקום דף ריק מופיע לי אתר חיפוש. אין שם באתר החיפוש או שום מידע מסגיר אחר. בנוסף, בכל פעם שעולה דף הבית החדש, למרות חוסם הPUP UPS שלGOOGLE, קופץ חלון פרסום לאיזה שהוא SPYBOT. יש לי SPYBOT S&D, אבל הוא לא מצליח משום מה להשלים סריקה ונתקע על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש, גם לא עזר. AD-AWARE גם לא מוצא כלום. NORTON ו ZONE ALARM גם לא מושיעים. זה ממש מרגיז אותי, נגמרו לי הרעיונות מה לעשות. נ.ב.- הפרסומת הקופצת מובילה לדף חיפוש של SPYBOTS SCANERS, שכל הלינקים בו מובילים לאותה תוכנה, שעולה 25 דולר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-