עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by boss,

Spyware Doctor כבד מדי אני מחפש תוכנה הכי טוב לנקות עמוק! תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להשתיק קטע בין 5 שניות בוידאו קליפ שהסרטתי

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. הכותרת מדברת בעד עצמה - לכרטיסי GeForce.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. שלום לכולם (שוב ) יש מוזיקה טובה מאוד ב- SHUOTCAST RADIO בתוכנה WINAMP מכיוון שזהו רדיו המשודר חופשי באינטרנט - יש תוכנה שניתן להקליט את המוזיקה ולשמוע באוטו/MP4/פלאפון ? לאוו דווקא רדיו מה- WINAMP בכלל מהאינטרנט ? * כמובן שאם אפשר אז חינמית וקלה...

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אני לא יודע אם יש כזה דבר, אך יש תוכנות שאני צריך לפתוח פעמיים ואני לא יכול בגלל שהתוכנה כבר פתוחה. יש אפשרות כלשהיא לפתוח אותה יותר מפעם אחת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת התחברות של משתמש נוסף למחשב שלי או להיפך ונוכל לעבוד ביחד על תוכנה מסויימת (VS במקרה הזה). הייחוד שאני מחפש זה שאשתף רק תוכנה מסויימת ולא את כל המחשב. משהו בסגנון team viewer אבל שתאפשר גישה אך ורק לתוכנה שאני אבחר. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. אממ ראיתי את אורגנית 3000 אבל זה פסנתר כנף וזה צליל לא טוב... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מאיפה אני יכול להסיג את התוכנה שמודדת טמפ' מכול חלקי המחשב ? תודה למי שיעזור .

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  9. ככה אני מחפש תוכנה חינמית חופשית ללא עלות, אשר מציגה סוג של אנימציה, איך שמתקבל דואר חדש, התוכנה צריכה לדעת לעבוד עם שרתי pop3 מכיון והמייל הוא של 012 אינטרנט זהב. מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הורדתי כמה דברים שמצאתי אבל בגדול לא מצאתי משהו שנראה רציני, בגדול זה אמור לשמש את סבא שלי, אדם מבוגר אשר רוצה התראה בצורת אנימציה גדולה שתפתח על המסך, מכירים חייה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני משתמש בתוכנה Voip להתקשר למספרי טלפון. אני מעוניין שהצד השני ישמע אותי באפקט שאני יבחר. כלומר שיהיה מן פילטר בין הקול שנכנס אל המקרופון לבין התוכנה שמשדרת את הקול. איך ניתן לעשות זאת? תודהץ

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. יש לי סרט בודד שאני צריך את הפסקול שלו, הסרט בכלל לא מעניין. אני צריך משהו שימיר אותו ל mp3

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. מחפש תוכנה הממירה צילום של טקסט מקובץ PDF או תמונה לטקסט שניתן להעתיקו לקובץ WORD או כתבן. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש תוכנה פשוטה שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, המרת קבצי וידאו בפורמטים הבאים : AVI, MPG, MPEG, WMV, ASF ושאר קבצי הוידאו לפורמט החדש MP4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shuy,

ווידאו ואודיו, פורמט הפלט לא חשוב. (אפשרי תוכנה להקלטת מסך כולל אודיו כל עוד היא יכולה להקליט גם את הווידאו שבתוך החלון [OVERLAY]). תודה.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by The-Devil,

מישהו פה שמע אולי על התוכנה Cr@@gel ?? ויודע אולי איפה אפשר להשיג אותה?

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by ex_,

שלום, אני מחפש תוכנה טובה(עדיף קוד פתוח או חינמית) להקלטה וידאו ממצלמת רשת תוכנה שתדע לזהות תזוזה מול המצלמה להקליט וכו' תודה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  19. אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הורדתי סרט בפורמט AVI, בשני חלקים. כרגע אני מוסיף לו תרגום ותוך כדי כך הופך אותו לDVIX. השלב הבא הוא להמיר לDVD ולצרוב בדיסק 4.7 ג'גיה כדי שאני אראה בDVD שלי. וכאן הבעיה: זה שני חלקים! יש דרך לאחד את זה? בלי לפגוע באיכות הקול או התמונה? ניסיתי כמה תוכנות, אלב תמיד אחד מהם נפגע... אפשר לאחד אולי בזמן הצריבה? אני פשוט רוצה להגיע למצב שזה יהיה קובץ אחד וכשאני אראה בDVD זה לא יפסיק וימשיך עם התרגום המובנה כאילו זה חלק אחד... תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Win 7, וכרגע אני מחפש דרך להפעיל את המודם הסלולארי הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי? תודה, אופיר.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. Started by owen10,

אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש מילים במסמכים של WORD ו POWERPOINT (מחר מבחן אז זה דחוף למי שאמר להוריד את הדחוף!!!)

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  23. אם אפשר אז גם שתוכל לשלוט על כמה היא נכנסת פנימה לאותו URL מבחינת הלינקים ושליטה על הזמנים תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים