עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shadowman,

או תוכנה אחרת נורמלית?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by noambaum,

הקצב הנ"ל נראה לכם נורמאלי לחיבור ADSL של 2 מגה:

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by Check_Point,

קודם כל - מצטער אם זה לא הפורום הנכון יש לי איזה טרוג'ן מציק. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מציע לי להתחבר לאינטרנט (משהו gator). הוא יוצר לי 2 קבצי התקנה ב-C שאני מוחק אבל הם חוזרים. בקיצר - יש לי הרגשה שאני לא לבד האינטרנט תמיד "עסוק" אפילו כשאני לא עושה כלום, ואחרי כמה שעות אני לא יכול לעשות כלום למרות שהוא מחובר וחייב לרסטרט. אגב, כל תוכנות הסריקה למיניהן לא מוצאות משהו מיוחד, בכל אופן הן מוחקות את כל מה שאני מוצא אבל זה חוזר. תודה

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by tsvika,

עד אתמול לא היה לי קשר ולא חשבתי שיהייה לי קשר לעריכה בתלת מימד (ככה זה נקרא?) אבל נתקלתי כאן בפורום בתוכנה Wings3D שהייתה בחינם, הורדתי והתחלתי להתעניין קראתי Tutorial למתחילים בתוכנה וזה מה שיצא (ב Tutorial זה יצא הרבה יותר יפה ) באופן כללי איך התוכנה? היא מומלצת למתחילים? על מה אתם ממליצים לי במקום? האם רוב התוכנות כיום משתמשות בווקטורים ככלי לעיצוב? בכל אופן זה המודל הראשון שלי, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by jitz,

קניתי השבוע את המקלדת הנ"ל, אחלה מקלדת. באמת. אבל... אין לי כנראה הרבה מזל.. כי התוכנה של מייקרוסופט שבעזרתה בעצם מגדירים את כל המקשים שיש בה (IntelliType Pro)... - מה שבאמת מאפשר לנצל את המקלדת... - פשוט מסרבת להתקין את עצמה... וניסיתי להוריד מהאינטרנט כמה גרסאות שונות ויותר ישנות שלה. כלום. ההתקנה פשוט לא מתקדמת הלאה. אחרי שאני מריץ את ההתקנה - היא עושה לעצמה exctract לספריה Microsoft IntelliType Pro ב-program files, נפתחים לשם כל הקבצים הזמניים לצורך ההתקנה... ובסוף הextract - מריצה את setup.exe שנמצא באותה ספריה. ובנקודה הזאת אני פשוט מקבל הודעת שגיאה: "setup.exe could not be started"... ולא יכול להמשיך הלאה. ולא, הקבצים לא דפוקים, והורדתי אותם *ים* פעמים מחדש. ואין …

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  6. שמעו המחשב שלי התחיל להיות קצת איטי ועם כל מיני חלונות קופצים בקיצור מפוץץ ספוירים וכאלה..הקיצר עשיתי סריקה עם 3 תוכנות: spay swepper spyboot-serch & destroy ad-aware se presonal ומצא הרבה ספוירים אבל היו כמה שהתוכנות האלה לא הצליחו לימחוק אז עשיתי סריקה עם התוכנה HjackThis וחשבתי למחוק אותם ידנית אז זה הבלוג: Scan saved at 09:56:42, on 27/05/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by tamir245,

אהלן. אני מחפש המלצה לתוכנת הורדות לביטרונט,פשוטה,עובדת בצורה טובה.עד לפני כשנה השתמשתי בUTORRENT אבל התאכזבתי מהמהירות שלה.ועכשיו לאחר שהשתמשתי באמיול אני מחפש שוב תוכנה לביטרונט עקב כך שהיא נחשבת יותר מהירה. אשמח להמלצות מנסיון אישי. יש לי 1.5 כבלים\בזק בינלאומי

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. התחלתי לעבוד עם נטסקייפ אבל כל פעם שאני פותח אותו הוא פותח את האיסיקיו ועכשיו אני בכלל לא מצליח להתחבר לא מצאתי בשום מקום את האפשרות לבטל את האפשרות הזאת... עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by moshen1169,

אני צריך:1. תוכנה לבדיקת תקינות של זכרונות ללא צורך בשימוש בדיסקט 2.תוכנה לבדיקת תקינות של דיסקים קשיחים

10. Started by tulicooli,

התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by oransharvit,

שלום האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג אופיס 97???

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. Started by THE-MASTER,

היום הלכתי לעבוד אצל מישהו בבית דפוס. הבית דפוס מקבל מבית משפט מסמכים מצולמים הוא צריך לישר את מיקומם בדפים ולהדפיס. עכשיו זאת הייתה העבודה שלי והיא הייתה עבודה טכנית שלוקחת המון זמן ורציתי לשאול אתכם אם אולי יש דרך לקצר אותה ובכך לחסוך שעות. דף מבית משפט נראה ככה. עכשיו כמו שאפשר לשים לב כל המלל נכתב רק תחת הקו אז בית הדפוס(אני) כהרגלו לקח דף דוגמא כזה והציב שוליים לדף הזה ועל סמך השוליים האלה ככה יהיו השולייים בכל הדפים עליונים ותחתונים שמאליים וימניים. עכשיו השוליים נראים על כל הדפים בעצם נוצרה מסגרת כזאת. עכשיו כל המסמכים של בתי המשפט ממוקמים על הדפים אך פה הדף סוטה שמאלה פה ימינה ולכל הצדדים יש מקומות שבהם הוא סוטה בסנטימטר יש במילמטר הקיצר הבנתם עכשיו מה שאני צריך …

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  13. אמרו לי שהסרגל כלים של megaupload.com שמכריחים להתקין כדי להוריד מסוכן זה נכון?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום, אני רוצה להגביל את מהירויות ההעלאה וההורדה לדפדפן שלי, אז הורדתי Net Limiter 2 Pro. הכל בסדר, התוכנה עובדת, אבל כשאני מסמן הגבלת העלאה והורדה של 5 קילובייט לדפדפן, זה לא עושה כלום. לחצתי על הפלוס הקטן שיש ליד התהליך FIREFOX וראיתי את כל החיבורים. הם תמיד משתנים, כמובן, ואני לא יכול לסמן ידנית לכל חיבור שנוסף את ההגבלה, לכן אני רוצה פשוט לסמן הגבלה לדפדפן וכך כל חיבור שנכנס/שיוצא תהיה לו הגבלה גם כן. איך אני עושה זאת? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ועם ה- RULES, אבל שום דבר לא מצליח לי ועדיין כל החיבורים ללא מגבלת העלאה/הורדה וממשיכים לפעול כרגיל. אני רוצה לעשות זאת ע"מ שהדפדפן יהיה פועל ברקע תוך כדי משחק רשת, כך שהפינג שלי לא ייפגע (הדפדפן תמיד משנה אתרים ברקע [זה ADS בשביל…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. יש לי חבר שפתאום נעלם לו הINBOX , ככל הנראה הDBX שלו תקול. ניסיתי לגבות את הקובץ , ליצור קובץ חדש ע"י מחיקת הישן והפעלת התוכנה ,לאחר מכן ייבוא של הקובץ התקול. לא ממש עבד. חג שמח ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. טוב אז ככה אני צריך תוכנה שתיהיה פשוט שאני יוכל לסמן קטע מסויים של אודיאו מתוך הסרט ולהסיר\להשתיק אותו (פשוט לסמן קטע קול מסויים ולהשתיק אותו) שיהיה אפשרות להשים מוזיקת רקע לסרט וכמו כן שיהיה אפשר לחתוך קטע וידיאו מסויים ע"י סימון שלו ומחיקה...

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by דור788,

עם איזה תוכנה או איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעלה בשעה מסויימת?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. ANY SUGGESTIONS?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by hararim,

הכנתי מצגת עם מוסיקה ותמונות ב-power point. ואני רוצה לצרוב אותה שיוכלו לראות אותה ב-DVD. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. Started by shendi,

אז ככה ..... חיפשתי תוכנה שמסוגלת להקליט ולשדר LIVE את מה שקורא דרך מצלמות זה מה שמצאתי Active WebCam http://www.pysoft.com/ActiveWebCamMainpage.htm#pop התוכנה מסוגלת להקליט בזמן מסוים לשלוח אימיל עים תמונות ממה שהוקלט להעלות לשרת ועוד הרבה אפשרויות יש לה MOTION DETECTIVE שזה הכי חשוב לי מישהו מכיר עוד תוכות כאלה ?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by eladbu,

האם יש דרך לדעת על מייל חדש באוטלוק 2003 כשהתוכנה לא פתוחה?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה עם המחשב הישן. בשביל להעביר את המידע שלי מהמחשן הישן לחדש, פירקתי את הדיסק הקשיח והתקנתי אותו במחשב החדש, ולאחר ההעתקה החזרתי אותו למחשב הישן וגם פירמטתי אותו. את המחשב הישן מכרתי לחבר שלי, ויש עכשיו בעיה. כשניסתי להתקין ווינדוס XP פרו מהדיסק המקורי התקבלו במהלך ההתקנה ההודעות הבאות: בשלב אשף ההתקנה קיבלתי הודעה שמזהירה על זה ש-microsoft streaming service proxy לא מאושר לווינדוס, ואם אני רוצה בכל זאת להמשיך. אז לחצתי "yes". אח"כ הופיעה הודעה "could not load the installer due the smartcard reader" והמחשב נתקע. נראה לכם שזו בעיה של חומרה? מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. מישהו יודע איך להתגבר על זה? נגיד, כשאני משחק במשחק כלשהו, ולוחץ קצת זמן על מקש מסוים במקלדת, המחשב מתחיל לצפצף, וחוצמזה (למשל בפיפ"א) לא נותן לי לזוז באלכסון! מה עושים...? תודה!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Gnome,

אני מטלבת איזה תוכנה לקנות? אז רציתי לשאול אותכם איזה תוכנה הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות עריכת סרטי הוידיאו שלי ובעיקר להכניס את הסרטים מהמצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אותם לפורמט של VCD (זאת אומרת MPEG 1) ולצרוב אותם על דיסק (כדי להרציץ אותם על מכשיר ה DVD שלי כמובן) ועוד שאלה: האם הייתם ממליצים לי על ADOBE PREMIERE?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים