עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתדע לשלוט במהירות (עד כדי כיבוי) של מאווררי המארז המוזנים מלוח האם. מדובר בלוח אסוס מסידרת ה-P5 ולתוכנת ה-AI שמגיעה איתו יש שליטה מאוד מינימלית. תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by thrioue,

שלום לכולם! אני משתמש במערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate x64 במחשב שלי התקנתי את תוכנת ה Setpoint v4.72 שלי Logitech במחשב עבור המקלדת והעכבר האלחוטיים. הורדתי והתקנתי את גרסת ה 64 ביט וכן התקנתי באישור אדמיניסטרטיבי. ישנה בעיה שלא מופיעה לי הלשונית של המקלדת בתוכנת ה Setpoint.. (מצורפת תמונה) ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר.. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה של 32, וגם לא עזר.. המון תודה לכל העוזרים!! עריכה: ניסיתי גם להתקין את התוכנה בתאימות לVISTA.. לא עזר גם .. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by redead,

אני רק רוצה להבין , זאת תוכנה שנכללת בחבילת אופיס? יכול להיות בשבאופיס 2007 כבר לא קוראים לזה פרונטפייג?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. Started by Blue Omega,

יש לי windows xp pro בעברית והתפריטים של ה-outlook express הם חלק בעברית וחלק באנגלית. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. Started by TaZeR,

באתר של התוספים של המון תוספים שמותאמים רק לגירסה 1.5 ואני זקוק להם, אז רציתי לדעת אם יש דרך לשנות אותם כך שיתאימו לגירסה 2 או לבנות אותם מחדש.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by shoval,

איך אני יכול למחוק מהREG? התקהתי תכנה שנדפקה קצת ואי אפשר להתקין מחדש כי היא עדיין "רשומה" תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by Alex89,

לפעמים כשאני טוען דף הוא לא טוען לי את התמונות ואני צריך לעשות SHOW PICTURE לאותה תמונה כדי שהוא יטען לי אותה בעיה נוספת לפעמים זה לא ניכנס לאתר(שקיים) ושולח אותי למנוע חיפוש של YAHOO מה אני עושה עם זה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. טוב אז ככה המחשב שלי ידוע בהרבה שגעונות שיש לו למרות שהוא חדש ושהותקן עליו וינדוס חוקי והחומרה שלו מצויינת . אחרי הבעיה הנצחית שמידי פעם המחשב פשוט מאוד נתקע לו השולחן עבודה ורק דרך מנהל משימות עושים הפעלה מחדש ורק אז הוא חוזר או שמחכים כמה דק' ואז זה עובר . על זה ויתרתי וכבר התייאשתי עשיתי שחזור אתחול עם הדיסק המקורי וזה לא עוזר וגם בדיקת זכרונות אומרת שהכל בסדר . בקיצור נעבור לנושא עכשיו פתאום לא עובדים הגאדג'טים הרגילים של המזג האוויר תאריכון וכו' . חלק מהם עובדים וחלק לא מצורפת תמונה . יש פתרון למישהו ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אני צריך לעלות סירטון בגודל של 2 MB 640X480 זמן 3 דקות העלתי לYoutube אבל רואים את הכתוביות גרוע. יש איזה אתר אחר ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by tigery,

ככה הורדתי everrest לא יודע איזה גרסא זה לא מזהה לי תלוח אם תמעבד מזהה כ p930 . התקנתי cpuz מזהה לי כ 925 תלוח כדגם agen יצור asus. חוץ מזה אין פרטים. עכשיו אני רוצה להוריד תוכנה לקראית טמפרטורה אבל אני לא יודע לאיזה לוח.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  13. שלום רב, כיצד אפשר בוורד 2010 לשמור את סוג הפונט וגודלו, ככה שכל פעם שאני פותח מסמך חדש הוא יתחיל לי עם הפונט והגודל שאני רוצה כברירת מחדל? תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  14. אני צריך תוכנה שיכולה להדגיש את הצלילים של כלים מוזיקליים מעל לקול של הזמר. אם יש כזאת אני אשמח ללינק. אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. אז ככה, האוניברסיטה החביבה החליטה להוסיף ת.ז לפרטים שצריך לתת לממשק האינטרנטי של המייל האוניברסיטאי כדי להגביר את האבטחה. כביכול צעד מבורך אבל מאז הפיירפוקס לא זוכר שם את פרטי הכניסה שלי ואין לי כוח להזין אותם כל פעם מחדש. לכן הורדתי והתקנתי Thunderbird 3.1.9 על המחשב. אני עובד עם זה ב IMAP כי אני רוצה גישה גם כשאני בלי המחשב. הבעיה היא שאני מצליח לשלוח דואר רק כשאני מחובר לרשת האלחוטית באוניברסיטה, אבל לא מהבית. אני מניח שהשרת דואר יוצא דורש הגדרה שונה מהבית אבל אני לא מבין בזה מספיק. כרגע הוא מוגדר עם שרת IMAP של האוניברסיטה imap.bgu.ac.il ושרת דואר יוצא smtp.bgu.ac.il בבית אני בתשתית ADSL עם ראוטר, והספק זה 012 אם זה משנה. איך אני מגדיר את הת'נדרבירד הזה שיצליח לשלוח מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. התחלתי לגלוש בכרום גוגל ולדעתי הוא הרבה יותר מהיר מפיירפוקס (שלא לדבר על האקספלורר). הבעיה שהוא לא נוח לגלישה כמו האקספלורר והפייר פוקס בגלל שאין לי את לשונית המועדפים. האם יש פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by wooper,

שלום למה הודעות שאני מקבל בhotmail של msn בלתי קריא http://img205.imageshack.us/img205/7889/msnyq4.jpg

19. Started by ross,

מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Blackend,

שלום לכולם! לפני מספר ימים רכשתי את המכשיר הזה אחרי התלבטות רבה והבנתי שיש אפשרות להתקין עליו אייסיי ויש לי כמה שאלות. 1.מאיהפ ניתן להשיג את האייסיי לטלפון? 2.האם זה עולה כסף? 3.האם השימוש בו כרוך בתשלום מסויים למישהו? 4.האם יש עוד תוכנות נחמדות או אתרים שיש בהם תוכנות/רקעים/צלילים שמותאמים ל 6600 ? בתודה מראש דניאל

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום שמי נתנאל אני צריך עזרה לגבי האימיול פשוט הוא זז לעט אז איך אני עושה אותו מהיר ואיזה אימיול הוא הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. Started by shabis,

הרכבתי מחשב שני לבית מבוסס על לוח אם של אינטל כרשום לעיל התקנתי ויסטה אולטימט והוא עובד נפלא פרט לסאונד. באתר אינטל אין דרייברים לויסטה. האם ניתן למצא במקום אחר? האם יש כרטיס קול חיצוני הנתמך ע"י ויסטה? פשוט אין לי חשק לחזור לXP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Dimness,

שלום לכולם, אני מנסה לחלץ קובץ rar שגודלו מעל 4GB ומתקבלת הערה: "Only NTFS files can be larger then 4GB" מה אני אמור לעשות כדי להצליח לחלץ את הקובץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  24. Started by yosda-boy,

אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה, לא משהו מקצועי. אשמח לקבל שם, ואני לא בטוח שזה חוקי בפורום, אז גם הורדה ישירה. (אם זה לא חוקי פשוט אל תתנו הורדה ישירה). בתודה מראש yosda boy.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  25. Started by elad-r,

שלום קניתי dvd קורא divx/xvid אבל הוא לא קורא כתוביות (הוא של Prosound דגם 9000st)... לפחות נראה לי שהוא לא, תקנו אותי אם אני טועה אז אני צריך להוסיף לקובץ avi כתוביות ואז לצרוב הבעיה שניסיתי בכל מיני דרכים להוסיף כתוביות לצמיתות עם התוכנה virtual dub (מכל מיני מדריכים שמצאתי ב- lionetwork) אבל כל הדרכים האלה ארוכות ומסובכות... זה בדיוק כמו להפוך את הסרט ל- vcd... לוקח לתוכנה בערך שעה לשמור את ה- avi החדש וגם הוא יוצא בערך בגודל של ג'יגה וחצי זאת אומרת 2 דיסקים במקום דיסק אחד כמו הסרט המקורי... זה נראה לי די טיפשי לעשות את כל זה רק בשביל להוסיף כתוביות אין איזשהי דרך נורמלית וקצרה להוסיף כתוביות לצמיתות? תוכנה אחרת או פשוט דרך אחרת שתעשה את זה שווה לצרוב את הסרט כ- avi ול…

• 1 תגובה
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.