תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפעמים קורה שאייטונס לא מזהה שיר מסויים אז הוא לא מראה את האומן, את האלבום ואת הג'אנר. רציתי לדעת אם יש דרך להכניס את הנתונים באופן ידני. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
WMP11 שוחרר אתמול לXP (לפחות זו הפעם הראשונה שאני ראיתי), הורדתי, ואני חייב להגיד שזה מוצר מדהים. קודם כל מיקרוסופט קלעו בול עם הלוק & פיל, מראה שחור עם הרבה ברק והשתקפויות. לכל אלבום יש את העטיפה שלו, ואם התוכנה לא מוצאת לבד אז אפשר להדביק בקלות. הסינכרון עם נגני הMP3 השתפר רבות, עכשיו יש גם אוטו פלייליסט וגם DRAG &DROP. האיכות סאונד ללא ספק השתפרה והיא משמועתית עדיפה על ווינאמפ וITUNES. קל מאד גם למצוא שיר/להקה שאתה רוצה ויש תמיכה מלאה בעברית. אני חייב להגיד שמי שמחפש ITUNES לנגן שהוא לא IPOD - בהחלט צריך לבדוק את WMP11.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הקטנת גודל חלון פנימי ב FIREFOX יש כזאת חיה ? אני אסביר אצלי, העבודה ב FFOX היא בחלון אחד בלבד - אין אפשרות לפתוח עוד חלונות - כל דבר נפתח בטאבים בלבד (ככה אני אוהב וככה הגדרתי) זה בגלל שאני לא סובל עוד מופעים של התוכנה, שיהיה מופע אחד, וכל מה שצריך, בפנים בטאבים בתוכו. עכשיו, במקסת'ון, הייתי יכול, למרות שזה בתוך הדפדפן, בתוך טאב, לעשות RESTORE לחלון, כלומר שהחלון יהיה עדיין מקושר לטאב, אבל לא תופס את כל הדפדפן, ומאחוריו ברקע רואים טאב אחר כך שיוכלו להפתח חלונות בגודל הטבעי שלהם, אבל עדיין כטאב אני אדגים למה אני מתכוון , ע"י תמונה : (מימין, בתוך המקסת'ון, יש חלונות שאת הגודל שלהם, אפשר לשנות למרות שהם פנימיים של המקסת'ון בטאבים) מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דב…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר להוציא איתה ? http://www.hbo.com/sopranos/video/
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קוראים לי גיא ואני לא ממש ותיק פה בפורום בכל מקרה אני חייב לציין שהפורום הזה באמת מוצלח ואני אצרף לפה הרבה חברים שלי שיהנו ויתרמו גם הם לאתר בכל מקרה אני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה אני מבקש שאם זה לא שייך אז תעבירי לפורום הנכון אז ככה: אני רוצה להכין דיסק ווינדוס XP SP2 משלי מה הכוונה משלי זה שאני רוצה להוסיף לדיסק את הקבצים של ה-SATA מבלי להתחיל לעשות בלאגן עם דיסקים והכל אני רוצה להעלות את כל הדרייברים לדיסק של הכרטיס מסך כרטיס קול וכל השאר אני רוצה להוסיף בנוסף תוכנות שיותקנו אוטומט כמו למשל ווינראר ווינזיפ אנטיוירוס אופיס וכל התוכנות שאני משתמש בהם אני רוצה שזה יתקין לי אוטמט את הכל מבלי לגעת במחשב שאני יתקין את הווינדוס ועד שהוא לא מסיים להתקין את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני לא שומע בכלל סאונד מאתרים, יש לי סאב וופר- לא יודע איזה דגם. זה כבר מתחיל לעצבן הדבר הזה, אז אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בעיה מוזרה יש לאקספלורר שלי למרות שאינטרנט מחובר (הFIREFOX והאימיול עובדים ) האקספלורר לא מציג לי דפים !! החזרתי את כל ההגדרות לברירת מחדל כיביתי את ה FIRE WALL והוא עדיין לא מציג מישהוא מכיר את הבעיה ??? (windows xp sp2 ,internet explorer 6)
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
[glow=green,2,300]אופיס 2007 [/glow][glow=red,2,300](offic 2007)[/glow] סתם בא לי להראות לכם איך הוא נראה... התקנתי אותו היום וממה שהספקתי להבין מהשימוש הקצר בו, האופיס הזה ממש נוח וממש מהיר וחוץ מזה הוא גם מעוצב יפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לידידה שלי יש A64 חדש, והיא עובדת בעיקר בעריכת תמונות ענק. עלתה השאלה לאיזה תוכנות יש גרסאות 64BIT... לפוטושופ למשל, יש גרסת 64 ביט? לתוכנות עריכת סרטים?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלופ תעזרו לי אין לי קול במחשב אין מוסיקה לא שומע כלום תמונה:V תעזרו לי בבקשה :-[
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה אני מכין דיסק משלי של הווינדוס עם התוכנה NLITE עכשיו אני רוצה להוסיף את הדרייבר הזה שיש עם ה-SATA ואני רוצה את ההכי מעודכן שיתאים למערכת ההפעלה של SP2 אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא כי חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי פשוט ד''א יש לי את הלוח אם הבא: abit nf7-sl
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קבצי wmv עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה בכלל ועכשיו אני לא מצליח לראות את הסירטונים במייל.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
כמו שכבר נאמר בכותרת אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להעביר בין התצוגה של הטלויזיה לבין התצוגה של המחשב. עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזו בדרייבר של כל כרטיס מסך, אבל אני מחפש תוכנה יעודיית שעושה את זה. מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפעמים כשאני רוצה להוריד תוכנה, רשום לי גרסא ל ווינדוס 64 וגרסא לXP והשאר. אבל כרגע אני רוצה להוריד תוכנה אחת, ורשום גרסא למעבדי 64 וגרסא למעבדי 32. אז לא הבנתי, אני צריך להוריד את ה64 גם אם אני משתמש בוינדווס אקספי רגיל? (לא 64ביט)
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה של SPYWARE במחשב. לאחר סריקות מרובות של אנטיוירוס (Norton Corporate + NOD 32) הוסרו כל הוירוסים, ולאחר מספר סריקות של Ad-Aware SE + Windows Defender + SPY BOOT + SPY SWEEPER (האחרון לא מעודכן), נשארה "חתימה" של הSPYWARE. צירפתי לכם תמונה למטה, כאשר בחלק התחתון ישנו האייקון של הספייור / וירוס + הודעה שהוא מקפיץ, ובחלק העליון צירפתי את דף הבית שהוא משתלט עליו. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שכן תצליח להסיר לי אותם. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי מייל חשוב ואני לא מצליח לראות מה כתוב כי הווינדוס לא מזהה את הכתב הוא מציג כתב מחורבש כזה ....אפילו לא אותיות מה אני אוכל לעשות כדי לתקן את זה ולקרוא את המייל כי הוא חשוב ד"א: את כל המיילים האחרים שבעיברית אני כן מצליח לראות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמ אני נוהנג להציג את החתימות שלי בפורום אחר אבל הנה אני חזרתי כרגע מקבאק של שנה אז לא חזרתי לעצמי הרבה אבל הנה עשיתי אחת: תהנו ותגיבו דרך אגב היא לאימוץ (עם שינוי ניק)
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
1.העברתי למחשב בעבודה, דרך דיסק-און-קי, תיקייה שבה מותקן דפדפן אופרה, ומתוכה אני יכול להפעיל ישר את הדפדפן. זה נכנס לי לכל האתרים בצורה תקינה, רק כשאני נכנס לפורום של תפוז, ההודעות הראשונות מוצגות בצורה תקינה, אבל השאר מתחילים להיות מעוותים, ואני לא יכול ללחוץ עליהם! (אני גם לא רואה את כל ההודעות). איך אני פותר את זה? 2.אני רוצה להעביר התקנה של פיירפוקס על דיסק-און-קי, בדיוק כמו שיש לי עם האופרה. זאת אומרת שאפעיל את הפיירפוקס באופן ישיר מהדיסק, בלי צורך להתקנה על המחשב שאני משתמש בו. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/cauaau/aeaau_ae_aoenae_6_0__1
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי אני צריך להוריד את איכות של מספר אלבומי מוזיקה מ320kb\s ל96kb\s... אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת לה תיקיות שלמות, והיא תהמיר לי את כל הקבצים, אבל לא תחליף את הקבצים הקיימים, אלה תשמור את הקבצים החדשים במקום אחר... אני בטוח שיש תוכנה כזאת... תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-