עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mikitimsit,

????

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by moshen1169,

יש לי בעיה בטעינת הדפים אני נכנס ויוצא כמה פעמים מהדפדפן עד שהם נטענים? תודה

3. טוב אז עידקנתי קצת כו.. אז הסקיצה הראשונה זאת: http://img372.imageshack.us/my.php?image=untitled2copy4ba.jpg הסקיצה השניה: יש הבדל באיש החלפתי אותו גם הוספתי כפתור ראשי וכל מני שטיות שלא ממש רואים.. וכן אני יודע שהסימפל מפריע אבל אין מה לעשות.. האתר בכללי דוגמה לדף... אז מה יש להוסיף לפי דעתכם? ואיזה סקיצה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by rtr,

הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום מאז שעדכנתי את הדפדפן לעדכון האחרון שלו הוא איטי מאוד ושעה לוקח לכל דף להיטען ולהגיב מה יכולה להיות הבעיה ,מישהו עוד חווה איטריות מאז העדכון ? תודה לעוזרים

6. Started by amit,

לכל עזרה מוצעת- תודה מראש, ולשאלתי: איך אוכל בהרצת קובץ exe אחד לפתוח על המסך 2 חלונות כאשר בכל חלון עלי לשרטט צורה גרפית שמקורן ב-2 פונקציות שונות שכתבתי. האם זה קשור בבחירת קובץ multiple עם פתיחת הפרויקט? ובנוסף - איזה ספר מומלץ ללימוד MFC? הבנתי שהספר של לימוד visual cpp (גם זה שבעברית) עונה על הדרישה - זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראשית כל צהריים טובים , לאחרונה אני נתקל בתופעה בUTORRENTS שמודיעה על שגיאה של FAILED HASH CHECK בהמון קבצים ואף לעיתים ימים שלמים (אם בכלל) שקובץ מסויים לא יורד בגלל קבצים פגומים אלו... השאלה שלי אם זו תופעה רגילה או שמא רק אצלי ? כמו כן אציין שאחרי כל הודעת שגיאה מהסוג הנ"ל מגיע BAN IP. אודה לתשובות...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by MorMaMan,

יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by M.G.,

האם אפשר לשלוח קבצי exe וקבצי סרטים במייל? (כשאני אומר לשלוח, אני מתכוון גם שהצד השני יוכל לקבל, לראות ולפתוח אותם... כמובן...) כי ניסו לשלוח לי כמה פעמים, וה-outlook חסם לי אותם...

• 4 תגובות
    • 6k צפיות
  10. שלום, אני פעיל בעיקר בפורום צילום וזאת ההודעה הראשונה שלי פה אז קודם כל נעים מאוד. כעיקרון התבקשתי לאחרונה ליצור מעין קטע וידאו שיוקרן על מסך שמורכב מתמונות שצילמתי בslide show ובינהן ירוץ קטע שכרגע נמצא בפלאש. בסופו של דבר את הסרט (שיהיה באיזור ה20 דקות ) אני אצטרך לצרוב על DVD. ראשית רציתי לשאול עם איזו תוכנה יהיה לי הכי קל לבצע את זה? אני צריך תוכנה שתתאים למשתמש המתחיל (זה קטע שחדש לי מאוד) מבחינת הממשק שלה וצורת העבודה שלה אך שתיתן לי מספיק כלים ואפקטים שאוכל להשתמש בהם. ושאלה נוספת היא שאלת הייתכנות, האם זה אפשרי לשלב את קטע הפלאש בתוך המצגת הזאת או שאני צריך את הקטע הזה בפורמט אחר? תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by oren,

שלום. עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצל…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. אמא שלי הלכה למוד שם גראפיקה לפני חודש ככה זה עולה משו כמו 12000 שקל (80 שעות\יום או משו כזה) עכשיו הם לומדים FREEHAND ומהמורה הביא לכולם FREEHAND אם CRACK והכל .. ניראה לי מוזר ... מישו שמע על המכללה הזאתי היא בסדר ? או שסתם ?

13. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע על תוכנת Borland Delphi מהי ומה עושים איתה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  14. שלום, לאחרונה שמתי לב שבזמן גלישה באינטרנט המחשב (החדש יחסית) נהיה איטי הסתכלתי על התהליכים במנהל המשימות וראיתי שכל חלון אקספלורר חדש שאני פותח לוקח 60,000 קילוביט, ואם אני פותח עוד 2 כרטיסיות זה מגיע ל400,000 כל חלון חדש שאני פותח בנוסף לראשון לוקח יותר מקום גם כן. הרצתי סריקת וירוסים עם אבאסט במצב בטוח והוא מחק כמה קבצים (שידעתי שקיימים עוד קודם אבל לא עשו בעיות) והבעיה עדיין קיימת. מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  15. שלום חברים, שאלה פשוטה - איך אני קובע מהם הפורטים הטובים ביותר (יש דבר כזה?) עבור התוכנות - Emule ו- bitcomet? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Ashand,

מה הכוונה: תוכנה שמסוגלת להראות לי מידע על ההרדיסקים שלי ב-SIDE BAR על ביצועים,גודל דיסק,מקום פנוי,חום וכו יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by tomer_et,

מכירים תוכנה לשינוי גודל מחיצה בדיסק חוץ מ - PartitionMagic?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by mdmdmd,

שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by DXT,

כנראה כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של CloneCD לא שמתי לב שהיא התקינה לי גם Virtual CloneDrive. השאלה היא - איך להעיף את הדבר הזה? לא מצאתי בתוכנה עצמה אפשרויות כאלה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. Started by iSolt,

יצרתי משתמשים בPLEX איך אני מעניק גישה לתיקיות מסוימות? לא מוצא את זה בהגדרות

21. Started by kobibo,

יש לי כמה סרטי DVD שקניתי לבנותיי בלא מעט כסף ומרוב צפייה בהם הסרטים לעיתיים קופצים ואו נתקעים ותמיד צריך לקפוץ ל fram הבאה עלמנת שיהיה ניתן להמשיך לצפות בהם. הייתי מעוניין לצרוב אותם לגיבוי וישנם כמה שאלות שרציתי לשאול....הסרטים שוב שלי קנויים אז באמת אודה לעזרה. 1.רציתי לדעת באיזה תוכנה מומלץ לשכפל סרט של DVD ואם יש הגנה לסרט כיצד ניתן להתגבר גם על בעיה זאת ? 2. לדיסקים מוגנים האם ישנה תוכנה שיודעת לפצח את ההגנות ? יש לי את התוכנה anydvd ורציתי לדעת האם היא מומלצת או שישנם תוכנות טובות יותר ? 3. בתוכנה AnyDVD האם צריך לשנות משהו בהגדרות שלה או שמספיק רק להפעיל אותה ברקע ? 4. באיזה region צריך לבחור ב AnyDVD ? 5. במידה וצרבתי דיסק ורואים אותו טוב מאוד במחשב אך לא רואים כ…

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by MrAccident,

(הבעיה נפתרה) אני מקשיב להקלטה של שידור רדיו באתר של התחנה (103FM רדיו ללא הפסקה), ב-Orbit Grab++ אני לא רואה את הקובץ, כלומר ההקלטה מועברת ב streaming או משהו כזה, ממקום אחר. אני מדגיש שזה לא שידור חי אלה הקלטה שבאה מתוך קובץ איפשהו אצלהם איך אני יכול לשמור את הקובץ? יש לי תוכנה שאני יכול להקליט בעזרתה קול בתוך המחשב כמו בוידאו אבל זה מוגזם בשביל זה, זה לא עד כדי כך חשוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yot,

אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ברשותי WINDOWS 2000 ואני רוצה להתקין תוכנה של ניהול RAM ב-WINDOWS בכדי שאני לא יצטרך לעשות איתחול כל יומיים! יש לכם המלצות בשבילי? והאם יש לכם איזה מדריך שמסביר כיצד להגדיר את ההגדרות בתוכנה!??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. Started by wow,

יש לי בעיה של תוכנות ריגול במחשב של אחותי. כל פעם כל מיני חלונות נפתחים. ADAWARE ו-SPYBOOT + אנטי וירוס לא ממש עזרו. יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.