עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה שממירה קבתי MOV לקבצי VOB

2. Started by Or94,

אני מחפש מנהל הורדות טוב ומהיר שיאיץ לי את ההורדות ויהיה יותר מהיר מהאקספלורר. אני מכיר הרבה מנהלי הורדות אבל לא יודע איזה הכי טוב. (IDM, אורביט, flashget וכו')

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by itay-ab11,

על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  4. המנהל הורדות של ראפידשייר (RapidShare Manager) עושה לי בעיות....אני מחפש מנהל הורדות שיתאים לראפיד שייר יש המלצות?

5. יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

אני מחפש יורש לDAP....מישהו מכיר מנהל הורדות טוב יותר???? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by RavivRavR,

תודה.

8. Started by 114508534,

אהלן אני מחפש מנהל הורדות לראפידשר, השתמשתי הרבה זמן ב JDOWNLOADER ועכשיו משום מה הוא הפסיק לעבוד, אשמח לקבל המלצות לתוכנות בסגנון שאפשר להדביק אליהן לינקים מראפיד. תודה יום טוב

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני מחפש מנהל הורדות בסיסי, יחסית. לא משהו יותר מדי מסובך. מה שראיתי בסטיקי זה בעיקר מנהלי הורדות לyou tube או רפיד שייר וכו'. אני רוצה משהו כללי. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by abatiah,

הורדתי את CCLEANER ובעוד שהוא עוזר באספקטים מסוימים מנבירה בבכל מיני תיקיות בC אני רואה שהמון דברים פשוט לא נמחקים. לדוגמא תיקיות הTEMP למיניהן, המון תיקיות ריקות שנשארו מתוכנות עבר (ומגורמים שהשתחלו בצורה חשאית, כמו הסרגלים של CONDUIT), ועוד כל מיני דברים שאין לי מושג מה עושים ומה עשו. כבר הרבה שנים שלא השתמשתי בעזרים לניקוי המחשב אבל ממה שאני זוכר פעם, היו הרבה יישומים שבהרצה עוקבת מצאו דברים שקודמיהם פספסו. כך שאם יש לכם המלצה על תוכנת ניקוי טובה, אשמח לשמוע! תודה.

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by scorpions,

אני מחפש מיספר סריאלי לתוכנת הצריבה nti cd maker pro 2000 קיבלתי את הדיסק ממשהו שאיבד את העטיפה המקורית שעליה היה את המיספר פאיפה אני יכול להשיג כזה מיספר ותודה מראש למי שיתן פיתרון שעובד

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. שלופ אני מחפש שמות + קישור להורדה ישירה של כמובן תוכנות חינמיות ל בדיקת טמפ' של כוננים קשיחים: מעבד: כרטיס מסך ואם יש כזה דבר אז שינוי מהירות המאוורים של המארז או משהו, או שצריך פאן באס UltraVNC - מה התוכנה הזאת, לשימוש מה, הבנתי שהיא לעזרה מרחוק, אבל איך, מה, תודה. תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. אני מחפש תוכנות של מפעל הפיס.....כל תוכנה שמישהו מכיר תתקבל בברכה אני יודע שיש לוטו ג'ט וצ'אנס.....אם מישהו מכיר שיגיד לי מאיפה להוריד או להשיג זה יעזור לי מאוד!

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  14. אני מחפש אנטי וירוס, פיירוול, תוכנה לניקוי רוגלות, תוכנה לניקוי וסידור המחשב (איחוי בדיקת שגיאות וכו'..), ותוכנה לניקוי וסידור הרגי'סטרי. כמובן שאת הכי טובות מהחינמיות P: תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש מעבד תמלילים חינמי בסיגנון של WORD חשוב שהוא יוכל לפתוח קבצי WORD (כמו .DOC לדוגמא) תודה מראש! נ.ב על תמליצו לי על ה-WORDPAD הוא עושה לי יותר מידי בעיות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלומות, לא יודע בדיוק אם זה המקום האידיאלי לפרסם את הדיון הזה. אבל אני צריך עזרה ממישהו שיש לו ידע בפוטושופ ויכול לערוך מספר תמונות אשר ישתלבו בצורה אסטתית באתר שבניתי בWIX. כעקרון המטרה שלי זה לעשות מלוגו שיש לי שהוא טקסט ותמונה על רקע לבן להפוך אותו לשקוף. אבל כל הניסיונות שלי או שיוצרים תמונה עם מלא גבולות לבנים ( התמונה קטנה מדי ) או שיש את התמונה ברקע שקוף רק שזה בצבע שחור משום מה. וזה לא יושב טוב על האתר. אשמח להתייעצות. ומעבר לזה יש עוד מספר פרוייקטים אשר ידרשו יד של מישהו שמבין בעיצוב. ככה שאני מחפש מישהו שעבד פעם בWIX ויכול יהיה לחסוך שעות של חיפושים. יהיה אפשר להגיע לסוג של הסכם לגבי תשלום על שעות עבודה. אבל אני בספק אם זה ייקח יותר משעת עבודה אחת.

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  17. מי שמעוניין להיות חלק מהצוות להיכנס שותף בתור מעצב של הפרוייקט שיצור עימי קשר פרטים על הפרוייקט ניתנות ע"י יצירת קשר בלבד. מסנג'ר: wibes16@gmail.com אימייל: NesheR16@gmail.com מירק: סרבר Qnet חדר NesheR# הנושא דחוף, תודה מראש לפונים. ד"א אני חדש בפורום

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני יודע שזה דבר ישן וכבר עבר עולמו אבל אני חייב אותה לדבר מסויים שנמצא בתהליך בנייה אני חייב מערכת DOS דוס נטו ולא אימולטורים למינהם ... המחשב הוא פנטיום 1 200 מגהרץMMX עם64 ראם EDO וקשיח כולשהוא אני צריך שבזמן הדלקה של המחשב תוכנה מסויימת תעלה לי אוטמאטית עזרה מישהו ? תודה רבה ;D

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש). ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד. ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות. * המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב". * הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים. תודה רבה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ychamp,

אני צריך מערכת הפעלה שתתפקד לי בתור נגן MP3 יש לי פנטיום 3 לא בשימוש וחשבתי לקנות LCD ולהפוך אותו לנגן הקטע הוא שאני לא מוצא מערכת הפעלה שתומכת בשלט רחוק בחיבור LCD ועושה BOOT ישירות לנגן צריך עזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. חשוב שהממשק יהיה פשוט ונוח ומאוד מוגבל באפשרויות (למשל שהמחשב עולה וישר עולה דפדפן עם אייקונים פשוטים ושאי אפשר להרוס יותר מדי, אבל כן שיש שם FLASH וכו'). יתרונות, נראה טוב על מסך HDMI בסלון.

22. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מפה זו? (לקנות וכו'..) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by wow,

הוא נקרא LionHeart_Codecs_Pack_v1.2 מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מוצא אותו?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. יש לי סרטון שאני לא שומע בו סאונד, בדקתי עם G-Spot והיא אומרת שזה המקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation ושאין לי אותו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקום להורדה. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור להורדת המקודד או אם מישהו יכול לשלוח לי אותו או להעלות אותו לכאן (לא אמור לשקול הרבה). תודה רבה וערב שקט.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Mike-,

שלום לכולם. אני מחפש קודק mp3 לדחיסה, אני רוצה אפשרות לקודד את האדיו של סרטון מסויים שערכתי לmp3 במקום PCM לא דחוס. משום מה אני מתקשה למצוא את הקודק, אולי מישהו מכיר מקום ממנו אני יכול להוריד אותו ? (ניסיתי את Lame Mp3 אבל אפשר להוריד רק את הקוד מקור שלו ולא גירסה מהודרת מראש) בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים