עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תמיד אהבתי את איך שהסרטונים האלה עשויים (אם מישהו שיודע פלאש עשה אותם ולא ילד בן 10...) כמוש שאפשר לראות בסרטונים של animation vs animator 1,2. ניסיתי לעשות כאלה אבל אני צריך להתאמן קצת... אז יש למישהו מדריכים טובים שאפשר ללמוד מהם איך לעשות סרטונים כאלה? (ברור שלא ברמה גבוהה כמו שעשו בanimation vs animator, אבל משהו פשוט גם יהיה נחמד) ד"א... מי שלא ראה את הסרטונים, כדאי לראות. http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation.jsp http://www.atomfilms.com/film/animator_vs_animation_2.jsp

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. כמה שיותר מפורט אם אפשר. תודה רבה וחג שמח.

3. Started by esJ,

רציתי להתחיל ללמוד לעצב בפוטושופ אשמח לאתרים עם מדריכים טובים, עדיף לי בעברית .. תודה לכל העוזרים ואל תפחדו לתת כמה שיותר יותר טוב שבת שלום!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

אני מחפש מדריכים שיסבירו איך להשתמש בתוכנה Fruity Loops (אם אפשר בעברית) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Dvich,

לחבר שלי כבר יש ניסיון דיי גדול בפוטושופ והוא רוצה להרחיב את הידע הזה עוד בעזרת מדריכים, הבעיה היא שהוא חרש על המון אתרי מדריכים לפוטושופ ולא מצא מה שהוא ביקש - מדריכים שמלמדים טכניקות ציור ולא אפקטים וכו'. מישהו מכיר מדריכים ספציפיים כאלה ברמה גבוה ויכול להפנות אותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  6. טוב ככה רשמתי לפני כמה זמן שאימיול הפרה שלי עושה לי בעיות וכול זה ולפי מה שאמרו לי פה בפורום אז זה חרא של אימיול וזה מוריד טוב רק איזה כמה זמן ואחרי זה אתה מקבל חסימה וכול מיני כאלה וכם אמרו לי שיש איזה מוד שאפשר להוסיף לאימיול וזה יעלה את המהירות אז מה אתם אומרים איזה מוד אני צריך להוסיף איך אני מוסיף אותו כוול זה יש לי על המחשב עכשיו אימיול פרה ואימיול רגיל eMule WarezFaw.Com 1.6 ועם האימיול הרגיל הייתי מוריד די להט אז ניסיתי את האימיול פרה והוא עושה לי בעיות עכשיו השאלה שלי איזה מוד להוסיף ??? ואיך ??? ואם אתם יכולים להביא לי לינק ישיר למוד למה אני הכי לא מתמצא בכול המודים האלה וגם איזה הסבר קטן איך אני מוסיף את המוד הזה תודה רבה אנשים !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. .

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. אני אצרף screenshot כדי לנסות להסביר את הבעיה אבל אני גם אסביר אותה כאן. יש לי ניסיון רב עם MAYA אבל לאחרונה התחלתי ללמוד את 3DS MAX גם. יצרתי מודל פשוט ב-LOW POLY COUNT, שמתי כמה טקסטורות ועשיתי אנימציה. הגעתי לשלב שבו אני רוצה לעשות preview. לחצתי shift+V והגעתי לחלון Make Preview. עכשיו כשאני לוחץ על הכפתור "choose codec" כדי לשנות הגדרות אני מקבל מין פופ-אפ נוסף אבל הוא "חצוי" ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מללחוץ ESC. גם אני לוחץ על CREATE ישירות הוא נפתח באותו מצב וחיפשתי בכל מקום ובכל פורום שאני מכיר לפחות ולא מצאתי פיתרון לבעיה הזו או עוד מישהו עם אותה בעיה. מדובר ב-3DS MAX 2015. Student Version. התקנתי אותו על עוד מחשב עם אותה קונפיגורציה כמו המחשב שלי ואני מקבל א…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by coron10,

אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by brasor,

דרושות מורות לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by M-a-T-a-N,

האקספלורר שלי תמיד עושה בעיות יש איזה משהו שיכול להחליף את האקספלורר ?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by RGod,

שלום הייתי רוצה לדעת כמה יעלה עיצוב אתר ,כמה זמן בערך זה לוקח לעצב אתר תודה מראש צריך המלצות לחברות או לאנשים שעושים את זה .

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. היי, מחפש להתקין תוכנת RAMDisk כדי לשפר את ביצועי המחשב (הקלטות אודיו). המליצו לי על SuperSpeed. יש המלצות אחרות? נכון שיש דרייברים של RAMDisk שטוענים את עצמם לפני מערכת ההפעלה כך שהקרנל של Windows נטען לתוך מחיצת ה-RAMDisk, מה שגורם ל-Windows לעבוד הרבה יותר מהר? כמה זיכרון צריך בשביל זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ABLB,

שלום ברשותי מחשב כף יד עם wm5 , מחפש תוכנה כגון בבילון שתתרגם בצורה טובה אנגלית לעברית ושתעבוד טוב עם wm5. תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by Elite_Sniper,

אנגלי עברי ולא יזיק גם עברי אנגלי.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by gamer-8,

ליטאי-אנגלי lithuanian-english מאוד דחוף. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. כבר הרבה זמן שאני מחפש מירנדה נורמלית. מספר בעיות אני מעדיף בעברית (לא כזה קריטי) ולא את הגירסא החדשה כי אני רוצה את האפשרות לסקינים ופלאגינים כמו בן אדם.. כל מירנדה שהורדתי או שהיה שגיאה כשסגרתי אותה או שהיה בעיות עם שליחת הודעות לאיסי ובחזרה... אני אשמח עם מישהו משתמש בגרסא טובה יתן לי לינק להורדה.. בנוסף אני צריך גם לשלוח דרכה SMSים אז הבנתי שזה פלאגין?.. תודה מראש...

20. Started by MODY69,

חברה, אני צריך מירנדה בעברית, כמה שיותר קלה לשימוש (לא בשבילי). במירדנה תשתמש ילדה שלא ממש מבינה במחשבים והיא צריכה להיות קלה לתפעול, פשוטה והיא חייבת להכיל את הפונקציה של לדעת מי קורא לה את האווי. תודה מראש, מודי.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. בפוטושופ... (מוזר ,לא נכנסה המילה). לדעתי גם טירון (יחסית) בתוכנה יוכל לעשות את העבודה. זה משהו ממש לא רציני, פשוט אין לי מושג קלוש בתוכנה. יש מתנדבים? לפנות ב-ICQ או בפרטי.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. הי, יש לי כמה סקרין שוטס של משחקים ישנים שאני רוצה להדפיס על חולצות.. איפה מומלץ? אני רוצה הדפסה איכותית.. תודה

23. אני צריך מישהו שמבין באויד ומוכן להדריך אותי טלפונית מחר בבוקר בערך בי10 ל2 ככה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  24. כן כמו שכבר הבנתם מהכותרת,אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי לפתוח קובץ rar ששמור ע"י סיסמא,או "לפרוץ" את זה כמו שאומרים. וכן ניסיתי בעצמי ע"י תוכנות אך זה לקח לי הרבה מאוד זמן.. אם מישהו מעוניין,שישלח הודעה בפרטי ואני יביא לו את הקובץ המדובר

25. שלום אני מחפש תוכנה או חומרה שבכול נקודת זמן יכול להחזיר לי בדיוק את כל התוכנות ו- WIN למצבם בנקודה מסויימת . כך שאם יש בעיה בתוכנה , וירוסים במחשב וכל הנזקים למינהם , הכול ימחק וישאר לי רק מה שתיכננתי לזמו מסויים ( VISTA +תוכנות צד ג' ) לא מעווניין "במרכז הגיבוי והשיחזור" של ווינדוס כי זה בדיחה של תוכנה שעובדת אולי בתאוריה

דיונים חדשים בפורומים