תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב מחלקים שמצאתי אבל יש לי תחושה שהוא עובד חלש מידי המחשב P4 3.0 fx5700le 1gb ram על XP שמתי NFS MW והוא נתקע לי על הגדרות אכי נמוכות שמתי דירקס דריוירים אין לי מושג מה חסר
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב OUTLOOK 2007, אך לתוכנה הזו לוקחת הרבה זמן להיטען, וזוללת לי מהזכרון של המחשב. ניסיתי לעבור ל THUNDERBIRD, אבל יש שם בעיות עם מיילים בעברית, ניסיתי לעבור ל WINDOWS LIVE MAIL, אבל אני לא מצליח לסדר שהתוכנה תעלה לי ישר ל-TRAY, ולא ל-TASKBAR כאשר אני עושה בוט למחשב, ואני משתגע מזה. INCREDIMAIL זו פשוט תוכנה ילדותית ופשוטה מדיי בשבילי (השתמשתי בה פעם המון). בבקשה תגידו לי, באיזו תוכנה אתם משתמשים לקרוא מיילים ולמה (יתרונות) או איך הצלחתם לפתור את הבעייה של אחד התוכנה שהשתמשתי בה. אני אודה אם אנשים לא יכתבו לי תגובה שהם לא משתמשים בתוכנה אלא נכנסים למייל עצמו באתר, כי אני לא כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש בנרות דרייבר לIC25N010ATDA04 זה המודל של הhd הנייד שיש לי. שם המודל הוא sd2502a. כמובן שגיגלתי את הנ"ל וחיפשתי באתרים של Ibm ובעוד הרבה אתרים של downloads. קיבלתי עם הhd דיסק התקנה אבל הוא נשרט לי ואני ממש אובד עצות. אולי יש גרסא דומה שיכולה להתאים? המחשב מזהה אותו אבל אפילו הxp לא מצליח לעשות install כדי לקבל אותו. אשמח לעזרת מישהו... תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נגיד אני פותח סתם מסמך וורד חדש ואני רוצה לכתוב משהו זה לא מקליד אבל אם אני עושה עם העכבר כפתור ימני והדבק לטקסט שהעתקתי אז זה מדביק את הטקסט והכל בקיצור מה שנראה לי כאילו חלק מהמקלדת חסום שם וזה בכל התוכנות של האופיס אפשר להשתמש רק בפקודות עכבר מישהו יודע מה זה יכול להיות? ודרך לפתרון? מחכה לתשובות.. ???
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מסך רחב 22" 2243BW וכאשר עדכנתי לגרסא העדכנית ביותר של פייר פוקס התחילו בעיות של אי תאימות בין התמונה למסך דבר שלא היה קיים בגרסא הקודמת. תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שאפשר לשדר איתה לייב בבלוגים, או אפילו במסנג'ר עצמו. (שזה מזהה את זה כמצלמה, או משהו בסגנון) יעני שרואים את כל המחשב עצמו וכו'.. (שולחן עבודה, וכל פעולה שעושים במחשב) השאלה איך אני מתאים את התוכנה למסנג'ר? איך אני מפעיל במסנג'ר את זה, בשביל שיראו? כבר נכנסתי וסימנתי אנדליי על לייב וזה.. אבל אין, פשוט ללא הצלחה.. לא מצליח לשדר חי במסנג'ר.. אולי האם מישהו יודע איך להתאים את זה אחד על לשני? (אפשר גם לשדר במסנג'ר בלייב - בדוק!) אז מי שלא יודע , שלא יענה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה שאני מחפש דברים בעברית אני מקבל את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איך עושים התאמה בין תאים (כמתואר בתמונה)? הסבר: מתוך כרטיסים 1-20 אני צריך לבדוק את הסטאטוס(המצב- שומש/לא שומש) של כרטיסים 1,6,9,15,18,20 ולא את של כולם (ראה טבלה עם כותרת כחולה). המטרה היא שזה יסדר את הרשימה הצהובה ההתחלתית לרשימה הצהובה הסופית לפי מה שדרוש ברשימה הכחולה... http://img138.imageshack.us/img138/2860/excelqtj5.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני חושב ששמתי מספיק קודקים, ואין לי בעיה לראות סרטים רגילים. אבל כל מה שיש באינטרנט, באתרים של ערוץ 2 וכאלה - אני לא יכול להגדיל למסך מלא, וזה בעסה, אנא עיזרו לי איכשהוא.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תראו הייתי צריך להוריד קראק של איזה תוכנה וקפץ חלון שהייתי חייב לעשות כן.. עכשיו תראו מה ניהיה לי .. אני כל פעם לוחץ כפתור ימני ומסיר שלא יופיע לי וזה חוזר וגם במועדפים ניהיה לי שם כל פעם תיקיות.. אני מוחק ותם וזה חוזר... וגם סרקתי עם התוכנה spysweeper וכלום לא עזר :\ בבקשה איך אני מוחק את זה? עריכה: תעשו מאפניים לתמונה ואז תדביקו את הקישור לדפדפן כדי לראות את כל התמונה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתקין RECOVERY CONSOLE אך משום מה הוא לא נותן לי באומרו כי יש לי גרסה מותקנת מתקדמת יותא מאשר מצויה על הדיסק כנראה בגלל sP2 מותקן איך אני פותר את הבעיה ?האם ניתן להוריד בנפרד את הקובץ לSP2
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על גירסא PHOTOSHOP שנוחה למתחילים? תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי קבצי mdf במחשב, יש לי את תוכנת Alcohol שמזהה אותם. התוכנה מאפשרת רק לצרוב אותם על CD\DVD הקבצים הם בגודל של 8G. כיצד אני פותח אותם ל-HD ללא צריבה?(אין לי מדיה של 8G)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי טבלה שבה מופיעה שדה של email באנגלית אבל חלק מהמייל רשומים באותיות גדולות וחלק בקטנות, אני רוצה להמיר את כולם ביחד לאותיות קטנות, השאלה האם יש יש פונקציה או מאקרו שעושים את זה ואיך בדיוק אני מבצע את זה , זה נורא חשוב לדוחות שלי. כמובן שיש לי הרבה רשומות ואני לא רוצה לעבוד אליהם אחד אחד, כל פתרון יצירתי אחר יתקבל גם... תודה. דוגמא. TTTTTT@HOTMAIL.COM שיומר אוטמטית לttttt@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן משהו מוזר קורה, אני מתקין את התוכנה הנ"ל ואת חברותיה הדומות והאינטרנט מפסיק לעבוד, אני מחובר בחיבור ישיר ורץ עך חלונות ויסטה אשמח לשמוע מה יכול להיות הסיבה והאם זה קשור לתוכנות הנ"ל או שזו איזשהי מקריות תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים. מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים? עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוגו שאני צריך להדפיס אותו בגודל של דף A4 ואני לא מצליח ... מישהו אולי יכול להגדיל לי אותו בבקשה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כתבתי לי מסמך וורד, בחרתי באפשרות הגנת ססמא (שאותה אני חושב שאני זוכר ...) גיביתי את המחשב והקובץ המדובר נמחק יחד עם שאר הקבצים הלא נחוצים בזמנו ... יום בהיר אחד ניסיתי למשוך את הקובץ מהדיסק שצרבתי אותו עליו, והפלא ופלא, הוורד לא מצליח לזהות שהוא מוגן ססמא. הוא מציג לי אפשרויות קידוד טקסט שונות, ובכל אחת מהן אני מקבל ג'יבריש... מישהו מכיר את הבעיה ? נדפק הקובץ ? או שיש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 2.0.0.11 הבעיה היא שברגע שכותבים עברית הוא כותב רק בצד ימין ואי אפשר לשנות לצד שמאל מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היום הלכתי לעבוד אצל מישהו בבית דפוס. הבית דפוס מקבל מבית משפט מסמכים מצולמים הוא צריך לישר את מיקומם בדפים ולהדפיס. עכשיו זאת הייתה העבודה שלי והיא הייתה עבודה טכנית שלוקחת המון זמן ורציתי לשאול אתכם אם אולי יש דרך לקצר אותה ובכך לחסוך שעות. דף מבית משפט נראה ככה. עכשיו כמו שאפשר לשים לב כל המלל נכתב רק תחת הקו אז בית הדפוס(אני) כהרגלו לקח דף דוגמא כזה והציב שוליים לדף הזה ועל סמך השוליים האלה ככה יהיו השולייים בכל הדפים עליונים ותחתונים שמאליים וימניים. עכשיו השוליים נראים על כל הדפים בעצם נוצרה מסגרת כזאת. עכשיו כל המסמכים של בתי המשפט ממוקמים על הדפים אך פה הדף סוטה שמאלה פה ימינה ולכל הצדדים יש מקומות שבהם הוא סוטה בסנטימטר יש במילמטר הקיצר הבנתם עכשיו מה שאני צריך …
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בTLN BOOSTER וקיבלתי כבר כמה המלצות עליו אבל האימיול הזה כבד ומהירות העלאה שלי לא פועלת במיטבה..אבל מהירות ההורדה במוד הזה טובה.. אימיול מקורי יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-