תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ avi גדול של ככמה ג'יגות (לדוגמא 3 ג'יגה) מה התהליך להקטנת נפחו? ע"י איזו תוכנה אני עושה את זה? ועד כמה אפשר להפחית בלי שזה יפגע באיכות כמה אחוזים? ואם אפשר שזה יעשה לזה קידוד divx או משהו. חשוב לי להזכיר שאני רצה שהקובץ עדיין ישאר קובץ avi . מצטער שאני שואל את זה פה אך אני לא יודע לנסח את זה אחרת. תנסו לענות בבקשה או שתפנו אותי ללינק שיעזור לי כי לא הצלחתי למצוא תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עיינתי בנעוץ והורדתי והתקנתי את הפיירוול COMODO. עכשיו, יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח להגדיר אותו לשיתוף קבצים. חיפשתי באינטרנט, חיפשתי בפורום וכלום. גם אם אינכם יודעים את הפיתרון, פיירוול אחר שיודע להרשות גישה לרשת ביתית זה יהיה נחמד. עריכה: לא משנה, הורדתי והתקנתי kerio 4 והכל התסדר =]
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד עם OE, שימוש לצורכי העבודה. יש לי רשימת אימיילים של עובדי החברה, בערך כ-80, וכל פעם שאני רוצה לשלוח אימייל אני רוצה שהוא ישלח לכולם בו זמנית. לפי מה שהבנתי אני יכול לעשות את זה בכך שארשום את כתובת האימיילים של כולם באזור ה"שלח אל", אבל זה יהיה ביזבוז זמן כל פעם להעתיק את הרשימה של כל העובדים לתוך השדה הזה. אז איך אני שומר אימייל בתוכנה עצמה, כך שכל פעם שארצה לשלוח אימייל חדש לכולם, אני פשוט אשנה את נושא/גוף ההודעה וכתובות האימייל של כולם כבר יהיו שמורות ביחד? עריכה: לא משנה, מצאתי פיתרון בעצמי
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כשאני צופה בוידיאו באתרים כמו יוטיוב וואינט וכל אתר עם וידיאו ומעביר למסך מלא, הוידיאו נתקע והסאונד ממשיך כרגיל. אני נאלץ לצאת ממסך מלא ולהכנס שוב, אבל אחרי כמה דקות זה קורה שוב. ניסיתי להתקין מחדש את הפלאש פלייר של אדובי וזה לא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב נורטון אינטרנט סקיוריטי. כשאני נכנס למנוע החיפוש של YAHOO או של גוגל ומחפש שאילתה מסוימת, כל התוצאות והלינקים מוצגים לי ולצד כל לינק יש סימון של הנורטון: אם האתר בטוח, לא בטוח או לא ידוע אם בטוח. הבעיה היא שכשאני בא עם הסמן על הלינק עצמו, הסמן עצמו לא הופך למצביע ואני לא יכול להכנס ללינק. ניסיתי בהגדרות לחפש משהו בנושא אבל לא הצלחתי. ניסיתי גם לכבות אותו וזה לא ממש עזר. מה עושים? תודה מראש! תמונה מצורפת של החיפוש בגוגל והסימון של נורטון לצד כל לינק. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לחבר שלי מופיע המשפט הבא CLR error:80004005. The program will now terminate מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
*כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
כל המבינים תעזרו לי ליבחור את הפייר וואל הכי טוב zone alarm או norton personal firewallb 2003 ??? ??? ??? :'(
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ניסיתי להכין slide show ע"י pinnacle studio 10 אבל בdvd חלק מהתמונות ניראות מתושתשות האם יש תוכנות שעושות slide show באיכות גבוהה ושיש להם אפקים של מעבר כמו בpinnacle כמו hollywood fx וכו'. או אם יש דרך לתקן את הבעיה של התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תוכנת הנוד 32 שלי מתריעה על וירוס אולם כל ניסיונותי למוחקו עלו בתוהו. יש לציין כי ניסיתי להריץ גם את הזון אלרם והסיסי קלינר, ספיי בוט, אולם לשווא יש לציין כי המחשב מגיב בקושי עובד באיטיות וכל רגע נתקע דבר שמעולם לא היה. ניסיתי לעקוב אחרי ההוראת של הנוד 32 כולל ריסט וכד' אולם ללא הצלחה זה תוכן הודעת הנוד 32 FILE C:\windows\SYSTEM32\GoMghGXO/dll THREAT Win32\adware.Virtumonde application Comment he file can be deleted. It is strongly recommended that you back up any crucial data before you proceed. Event occurred at an attempt to access the file by the application: \??\C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe. אנא עזרת המומחים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא חדש פשטו החלפתי משתמש לא הצלחתי להכנס אז פתחתי פרופיל חדש אני הייתי zinzana men tu R.g.Computers אז אני חפרתי את "googel" ואת "nigma.ru" נאדה אני לא הצלחתי למצוא אני צריך דרייבר לכ.קול קרייאטיב es1317 לWin98se אז בבקשה לכם תעזרו לי זה המחשב הבייתי שלי ואני עכשיו ללא קול באסה :'(
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את winamp כך שיעבוד טוב עם רמקולים 5.1?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ארשום הודעה..יצא לי בחיפוש למצוא את ההודעה(הנושא) שרציתי משום מה יש שמה את השאלה בלי התגובות ככה שזה לא עזר לי..לכן אני ארשום שוב. מישהו יודע במקרה איך טוענים את הקובץ BAK בחזרה ל OE..פשוט הכל נמחק לי עכשיו בלי קשר לזה ויש לי את הקובץ הזה במחשב מלפני כמה זמן תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם הרבה קבצי איזו של תוכנות שונות שאני עובד איתם המון.(HIREN ERD ) אבל הקבצים האלה מאד קטנים ותופסים אולי 50 מגה.יש אפשרות לצרוב את שתי התוכנות יחדיו על אותו דיסק ולעשות מולטיבוט ולבחור עם מי לעבוד ואז לעלות איזה תוכנה שצריך באותו רגע ?? כי יש לי הרבה תוכנות עבודה באותו עיקרון אבל הן מאד קטנות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה קורה במחשב ישן היתה התקופה שזה עבד כמו שצריך אבל פרמטתי ופתאום זה התחיל לעשות דיליי רצני והתמונה לא זזה כמעט בכלל.. יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כן היום קראתי ידיעה בTECHNO על יציאת תוכנת p2p חדשה אלא שהחידוש הוא שהיא מבית microsoft הנה הקישור http://www.neowin.net/comments.php?id=9502&category=mainom עכשיו מה שמעניין הוא שלפני יותר משנה אמרתי נבואה על מה שקורה שmicrosoft לוטדת עניים לכל חלקת תוכנה טובה מי יודע אולי נראה יום אחד תוכנה מקבילה לphotoshop מבית מיקרוספט ואולי דברים גרועים מכך יקרה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
תגידו לי מה לעשות שלב שלב מההתחלה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מישהו פה נתן איזה הסבר אבל לא כל כך הבנתי וזה לא הלך לי. וגם האם האימיול צריך להיות פתוח\סגור\פתוח אבל לא מחובר כי שמעתי שזה משנה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי בלוח מובנה בלוח אם הלוח אם עצמו הוא דיי ישן כמו איזה חצי שנה עד שנה אני לא בדיוק זוכר עכשיו אני מחפש דריבר בשבילו אולי מישהו יכול לעזור לי פה אני יודע לו מאוד! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל פעם שמנסים לשלוח מייל מתוכנת אופיס כגון אקסל או word נפתח ממשק של אוטלוק אקספרס במקום אופיס אוטלוק. עד לא מזמן זה היה בסדר. ממשק בחירת תוכנות בררת מחדל אפשר לבחור רק אוטלוק אקספרס. יש windows xp pro ואופיס 2003 בתצורת exchange למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע כמה זה שייך לפה אבל זה הבעיה: יש לי מסך שיש לו יציאות USB יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט אלחוטיים והמקלט מחובר למסך עכשיו שאני מעלה את המחשב אז המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים ככה שאני לא יכול להפעיל במצב בטוח כי אני לא יכול לבחור בתפריט.. איך אני כן יכול להפעיל?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות חיבור מגה וחצי ובכל זאת המירק מוריד לי מאד לאט (kbps 2-3) זה בטוח לא בלל שהבוטים חלשים- ניסיתי אצל הרבה... ממש אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש ואף לשנות גרסה ולא עזר... עכשיו עד לפני כמה זמן כשעוד היה לי מהירות חיבור של חצי מגה לא הופיע לי הבעיה, עכשיו פתאום היא הופיעה למרות שעבר בערך חודש מאז שיש לי את המגה וחצי- יכול להיות שזה איכשהוא קשור?? איזשהו רעיון? תודה- שגיא.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-