תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה הנרו 7 עושה לי בעיות מעצבנות וזה לא פעם ראשונה אני צריך תוכנה אחרת לצריבה יש לכם המלצות? חוץ מנרו6....
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם מישהו שם לב לבעיה שנוצרת כאשר מתקינים את הגרסא החדשה 77.72 ל כל סוגי ה GEFORCE למיניהם... הבעיה היא בניגון קובץ DIVX הצבעים נמרחים לגמרי... פשוט איאפשר לראות את הסרט חזרתי אחורה לגרסא 71 הכל עובד יופי! עוד מישהו ניתקל בזה? אולי יש CODEC חדש שמתקן את זה? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed:
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 2 gts ( :-\) , ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה וזה לא מסכים להתקין לי אותם .. זה אומר שזה לא מזהה תחומרה משהו כזה .. ניסיתי את הדרייברים של אומגה אבל הם עושים בעיות .. וגם דרייברים ישנים יותר (של נבידיה) אבל גם הם עושים בעיות (אולי הם ישנים מידי אין לי מושג..), מישהו יכול לעזור לי ? ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני חושש שיש אצלי תוכנות ריגול שמגלות סיסמאות על איזה תוכנו אתם ממליצים כדי לסרוק ולמחוק אותם?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי ניסיתי לשמור את המיילים אבל לא מצאתי שום דרך , אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך להגיע למהירות גבוה בAzureus בגירסה2.3.0.4
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כיצד בוחרים מי יהיה הדפדפן הראשי במחשב? בתודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתקין RECOVERY CONSOLE אך משום מה הוא לא נותן לי באומרו כי יש לי גרסה מותקנת מתקדמת יותא מאשר מצויה על הדיסק כנראה בגלל sP2 מותקן איך אני פותר את הבעיה ?האם ניתן להוריד בנפרד את הקובץ לSP2
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שיחקתי באיזה משחק באינטרנט שהצריך התקנת ActiveX אחרי שהגעתי לשלב מסוים ניתנה לי האפשרות בתחילת המשחק לבחור אם להתחיל את המשחק מהשלב הזה או מההתחלה מחקתי את כל האפשרויות בbrowsing history של האקספלורר 7 שלי שזה כולל קבצי אינטרנט ועוגיות וכו' ועדיין המשחק ידע שעברתי את השלב הזה והמשיך להציע לי להתחיל משלב יותר מאוחר חיפשתי ברג'יסטרי ולא מצאתי שום דבר. איפה הוא איחסן את המידע הזה?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מתלבט באיזה פיירול להשתמש \ לבחור \ והאם מה שיש לי בראוטר מספיק? יש לי תפיירול שבראוטר EDIMAX מופעל ויש לי גם פיירול של שאני משתמש בו מאז ומתמיד אבל הוא צורך נראה לי יותר מדי משאבי מערכת לא?! Norton Personal Firewall 2003 V9 יש לי גם שגם מאז ומתמיד אני משתמש בו והוא רק בזמן האחרון עושה לי בעיות עם עידכון ...ואולי גם הוא צורך הרבה משאבי מערכת? Norton AntiVirus 2003 Professional Edition ניסתי להשתמש בזון אלרום והוא מסובך באגים וחוסם אתרים ותוכנות ככה סתם........ רציתי לדעת אם אני יסיר תפיירול שיש לי ורק זה שבראוטר ישאר זה מספיק....? שלא יכנסו דרך שיתוף או משהו..אנשים כאלה משועממים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא חשוב, מצאתי... הם פשוט קוראים לזה סקייל במקום רי סייז...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום למה הודעות שאני מקבל בhotmail של msn בלתי קריא http://img205.imageshack.us/img205/7889/msnyq4.jpg
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מנסים לשלוח לי קבצים, אולם מקבלים את השגיאה: 425 Cannot open data connection (10060). ABOR 226 ABOR command successful. Transfer Failed! אני משתמש בBULLET PROOF FTP לפתיחת שרת. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה קרה אתמול בערב, עבד היום ושוב פעם קורה עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם מישו יכול לתת לי קישור לתוכנה שנקראת טונס אייטלס או כול תוכנה אחרת שיודעת לזהות שגיאות בהרד דיסק תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר איזו שהיא תוכנה שמדברים אל מיקרופון והיא רושמת את כל מה שאני אומר ואם אפשר תוכנה שתומכת בעיברית תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שכן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..זה מ…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה במסנג'ר זה שמישהי שהוסיפה אותי, ראתה אותי רגיל במסנג'ר שלה אבל כאילו אצלי זה לא אושר ואני רואה אותה כלא מחוברת למרות שניסיתי להוסיף אותה שוב ושוב. הבעיה השניה היא שפתחתי חשבון מסנג'ר חדש והוא לא מוכן להתחבר אליו במסנג'ר 8, רק ב - 7.5, Web Messenger וב - Windows Messenger הישן. שמתי לב שהתקלה עם הידידה עברה כשחזרתי למסנג'ר 7.5 וכשהתקנתי שוב את 8 זה שוב חזר למצב שהיא לא הייתה מחוברת. כנ"ל לגבי העניין עם החשבון שעבד ב - 7.5/Web/Windows Messenger וב - 8 זה פשוט לא עבד. מה אפשר לעשות כדי ש - 2 הבעיות יסתדרו? בעיקר העניין של המסנג'ר החדש. בתודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את תוכנת האנטי וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal ? האם מישהו עבד איתה? רשמים? דעות? http://www.kaspersky.com/
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-