תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא חשוב, מצאתי... הם פשוט קוראים לזה סקייל במקום רי סייז...
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי כונן במחשב של 200 גיגה והוספץתי עוד כונן של 250 גיגה. הכונן מזוהה במחשב ומופיע במנהל ההתקנים. יצרתי בכונן החדש 4 מחיצות עם פרטישן מג'יק. יום אחר כך רציתי לאחד את אחת המחיצות עם אחרת והתחילו הבעיות... ניסיתי לאחד המחשב עשה ריסטראט ואחרי שכביכול הוא איחד את המחיצות הוא רשם לי שהייתה שגיאה בפעולה. לחרדתי ראיתי שהמחיצה שניסיתי לאחד נמצאת בסטטוס UNKNOWN בפרטישן מג'יק. ניסיתי למחוק את כל המחיצות וכל פעם אני מקבל שגיאה. איך אני מתחיל מחדש??? אני רוצה שהכונן יהיה מחיצה אחת כמו חדש ואני לא מצליח.... אני לא רואה כבר את הכונים של ההרד דיסק החדש ב"מחשב שלי". אני כן רואה אותו במנהל ההתקנים. כלומר המחשב מזהה את ההרד דיסק זו לא בעיה בחיבורים. אודה לכם על כל …
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברצוני ליצרוב דיסק שמע ולצרף לו קליפ קצר לצפייה (ניתקלתי בדיסק כזה בשוק ) ואיך אני צורב זאת? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי mdf במחשב, יש לי את תוכנת Alcohol שמזהה אותם. התוכנה מאפשרת רק לצרוב אותם על CD\DVD הקבצים הם בגודל של 8G. כיצד אני פותח אותם ל-HD ללא צריבה?(אין לי מדיה של 8G)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשחזר איזה כתובת אימייל של מישהו שדיברתי איתו במסנג'ר (אחרי שהאמייל שלי ניסגר על ידי MSN מחוסר שימוש.. מישהו אמר לי שאפשר לעשות משהו עם ה cache files, אתם יודעים משהו על זה? אולי דרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 500 ואני מחפש את הדרייברים שלו במיוחד של הכרטיס רשת אלחוטי ושל הקול בבקשה תעזרו!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך קישורים טובים לגירסא עברית של שתי התוכנות האלה . תודה רבה לעוזרים,שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הדרייברים ללוח-אם ישן, אסוס Cusi-m (סוקט 370). לא הצלחתי למצוא באתר שלהם, מוזר. אפשר לראות את ה-Manual כאן: http://www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/370/cusi_m_e.pdf
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האתר שאני רוצה להוריד הוא ממש פשוט אולי 20 עמודים בלחץ של html פשוט ככה שלא צריך משהו מסובך
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
התוכנה טובה שווה התקנה במקום ה2003???
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה שאני גולש...אני פתאום נתקל בהודעה המצורפת... איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, אני רואה עברית בתוכנה אבל הכל הפוך... איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוס של NOD32 הבעיה היא שנגיד והוא מצא לי 10 קבצים נגועים (וירוסים וכדומה) את אלה שקשורות לתוכנות אין בעיה למחוק (וזה במידה שאי אפשר להסיר את זה ) מה קורה אם הוא מוצא לי קובץ נגוע בתוך תיקייה של ה WINDOWS או בתוך SYSTEM32 מה אז אני אמור לעשות אם הוא רושם לי שאי אפשר להסיר את הוירוס ונשאר רק למחוק מה אני אמור לרשום לו הרי אי אפשר להשאיר את זה ככה "LEAVE" תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הבעיה די פשוטה, אנשים מורידים ממני בקצב סביר ביחס לשיתוף שלי ואילו אני לא מצליח להוריד מעבר ל- 4K!!! לעומת זאת האקספלורר בכבודו ובעצמו מוריד בקצבים של למעלה מ- 10K במקרה הגרוע !!! קצת מוזר לא! אולי הבעיה אצלי, במערכת ההפעלה? לא שיניתי כלום בהגדרות (XP PRO) שמגיעות כ- ב.מחדל. אם יש גולשים שנתקלו בבעיה אשמח לחוות דעתם. או דרכים לשיפור המצב (המחפיר) נ.ב 1. לעיתים נדירות החמור מגיע לאזור ה- 10K 2. אני מחובר ברשת כבלים (משהו פרטי ולא של החברות הגדולות) הייתי מגדיר אותו כ 20-40K ~ (האקספלורר מגיע לעיתים ל- 25K). תודה,
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
וזו תופעה שחוזרת על עצמה. בנוסף, לאחר שאני סוגר את האמיול הוא רושם לי הודעת שגיאה של runtime error מה עושים? איך מחזירים את ההורדות שנמחקו (אינני יודע לבדוק האם הם נמחקו מתקיית ה-TEMP)
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לאחרונה, התקנתי על המחשב חשבשבת 7 (על XP), במטרה לעזור לבעל עסק בשכונה שלי, ירקן לצורך הדוגמא. הנתונים שהוא מעוניין להכניס לתוכנה הם, כמה בננות, תפוחים, ואבטיחים, הוא קנה היום. וכמה הם עלו לו סה"כ ביחד. בנוסף, הוא גם מעוניין להכניס כמויות שנמכרו, ולראות מה הבלאי שלו. דוגמא להמחשה - נתיחס ליום אחד כאל חודש: הוא קנה 3 תפוחים, 1.2 ליחידה = 3.6 ש"ח הוא קנה 2 בננות, 1 ליחדיה = 2 ש"ח ואבטיח אחד, 5 ליחידה = 5 ש"ח. סה"כ 10.6 ש"ח. לעומת זאת, הוא מחר 2 תפוחים, 3 ליחידה = 6 ש"ח הוא מכר בננה אחת, 3 ליחידה = 3 ש"ח ו-0 אבטיחים. אז באותו יום הוא הרוויח סה"כ 6+3 = 9 ש"ח ברוטו. הבלאי שלו, הוא על אבטיח אחד, שעלותו 5 ש"ח, בננה אחת, ותפוח אחד. סה"כ בלאי = 5+2+1.2 = 8.2 דוגמא קטת מפורטת מדי, …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה-אז אם צריך להעביר... מישהו יודע אם אפשר להגדיר שהשורה הראשונה בעמוד תופיע תמיד (אני מתכוון שגם כשאני יגלול ויירד לשורות תחתונות יותר בעמוד השורה הראשונה עדיין תופיע כמו סוג של כותרת..) תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-