תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האימיול וגיליתי שפתאום יש לי Low ID. ניסיתי לשחק שם עם האיפשורים השונים, קצת משחקים עם הפורטים.....לצערי הרב ללא הצלחה.... פליז מי שמכיר את התוכנה ויודע איך לקנפג אותה ולהחזיר לי High ID אני נורא אודה לו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אחים שלי שלום!!! איזה תוכנת אנטי וירוס הכי קלה ועושה את העבודה כמו שצריך... איזה הכי שווה להתקין.. ואיזה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם power producer2 gold ואני רוצה לצרוב איתה סרט עכשיו יש לי 4 פורמטים אחד dvd השני זה vcd השלישי svcd והרביעי זה vr וברביעי יש לי גם אפשרות לבחור dvd+r או dvd-r עכשיו אין לי מושג מה כל אחד אומר ובאיזה פורמט הכי כדאי לי לצרוב, מה שאני רוצה זה איכות הכי טובה לא יותר מזה. אם זה נתון חשוב אז הסרטים כרגע בפורמט avi ויש לי גם דיסקים רגילים (cd) וגם דיסקים של dvd ה4.7 GB
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלחתי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלח תי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני ניסתי לבדוק בעזרת התוכנות: EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005.SR3 ולא הצלחתי למצוא דרכן, מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הפורמטים. במקום שהוא יהיה JPEG הוא יהיה ZIP. ניסיתי לשנות לו את השם כך: fasfa.zip אבל ללא הצלחה משהו יודע איך?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
איך אני מחזיר את האוטלוק שלי לעיברית במקום גיבריש? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
תמיכה בדרייברים החדשים, נראה לי שהגרסה הזו מצליחה לאלף סופית את המאורר של הכרטיס טפו טפו טפו... גירסה:RivaTuner 2.0 RC 16 http://www.guru3d.com/rivatuner/
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לא מזמן הציעו לי את התוכנה Pocket DivX Encoder כדי לקודד לפורמט Divx סרטים לנגני Mp4. כעת אני זקוק לתוכנה פשוטה שבה אני יכול לקודד סרטים שאני מקליט מנגן ה-Mp4 שלי למחשב ל-Divx. למשל: הקלטתי על גבי הנגן שלי תוכנית של חצי שעה והיא שוקלת 450 מגה. אני רוצה להוריד אותה למחשב ולקודד אותה ל-Divx. באיזה תוכנה אניע יכול להשתמש? רצוי שתהיה עם ממשק פשוט. אני לא צריך תוכנה מפוצצת. תודה, שי.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות וחבר שלי שאל אותי איך אני עושה את זה... יש לי סרט AVI אבל זה לא עובד אצלו בDVD (מכשיר לא כונן, והוא קורא צרובים :-X) יכול להיות שזה פשוט בעיה בקודק של הסרט שהDVD שלו לא תומך... אז איך אני הופך AVI לSVD (או איך שקוראים לקיצור הזה) ואחר כך צורבים רגיל? (לצרוב מעותק שקניתי מותר נכון? ) תודה!
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כפי שאמרתי בנושא ההודעה אין לי הרבה מה לציין עוד בנוסף לזה אז... מי שיוכל לעזור לי בבקשה אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר שבשורת הכתובת של הFF יהיה כתוב רק באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אזהרה: הגרסה באתר של מייקרוסופט מופעלת רק במחשבים עם windows מקורי (היא רק תודיע לכם שאין באפשרותכם להשתמש בה). יש גרסה פרוצה, אבל זה לא המקום. להורדה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/11/default.aspx ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252763,00.html בלוג של איזה אחד, שמציג את התוכנה ופיטצ'ריה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/shahar/archive/2006/05/17/450.aspx enjoy.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות גיבויים על פי לוח זמנים פעם לטייפ גיבוי ( 4mm DDS-3). בבקשה לא להגיד לי ntbackup מכיוון שהתוכנה המקוללת הזאת עשתה לי את המוות עם קליטת מדיה חדשה, הצורה שבה אני רוצה שזה יעבוד היא שהתוכנה תקלוט מדיה חדשה / מדיה משומשת - תחמק את כל מה שיש עליה ותעשה גיבוי חדש. משום מה ntbackup לא עובד לי, אם למישהו יש רעיון למה? אז שיבורך. את ה /UM גם ניסיתי ללא תוצאות. תודה לעוזרים / למושיעים וגם לשכנים (ולמה לא בעצם?). מקסים.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם.......... אני צריך עזרה בלהגדיר שהמייל של הוט מייל שלי תישלח לOutlook Express אז......... איך אני עושה את זה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחיר לא משחק אצלי תפקיד, העיקר שהתהיה תוכנה טובה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאת VBR ואני לא יכול לטעון את הסרט לTMPGEnc... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם.... אני ישמח אם מישהו יענה לי על השאלה... איך אני יוצר קובץ GIF (תמונה) שזה יהיה כמו סירטון ושזה יהיה בזה קול? תודה מראש לכל מי שעוזר לי
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את Windows Defender לאחר שהשתמשתי הרבה זמן בבטא הקודמת (Microsoft AntiSpyware). האם זה בסדר שהתוכנה לא מופיעה אצלי במגש המערכת (ליד השעון וכל התוכנות)? יש לי וי מסומן ב- Real Time Protection.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך אני עושה מסגרת לתמונה בפוטושו'? לדגמה מסגרת שחורה של 2 סמ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל השמות של התיקיות של התמונות שלי כתובות הפוך..דוגמא: ליאם - םאיל לג בעומר - רמועב גל אני רק אציין שהתפריטים שלי מוגדרים לעבוד בעברית למרות שהם באנגלית...תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-