תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צריך להתקין ג'אווה(אל תשאלו צריך הדמיה של עצים אדומים שחורים לפני מבחן :s05:),בקיצור - אני מעוניין לשמור את כל ההעדפות והסימניות לפני ההתקנה(אחרי ההתקנה של ה"תוסף" הוא פשוט מאתחל ת'עצמו...).
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם, עד עכשיו השתמשתי ב-teamviewer גירסה 6, חבר שלי רצה עזרה הוריד את התוכנה ואז נאלצתי לעדכן לגירסה 7, וכעת אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב. רשוםלי "ready to connect" הכפתור "connect to partner" מבוטל ולא ניתן ללחיצה, אציין שגם בגירסה הקודמת הכפתור היה מבוטל אך כאשר הייתי לוחץ אנטר החיבור היה מתבצע, כעת לא קורה כלום כאשר לוחצים על אנטר. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פעם אתר שבו סקרו את כל האנטי וירוסים שקיימים בשוק , ואני חושב ש NOD32 היה מקום 1 , אבל אני לא בטוח. חיפשתי סקירה חדשה עדכנית של השנה אבל לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לפני יומיים העלתי בעיה כתובת דף בית שלא ניתן לשנותה. השימוש בתוכנה Hijackthis לא עזר. גם קובץ registry, לשחרור דף בית נעול, לא עזר. יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
חבר שלי קנה נגן DIVX של AIWA והכתוביות שם הפוכות בעברית. אני די בטוח שאין שם אופציה להפוך אותן חזרה כי חרשנו ביחד את כל האופציות הקיימות שם. בכל מקרה תהיתי אם יש איזה דרך להפוך את הכתוביות מראש? יענו תוכנה מסוימת? או אם מישהו נתקל בבעיה הזאת כיצד ניתן לפתור אותה בדרך אחרת?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ידידותית לעריכת וידאו, הבנתי שהpremiere elements פופולרית ומומלצת. האם היא עובדת עם windows vista?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום האקספלורר מציג את האתרים בפונטים גדולים ותמונות מפוזרות. כלומר יוצא שכל אתר נראה מבולגן. האם מישהו נתקל או יכול להציע פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי מוזילה ויש לי איתה 2 בעיות: 1. לא מראה סרטים מהאינטרנט לפחות לא בפורמט media player של microsoft. בכלל לא מראה אפילו את חלון התצוגה של הסרט. 2. הכתב בעברית בחלק מהאתרים הוא איום ונורא, כל מיני כתבים עבריים מכוערים. כיצד ניתן לשנותם ל"אריאל" למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה\תוכנות אני מבצע את זה???? יש לי סרט ב AVI\XVID איך אני שותל לו תרגום קבוע????? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים אחד 40G ואחד 80G חילקתי אותם ל 4 חלקים ולפני שפירמטתי גיביתי את הקבצים שלי באחת המחיצות הבעיה שבטעות פירמטתי את כל המחיצות ומחקתי אותם ועכשיו יש לי 2 מחיצות אחת לכל כונן יש אפשרות לשחזר את הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה פשוטה להפעלה , תוכנה טובה, (כמו שאמרתי בכותרת עדיף חינמית), לקידוד קבצי rmvb ל avi . (אלו קבצי מדייה) ובבקשה לא את התוכנה winavi כי היא לא תמיד מתאימה כמו שצריך את הסינכרון בין הקול לתמונה לאחר הקידוד.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הסרט שוקל 22 ג'יגה ו- Media Player Classic לא מצליח לפתוח את הקבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליחת אימילים שיהיה אפשר לשלוח את אותו אימייל למשהו כמו 100 איש, בתוכנה שבאה עם XP אין אפשרות לשלוח לכל כך הרבה. מה אתם מציעים? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
התקנתי את הcod מהדיסק המקורי ולאחר ההתקנה לסטים כאשר אני מנסה ללחוץ PLAY המשחק טוען את עצמו לכמה שניות(עושה סימון ירוק של עלייה למשחק) ולאחר מכן שוב חוזר לאונליין כלומר אינו מצליח לעלות.. חשוב לומר שכבר התקנתי את הדרייבירים לכרטיס מסך בדקתי עדכונים התקנתי מחדש את המשחק ועשיתי את כל הפ'אצים.. ישנה שמועה שכאשר מעדכנים את הBIOS הבעיה נפתרת אך איני יודע כיצד והאם זה נחוץ.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה או רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע כמה מיכם מתמצאים פה בתוכנה abc זה תוכנת הורדת של טורנטים.. בכל מקרה יש לי משתמש בטורנט ליץ' וכבר שבוע שאני מקבל error 503 service unavailable problem connecting to tracker וכל ההורדות מוגדרות על lowest priority אין לי מושג מה לעשות... אני משתמש שם כבר שנה ואני מוריד הכל בכיףף ופתאום צצה לי הבעיה הזאת.. שימו לב ששאלתי היא חוקית.. מאחר ולא ציינתי מה אני מוריד או תוכנה או אתר לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
הכי חשוב שהציור יהיה אמין מבחינת היחס בין החלקים ולא שרבוט כמו שעושים על דף נייר (אני לא רוצה לקחת סרגל ולהתחיל ללמדוד ואז לעשות טעות קטנה וצריך להתחיל את הציור מחדש)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרונות מכול הספק שהוא. הורדתי את התוכנה golde memory שלא כל כך הסתדרתי איתה... אני בעיקר צריך לבדוק האם אין בזיכרון בעיות ואם הוא עובד באופן תקין.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בבילון לא מזהה מילים בFF4, גם בגרסה 9 (9.0.1) אולי למישהו יש פתרון כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
עשיתי רשת עים שיתוף אינטרנט בדומה למה שרשום כאן :http://rotter.net/cgi-bin/rotter/dcboard.cgi?az=read_count&om=38&forum= DCForumID19&archive=yes עכשיו הרשת פועלת מצויין לשניי הצדדים (המחשב הראשי עים WIN 2000 והשני עים 98 לא SE )ובשיתוף האינטרנט מ2000 ל 98 יש בעיה :אני יכול לעשות מ98 פינג לאתר והוא פועל בסדר אבל האקספלורר לא מגיע לשום דבר וגם מירק לא פועל בסדר(האינטרנט ב 2000 פועל בסדר)-עברתי על כל ההגדרות כמה פעמים ואני לא יודע מה הבעיה(זה לא בעיה של אטיות באינטרנט זה בעיה שהוא לא פועל ורק פינג מגיב-תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אזיה תוכנות FIREWALL הכי טובה אבל יש לי אימול אני לא רוצה בעיות של להיתחבר לאימול שהתוכנה תיכח כמה שפחות מי משעבאי/זיכרון המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום שלום, סרטון קצרצר שהורד בפיירפוקס והופסק באמצע נמצא על שולחן העבודה ומסרב להמחק, בנוסף עכשיו הפיירפוקס נתקע בכל הפעלה. הסרתי פיירפוקס וניסיתי למחוק, לא נמחק. אבל התקלה של הקריסה של השועל הסתדרה לאחר התקנה מחדש. כניסה במצב בטוח למערכת הפעלה לא עוזרת, הקובץ מסרב להמחק. ניסיתי באמצעות TUNE UP UTILITIES, יש שם SREDDER שאמור למחוק קבצים בעייתיים, לא עזר. מה הלאה? פרטים: מערכת הפעלה VISTA 32, ULTIMATE. שועלאש 3.03. גודל בקובץ בדיסק: 0. תודה מראש אנשים.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני מכיר את התוכנה כבר שנתיים בערך ואני לא מתקדם איתה לשום מקום לכן אני רוצה לקנות ספר טוב שיעזור לי לעבור מהשלב של הבסיס לשלב יותר מתקדם.. אני מכיר את MAYA פחות או יותר ולכן אני כבר יודע איך לעבוד איתה בצורה טובה (-). אני מזמין מאמזון כך שאם יש לכם המלצות השמח לשמוע.. דרך אגב מה אתם אומרים על זה? http://www.amazon.com/Introducing-Maya-3D-Beginners-%2BCD/dp/0470051353/ref=sr_1_5/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192784368&sr=1-5 עריכה: האמת אולי אני יקנה את הספר הזה: http://www.amazon.com/Art-Maya-Introduction-Computer-Graphics/dp/1894893824/ref=pd_sim_b_shvl_img_6/103-9843162-3923846 הוא נראה לי מתאים ביותר מבחינת הדרישות שלי... מה אתם אומרים הוא…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-