תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ובתנאי שהפונטים ישארו זהים, הגודל ישמר (כולל טבלאות בוורד שהגודל שלהם ישאר), ושכל העיצוב ישאר כולל הגדרת עמוד וכו'.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמאפשרת לי לגרור כתובת של אתר מסויים אל מתחת לnev. toolbar וליצור קיצור דרך לאתר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, כנ"ל, לא מצאתי משום מה תחליף לג'ימייל נוטיפייר של פיירפוקס, אשמח אם תעזרו, תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו מכיר החרבת RSS לכרום כמו של פיירפוקס? כלומר שאפשר לשמור הזנה בסרגל הסימניות לכל אתר? תודה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה של הדפדפן internet explorer 6 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש מין ווידג'ט של "מגירת משחקים", אני יודע שהוא נראה כמו זה בערך: http://tinyurl.com/prosqj7 יש ווידג'ט דומה לזה? לווינדוס 7.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לרגילים.. כמו גוט-מן יאד וכו..... בוינדוז החדש שהתכנתי חסרים הרבה מאוד גופנים בעברית...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
הרגע סיימתי להתקין win xp pro ואני מחפש חבילה של קודקים שימושיים וחיוניים...כגון xvid וכו...כל מה שצריך. בגירסה חדשה. למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד??? חיפשתי בגוגל,אבל זה נתן לי גירסאות משנת 2002 :-\ ???
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בKLite אבל לא יודע נראה לי שהגרסאות האחרונות עושות לי בעיה בתמונה. יש חבילת מקודדים טובה יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי K-LITE רציתי לשאול אם יש חברה טובה יותר, תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני צריך קישור או משהו אם אפשר של חבילת מקודדים טובה שתהייה עדכנית ותעלה לי את כל הסרטים כי יש לי של LH והיא כבר מתחילה להתיישן ולא לעלות סרטים תודה...
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך שתביאו לי תוכנה שיש בה את כל המקודדים שצריך היום כדי שרוב סרטוני הוידיאו והדברים האחרים יעבדו במחשב בתודה מראש @ ariel7766 ;D
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של חבילת פונטים חינם? אני מחפש חבילה ולא להוריד אחד אחד.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות (+לינקים) לחבילות של קודקים. אני צריך שיהיו חבילות כמה-שיותר-מקיפות, וללא SPYWARE . פעם היה את The Codecs של תיאורטיקה סופט, אבל הוא עושה טיפה בושות. תודה
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח אם תיתנו לי קודקים טובים... ניסיתי את Nimo קודק הוא ממש לא טוב הוא הופך לי תתמונה משום מה....
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא ווינדוס ויסטה אם זה משנה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המדפסת : Epson Stylus cx5900 dx6000 המדפסת הגיעה עם דרייברים ותוכנות מאוד שימושיות... Epson Creativity Suite הבעייה היא שזרקתי את הדיסק והשארתי קובץ IMAGE בהארד דיסק... עשיתי לאחרונה פורמט וגיליתי שהקובץ IMAGE נדפק משום מה ואין לי איך להתקין את כל החבילה. את הדרייברים כמובן הורדתי מעודכנים מהאתר של EPSON אבל את החבילה אני לא מוצא בשום מקום... :s05: יש לי בקשה ענקית... אם למישהו יש את אותה המדפסת בבקשה אם הוא יכול להעתיק את הIMAGE שלו ולהעלות אותה... ובמקרה הכי נוח אולי מישהו יודע איך אני יכול להוריד את החבילה... ו... אם אני יתקשר לחברה בישראל, או ילך לחנות, או מרכז תמיכה האם אני יוכל לקבל את הדיסק?!?.... תודה רבה לכל העוזרים... הנ…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי עסק ואני מעוניין לבנות לו אתר אינטרנט בעל עיצוב גרפי מתקדם. אך נאי לא מעוניין שיהיה באתר ממש פלאש, אך עם זאת אין בעיה שיהיה בצד פלאש . בנוסף אני מעוניין שיהיה באתר אפשרות לחנות ורטואלית ומועדון חברים. אנא המליצו לי על חברות איכותיות לבניית אתרים שאי יוכל לראות את התוצאות פרודוקטיביות . כל מי שממליץ אנא ממך רשום את האתר שאליו אני יוכל לפנות ... תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו משתשת כאן בתוכנות לגיבוי: Second Copy או AISbackup? או SyncBack? אשמח לחוות דעת עבור גיבוי מידע מכמה מחשבים ברשת המשרד הביתי לצורך גיבויים קבועים. וממי שמשתמש איך התוכונות מבחינת שימוש שלהן במשאבים (זיכרון וכו') של המחשב. אם הן לא מעמיסות יותר מידי על המחשב. ואם יש המלצות אחרות אשמח לקבל קישור לדף בית התוכנה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לך המלצה על חומש אש פשוטה לי הרבה סיבוחים וזה ? משהו פשוט ומומלץץץ עם יש בעברית זה יהיה טובבב אפשר להוריד תחומת אש של ווינדוס בעברית ? למה זה בעברית ........
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה משו שנוח להתעסק עם ההגדרות שלו, ספציפית אני רוצה חומת אש שאפשר להגדיר בה *בקלות* פורט לתוכנה ספציפית ככה שתוכנה אחרת לא תוכל להשתמש בפורט הזה ברוב חומות האש שאני מכיר או שאי אפשר לעשות את זה או שזה כולל מעבר בהרבה תפריטים ובכלל מסובך...
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לא מספיק לי החוסם המובנה, אז אני צריך תוסף שמאפשר לחסום עוד אתרים דרך החוסם המובנה או פשוט חוסם שמתלבש על התוכנה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באי-מיול כדי להוריד מוזיקה מהרשת. אין לי ברירה - בקאזה אני לא אגע ובסולסיק אי אפשר להוריד בעברית. אז מה האלטרנטיבה בשבילי? חשוב שתהיה מהירה כי גם כך יש את אי-מיול שהיא לא מהירה, ושאפשר יהיה להוריד בעברית... חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו טוב, בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה
-
שלום לכולם! עד לפני יומיים היה לי BITLORD שהיה מוריד מהר מאוד רוב הזמן (30-120 KBPS). ואז ראיתי שכולם מדברים על AZUREUS שהיא טובה ומהירה אז הסרתי את BITLORD והתקנתי את AZUREUS. והפלא ופלא התוכנה לא עוברת את ה- 30 KBPS בכל ההורדות גם יחד!!! אז שאלתי היא האם יש למישהו מושג איך להאיץ את התוכנה ע"י שינוי ההגדרות? (יש כזאת חיה?) ואני אשמח גם לקבל תמונות של אנשים שמורידים מהר בעזרת התוכנה...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-