עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשר לעצב חלקים תלת ממדיים אם אפשר שהשימוש יהיה קל - למשל בשביל ליצור קוביה אז להגדיר אורך גובה רוחב ושהתוכנה תבנה לבד ואח"כ אפשרויות של צפיה מנקודות מבט בחלק וכו'. תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. אני כרגע משתמש בAD-aware 6 ודואג לעדכן אותה כל הזמן,וגם לסרוק. אבל יש הגורסים שהיא לא הכי טובה,ויש טובות ממנה. יש המלצות??? (מה שכן התוכנה הנ"ל דווקא לדעתי לא משהו,כי כל מה שאני מסיר חוזר תוך Reset אחד...לרוב...מוזר)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by noodle,

איזה תוכנה הכי טובה לוירטואליזציה - לא משהו מקצועי סתם לנסות עוד מערכות הפעלה. ראיתי שיש מגוון: VMware VirtualPC VirtualBOX אני מחפש קלות שימוש, משהו אני יוכל להתקין וישר להתשמש בלי הגדרות מיותרות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  4. מחפש תוכנה שהיא גם לוח שנה וגם יומן משימות, שתהיה נוחה למשתמש אפילו עם אפשרות לדסקטופ או משהו כזה מאוד יעזור, חינמתי זה עוד פלוס אבל לא חייב. בעל תוספים זה עוד פלוס אך לא חייב, מה שכן שיהיה התראות וכו'.... קיימת תוכנה כזאת ? ותודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. יש לי בעיות בתוכנת אינקרדימייל שאין להן פיתרון ולכן אני זקוק להמלצה על תוכנת מייל אחרת. הבעיות שיש לי באינקרדימייל: 1. כמעט כל פעם שאני עושה "השב" (REPLY) למכתב שכתבו לי בעברית, אז הוא מעתיק את המקור של המכתב שקיבלתי כשאני צריך לכתוב את התשובה שלי למכתב מעל המקור. הבעיה היא שמדובר במכתב בעברית אז אחרי שאני לוחץ על השב כל הכתוב במקור לא נראה כראוי, בצד ימין של המסך שתי המילים הראשונות בכל שורה לא נראות. וגרוע מזה, כשאני מתחיל לכתוב מכתב תשובה מעל המקור אז אני לא רואה מה אני כותב כי שתי המילים הראשונות לא נראות.. ואז אני מנסה לעשות רווח מאחורי המילים כדי שיראו אותם וזה מעצבן מאוד. יש לציין בבעיה שתמיד הייתה לי בכל הגירסאות של אינקרדימייל, אך היא הייתה קוראת לי פחות פעמים מה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by liiight,

ומי שיגיד את המילה SYMANTEC מקבל מכות...

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by Internal,

כמו ששאלתי בכותרץ כרגע אני משתמש בתוכנה nero micro תוכנה יחסית קלה וקטנה איך עדיין הורגת לי את המחשב בזמן צריבה ולא מגיעה למהירויות נורמליות יש משו יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Posford,

אשמח לתוכנה לקידוד קבצי אודיו (Mp3) לקודד לפי איכותיות וכו'. שתתמוך ב- Vista. תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. אהלן אני יודע שיש הרבה תוכנות לשליטה מרחוק, אבל אני מבקש את עזרתכם באחת מהירה וטובה וגם שתוכל להזרים גם וידיאו באיכות גבוה כשאני על אותה רשת ביתית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by Posford,

שלום חבר'ה, אני מחפש המלצה מאוד ספציפית לפיירוואל ככה איכותי ומשובח, שבפשוטות מאפשר לי ומקפיץ הודעה כאשר תוכנה כלשהי רוצה לצאת מהמחשב החוצה (חיבור) לאינטרנט, ולהפך כאשר גורם כלשהו מנסה להיכנס פנימה למחשב. שיהיה אפשרות של אישור או דחייה. אם יש ככה חבילה של פיירוואל ואנטי וירוס אשמח לשמוע, ואפשר גם אנטי וירוס בפני עצמו. עדיף למשהו פחות כבד ואיכותי. עד היום הכרתי רק את Kerio בגרסא החינמית והישנה, איך הוא אגב?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by moskitos,

האם זה חיוני וכדאי? אנטי וירוס יש לי כבר,הורדתי את הנורטון 2003.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by zolder,

על איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים לי להוריד?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. היי, האם מישהו מכיא תוכנת SPYWARE חזקה במיוחד? ניסיתי ADAWARE וגם SYSTEM MECHANIC אבל הם לא עושות את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שתהייה טובה, לא יקרה בטירוף ושלא תהרוג את הסטורג'.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  15. אחת שיהיה אפשרי דרכה להכניס כמה כתובות דואר.

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  16. אני מחפש תוסף לכרום שמספיק רק להצביע על מילה או לסמן זה יקפיץ חלון קטן עם תרגום - אם אפשר שהתרגום ישאר כפיתקית מעל המיל זה יכול להיות נחמד

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by galh_5,

שמעתי שייצא חדש האם יש שיפור בדפדפן או שזה סתם דיבורים ?? והוסיפו אפשרויות חדשות או משהו כמו כן תוכלו להגיד לי אם הדפדפן מוריד יותר מהר מהגירסה 6 המהירות הורדה מתקרב לזאת של פיירפוקס? תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by nokobik,

אם יש חינמית, הכי טוב.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  19. אז ככה אני מחפש תוכנות שאני יכול לקחת מהם דיגימות משירים אבל כך שאני יוכל לקחת נגיד רק את התחום הווקאלי של הגיטרה או נגיד הזמר....... ובנוסף תוכנה שאני יוכל למקסס איתה זאת אומרת שיהיה לה פאטיפונים ווירטואלים ומקצבים שונים שאני יוכל להכניס. את השמות של התוכנות אני צריך לסוכות כי חבר שלי יטוס לקנות לי אותן.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. אהלן, אשמח להמלצות על תוכנות קלילות שירוצו בכיף על הנטבוק שלי(ASUS 1000HE) ולא יכבידו יותר מידי. נגן מוזיקה נגן סרטים אנטי וירוס כיווץ ופריסה מנהל קבצים(כמו TOTAL COMMANDER - יכול להיות שהוא המתאים ביותר?) אם למישהו יש רעיונות לתכונות שלא רשמתי כאן, אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by dddd01,

שלום, אני מעוניין בהמלצות לתוכנת defrag טובה לXP . תודה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  22. נמאס לי מ - nero אני מחפש משהו פשוט ויעיל שיעשה עבודה טובה בצריבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי שני הארדיסקים במחשב: אחד 500gb למערכת הפעלה ותכנות, והשני 1tb לdata. מה שאני צריך זה תכנת גיבוי שיכולה לגבות את הכונן 500gb, ולשחזר אותו בקלות ובמהירות מקסימלית במקרה של נפילה. מאוד חשובה לי יעילות, מהירות שחזור, יציבות, תאימות לWin7. ורצוי שהתכנה תהיה קלה ידידותית וחינמית (אם אני לא מבקש יותר מידי.)

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  24. ובפרט לויסטה. תודה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  25. התוכנות צריכות להתאים ל98SE.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים