תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לתוכנה לאיחוד סרטונים, כמה שיותר פשוטה ואיכותית בו זמנית.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה כמו שצריך ולא רק ליו-טיוב. היום אני משתמש ב BSR Screen Recorder ולא כ"כ מרוצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 60 גיגה וכונן אחד שקוראים לו :c ואני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה לעשות מחיצות בכונן הזה ככה שיהיה לי גם כונן מישהו מכיר??
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה למציאת דרייברים במחשב............ תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
היי קבלתי מתנה את disk on key של sandisk 1 ג'יגה מוזר משהו אבל אין תוכנה לנעילה של חומר או הסתרה למקרה שהדיסק הולך לאיבוד וכו' אשמח להמלצה על תוכנה טובה שיודכת לעשות את זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק. אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות שלא תהיה כבדה כמו ACDSEE. תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפעמים גם סרטי hd בלו ריי וכדומה.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה נגד רוגלות (spyware, malware וכו'), נוספת ל- Spybot. אשמח למספר המלצות, אני מחפש משהו אמין ואיכותי באמת. שיתמוך ב- VISTA. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שאני יכול לעשות GIF מתוך clip לא משנה אם חינמי או לא, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ברצוני להפוך קובץ Avi (בפורמט Divx או Xvid) לפורמט DVD. המלצות? נרו 7 יודעת לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את זה אבל הנחתי שכן מכיוון שמדובר בשאלת creative. אני מחפש תוכנה (עדיפות לחינמית) שבה אוכל לקבל אפקט של "אלוהים מדבר" (קול חזק ונמוך עם הד או משהו כזה). מישהו יכול להמליץ? תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מבחינת פרטי הלקוח כמובן, מועדי ביקור, סוג הטיפול וכו'. תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שמורידה לינקים אוטו' מאתרים כמו rapidgator.net/ מהאתרים האלה שאחרי שמורידים צריך לחכות כמה שעות, אני מחפש תוכנה טובה שאני יכול להשים בה את כל הליניקים וללכת לישון.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יש לי NOD32 שהיא על הכיפאק מול וירוסים. יש לי ראוטר שמשמש גם כחומת אש. עכשיו אני צריך המלצה על תוכנות חזקות נגד תולעים, רוגלות וטרויאנים תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום מומחי פורום יקרים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת איחזור מידע DATA RECOVERY לכונן קשיח שנימחקו לו הפרטישנים. לפי מיטב ידיעתי הוא לא עבר פירמוט אמיתי אלה רק נימחקו הפארטישנים ונוצרו חדשים. ע"י מחיקה מהירה. כסף לא משחק תפקיד. חשוב שהתוכנה תהיה הכי טובה שיש. ושתתמוך בשמות קבצים עבריים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה שממירה דיסק DVD לקובץ avi רציף ופשוט. ניסיתי כל איזה שתי תוכנות, אבל התוצאה לא היתה טובה בכלל... במקום לראות סרט חלק ואיכותי, רואים את התזוזות של מי שצילם (כלומר שהמצלמה עצמה זז מצד לצד אז רואים את זה בסרט , זה לא חלק אלא כאילו רואים את הפריימים משתנים). בכל אופן מישהו יכול להציע משהו שהוא התנסה בו?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כן .. כמו ההיא המובנת ב XP אבל יותר אמינה. המובנית ב XP לא תמיד מזהה את כונן הרשת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, אני מחפש תוכנה שתעשה UNINSTALL ובעצם תחליף לי את ה-ADD/REMOVE PROGRAMS. אני מחפש שתהיה חינמית, PORTABLE, תעשה ניקוי מלא של REGISTRY לאחר שמחקתי את התוכנות ועוד. כרגע התוכנה היחידה שמצאתי שעושה את זה בצורה מצוינת היא REVO UNINSTALLER, האם אתם מכירים משהו דומה? בברכה,
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעתי שיש את התוכנה של SYMANTEC גוסט (GHOST). איך היא? איזה גרסא מומלצת? אפשר מדריך קטן איך עובד כל הגוסט בעצם. ואם יש המלצה על תוכנה אחרת, אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש תוכנות מקסימות כמו של MOZY אבל הן מגבות רק לשירותים המקוונים של החברה, ויש לי שרת FTP שאני יכול להעמיס עליו בלי בעיה. רציתי לדעת אם יש תוכנת גיבוי פשוטה ואלגנטית שמסוגלת לטפל במשימה. בזמנו עבדתי עם Genie Backup Manager, אבל לא עדכנו אותה הרבה זמן והיא קצת מקרטעת על חלונות 7.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-