עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lior4543,

*מקודם עזרתי לחבר שלי לפרסם בעיה שיש לו עם איזה כרטיס מסך, אז תראו הודעות אלא נפרדות לחלוטין. שלום יש לי שני בעיות שממש מרגיזות אותי: בעיה 1: יש לי כרטיס מסך HD2600 PRO של ATI בפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייבר, הכל הלך חלק והוא עבד כמו שצריך, אני מדבר איתכם לפני שנתים בערך, לאחר שנה עשיתי פרמוט, והתקנתי את הדרייבר אך קיבלתי שגיאה כזו, בכל הפעלה של הדרייבר: התעלמתי מהשגיאה כי לא היה לי צורך בדרייבר שאני ישחק איתו בשלב ההוא, עכשיו העברתי את המחשב שלי שוב פרמוט ושוב אני מקבל את אותה השגיאה, חשוב לציין שאני מתקין את כל הדרייבים הדרושים, כולל לוח אם.. אני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, מחקתי לחלוטין מהמחשב, ופירמטתי והבעיה ממשיכה.. בעיה 2: אחרי שהמ…

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by genia,

/

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by IAF.ofek,

אהלן,התלבטתי בין הפורום הזה לבין עיצוב,אבל בגלל שאני צריך תוכנה אז שאלתי פה,עם זה לא מתאים פה אנא להעביר. ולעניין, אני צריך תוכנה שאפשר לעשות איתה באנרים \ פרסומות (לדוגמא למוצרים מסויימים כמו אלה שבאתר הזה) ,אשמח מאוד מאוד עם תעזרו לי בנושא. אני מעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית,אבל גם עם זה בתשלום אז לא תיהיה בעיה עם התוכנה באמת מצויינת. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by big foot,

אני צריך תוכנה להתאמת הסרטים למסך הקטן של פאלם וגם שתקטין את הגודל של הקובץ חוץ מהחיסכון של הקטנת התמונה תודה מראש BIGFOOT

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. חג שמח לכם ושנה טובה ומוצלחת, ושבוע טוב לכם בוודאי, יש לי תוכנת וורד 2010 גירסת סטודנט. נתקלתי במצב מאוד מוזר כאשר יצרתי מקשי קיצור עבור סימני ניקוד שונים עבור אותיות בעברית (בשביל תפילות). לפני שבוע הקציתי מקשי קיצור לכל סימן (סימן ניקוד) והוא הצליח לעבוד ומשום מה היום כאשר הייתי צריך להקליד טקסט בעברית מנוקד – מקשי קיצור משבוע לא נשמרו והייתי צריך להקצות לכל סימן ניקוד מקש קיצור מחדש. לפי הגדרה, השינויים בעת הקצאת מקשי קיצור צריך להישמר בתבנית Normal אבל למשל במסמך בדקתי ולהפתעתי גיליתי שמקשי קיצור לא חלים על מסמך זה אלאמ רק עבור מסמך הראשון בו יצרתי מקשי קיצור. טקסט מועתק מקובץ וורד בכוונה כדי שאני אוכל לשמור אותו. כלומר, הקצאה של מקשי קיצור שעשיתי במסמך קודם רק חלה…

6. Started by davidreznic,

בשעה טובה, ג'יגהבייט הוציאו גרסה נורמלאית לתוכנה. שעובדת ללא בעיות. אין פונקציות חדשות אבל התוכנה הרבה יותר יציבה ונוחה. גם העיצוב שונה, אם כי דומה באופן חשוד ל CPU-Z [br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 19:18:42 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני צלם עם ניסיון בPS יותר מהסטנדרט... ברצוני לרכוש WACOM לעבודה בPS בעיקר לעיבוד(לא מצייר בכלל למעט ריטוש קל). האם כדאי לי ללכת על הIntuos או שמא עלי ללכת על סדרה נמוכה יותר(כסף זה לא אישו)? בברכה, אורי קישור לגלריה שלי: http://www.pbase.com/shualy

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. הבקשה בכותרת, אני צריך תוכנה שתיקח את הסרט, את הכתוביות, ותיצור משנהים קובץ (סרט!) אחד. עכשיו אני ממש מבקש שלא תיהיה מסובכת מידי שצריך לעשות מיליון פעולות והכל, יותר פשוטה יותר טובה. תודה מראש slim_shady . כל הקטע הזה בשביל לראות סרטים בDVD שקורא DVX אז אני צריך שהסרט גם יצרב בדיסק רגיל והכל...

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by url,

בעקבות הנפילה הזמנית של מורפיוס ובעקבות התגובות הנלהבות בפורום הזה לקאזה החלטתי להוריד את התוכנה למעשה היא ממש כמו מורפיוס אבל יש לי בעיה אחת באפשרויות הנוספות באודיו האיכות המקסימלית שאני יכול לבחור לשיר היא 128 kb אני מוריד שירים לפחות ב192kb עזרה דחופה!!!! :-/

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by BMD,

אני משתמש בתוכנה כבר המון זמן ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות עד לגירסה 6 כשמהבעיה האחרונה פשוט יצאתי דפוק !! לפני יומיים איבדתי את החיבור לאינטרנט (מהיר בכבלים) במחשב הראשי שלי עם חלונות 2000 עכשיו אני גולש מה לפטופ .(אם אותו חיבור) פשוט מאוד עידכנתי את התוכנה יש לה UPDATE כמו לכל אנטי וירוס מצוי - הרצתי סריקה להורדת SPYWARE ולחצתי NEXT וכאן והלאה איבדתי את הקישור לאינטרנט !! כל מה שעשיתי כולל שיחזור הרגיסטרי 6 ימים אחורה אגב מה שהחזיר גם דריברים של הכרטיס מסך לקודמים לא עזר!! זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי , בפעם הראשונה לא יחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו אני יהיה ממש זהיר ? בפעם הראשונה זה היה במחשב בעבודה שם התוכנה פגעה ב תוכנת ה FTP החינמית תוך שהיא נותנת הודעת שגיעה שחסרים…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם אני עובד די הרבה עם אינטרנט אקספלורר 7 בכל מיני שפות וגירסאות, ואני פוגש המון פעמים בעיות של חוסר זיכרון ברגע שפותחים יותר מדאי חלונות או טאבים של IE (בדר"כ באזור ה 10) אבל הפעם זה מוגזם. כפי שאתם רואים בתמונה המעבד כמעט לא בשימוש ויש לי 3GB ראם. ולמטה יש גם סמל של TuneUp Memory Optimizer למטה בצד שמאל שמראה שרוב הזיכרון פנוי, ובכל זאת ישנה ההודעת שגיאה שאתם רואים. מה דעתכם? מישהו פגש ג"כ בעיות זיכרון עם IE7? ??? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by YAKOVEIS,

שלום חברים זה דיי דחוף.. אני זקוק לכרטיס לשימוש בתוכנות של אדובי פרימר ואפטר.. השאלה שלי האם הכרטיס GTX 960 מתאים בכלל לעבודה עם התכונות הללו? ואם לא מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום רב! מה שלומכם? רציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת ביצועים ומבחינת הכל? פנדה או ביט דיפנדר??? תודה רבה חברה!

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. המרתי קובץ pdf לקובץ וורד בעזרת התוכנה Solid Converter PDF. קובץ הוורד שנוצר לי פשוט הפוך אבל מה שמוזר הוא שהדף הראשון לא הפוך ואילו שאר הדפים כן. מצורף לינק להורדת שני הקבצים: http://ul9.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=144250383465828824

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם.. עד עכשיו עבדתי בעיקר בGoogle SketchUp למטרת בניית חדרים\בתים ב3D.. בזמן האחרון יצא לי לעבוד על מספר פרוייקטים קטנים, וחבר של ההורים החליט שהוא אוהב את העבודות שלי ורוצה שאני אתכנן לו גם חדר שהוא מתכוון להרחיב. וחשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אעבור לתוכנה קצת יותר רצינית בעניין הזה.. כרגע הSketchUp מתאים לי, אבל אני רוצה לראות איך אני יכול להתפתח באופן טיפה יותר מקצועי.. אני בעיקר בונה את החדר עצמו (קירות ותקרה) ורהיטים באופן בסיסי, לא נכנס לפרטי פרטים. בעבר ניסיתי לעבוד על 3dsmax, אבל ללא הצלחה. לא הבנתי שום דבר בתוכנה גם לאחר שקראתי\ראיתי tutorials. ככה שאם אפשר תוכנה כמה שיותר פשוטה =\ הבנתי שיש תוכנה בשם Autocad בנושא הזה, מה אתם אומרים? או שלדעתכם הSketchUp א…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. הדיוידי יודע לקורא קבצים בסיסיים כמו AVI DIVX MP4 , יש אופציה בתוכנות צריבה ישירות לצרוב קובץ MKV לדיוידי ככה שמכשיר הדיוידי הבסיסי ידע לנגן את הסרט או שבכל מקרה צריך קודם לעשות המרה של הקובץ מ MKV לדומא ל AVI ורק אחרי זה לצרוב את הקובץ ה AVI לדיוידי ? דבר נוסף אם אכן צריך לעשות את כל תהליך ההמרה ונוצר לי קובץ AVI אז הצריבה יכולה להיות בסיסית פשוט לזרוק כ DATA את קובץ ה AVI לדיסק הדיוידי וזה יתנגן או שחייב גם לצרוב כ "DVD-VIDEO" ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by saharbz,

היי, האם ישנה אפשרות לראות במחשב עם פופקורן ולשדר להוט פייבר בוקס? בתוכנה של פופקורן הוא נותן אופצית סטרימינג לפייבר בוקס אבל בטלויזיה לא קופץ הסרט... פתרון למישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. היי אני מחפש תוכנה ששומרת סרטים/סרטונים ביוטיוב על המחשב בפורמט AVI ולא בפלאש. ושגם האיכות של הסרט ישמר כי גם ככה הסרטונים שם לא הכי איכותיים חח.. אני יודע שאם אני אחטט ברשת אני אמצא כמה תוכנות אבל אני מחפש אחת עם המלצה ושידוע שהיא שומרת באיכות טובה. המטרה היא לצרוב ולתת להורים לצפות באיזה ריאיון מסויים בDVD של הסלון ולא במחשב.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by tel avivi,

היי, יש לי דפדפן כרום, ולמרות שמותקנים תוספים מונעי פרסומות, אתר "וואלה" בכל זאת מציג פרסומות ובאנרים. איך יכול להיות !? אגב, התוספים הם : UBLOCK ORIGIN ו- Anti-adblock Popup Blocker

21. Started by zohar678,

לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ניסתי דרך גוגל ולא הצלחתי למצא

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by nbav2,

שלום רב אני משתמש באאוטלוק אקספרס לצורך קבלת מיילים. ישנם קבצים רבים שבמקורם הם קבצי וורד, פאוור פוינט, pdf וכו' שמתקבלים אצלי בפורמט dat. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה או לפחות לדעת מה הסיומת המקורית של הקובץ שלשלח אלי? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by uncommon,

אני מעוניין לפרמט דיסק קשיח כך שמחיקת המידע עליו תהיה מוחלטת, ללא יכולת שיחזור. על גביו אני מעוניין להתקין עמדת אובונטו.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by pushel,

מה התוכנה המומלצת לדעתכם לניגון פשוט של DVD במחשב עם מסך widescreen, היא לא צריכה להיות חינמית תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום משום מה לפני כמה ימים התוכנה התחילה לרשום לי שהחיבור נכשל אבל זה מראה כיאילו הכל תקין ממה יכולה להיגרם הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.