תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אני זקוק להמלצות על תוכנות שמונעות התקנת Spyware, Adaware, ודומיהן. כמו כן, אם אתם מכירים מקומות ברשת עם השוואות בין תוכנות שכאלה אני אשמח לדעת עליהם. התוכנות לא חייבות להיות חינמיות, אבל כן חייבות להיות ניתנות לקנייה דרך הרשת. אני צריך לדעת מה התוכנה הכי טובה בלי קשר למחיר. תודה מראש.
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון לבעיה הזו 8) זה אמור להסביר את הבעיה יותר טוב ממני http://img266.imageshack.us/my.php?image=probyq2.jpg אני נכנס למשחק (PES אם מישהו באמת מעוניין לדעת) וזה מה שזה נותן..אני חייב לציין שהמשחק עבד אבל עשה לי בעיה אחרת , בעיה שקשורה למשחק אז מחקתי והתקנתי ומחקתי והתקנתי עוד פעם או כמה פעמים ועכשיו זה מה שזה נותן לי.. תודה על העזרה , וגם תודה אם לא תצליחו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום ידידי... אני מסתבך עם התקנת ה- ICQ ההתקנה שלו מוצגת לי בג'יבריש... צריך את עזרתכם - לא יודע למה הבעיה מופיעה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על עזרה בפתרון בעיה שלא הצלחתי לפתור. ברשותי מצלמת אולימפוס ומערכת הפעלה ויסטה. עד לפני מספר שבועות בכל פעם שחיברתי את המצלמה "קפץ" חלון ובו בחרתי באיזו תוכנית להעביר את התמונות למחשב. עכשיו - "קופץ" חלון ובו כתוב REMOVABLE DISK וניתן לבחור בו לפתוח את התיקייה ועוד אפשרות אחת. מה אתם ממליצים לעשות על מנת שהמצלמה תזוהה כמצלמה וינתנו לי האפשרויות להעברת התמונות בעזרת התוכניות המתאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד win10pese הכי עדכני שיש?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חייב תוכנה יכולה להקליט את כל מה שאני עושה את השולחן עבודה לסרטון וידאו???? ושהתוכנה לא תגביל אותי בזמן??? ושהתוכנה תוכל להקליט גם את השיחות וידאו שלי דרך המסנג'ר כולל את המצלמות שלי ושל החבר!! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חב'רה, תקשיבו אני מחפש תוכנה להזזת הכתוביות.. אני יסביר למה אני מתכוון: למשל הורדתי סרט והתרגום אליו לא מתאים כי הוא מתחיל מוקדם מדיי או מאוחר מדיי... אז אני מחפש תוכנה שמאפשרת להזיז את התרגום למספר הדקות שאתה רוצה וככה התרגום ישב טוב על הסרט ותוכל לראות אותו עם תרגום בסבבה =] אני מכיר תוכנות שמזיזות אבל רק על המחשב, אני מחפש אחת שמזיזה לצמיתות וכך אני יוכל לצרוב את הסרט ולראות ישירות ב DVD מחכה לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוגו שאני צריך להדפיס אותו בגודל של דף A4 ואני לא מצליח ... מישהו אולי יכול להגדיל לי אותו בבקשה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש תגמול מובטח!!!! :hat: :asthanos: :asthanos: :bigglasses: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
אני רוצה ליצור פרופיל חומרה חדש במערכת ההפעלה המותקנת (שאין לי מוסג איך לעשות את זה לא ב XP ולא ב 7) ולאחר מכן להפעיל את מערכת ההפעלה דרך בוט, זאת אומרת בזמן שאני מדליק את המחשב יש לי בחירה: אופציה א': מערכת ההפעלה הנוכחית שלי אופציה ב': מערכת ההפעלה שבחרתי ב VM וכמובן שאני נכנס למערכת ההפעלה הכל נשאר אותו הדבר זאת אומרת ש C זה כונן וירטואלי וכו' רק שמערכת ההפעלה רצה על החומרה של המחשב ולא על הדריוורים של VM אפשרי לעשות את זה? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם VirtualDub-1.9.11- אבל היא חותכת לי קטע של 5 דקות ועושה מימנו 8 ג'יגה, אני מחפש משהו הגיוני תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מסיבות של מהירות מיותרת מחקתי דיסק קשיח שלם, חלונות XP עובד לי כרגיל כי זה ב-C וכל ה-D שזה דיסק קשיח בפני עצמו נמחק. כרגע אני מנסה לשחזר עם EASYRECOVERY , השאלה שלי האם קיימת תוכנה טובה יותר? ??? :-[
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שתאחד את הכתוביות והסרט? אני מתכוון האם יש תוכנה שתאפשר לי להדביק את הכתוביות לסרט כדי שהכתוביות יהפכו להיות בתוך הסרט כבר. (מובנה) בתודה מראש EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי היום את הגרסה הכי חדשה של התוכנה... וזה בא ביחד עם פיירוול מעצבן כזה...אני התקנתי אנטי-וירוס במטרה שיהיה רק אנטי-וירוס ולא פיירוול ביחד.. אשמח אם תגידו לי איך לבטל את הפיירוול..! :]
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
Hi everbody i have this motherboard: http://www.scimex.com/mb/M935.htm And i need a driver for the on board sound card can someone help me ? i search alot and i didnt find it Thanks Alot ( i dont have in this pc hebrew so i write in english )
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני משתמש גם בכונן נייד וגם בכונן הפנימי ומעוניין שעל שניהם יהיו את אותם קבצים מתיקיות מסוימות שיש לי על הפנימי, מכירים תוכנה שכל פעם כשאני מוסיף קובץ לתיקייה על הפנימי היא תוסיף אותו גם לנייד? :s05: (זה פשוט סיוט להדביק כל קובץ שאני מוסיף פעמיים ואני עושה את זה הרבה)
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי את הדפדפן החדש של מיקרוסופט אבל השורת פקודת שלי תמיד מופיעה בשחור כשאני מסמן אותה תראו : עזרו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ואם אפשר אז גם הסבר על איך עושים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
זה ממש מוזר, פתאום היום נעלמה לי רשמית הפלייליסט במדיה פלייר, לא יודע למה ואיך כי אני בטח שלא סגרתי את זה או משהו וגם אף אחד אחר לא נגע לי במחשב. זה פשוט נעלם. עברתי על כל התכנה והאופציות ואני פשוט לא מוצא איך להחזיר את זה... מישהו יודע אולי איך?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ניסיסתי לשלוח למשהו SMS מה- ICQ טזה נראה לי את ההודעה הבאה: Failed to send the SMS message. Please try again later. Info Number 165 For more help, go to www.icq.com/help.: אתה בבית ? The Cellular network is currently unable to send your message to the recipient. Please try again later. משהו יודע אך מסדרים את זה ? יש לי ICQ 5.1 BUILD9000
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לבניית אתרים. אני יודע HTML וקצת JavaScript, ומה שאני צריך זה לא תוכנה שתעזור לי אם הקוד. אני מחפש תוכנה חינמית (אני מאמין שהיא תהיה פשוטה) שתעזור לי עם העיצוב ותקל על העבודה. אני מתכוון שאני יוכל להוסיף טקסט, תמונות, טבלאות וכו' ולהגדיר להם מאפיינים בלי להתעסק אם קוד (גם בגלל שאני בונה את האתר עם עוד מישהו שאין לו מושג ב HTML), פשוט כדי להקל על העבודה עם הקוד. נ.ב כדאי להשתמש ב Composer של מוזילה? הוא נוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יצרתי לי רשימת השמעה ואני מעוניין לדעת איך לעצור את השיר הנוכחי ברשימה ..כמו בwinamp ?... יש כזאת אפשרות בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-