עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mortar,

יש לי 2.1Lite פשוט לא מוצא כלום... אין לי פיירוול או ROUTER או מה שזה לא יהיה, תוכנות אחרות כמו KAZAA וEMULE עובדות בסדר אבל החיפוש בeXeem לא מוצא שום דבר ולא משנה מה... ואני נסיתי לחפש דברים שיש להמון אנשים, דברים בסיסיים ממש... לא משנה מה, 0 Finds מישהו כבר ניסה את התוכנה ומשתמש בה ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

ערב טוב כולם :saint: מכיוון שיש לי בעיה בלתי ידועה לגבי צריבת קבצי BIN או יצירת דיסק מוזיקה, אני זקוק לתוכנה ללינוקס שתמיר קבצי BIN ל ISO וגם לתוכנה שיכולה ליצור ISO שהוא בעצם דיסק מוזיקה. בנפרד או משהו משולב.. לא משנה מה, העיקר שיוכל לעשות את הפעולות הללו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אם איזה תוכנה אני יכול ליבדוק מה חום המחשב שלי? אשמח מאוד אם תיתנו לי לינק. ;D

4. שלום, איך אני מעביר תיקיות של MAIL מ-OUTLOOK EXPRESS כגון DRAFTS, INBOX, ADDRESS BOOK וכו' מ-OUTLOOK EXPRESS ל-OUTLOOK 2003 עשיתי EXPORT ולא מצאתי את קובץ, היכן הקובץ ואיך אני עושה IMPORT ל-OUTLOOK 2003 כי אני רואה שהוא מחפש איזשהו קובץ אך באיזו ספרייה? תודה

5. Started by Goten,

קניתי צורב די וי די ואני לא יודע עם איזה תוכנה להישתמש כדי לצרוב סרטים לדי וי די יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי ולהביא לי תוכנה לצריבת סרטים ויכול להסביר לי איך משתמשים בה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by IME3,

כבר תקופה ארוכה שסרטוני פלאש לא משנה מאיזה אתר יתקעו בנקודה מסויימת רנדומלית אפילו עם כל הוידאו נטען הוא יתקע באיזו נקודה ואפילו אם אני יפתח את אותו הסרטון בדפדפן אחר הוא גם יתקע ואפילו באותה נקודה התקנתי מחדש נגני פלאש כבר כמה פעמים זה לא עזר זה קורה במיוחד באתר http://www.gametrailers.com שאני מנסה להסתכל על קבצים שהוא מעט גדולים מהרגיל קורה יותר בגרסאות HD

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by manbot,

כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. אני מכיר את התוכנה כבר שנתיים בערך ואני לא מתקדם איתה לשום מקום לכן אני רוצה לקנות ספר טוב שיעזור לי לעבור מהשלב של הבסיס לשלב יותר מתקדם.. אני מכיר את MAYA פחות או יותר ולכן אני כבר יודע איך לעבוד איתה בצורה טובה (-). אני מזמין מאמזון כך שאם יש לכם המלצות השמח לשמוע.. דרך אגב מה אתם אומרים על זה? http://www.amazon.com/Introducing-Maya-3D-Beginners-%2BCD/dp/0470051353/ref=sr_1_5/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192784368&sr=1-5 עריכה: האמת אולי אני יקנה את הספר הזה: http://www.amazon.com/Art-Maya-Introduction-Computer-Graphics/dp/1894893824/ref=pd_sim_b_shvl_img_6/103-9843162-3923846 הוא נראה לי מתאים ביותר מבחינת הדרישות שלי... מה אתם אומרים הוא…

9. שלום אני מחפש את המוד לשליחת מידע העלה מוטעה לטראקר לתוכנת הביטורנת ABC שקוראים לו FBC. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. היי, התפריט של התוכנה Adobe Reader 6.0.2 ME מופיע לי בג'יבריש. השורה פקודות (של קובץ, תצוגה, עזרה וכו') מופיע בעברית אבל כשנכנסים פנימה הכל כתוב בג'יבריש. בדקתי את הגדרות השפה ב Regional and Language Options והכל תקין שם. מערכת ההפעלה היא XP עם SP1.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. שלום היום גליתי שמותקן לי במחשב קובץ שניקרא hotorgy_il.exe שמופעל ע"י המחשב ב STARTUP. זה תוכנת SPYWARE... היא הותקנה לי מבלי ידיעתי אני מעריך שזה היה שבוע במחשב שלי כיוון שתאריך יצירת הקובץ היה 23/3/03, כמובן שהעפתי אותה במהירות מהמחשב! למה זה יכל לגרום בכל השבוע הזה ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by yosda-boy,

אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה, לא משהו מקצועי. אשמח לקבל שם, ואני לא בטוח שזה חוקי בפורום, אז גם הורדה ישירה. (אם זה לא חוקי פשוט אל תתנו הורדה ישירה). בתודה מראש yosda boy.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. Started by noobie,

יש לי microsoft outlook ויש לי כתובת וסיסמה של האימייל אבל אני לא כלכך יודע מה אני עושה פה? כמו שאתם רואים את הניק שלי אזז אל תתפלאו מהשאלה...

14. Started by ran1809,

שמתי גופנים חדשים במחשב וכשנכנסתי ל YNET ולעוד אתרים הכותרת הראשית התשנתה לגופן שאני מממש לא אוהב ניסיתי בהגדרות לשנות את הגופן שמתי ב 3 האפשרויות של הגופנים את אותו גופן שאני רוצה וכלום לא עזר עדיין הגופן המעצבן הזה נשאר בכל האתרים. ניסיתי גם להחזיר את הדפדפן למצבו ההתחלתי וגם זה לא עזר מה אפשר לעשות כדי לקבוע את הגופן שיוצג לי? תודה מראשן רן

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום, אני מצטער על הכותרת אני יודע שזה לא בדיוק ניסוח לפורום אבל אני אובד עצות. יש לי במחשב המון חומר חשוב ביותר, בקשר לפרוייקט ובקשר לכמה נושאים משפטיים שפשוט כתובים הפוך! אני לא מבין למה אתמול הכל היה בסדר. היופ פתחתי את המחשב, את הקבצים. וכל המילים כתובות הפוך + סדר המשפטים הפוך. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב,(ואת האופיס בהמון כסף=תוכנה מקורית) והם אמרו לי להתקין אופיס מחדש. הגרסא זה WORD 2003, וניסיתי את זה לא עזר. יש אפשרות לעשות משהו? תודה רבה קובי

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. מישהו יכול להמליץ לי על גירסה מסויימת?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Some Thing...,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה אם המחשב.... אבא שלי קנה לי מצלמה למחשב של LOGITECH התקנתי אותה ועל הדיסק אומרים לי כדי לעבוד איתה אני צריך MSN MESSENGER 6 טוב... לי על המחשב יש את גרסה #5 הורדתי את התוכנה ופתאום המחשב לא מתקין לי אותה... הוא מביא לי את ההודעה שמצורפת בתמונה. מה לעשות??? מישהו יכול לעזור לי????? ??? :'( תודה מראש Some Thing...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. הכוונה היא לקבצי ה-COOCKIE וכו'. אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה בשבילי, במקום שאני אעשה את זה ידנית דרך הדפדפן. ובבקשה תמליצו על תוכנה חינמית טובה, ולא סתם משהו שחיפשתם אותו בגוגל...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by daniel0089,

היי, התקנתי את התכונה ואז היא נפתחה פעם אחת והכל עבד בסדר.. עכשיו אני רואה שבתהליכים והכל היא מופעלת אבל אני לא רואה אותה... איך אני פותח אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by zx1993,

התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. שלום. לאבא שלי יש עסק של צילום אירועים, ובטעות הוא הקליט על אירוע מסויים אירוע אחר. הקלטת שעליה הוא הקליט היא קלטת של סוני, קלטת dv, במצלמת DVcam. המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור DVI ו/או firewire, ע"י קונסולה של חברת pinnacle. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שאפשר בעזרתה לשחזר את המידע שיש על הקלטת. בנוסף, רציתי לדעת אם יש תוכנה מסויימת שמשחזרת מידע מכרטיסי זיכרון של מצלמה דיגיטלית, במקרה הזה, כרטיסי CF. אם למישהו יש המלצה בשבילי אני יעריך אותה מאוד. בתודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by anhiliator,

מישהו יודע משהו לגבי windows sp3 ? אמרו לי משהו חדש שווה להתקנה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. קניתי היום כבל S-VIDEO וכבל אודיו .. אני מצליח לראות בטלויזיה הכל חוץ מסרטים (וגם בחלק מהפעמים לשמוע) אבל כתוביות רואים.. ורואים גם די מטושטש (אני ברזולוציה של 1 MPixel)

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. אני רוצה להתקין את הגירסא הזאתי אבל יש לי היסטוריה ארוכה מאוד וחשובה עם כמה משתמשים ואני רוצה להעביר אותה לicq 4.0 כשאני יתקין אותו האם זה אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים