עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hellyeahmofo,

איך אני מריץ ב winamp קובץ NSV?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. אהלן, אני מדבר על פורמט כמו שצריך לא הפורמט של PARTITION MAGIC שנגמר תוך דקה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

יש חיה כזו ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. יש לי מאגר לא מבוטל של וידיאו על המחשב ואני מחפש תוכנה טובה לנהל את זה, משהו כמו מדיה סנטר, רק לא משהו מפלצתי שמשתלט על כל המסך וטוחן משאבים, משהו קל. משהו שיראה לי בצורה יפה את הסדרות שיש, עונות... הפרקים יוצגו כתמונה, ולחיצה עליה תתחיל את הוידיאו. משהו בערך כמו הממשק של אייטונס, רק שיתמוך מן הסתם בAVI

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by idang,

הי חברים .. אני משתמש במחשב של APPLE - iBOOK ואני מנסה לצפות בשידורים הישירים באתר של נענע ואני לא מצליח לראות כלום חוץ ממסך שחור אני מתחבר לאתר דרך דפדפן של השועל FIREFOX ואני רוצה לראות היום את המשחק בשידור ישיר כי אני בעבודה מחכה לתגובות !

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by p_q,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת - להקליט וידאו (רצוי גם עם קול) ממצלמת אינטרנט כל פעם שזזים מול המצלמה. - שיהיה גם צילצול מסויים ברמקולים של המחשב מתי שהתוכנה מזהה תזוזה בתמונה - ושיהיה אפשרות לשיתוף המצלמה באינטרנט(רצוי) - ושיהיה אפשרות לכוון את הרגישות של המצלמה תודה מראש

7. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by רן.ט,

שאני מפעיל שם איזשהו קובץ וידאו זה כותב למטה משהו עם codec ואז משמיע רק את הקול ואין תמונה. ואם אני מפעיל באינטרנט משהו במדיה פלייר אז זה מראה לי את זה אבל בצבעים משונים מישהו יודע מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  9. כיצד בוחרים מי יהיה הדפדפן הראשי במחשב? בתודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. יש לי דיסק של WIN XP אמיתי בבית וגם דיסק של OFFICE XP אמיתי עכשיו רציתי לדעת העם אני יכול להכין דיסק DVD שיכלול את שתיהם ביחד ושהוא גם יהיה BOOT ? והאם אני יוכל להוסיף לשם עוד תוכנות שיעבדו ע"י לחיצת כפתור שאני יכין בתפריט כלשהו...? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by izikd,

אהלן, אני מחפש תוכנה לגיבוי מידע של מספר מחשבים על מחשב מרכזי אחד (שרת). אני מעוניין בתוכנה שאני אתקין על השרת, והיא תשלח Agents לשאר המחשבים ברשת. אני מחפש תוכנה שתאפשר לשרת להיות כבוי רוב הזמן, ובאמצעות Schedule לבצע הדלקה של השרת ושל המחשב שאני רוצה לגבות וביצוע הגיבוי (למשל מאוחר בלילה). ניסיתי את התוכנה של Acronis ולא אהבתי כ"כ. ראיתי שגם ל Symantic יש, אבל גם לא התרשמתי. למישהו יש המלצה? בתודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. סיגייט קספרסקי קריו? וגם איזה גרסא

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  13. כמו שכבר נאמר בכותרת אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להעביר בין התצוגה של הטלויזיה לבין התצוגה של המחשב. עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזו בדרייבר של כל כרטיס מסך, אבל אני מחפש תוכנה יעודיית שעושה את זה. מישהו מכיר משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום אני מחפש את המוד לשליחת מידע העלה מוטעה לטראקר לתוכנת הביטורנת ABC שקוראים לו FBC. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by darkman,

אז ככה לפי מה שהבנתי את צריך להפריד את האודיו מהסרט ואז לערוך אותו בנפרד אבל איך עושים את זה? למישהו יש מדריכים? באיזה תוכנה להשתמש?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by kinduv,

שלום, יש לי דיסק קשיח ובו המון המון קבצים! שאני עושה מאפיינים על הקובץ הוא כותב לי את תאריך השינוי האחרון או תאריך פתיחה אני רוצה לשנות את כל התאריכים לשנים אחורה! אז שיניתי את התאריך ב windows ל2005 ואז כל קובצ שאני עושה שינוי שם או פתיחה אז זה משנה אותו, אבל יש לי 100,000 קבצים אז זה לא הגיוני שאני יצליח! יש לכם עצה איך אני משנה את התאריכים? האם יש תוכנה או קומבינה אחרת לשנות את תאריך פתיחתו האחרונה של הקובץ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי NERO6 וכאשר אני צורב קובץ MPEG כVCD הכל טוב, אבל כשאני מפעיל אותו (בDVD בסלון) ואני רוצה "לקפוץ" קצת (ע"י לחיצה בשלט, משהו כזה >>), אי אפשר. (יש סימן בצד ימין למעלה כמו של שלט "אין כניסה" ) איך אני עושה שהנרו יעשה כמו פרקים כאלה (משהו כמו דקה/שתיים), ואז יהיה אפשר לדלג מהר ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום רב, סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר

19. מישהו יכול להגיד לי למה אני אף פעם לא מצליח להתחבר לשרת זה? אני יודע שהוא עמוס אבל כל החברים שלי משתמשים בו ומתחברים תוך שנייה ואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר! עזרה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by kobibo,

קניתי מדיות של master בנפח של 900MB וכאשר אני מנסה לצרוב data (קובץ כ data ) של 800MB אני מקבל הודעה שיש ברשותי מדיה בנפח 700MB ולכן לא ניתן לבצע את הצריבה . אנא עזרתכם כבר הגדרתי את כל ההגדרות בנירו ל overburning ויותר מזה כבר הצלחתי לצרוב סרט בפורמט VCD שיותר ארוך מ80 דקות (700MB ). אנא עזרתכם. ברשותי הגירסה האחרונה של הנירו.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלשום היתה לי הודעה לגבי גירסה חדשה של מסנג'ר, אז לחצתי לו להתקין והוא התקין, ואז ניסיתי להתחבר, חיכיתי דקה ומשהו ואז היה כתוב לי שיתכן שיש בעיה בחיבור שלי ושאבדוק אם אני מחובר לאינטרנט (הייתי מחובר מן הסתם), ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וגם ניסיתי להשתמש בWINDOWS MESSENGER ובהכל- אותה הבעיה. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות אודה לו מאוד... עריכה: כשנכנסתי לאימייל גיליתי שגם שם - כל הזמן כתוב Connecting עד שנמאס לי ואני יוצא =( מה הבעיה שלי?..

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by MDARKo,

היה לי IE7 עם סרגל של גוגל והייתי יכול להיכנס לאתרים חופשי-בהקלדת השם נכנסתי להכל לדוגמה: Google-זה נכנס ישר לגוגל MSN-נכנס ישר לMSN אחרי זה שידרגתי ל8 וזה וניסיתי לעשות את זה ולא עבד(את הכניסה בחופשיות^) אז הסרתי את 8 והחזרתי את 7.אחרי שהחזרתי שוב לא הצלחתי להיכנס בדרך החופשית(^^ ). איך אני מחזיר את זה? נ.ב. איש תמיכה של מיקרוסופט אמר לי לשאול את קבוצת הדיון או משהו כזה ולא הבנתי איך עושים את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by Internal,

מישהו יודע איך אפשר לראות צפיה ישירה של DIVX לא מצאתי תוכנה חילופית ובינתיים אין תמיכה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר. הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. הצלחתי להגיע למצב שבו שאני רושם בתא בקובץ מסויים ='[ניסיון 1.xlsm]מה'!$C$10 ואז הוא רושם לי כמה שווה התא בקובץ השני הבעיה שאני שומר את הקובץ הזה כל פעם בשם הלקוח ואז הוא כבר רושם לי שגיאה. יש דרך לעשות שקוד ישתנה בהתאם לשינוי שם הקובץ? אשמח לרעיונות ולעזרה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום רב, אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה (לא משהו רציני) לעריכת סרטים... בכבוד רב: Yosda-Boy

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.