עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260267,00.html --ויקיפדיה-- אני היחידי שחושב שלא כדאי לשדרג כ"כ מהר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. Started by lordgod,

שאני מוריד קובץ , הוא לא שואל אותי לפני ! מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by BIR,

מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Evyatar,

היי, יש לי את התוכנה ורציתי לערוך סירטון מסויים. עשיתי קרופ לחלק העליון והתחתון של הסרטון (קרופ= חיתוך) שיהווה לי מבט קולנועי יותר. הבעייה היא כשאני מנסה לשמור אותו כקובץ סרט. עשיתי file-export-avi וזה רושם לי את ההודעה הבאה תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by Trol,

האם יש דרך לבדוק את מצבו של הדיסק הקשיח? הדיסק הקשיח שלי נמצא אצלי די הרבה זמן, ומופיעות אצלי בעיות רבות במחשב, חלק המליצו לי להחליפו אבל אני לא יודע אם זה באמת הסיבה. בכל מקרה, אני רוצה לדעת מה מצבו, כי אני יודע שיכול להיות שבדיסק הקשיח יש סקטורים פגומים שנוצרים כתוצאה מלחות ואבק, אבל אין לי מושג איך לבדוק... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Vidati,

אני צריך להריץ ישום דוס אבל הוא כל הזמן נסגר לי!

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  7. כשאני נכנס להכין דיסק אמ פי 3 אז אני גורר את השיר לתוכנה וזה מה שהוא מוציא לי: הצורב תקין אני מצליח לצרוב בפורמטים אחרים וכאלה..

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  8. היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  9. Started by lmlm,

שלום, אני צריך תוכנה שאני נכנס אליה היא תראה לי מה כתבו היום על המחשב שלי/סיסמאות/אתרים שגלשו וכל זה, ושלא ירגישו אותה פועלת וגם שתיצרוך קצת זיכרון. ושתהיה חינמית. יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  10. לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. שלום לכולם ש ברשותי מצלמת אינטרנט מדגם gpt iCam 540 ואיבדתי את דיסק ההתקנה ועכשיו אין לי אפשרות להתקין אותה אם מישהו יוכל לתת לי קישור מדוייק להורדת הדרייבר אני אשמח מאוד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  13. Started by alonpartuk,

שלום אני מחפס תוכנת פקסים בעברית שתוכל לשלוח ולקבל פקסים שתהיה פשוטה ויעילה תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, שאלת הניובי של היום: מישהו יודע איך אני יכול לשמור קובץ בפורמט DIVX ב- PREMIERE ELEMENTS? תודה!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. Started by נ,

לאור החוצפה של יס אני מחפשת לאבא תוכנות/אתרים בהם ניתן לצפות במונדיאל בחינם. מצאתי את התוכנה super internet tv אבל היא תקפה רק ל-21 יום ולא מצאתי קראק (ששש) שמתאים לה. אתם מכירים עוד תוכנות בסגנון? אולי אתרים שמשדרים את המונדיאל? תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה בדפי אינטרנט. הwindow media player כן עובד וגם קולות המחשב עובדים..בזמן הקלקה וכ"ו. בנוסף, אני לא מצליחה לראות סרטונים כמו למשל בקישורים הבאים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259450,00.html http://news.walla.co.il/?w=//919935 הדפים עולים עם סימן X במקום הסרטון וגם למטה בדף בסרגל הכלים מימין יש אייקון צהוב עם סימן קריאה שחור...הודעת שגיאה בדף. האם מישהו יוכל לעזור לי? תודה

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  17. אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה בדפי אינטרנט. הwindow media player כן עובד וגם קולות המחשב עובדים..בזמן הקלקה וכ"ו. בנוסף, אני לא מצליחה לראות סרטונים כמו למשל בקישורים הבאים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259450,00.html http://news.walla.co.il/?w=//919935 הדפים עולים עם סימן X במקום הסרטון וגם למטה בדף בסרגל הכלים מימין יש אייקון צהוב עם סימן קריאה שחור...הודעת שגיאה בדף. האם מישהו יוכל לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by Cyb3r,

התהליך המפורט בכותרת התחיל להתעלק לי על המחשב מאז שפתחתי קובץ מסוים, ולא מרפה. אודה מאוד אם מישהו יתן לי הוראות כיצד להסיר את הדבר הזה. הוא Spyware פרסומי של משהו שנקרא SpySheriff

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. מי שמעוניין להיות חלק מהצוות להיכנס שותף בתור מעצב של הפרוייקט שיצור עימי קשר פרטים על הפרוייקט ניתנות ע"י יצירת קשר בלבד. מסנג'ר: wibes16@gmail.com אימייל: NesheR16@gmail.com מירק: סרבר Qnet חדר NesheR# הנושא דחוף, תודה מראש לפונים. ד"א אני חדש בפורום

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Cyron,

עשיתי עידכון של הדרייברים של ATI, וה- ATI Control Panelכבר לא מופיע לי ב-Display Prop' ->Settings -> Advanced במקום זה יש את ה-CCC הדבילי הזה מה אני עושה עכשיו כדי להחליף תצוגות ?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by galCool,

יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  22. Started by hemyx,

אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  23. Started by noambaum,

אז כמו שכתוב,אני מחשפ תוגנה שתהיה חינמית ושתהיה קלה להפעלה. הצורך שלי הוא למשל להעלות סרט לתוכנה ולחתוך חלק מהשמע של הסרט לרצועה קצרה. תוגה מראש

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by hal,

איך מוחקים לצמיתות את כל היסטורית החיפוש באימיול? ניסיתי ctrl+a ולא עזר. תודה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  25. אצלי במחשב.. אני רוצה לקחת את התמונות שבחלון הקטן..

דיונים חדשים בפורומים