תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מוזר לחלוטין, אבל כל פעם שאני נכנס למסנג'ר מופיעים לי רק 6 חברים במקום 16 וכל פעם אני מוסיף אותם מחדש, וגם ב-ICQ היו לי חברים, נכנסתי ל-ICQ וכולם נעלמו להם.... מה קרה? מה לעעשות? מסנגר 4.7 icq lite גירסת build 1319
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לוח AN7. אני הולך למחשב ואז לסנסור ואין כלום (גירסה 393) וגם בסנדרה איפה שתמיד הייתי רואה טמפ',אני לא רואה כלום.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא מבין איך לתפעל אותה.. קראתי את הMANUAL באתר התוכנה, אך הוא כמו סינית בשבילי - אין לי מושג מה באמת אני צריך לעשות שם. מה שאני רוצה לעשות זה לפתוח משחק הבנוי מ2 קבצי ISO ולשחק אותו. כשניסיתי להשתמש בתוכנה משום מה היא פתחה לי כונן DVD ווירטואלי ולא הצלחתי לעשות איתו כלום... מישהו יכול להסביר לבור כמוני איך בדיוק משתמשים בה, או לפחות להפנות אותי לאיזה GUIDE פשוט למשתמש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אני רוצה להמיר את הדיסקים שלי ל-MP3 ואח"כ לשים בנגן שלי (IRIVER H140) 1 האם השירים בדיסקים (מקוריים) הם ב-WAV? 2 האם כדאי להשתמש בווינדוס מדיה פלייר? 3 מה זה OGG VORBIS?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברים, הודתי את התוכנה הזו, שבעיקרון פשוט מפשטת את עניין ההתחברות לשרתים בכדי לשחק בקאונטר סטרייק (אני בטוח שאתם מכירים אותה) אבל אין לי מושג איך להגדיר אותה בצורה נכונה.... בחרתי קאונטר סטרייק, הגדרתי לו איפה נמצא הקובץ על ההארד דיסק, וכל מה שצריך אבל הוא לא מוצא תוצאות בכלל!! בטוח עשיתי משהו לא נכון.... מבקש את עזרתכם הדחופה, תודה רבה מראש ושנה טובה! ניר.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
פירמטתי את כונן C ובכל D היה את ה PROGRAM FILES של כל המשחקים היו בטח קיצורי דרך ב C וכל זה ועכשיו חלק לא פועלים מישהו יודע למה זה ככה אם התקנתי על כונן אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצות חוזרות ונשנות בפורום הורדתי את מוזילה פיירוורקס. באמת יש בו הרבה דברים מצויינים, אך יש אתרים מסויימים כמו Ynet ו-video.org.il שלא עולים טוב, ואני לא יודע איזה פלאג להתקין כדי לפתור את הבעיות. האם יש חבילה שמתקינה מס' פלאגים במכה שתעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
NחW9 ת!כנה 2W!דקת אם ק**מ*ם Xצל* הDLL-אים הנח!צ*ם אם יש דבר כזה בכלל
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את הגדרות הפונטים באופן תקני לפיירפוקס? כדי שהעברית תראה ותוכל להקרא באופו נורמלי, עדיף אפילו מקביל לאקספלורר תודה, אשמח לתמונת מסך אם אפשרי
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה להכין תפריט עם אופציה של כתוביות או גם אם אופציה של מגוון שפות לאותו הסרט בבקשה תעזרו לי אני מיואששששששששששש, יש לי את התוכנות DVDLAB וגם ULEAD DVD WORKSHOP אבל אני לא מבין בהם כלום
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב עברית ב פרייהנד 10 הורדתי גירסת נסיון וזה לא כותב לי ! יש בעיה עם הפונטים נראה לי מה עושים????? :'(
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי שני חלקים של סרט ואני רוצה לחבר אותם האודיו הוא AC3 והוידיאו הוא AVI בצורת קריעה של DVDRIP נ.ב איך מחברים כתוביות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
נכון יש תמונה של מי שמדברים איתו? אני לא מתכוון למצב שיחת מצלמה,כשמצ'וטטים איתו. אז היא קטנה, איך אפשר להגדיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי אופיס xp small buisnes אני רוצה להתקין מילון בשפה הרומנית על מנת לעשות בדיקת איות בוורד למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד את המילון בדיסקים של ההתקנה שיש לא מצאתי תודה מראש
-
איך אני צורב קובץ iso האם אפשר בנרו? אם כן אז איך?? אם לא אז מה לעשות?? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי לאחרונה ההודעות שאני שולח באייסיקיו לא תמיד מגיעות ולפעמים אני שולח "רווחים".. מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה אסף.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להטמיע כתוביות בסרט בפורמט divx - ולצרוב אותו כדי שיהיה אפשר לצפות בו במכשיר הקורא divx - בדיוק כמו שמטמיעים כתוביות בסרט mpg שאפשר לראותו במכשיר dvd האם קיימת תוכנה שמטמיעה כתוביות בסרט divx?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-