תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בשלושת הימים האחרונים יש לי בעיות בהתחברות למסנג'ר. קוד השגיאה שהמסנג'ר נותן לי הוא 80048820 קוד שגיאה מורחב 80048412 בכל אופן ההודעה אומרת לי לבדוק את הגדרות הפיירוול, ההגדרות של הפיירוול לא הבעיה. המתקן האוטומטי של המסנג'ר לא מצליח, וכמובן שגם המדריך שלהם לבדוק מה לא בסדר לא עוזר בגרוש. אני משתמש בגרסא 8, ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים וגם בדקתי ב-7.5 אין חיבור. המחשב שלי מתחבר באלחוטי לראוטר בחדר במרחק שלושה מטרים מכאן, אבל הבעיה היא לא ברשת מכיוון שהאייסי והדפדפן וכל תוכנה אחרת שמשתמשת ברשת עובדת. ניסיתי את השיטה שצריך להחליף שורה בקובץ hosts בשתי שורות שכתבו כאן פעם, לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם? מישהו יודע לסדר אותה?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תוכנה שמשנה את הקול אולי? עם כן אני יודה לכם מאוד תודה רבה מראש אדיר
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטים עם התרגום שלהם. הבנתי שבמדיה פלאייר אי אפשר לראות את הסרט ואיתו את התרגום ורק עם תוכנת mv2 player ניתן לעשות זאת. אני נכנס לתוכנה מפעיל את הסרט, לוחץ לחיצה כפולה על התרגום ומשום מה התרגום לא נכנס לסרט. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ה- utorrent נתקע באמצע ההורדות ולא מסיים להוריד... מישהו נתקל בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לגבות את הספר כתובות, הודעות - נכנסות ויוצאות ואנשי קשר. איך מגבים? עדיף שללא התערבות של תוכנה חיצונית. תודה, יונתן.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אין מה להוסיף על כותרת הת'רד. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזו?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY ויש לי בעיה הכפתורים שיש דף קודם\דף הבא לא פועלים בפיירפוקס. באקספלורר הם עובדים משום מה, רק חבל שהאקספלורר הזה נכחד ואין לי אתר אחד שנכנסתי דרכו. קיצר מה אפשר לעשות בשביל שהכפתורים יעבדו ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה 2003 של 3dmark אבל כשניסיתי להריץ אותה על הנייד החדש שקניתי(מעבד duo core2) היא הפסיקה באמצע לרוץ ונפתח חלון מעצבן של microsoft לשלוח או לא... מה הבעיה?, הגרסה לא תומכת במעבדי ליבה כפולה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב.. יש לי שני שאלות אני עובד עם EXCEL של אופיס 2003 בעיברית. אבל המצפרים נמצאים בצד שמאול של המסך כמו בגירסה האנגלית. השאלה מה יש לעשות על מנת להעביר את הEXCEL למצב רגיל. שאלה שניה....... יש לי שני מחשבים ברשת ואני עובד עם OUTLOOK EXPRESS 6 של XP. אני רוצה להעביר את כל התכתובות מאייל שלי כולל ספר כתובות, והגדרות אישיות שלי ממחשב למחשב אי אני מבצעה את זה? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור סרטDVD (מקובץ AVI שמקודד ב XVID ) שאהיה תפריט ואני אוכל לבחור שפה של כתוביות (יש שני קובצי SRT ברוסית ובעיברית) לחילופין הייתי רוצה לדעת בכללי איך שמים כתוביות בלי לצרוב אותן ...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בvlc זה לא קורה, אני משתמש בshark 007, ניסיתי להסיר ולהתקין גרסא ישנה יותר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי אאוטלוק 2013 על מחשב חדש והעברתי את פרטי החשבון באופן זהה לאאוטלוק החדש אך משום מה אני לא מצליח לשלוח הודעות ולקבל אני כן מצליח. כך נראית השגיאה (מצורפות תמונות 1 + 2). אני מציין שעברתי כבר על מדריך שהכווין אותי מהפורום הזה אך זה לא עבד (ראו תמונה 3) תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש תוכנות שתואמות את אופיס 2003 ולא תואמות את אופיס 2007 שיש בה הרבה אופציות אבל קשה לפעמים ומבלבל את העבודה עימה, מה שיותר קל לעבוד עם אופיס 2003
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים והתקנתי עליו ויסטא. לפני כמה ימים מחקתי את הויסטא והתקנתי XP. ה XP לא מזהה בכלל את הכרטיס קול ולא מופיע בו שום דבר שמציין שהוא קיים. התקנתי את הUAA של מיקרוסופט ואת הדריברים של Realtek ועדין כלום ובויסטא זה עבד מעולה. יש לי לוח GA-P35-DS4 וכרטיס כל HD של Realtek.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל להשתמש בסקייפ לחיוג לטלפונים קוויים בארץ (עולה כ-5$ בחודש), איני רוצה לקנות טלפון המתחבר למחשב ב-USB, אלא להפעיל אותה במקביל על המחשבים בבית. 1. האם ניתן להריץ אותו יוזר ב-skype על יותר ממחשב אחד בו זמנית? (בהנחה ויש להם אותו IP חיצוני ובהנחה ולא). במידה וכן, אם יש שיחה נכסת איפה הסקייפ יצלצל? האם ניתן להוציא יותר משיחה אחת בו זמנית? האם בזמן שיחה במחשב אחד, ניתן לשמוע אותה גם ממחשב אחר? 2. האם ניתן להריץ יותר מיוזר סקייפ אחד על אותו מחשב? 3. (לא קשור) - במידה והסקייפ מאחורי ראוטר ויש שיחה נכנסת, איך הסקייפ יודע לזהות זאת, והראוטר לא "זורק" את המידע הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
קנית שלט של מדיה סנטר SunWave SMR-140 שהוא גם מין עכבר ומקלדת כאלה אין לי על המחשב את המדיה סנטר אבל השלט נתמך לפחות העכבר שלו וזה... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להשמיש את כפתורי הווליום שלו (שאני יוכל להגביר ולהנמיך מרחוק ) כי הרוב ממה שאני צריך ממנו אבל שאני לוחץ על הווליום בשלט לא קורה כלום... מה אפשר לעשות? יש אולי דרייבר שצריך (כי אין עם השלט ואין באתר שלהם כלום..) אולי איזה תוכנה ? זה השלט SunWave SMR-140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744142
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לעזור לי להפתר מתוכנות ריגול שלא נותנות לי לעבוד בWIN כמו שצריך ניסיתי כמעט הכל,יש תוכנה שעוזרת בזה? או שחייב פרמוט
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אבא שלי הוריד דברים על המחשב ועכשיו הוא מלא טרויינים וזבל וAD WARES וכל הזמן יש לי פופ אפס עשיתי ניקויי עם AD WARE CLEANER ועדיין יש לי פופ אפס וכל מיני חרא אני צריך תוכנה חינמית מומלצת למשימה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא הייתי פה, את האמת אני עדיין לא פה אני עדיין בניו זילנד אבל רציתי לשתף אתכם במספר תמונות וסרטון. את התמונות ניתן לראות בגלריה שלי בדוויאנט והסרטון ביוטוב (מצורף קישור). גלריה: http://vi9ati.deviantart.com/gallery/ הסרטון: מקווה שתהנו
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-