תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל בחיוב להתחיל לעשות קורסים בבית הספר "חשיפה" של האוניברסיטה הפתוחה - באומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמדיה. רציתי את דעתכם על הבית ספר? כדאי? לא כדאי? התעודה שווה משהו? או שעדיף לעשות תואר ראשון מלא? האם יש אפשרות לעבודה עם התעודה הזאת? http://www.openu.ac.il/hasifa/communication/c-index-page.html
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע למה חלק מהשמות של ההשירים/אומן/אלבום מופיעים לי בג'יבריש ב WMP10. ניסיתי גם לשנות אותם ידנית אבל מייד אחרי זה הם חוזרים לג'יבריש. אני רוצה להדגיש שבחלק מהשירים העברית מופיעה כמו שצריך. מע' הפעלה XP pro.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באי מיול שהוא לא מתחבר...כשאני נכנס הוא ישר מתחבר לeD2K (רק 41 שרתים מופיעים ברשימה) אבל לKad הוא כל הזמן רושם connecting לוקח ממש הרבה זמן לחפש משהו בגלל זה מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה, וכל פעם שאני נכנס היא פולטת לי את השגיאה הבאה: אני משתמש בדרייבר הכי חדש (לפי מה שידוע לי): Realtek HD 1.88 אני מריץ ויסטה 32-ביט. עיבוד סאונד נמצא על הלוח אם ga-965p-ds3. כל מה שקשור לסאונד עובד בסדר חוץ מהתוכנה...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש אפשרות להפוך את העברית בקובץ כדי שבסוף זה יהיה טוב? ועוד שאלה, מה זה HEBREW IW?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצפות בסרט אני מקבל את ההודעה הבאה" Classfactory cannot supply requested class" ניסיתי לצפות בסרט עם מספר תוכנות, אבזל זה לא עוזר הורדתי קודקים כמו: "Nimo" ,"Xvid", "Divx". מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מברשת שנראת כמו מריחה במכחול אבל לא מריחה כאילו המברשת עוברת באויר ומפזרת טיפות של צבע. מקווה שהבנתם מה אני אומר... אם לא אני אחפש תמונה עם זה... תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש אפשרות לדעת מתי משתמש מסויים נשרם לאייסיקיו לפי המספר שלו? כלומר לדעת באיזה תאריך הוא נשרם? אפשר לעשות מעקב אחרי משתמש כדיי לדעת מתי הוא התחבר לאחרונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לערוך תכנים באתר שלי ישירות דרך הdrea,weaver אני רוצה לעבוד ככה שתוך כדי כתיבה אני גם יכול לערוך,עיצוב והוספה במקום לכתוב בוורד ואחכ להעתיק לויזואל ווב דיבלופר אבל הבעיה היא שלמרות שיש לי את גרסת midle east הכיתוב בעברית נראה משמאל לימין מישהו מכיר איזה הגדרה איפה אפשר לתקן את זה? חשוב לציין שבשמירת הקוד והצגתו בדפדפן רואים ערית טוב מימין לשמאל אבל אני צריך שזה יהיה ככה גם בעורך\ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי במחשב תוכנות שונות {אופיס, אנטי וירוס ,וכו"} הבעיה שלי היא: שאין לי כרגע את הדיסקים של ההתקנה {setup}. שאלתי היא: האם ניתן לגבות את התוכנות המותקנות ולפרוס או לשחזר אותם במקרה של תקלה ללא הדיסקים {setup}?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
איזה כיף שמיקרוסופט מוצאת דרכים חדשות לעשות מוצרים חדשניים כמו ה WGA ו OGA... http://blogs.zdnet.com/microsoft/?p=1322
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עובר ממחשב פנטיום 3 לפנטיום 4 . ורוצה להעביר את רכיבי התקשורת שיאפשרו לי להשתמש בתשתית הוט ובספק אקספון שיש לי על המחשב הישן .החיבור הוא של 2.5 מגה עם מודם טומפסון TCM425 ,האם יש דרך להעביר את מה שחסר כדי שאוכל להשתמש בתקשורת במחשב החדש?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
בבקשה אחים שלי
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
צריך המלצה לראות סרטים ולהוסיף לה תרגומים. אני משתמש בתוכנה media pllayer 6 התוכנה התחילה לעשות לי בעיות כי הסרטים קופצים לי בה אני צריל תוכנה קלה שעולה מהר תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא ניתן להשיג אותה,אולי מישהו התקין אותה כחלק מהתקנת כרטיס הקול שלו?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
השיר בפורמט mp3 ולמיטב ידיעתי (ואני יודע מעט מאוד) אפשר להעלות קבצי וידאו בלבד ליוטיוב. אז שאלתי: מצויד בתמונה של הזמר (jpg) ובשיר (mp3) כיצד אני הופך זאת לוידיאו מוכר ע"י יוטיוב ? נאמר לי ש windows video maker עושה כן. אז עשיתי. העליתי ליוטיוב ועכשיו ביוטיוב ניתן לראות רק את התמונה, בלי שיר... אז יש לי עוד בעיה, איך אני מסלק א זה מיוטיוב... מישהו מוכן להחלץ לעזרתי ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני עורך סרט בתוכנה studio 9 וחלק מהמקורות שלי צולמו ב-NTSC וחלק צולמו ב-PAL. ואני ממש מתחרפן מלנסות לחבר ביניהן מבלי להתפשר על האיכות. כשאני מעביר את קטע ה-PAL ל29.97 FPS (ז"א- NTSC) התמונה מתפצלת לקווים שחוצים אותה לרוחב במיוחד בקטעים שבהם יש תזוזה רצינית. בבקשה, כל מידע יתקבל בברכה. אני יומיים כבר מחפש באינטרנט... תודה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. קרה לכם פעם שרציתם לראות איזה סרט ישן (או חדש) במחשב אבל לא היו לכם כתוביות בשבילו? ועד שמצאתם את הכתוביות בעיברית גיליתם שהם לא מסונכרנים? ובכן לי זה כבר קורה יותר מידי פעמים בזמן האחרון, השיא היה פעמיים באותו היום. יש לי כמה סרטים שיש להם תירגום אבל הוא כניראה לא מסונכרן לגירסה הספיציפית שלי והוא ממאר או מאחר בכמה שניות (מדובר על משהו כמו 20 שניות.. כך שזה בילתי אפשרי ליקרוא כך) האם ישנה איזו תוכנת פלא אשר תיהיה קלה ונוחה שתסנכרן את הכתוביות כך שהם יתאימו לסרט? או אולי שילוב של כמה תוכנות? אשמח לכל פיסת מידע שהיא בנושא. Thanks
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שהמדריך יהיה מובן וקל וייתן לי הרבה דוגמאות לחתימות.... אני רוצה להשקיע החתימה. מומלץ אם יש מדריך ל-CS3.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
איך הופכים שיר בפורמט MP3 ל-WNA??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תמיד חשבתי אם התוכנות האלה באמת עובדות. חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי מישו שיודע להגיד חוץ מכמה משתמשים שכתבו שורה וחצי. למישהו יש תשובה חד משמעית סוף סוף?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התוכנה היחידה שזיהתה את המדיה הייתה Orbit++ אבל ההורדה תמיד נתקעת ב-98% ובסוף נכשלת. מצרף גם את אתר - 10tv.nana10.co.il לשאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה בסבבה ובהצלחה ועכשיו לבעייה: הורדתי תוכנה שתפקידה זה לחבר סרטים שם התוכנה הוא EASY VIDEO JOINER ואני לא מצליח לחבר איתה סרטים מסויימים בפורמט AVI ומה שמוזר זה שהיא כן אמורה לחבר AVI וגם הצלחתי לחבר כזה פורמט אבל בסרטים אחרים! אז מה שאני שואל זה האם יש סיבה שסרט מסויים לא יתחבר? או לא תיהיה לו אופציה להתחבר למרות שהוא בפורמט המתאים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איך אפשר להעלים כמה שיותר עקבות מהכתובת הקודמת, להגיע למשהו חדש לגמרי? ולא, שום האקר נוב לא מאיים עליי ;p פשוט צריך להחליף את הכתובת.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-