תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אין אפשרות כזאת ? איך יכול להיות .. זה מעצבן תחפשו לי ... !
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי את גירסת הבטא בזמנו והכל הלך חלק. היום כשהיא הפעילה את המסנג'ר הוא ביקש ממנה..(יותר נכון דרש) להוריד את הגירסא הרישמית.. כאשר הסתיימה ההתקנה והעלנו את המסנג'ר הופיעה ההודעה שצירפתי בתמונה.. למישהו יש פיתרון? נ.ב. הסרתי והתקנתי שוב מס' פעמים הורדתי ממס' אתרים שונים הפעלתי את המחשב מס' פעמים מחדש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטוח אפשר עם פוטושופ אבל לא מצאתי את האופציה.. אם יש למישהו המלצה על משהו יותר פשוט אז שירשום לי שם של תוכנה ואיזה מדריכון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי קובץ RAR בו מכווץ קובץ שגודלו 4GB בערך, כשאני מנסה לפרוס אותו ישנה בעיה - אני קובע שהקבצים יפרסו לכונן שיש בו הרבה מקום פנוי, אבל WinRAR קודם פורס את הקובץ לכונן של מערכת ההפעלה ובה יש לי בערך 2GB פנויים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את תיקיית ה-TEMP של WinRAR, אבל עדיין הקבצים נפרסים לכונן של מערכת ההפעלה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון כל פעם שאני מסמן קובץ divX (אפילו לא פותח) קופצת הודעת שגיאה מוינדוס ואז אני נאלץ לסגור את החלון יש לציין שזה קורה רק עם קבצי divX מישהו יודע מה הגורם לתקלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מדי פעם אני מרוקן עוגיות כחלק מתחזוקת המחשב הרגילה עכשיו אחרי כל פעם צריך להיכנס שוב לכל אתר וכו'. יש דרך שלחיצה על מחק עוגיות לא תמחוק עוגיות מסוימות שאני רוצה לשמור באופן קבוע?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי תמונה 9 KB שעשיתי לה CROP בפוטושופ והשארתי בה רק חצי מהתמונה. באיכות הכי גבוהה התמונה יוצאת בגודל 50KB, ובאיכות הכי נמוכה (שרואים באופן ניכר את ההבדל בין המקור) הגודל הוא 25KB. זה הורג אותי כי תמונת המקור היא רק KB9.7 אז לכל מי שמבין את הבעיה שלי או מבין בפוטושופ אז שיסביר לי מה לעשות, תודה. דרך אגב התמונה היא JPG. בדקתי להמיר אותה לPNG (דרך הפוטושופ) והיא יוצאת יותר גדולה מ 50KB, בדקתי להמיר אותה לGIF וזה יוצא עם איכות תמונה גרועה ביותר.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי אתחיל בקטע הטראגי הבא : "06/29/06 23:57:04 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:27 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:57:50 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/29/06 23:59:51 - piece 677 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:28 - piece 336 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:43 - piece 293 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:45 - piece 156 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:01:58 - piece 475 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:05 - piece 246 failed hash check, re-downloading it 06/30/06 00:02:17 - piece 42 failed h…
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני בא לפתוח קובץ של ACROBAT READER ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: נראה לי שזה בגלל שקודם התעסקתי קצת עם הרג'יסטרי, וכנראה מחקתי משהו חשוב...
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מניח ג'ורג' בוש לא באמת עשה אצבע משולשת למצלמה יש למישהו מושג לגבי הטכניקה לדברים כאלו? תוכנות, תהליך עבודה וכו'... (זה לקוח מאיזה חתימה של מישהו) http://img412.imageshack.us/img412/4102/111xg.gif
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היום מצאתי תוכנת תלת מימד מאוד מעניינת. מה שמעניין בה, זה שאפשר ליבא לויצא מודלים ל/ממשחקים כמו NFS:MW GTA:SA ועוד אחדים... (וכמובן ליבא וליצא מודלים למקס). אתר הבית של התוכנה. התוכנה שוקלת רק כ-2 מגה בייט. אני לא מצליח לעשות בה כלום, אולי לכם יצא משהו ;D כבר הרבה זמן מעניין אותי ללמוד עריכה תלת מימדית, אבל הבעיה היא שמאוד קשה לי ללמוד את התוכנות. כל המדריכים הם רק באנגלית, ואני לא מבין אנגלית טוב. אולי יש איזשהו פורום טוב בעברית לתוכנות תלת מימד?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט VCD ואני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי MV2 PLAYER ועוד תוכנות וזה לא עובד .
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
או קיי אז ככה אני מידלתי כמה דברים עכשיו השאלות שלי הן: איך ואיפה אפשר ללמוד טקסטור? איך אני עושה אפקט של פוקוס בתמונה למשל שמשהו קרוב יראה מטושטש ומשהו רחוק יראה חד וברור? ואיך אני עושה אפקט של מים עומדים אבל שהייה ריאליסטי? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/z/a/r/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409041851127005/200606291556009372/qwqwqwqwqwqwqwqqwqwqwqqwqw.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/z/a/r/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409041851127005/200606291555283327/qwqwqwq.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/z/a/r/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409041851127005/200606291554074373/qwq.jpg …
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, שולחים לי אימל ומשום מה בכל מקום שהיה כתוב בעברית נהייה בו סימני שאלה ורק במקום שכתוב באנגלית אז זה נשאר באנגלית משהו יודע איפה נמצאת אולי הבעייה? ניסיתי לשנות קידוד אך זה לא עזר.. תודה מראש אתם אחלה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הדפדפן אינטרנט שלי הפסיק לכתוב לי בעברית ואין לי מושג למה. עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר ופתאום האפשרות נעלמה. אני יכול להחליף מאנגלית לעברית דרך הטאסקבר, אבל כשאני מנסה להחליף בחזרה לאנגלית דרך המקלדת (Alt+Shift), אז שוב, זה לא עובר לי. ניקיתי את המחשב מכל הספייוורים והבאגים שיכולתי למצוא, ועדיין, אין ישועה.. מישהו יודע למה זה קורה? אודה לכם מאוד על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בקספרסקי גירסא 6 הנהדר ובינתיים אין תלונות ועוד לא ראיתי אנטי וירוס טוב ממנו בנוחות וכמובן בהגנה... לפני שבוע בערך ניסיתי להתקין משהו ובאמצע ההתקנה קספרסקי נתן לי הודעה על כך שיש משהו חשוד שדומה לסוס טרויאני אז כמובן בטיפשותי לחצתי על ALLOW ומאז זה נראה שהמחשב מאט כל יום עד שהגעתי כבר לאיטיות בלתי-נסבלת היום שהייתי חייב פשוט לפתוח את הנושא הזה. המחשב עובר תחזוקה מקיפה כל הזמן (ניקוי רג'יסטרי, אדוור-למרות שגם באנטי וירוס יש את זה, איחוי דיסק, ניקוי זבל וכו') וכל יום בערב האנטי וירוס מריץ בדיקה מקיפה אוטומטית. השאלה שלי היא שאם בחרתי ב ALLOW ואני מריץ בדיקה מלאה על המחשב אז גם אם זה וירוס או סוס טרויאני זה לא ימצא אותו כי בחרתי לאשר אותו? תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך מתקנים את זה :s05:
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
ראיתי כמה פעמים כשלא הייתי צריך תוכנות כאלה אפשר בבקשה אחת (לאינטרנט אקספלורר או מקסטורן) שתעבוד על האתר הזה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4189,00.html או זה http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/v/index.html תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד IBM R50e עם Win XP Pro SP2 . שאני נכנס ל-Device Manager הוא פשוט ריק ! לא מופיע לי אף התקן. בדקתי וירוסים ו-spyware הכל נקי. מישהו מכיר ת'תופעה ויודע איך לפתור את הבעיה מבלי לפרמט ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס קבצים לוינרר כדי שהוא יכווץ.. הוא פשוט לא מכווץ! הווינרר באותו משקל כמו הקבצים אצמם! אם אני ועשה כווץ ושלח באימייל אז אני רואה בסוגריים את המשקל-וזה באמת מכווץ להרבה פחות MB.. אבל אני לא רוצה לשלוח באימייל אני רוצה לכווץ ושזה יהיה לי על המחשב! איך עושים את זה? ניסתי כבר את כל האפשרויות בוינר..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-