עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כיצד מגדילים? אני משתמש ב VISTA תודה רבה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  2. מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום לכולם ויום טוב, אז ככה, לאחרונה FF הפסיק כנראה לשמור עוגיות, מכיוון שביותר מאתר אחד במקום להכנס ישירות אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמה שוב (כן, גם באתר הזה), מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. Started by galCool,

1. איזו גרסה לדעתכם הכי טובה? 2. הFF לא טוען לי סירטונים למשל: http://vod.walla.co.il/?w=//928195 מה לעשות? 3. גם אצלכם הFF איטי? למשל פה בHWZONE לוקח לו הרבה זמן עד שהוא טוען את האייקונים.. תודה!!@@@

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by overload,

כשאני נכנס לפורום דרך הFF אני מופיע כאורח, אם אני מנסה להתחבר הוא אומר לי. אבל ם אני יוצא ונכנס שוב הוא כן יזהה אותי , לפעמים לא פועל גם בפעם השניה והשלישית לפעמים זה פועל ישר בפעם הראשונה....זה לפי המצב רוח שלו. מה אני עושה? נמאס לי לפתוח את ה IE כל פעם רק בשביל האתר הזה.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by avivlevy,

פתחתי את המחשב נכנסתי לFF וזה עידכן לי עדכונים... אחרי שתי דקות אני נכנס לFF אבל לא נכנס לי לאתרים, אפילו לעזרה כאילו הוא לא צליח להתחבר לאינטרנט ??? ניסתי להתקין מחדש לא עובד!(עכשיו אני עם IE :'()

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by malcolmx9,

הפסקת חשמל גרמה להודעת שגיאה בזמן עליית הווינדאוס, לגביי קובץ config פגום או משהו דומה, והייתה הנחייה לבצע תיקון דרך הדיסק של XP כדי לסדר את התקלה. לא רציתי להתקין את הווינדאוס מחדש, כי היו לי המון דברים לא מגובים, אז פשוט עשיתי תיקון דרך הדיסק של XP, ועכשיו הכל עובד חלק חוץ מ-FF! כשאני מנסה להפעיל את התוכנה, כלום לא קורה! לחיצה על האייקון שלה פשוט מביאה שעון חול בסמל העכבר לשנייה אחת וזהו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה, אבל גם לא עוזר. יש לי עוד דרכים לנסות ולגרום לפיירפוקס לעבוד, במקום להסיר לגמרי את XP בגללה? את המועדפים שהיו שמורים בפיירפוקס אני מצליח לפתוח אגב עם IE, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח אותם עם FF אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת). עריכה יצא שחצי מהתוכנות לא ע…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by puffer,

Firefox 3.0.4 כול כניסה ויציאה מהדפדפן גורמות לו לאבד את כול הנתונים והקוקיס, האופציה באפשרויות מסומנת כשמירת קוקיס רעיונות?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by overload,

אחרי שהתקנתי את הSP2 (למה?..) הפייר פוקס מחק לי את כל המועדפים מהרשימה ("סימניות"). מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותם אם אפשר?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. הפיירפוקס שלי התחיל לרצד פתאום אחרי שהתקנתי את הסטייל אקס פי ! מה עושים ? , האקספלורר לא מרצד ולא כלום. עזרה בקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

ואין לי מושג למה ???

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  13. Started by approx,

איפה נימצאים המועדפים בFF למה יש לי הרבה ואני רוצה לפרמט ואני רוצה ליצרוב את המועפים כמו שאפשר הIE

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by tommy_g,

שלום חברים. התקנתי לפני כמה חודשים דפדפן FF3. לאחרונה אני שם לב בtask manager שהוא זולל לי בסביבות ה-120,000K זכרון. שזה המון. גם מרגישים שהדפדפן לא פועל בצוקה חלקה. ודווקא האקספולרר זולל הרבה הרבה פחות (בסביבות ה-40,000K). זה לא אמור להיות ההיפך? איך אני מסדר את זה? ד"א המעבד הוא 2.67GHZ עם 512MB זכרון. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום FF3 התחיל לקרוס לי בהתחלה שמתי לב שזה קוראה תמיד בyoutube כשאני מנשא להגדיל את החלון למסך מלא נשאתי להתקין מחדש פלאש JAVA לבדוק במצב בטוח ועדין הוא קורס לי. עכשיו שמתי לב שהוא קורס לי גם כשאני נכנס לאתרים לקישורים פה לא ראיתי ממש עקביות או שלא הבחנתי לא יצא לי לבדוק במצב בטוח כי זה בדרך כלל קוראה לי באתרים שאני לא מכיר(מדפדף בהם לאחר חיפוש בגוגל) אז ככה שאני לא ממש יודע אך לחזור אלהם... למשהו יש הצעות למה הוא קורס לי? לגבי youtube גם IE קורס כשאני נכנס למצב של מסך מלא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Frozen-Ice,

שלום הפייפוקס 3 לא נותן לי להוריד כלום !! כל פעם שאני מוריד הוינדוס משחזר את עצמו תמונת סך מצורפת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by 10GaZ,

היה לי FF2 והורדתי FF3. אחרי התקנת FF3, ניסיתי לפתוח אותו, והוא פשוט לא נפתח. ניסיתי להסיר לחלוטין את FF2, כולל מידע אישי ולהתקין מחדש, והבעיה עדיין קיימת. מה עושים?

18. Started by טוסטר,

זה רק אצלי או שגם אצלכם הדפדפן הזה קורס משהו כמו 10 פעמים ביום?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  19. היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by omri_ro,

בבילון לא מזהה מילים בFF4, גם בגרסה 9 (9.0.1) אולי למישהו יש פתרון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  21. במחשב בו יש WIN7 מותקנים IE8 וגם FF5. ב IE זה נראה כמו בתמונה 1, כלומר תקין. ב- FF זה נראה כמו בתמונה 2. נראות שתי שורות טקסט מתוך המופיע בדף המקורי וזהו. הפתרון? חסר תוסף? התקנה של פלאג-אין, ואיזה בדיוק? כיצד מתקינים? תודה אהההההה....... כן. זו לא אנגלית. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני משתמש בתוכנת ההמרות החינמית- Winff כבר זמן מה, והתחלתי לקבל הודעה ש- לא ניתן למצוא את ffplay. חיפשתי קצת ברחבי הגוגל, אבל כל זכר שהורדתי לffplay היה תיקייה עם כל מיני קבצים ללא קובץ התקנה של תוכנה. מישהו משהו?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by WarNet,

אני מקבל שגיאה כזו: איך זה נפתר? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by לרה,

האם XP מחייב פיירוול כדי לעבוד טוב לאורך זמן? אם כן, איזה תוכנות מומלצות. האחרון שהתקנתי היה של "אוטפוסט" אבל המחשב עבד לאט וכל דקה קופצת לי הודעה וזה מתסכל....

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by Stone Eagle,

שלום, מעניין אותי לדעת - יש איזו תוכנה בסיגנון KaZaA או IMesh שלא מתחילה לבלוס את מערכת ההפעלה כשמנסים להשתמש בה? אני יודע - מורפיאוס. איחס, לא אהבתי. חוץ מזה, לא ניסיתי אותו מספיק זמן בשביל לבדוק את מידת התאבון שלו כלפי ה 2000 למודת הסבל שלי. ? כלומר, את ניסיוני עם KaZaA תארתי פה לפני איזה יום - הוא לא איפשר ל IE ול Windows Explorer לרוץ. הוא גם עיצב לי מחדש את ה Task Manager. ה IMesh עשה כל זאת (טוב, הוא לא נגע לי ב TM, אני מוכרח להודות) ואף הגדיל עשות - הוא העיף לי את ה Taskbar והקפיא את Windows, וכך זה נשאר עד שלא יצאתי ממנו. אז שוב, ??? דניאל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים