עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by totomer,

מישהו יודע איך אפשר להוריד את הסרטון הזה? http://atlantic.ctv.ca/servlet/an/local/CTVNews/20111221/illegal_workers_111221/20111221/?hub=AtlanticHome תודה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום לכולם ! לא הייתי בטוח שכאן זה המקום לשאול את השאלה, אך לאחר שהסתכלתי במגוון הפורומים לא מצאתי מקום מתאים יותר... בעיה מרגיזה שיש לי כבר תקופה ארוכה ועד עכשיו נמנעתי מלרשום אותה פה כי פשוט לא נראה היה לי שזה משהו ברמה של עכברי מחשב רגילים: בערך בשלושה-ארבעה חודשים האחרונים, מקסימום חצי שנה, כל פעם שאני רואה משחק כדורגל דרך הסופקאסט (תכנת שידורי ספורט בסטרימינג, למי שלא מכיר) יש לי קטע שהראוטר מסיבה לא מובנת מאתחל את עצמו בצורה רנדומלית. בהתחלה זה קרה אחת למשחק בממוצע, עכשיו זה קורה בערך אחת למחצית. אני כבר לא מתעצבן מזה כי אני יודע שזה יקרה בשלב כזה או אחר של המשחק, אבל עצם העובדה שהתרגלתי לזה זה זוועה. פתאום אני רואה שהשידור נתקע, ואם הוא לא ממשיך לנגן תוך 2-3 שניות …

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  3. שלום, יש לי חתימה ב GMAIL אבל היא מופיעה רק כאשר אני שולח הודעה חדשה. איך ניתן לעשות שהחתימה תהייה גם כאשר אני משיב להודעה? כמו שיש ב outlook כלומר שאני לוחץ "השב" אז החתימה שלי גם מופיעה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by nimz911,

בעיה באאוטלוק 2010 , התוכנה לא שומרת שמות/כתובות של נמענים ולא מציג אותם בהשלמה האוטומטית בהגדרות של התוכנה מסומנת האפשרות אבל בכל זאת הוא לא שומר אשמח לשמוע אם למישהו יש איזה רעיון/הצעה , תודה .

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, האם ניתן ליצור קו מפריד בין המועדפים בגוגל כרום? תודה.

6. שלום! אני מעוניין ללכוד (capture) ווידאו שמועבר בצורה stream מהתאר הבא: http://www.sscnet.ucla.edu/college/CollegeCommencement.php כיצד אפשר לבצע זאת? (מאוד חשוב לי) מודה לכם מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by H.I.V,

שלום יש לי אתר של המתנס שלי ושחכתי תסיסמא של החשבון אדמין והשחזור דרך המייל לא עובד כי המייל שנרשמתי איתו לא קיים עוד אני זוכר תיוזר ניים אבל אין לי מושג מה הייתה הסיסמא יש תוכנה שאולי תוכל לגלות תסיסמא של החשבון אולי? שמעתי על משהו כמו ברוט פורס אבל אני ממש חסר ידע בדברים האלה אז אני מאוד יודה למי שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BlackBird71,

שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה

10. Started by shir12345,

שלום עשיתי גיבוי לכונן קשיח חיצוני בוינדוס 7 באמצעות התוכנה "backup and restore" חשבתי שזה מגבה "תמונה" של מערכת הפעלה. האם טעיתי? ואם לא, אז איך אני משחזר את המערכת הפעלה לנקודה שבה שיחזרתי? כי זה נותן לי אופציה רק לשחזור קבצים תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. שלום רב, היום התחלתי לכתוב עבודת רפרט בספרייה של המכללה, שם מותקן אופיס 2007. שמרתי את מה שהספקתי על התקן נייד, והעלתי את זה בבית שפה יש לי אופיס 2003. הקובץ עלה, והמשכתי לכתוב. כשסיימתי שמרתי את הקובץ במסמכים שלי וסגרתי אותו. כשרציתי להיכנס אליו שוב, אני רואה סימן קריאה על האייקון וכשאני מנסה להיכנס מתקבלת הודעה "אירעה שגיאה בפתיחת הקובץ" (מצ"ב). הקובץ כפי שמופיע בפירוט הוא: "מסמך של וורד 2007 המותאם לשימוש בפקודות מאקרו" מסוג docm. האם מישהו יודע איך ניתן לפתוח את הקובץ? העיניין חשוב מאוד... תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, השאלה בכותרת+האם הן יכולות לפעול באופן תקין,כשמאשרים את שתיהן כהרחבות זמינות בIE9,כשהעדיפות על פלאש? תודה רבה מאוד מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. היי, השאלה/בעיה בכותרת + בIE9,זאת למרות,שהוא כבר מותקן ונמצא ברשימת "תוכניות ותכונות" - יכול להיות,שזה קשור לכרטיס מסך? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. שלום לכולם! קניתי נטבוק שהגיע עם ווינדוס סטרטר ואופיס סטרטר מובנה. הבעיה של אותו אופיס סטרטר שהוא מציג לי כל הזמן תמונות של פרסומות באמצע העבודה וזה מאוד מפריע. אני מבין שזה הרווח של מייקרוסופט מהתוכנה ולכן הם נותנים אותה בחינם, וזה מקובל עלי. השאלה היא ביחס לזמן שבו אני לא מחובר לרשת שאז אין להם פרסומות ממילא, והם רק מציגים כל הזמן תמונות מבלבלות שלהם. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן המיקום של התמונות האלו בתוך התיקיות כדי שאוכל למחוק אותם ואז יהיה לי ריבוע סטטי, חיפשתי אותם ואני לא מוצא. או לחילופין איך אפשר בכלל להעיף את הריבוע הזה של הפרסומות. תודה רבה לכל המגיב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dovik,

שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי. אני משתמש בנגן VLC. ברצוני לגרום לכך שכל פעם שאני פותח קובץ דרך הנגן, הוא ייפתח בחלון חדש והחלון הקודם של VLC יישאר פתוח. בהגדרות, ביטלתי את "אילוץ הרצת מופע אחד בלבד" אבל עדיין זה לא עוזר, כל פעם שאני פותח קובץ מדיה זה סוגר את הקובץ הקודם שהיה פתוח. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. איזה אנטי וירוס יותר טוב ומומלץ לשימוש: Avira החינמית, או Avast החינמית?

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by avive,

אהלן יש לי ווינדוס 7 64 ביט, ובלוח בקרה מופיע לי 3 גרסאות של ג'אווה: JAVA 6 UPDATE 32 JAVA 7 UPDATE 4 JAVAFX 2.1.0 מה ההבדל ביניהם והאם אני צריך את שלושתם מותקנות אצלי במחשב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roey1,

שלום, ברצוני ליצור כונן USB שמורכב מכמה קבצי ISO ושאוכל לאתחל אותו מה-BOOT . ניסיתי כבר כמה וכמה תוכנות ובכולם נתקלתי בקשיים ובעיות שונות. אבקש ממישהו תוכנה מומלצת / מדריך שיעזור לי בעניין. תודה.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני מחפש הגדרות מתאימות לרינדור לוידאו ליוטיוב ב720p כרגע מה שאני עושה זה trial and error כשאני משחק כל פעם עם הגדרה אחרת ובודק איך זה משפיע על האיכות/גודל קובץ, אבל כשכל רינדור לוקח 15-30 דקות לוידאו של 3-4 דקות, זה קצת בעייתי... היתי שמח אם מישהו יוכל להדריך אותי/להמליץ על הגדרות מתאימות לכך. אלו סרטונים של משחקים הכוללים הרבה תנועה מהירה, אז אני צריך שהוידאו יהיה כמה שיותר חד ובאיכות כמה שיותר טובה, אבל בכל זאת צריך לשמור על גודל קובץ סביר כדי שיהיה אפשר להעלות אותו ליוטיוב.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. כמו בכותרת. נכנסתי לתיקייה של NVIDIA וראיתי שיש שם בנוסף לגרסת הדרייבר הנוכחית את שתי הגרסאות הקודמות שהיו מותקנות על המחשב. השאלה שלי היא ,האם אני יכול למחוק אותם בלי בעיה, או שלא מומלץ למחוק אותם (תמונה מצורפת)? זה יפנה לי יותר מ-400MB ( אני מדבר על שתי הראשונות, השלישית היא הנוכחית). אשמח לעזרה ותודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by thebenjamin,

ויתרתי על צפייה עם הדונגל בתוכנה הזאת, הסתדרתי עם זה בwmc. (זה עושה לי מסך ירוק) משום מה כל התוספים עובדים לי טוב אבל בפלאגין של יס כשאני מנסה לראות משהו אז יש לי מסך ירוק. עריכה: המסך הירוק קורה גם בLIVESTREAMS וגם בקבצי HD שאני מנסה להריץ מהמחשב. כאילו התוכנה לא יודעת לקשר עם הקודקים. HD שאני מריץ עם נגנים אחרים עובדים מעולה (BSPLAYER).

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by david2k,

שלום לכולם עשיתי כרגע SCAN באווירה וקיבלתי תהודעה הזאת. C:\Windows\symbols\ntkrnlmp.pdb\00625D7D36754CBEBA4533BA9A0F3FE22\ntkrnlmp.pd_ [WARNING] The archive header is damaged צריך לחשוש מזה? מזה הקובץ הזה ? מה הוא עושה? עם אפשר טיפה פרטים ועזרה על הקובץ הזה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב של אמי מחובר לאל פסק Advice PRV 700 Pro, ומותקנת בו הגרסה האחרונה של תוכנת Viewpower (גרסה חדשה יותר מזו שהגיעה עם התקליטור). עד עכשיו היא עבדה מצויין. עכשיו פתאום היא מסרבת לעבוד ולבצע Monitoring. לא בהפעלה עם הפעלת המחשב, וגם כמה שאני מנסה ללחוץ על Start monitoring, זה לא עוזר. ה-Web service port שמוגדר, הוא 15177. איך לפתור את הבעייה? (ראו תמונה מצורפת) עדכון: הבעייה נפתרה ע"י קובץ הסבר לתיקון באג אפשרי לאחר התקנת התוכנה באתר אדוויס. זאת למרות שהתיקון בוצע בעבר. יש מצב שעדכון ה-JRE לגרסה האחרונה נטרל את התוכנה, והייתי צריך לחזור על מה שכתוב שם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים