תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אין לי מה להוסיף תודה עריכת המודר: סימן קריאה אחד מספיק. עודף סימני קריאה ושאלה בכותרת מציק לעין ומכער את הפורום. תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אנשים שלום, כשאני מנסה לפתוח חלק מקבצי וורד או pdf הם מסרבים להפתח (למרות שהם בוודאות תקינים): שגיאת האקרובט: There Was an error opening this document. The file is damaged and could not pe repaired ניסיתי להסיר את כל התוכנה, ולהתקיןם את הגרסה החדשה, וזה לא עזר שגיאת וורד: קריאה מקובץ זה לא הצליחה. שחזר את חיבור הרשת או החלף את התקליטון ונסה שוב. כמובן שניסיתי לפתוח ע"י "פתח ותקן" וזה לא עזר. עשיתי סריקות לוירוסים עם קספרסקי והרצתי spybot,adaware והכל תקין. ייתכן שזה שאריות של פגיעה ממזמן של איזשהי תולעת?! בבקשה הצילו את המחשב שלי מפירמוט! תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה אחי חדשה של פירפוקס דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי היתה לי בעבר תוכנה חמודה שנתנה לי הרבה מידע לגבי הדיסקים הקשיחים שלי כמו כמה זמן הם פועלים כבר או כמה בלאי כבר יש להם ועוד כל מיני דברים מענינים... יש לכם מושג מהי או איך קוראים לה? או אפילו תוכנה דומה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפורום דרך הFF אני מופיע כאורח, אם אני מנסה להתחבר הוא אומר לי. אבל ם אני יוצא ונכנס שוב הוא כן יזהה אותי , לפעמים לא פועל גם בפעם השניה והשלישית לפעמים זה פועל ישר בפעם הראשונה....זה לפי המצב רוח שלו. מה אני עושה? נמאס לי לפתוח את ה IE כל פעם רק בשביל האתר הזה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ככה..... מחקתי ת'פיפא 11 כי רק ככה יכולתי להתקין את הדמו של פיפא 12 התקנתי קובץ REG שיסדר את זה, אבל הוא לא נתן להתקין ת'פיפא הישן לאחר שמחקתי את קובץ ההתקנה של הדמו, הבנתי שאני צריך אותו כדי למחוק את המשחק עצמו איך אני מוחק את הדמו מה"הוספה/הסרה"???
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמו ARJ של פעם.. אני רוצה להיכנס לדוס יש לי 5 קבצים 1.txt 2.txt 3.txt 4.txt 5.txt לקבץ את הכל לקובץ אחד שבתוכו יהיה את הכל הכוונה כמו WINRAR WINZIP של היום אבל רק בדוס בהרצת פקודה....! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת כמה יעלה עיצוב אתר ,כמה זמן בערך זה לוקח לעצב אתר תודה מראש צריך המלצות לחברות או לאנשים שעושים את זה .
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני מחפש דרייבר שמאפשר לחבר שלט SIXAXIS של PS3 ל WINDOWS VISTA 64 מישהו שמע על זה ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
במקום העבודה שלנו חוסמים את פורט 80. מה שאומר שלא ניתן לגלוש. מה שכן נראה שפורטים אחרים עובדים מכיוון שניתן לעשות פינגים לאתרים. יש דרך לשנות את הפורט של פיירפוקס על מנת לעקוף את החסימה? אגב, אני יכול לעבוד רק בפיירפוקס שם אז לא להציע אקספלורר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני משתמש עם AD AWARE SE. האם כדאי לעבור ל Windows Defender ? האם היא טובה יותר? יש למישהו נסיון איתה? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ מפורמט ape לפורמט mp3. אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
עשיתי mount ל MDF, הוא פתח את זה אבל לא נותן אפשרות להריץ מה שיש בפנים(רושם error), עשיתי משהו לא טוב
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
את הוירוס מסוג KWBOT אני לא מצליח להסיר, אני מקבל הודעת שגיאה בעת הפעלת חלונות XP כי קובץ בשם CMD32.EXE לא נמצא. את הבעיה לא הצלחתי לפתור באמצעות נורטון, מבקש את חוות דעתכם המקצועית!!!!!!! :
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא ממזמן קניתי מחשב חדש עם חלקים שאתם המלצתם לי המפרט אמור להיות חחזק ולהחזיק אימיול וגלישה באתרים אבל מסתבר שזה לא ככה... המפרט מופיעה בחתימה מישהו יכול להסביר למה האימיול נסגר סתם ככה הרי זה מחשב חזק...?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
כאשר אני עושה מחיצה חדשה ב תוכנה gparted-live נניח שיש לי כונן D שהוא 200 G והוא מלא רק ב 50 G כשאני מחלק אותו לשניים בתוכנה.. ה50G לא ימחקו נכון? ז"א שהוא יוצר עליו מחיצה חדשה ומחלק ללא פירמוט של הכונן ? WINDOWS יזהה את המחיצה החדשה שנוצרה? כי לפי תגובה של אחד הגולשים הבנתי שהוא יוצר מחיצה שרק לינוקס מזהה ושאלה הבאה. שאני בתוכנה MHDD לאחר שאני בוחר את הכונן שבוא אני רוצה לעשות את הבדיקה של הסקטורים אני צריך להקיש את הפקודה Erase זה לא מוחק את תכולת הכונן שבו מתבצעת הסריקה נכון? פשוט הפקודה הזאות מזכירה לי את הדרך שבה מוחקים דיסק רב פעמי בנרו . תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הי, הקלטתי ברשמקול שיחה של שני אנשים אך משום מה הסאונד של האדם הרחוק הוקלט ממש גרוע עם המון רעשי רקע ואני ממש צריך לשמוע אותו טוב כי להבין, לכן אני צריך שתמליצו לי על תוכנה ממש מקצועית וקלה כמה שאפשר שניתן לחתוך את רעשי הרקע ועדיין ישמעו טוב את האדם המרוחק... ניסתי כבר עם cool edit pro 2, זה לא עזר... מחפש תוכנה ממש מקצועית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
(בעיה של חבר) לפני כמה ימים כיבתי ליבה אחת, מכיוון שכמה תוכנות שהייתי צריך להשמתמש בהם צרכו את זה. אז הלכתי למנהל התקנים והפכתי את המחשב לAdvanced Configuration and power Interface (ACPI) PC. עכשיו כשאני רוצה להחזיר את זה, אין לי את זה שמה. וגם כשאני עושה החזר להתקן קודם זה מחזיר אותי ל"מחשב סטנדרטי". אין ביכולתי לעשות גם שחזור מערכת, כי אין לי נקודת שיחזור. יש דרך להחזיר את זה דרך דרייבירים, או כל דבר? או שרק פירמוט יעזור..?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יכול להיות שהתוכנה הזאת עוד לא יודעת מה זה DUAL DDR? אני מקבל בה תוצאות מוזרות ולא נראה לי שהיא יודעת מה זה DUALL DDR...
-
http://ie.microsoft.com/testdrive/ גירסה זו לא עובדת עם XP, עדיין גרסת פיתוח ולא מומלצת למשתמשים הביתיים. השינויים ב-IE9 הם בכיוון אך עדיין לא מיישרים קו עם חלק מהמתחרים. עפ"י מיקרוסופט הדפדפן העתידי מהיר אך במעט מהגירסה הנוכחית של פיירפוקס ואיטי מגרסאות הבטא של הכרום. ההשוואה המרתקת היא מול IE8 - IE9 מדווח כמהיר פי 9 מהדפדפן הנוכחי של מיקרו סופט (בדומה לגירסאות עדכניות של FF). כדי להפיק את המהירות הגבוהה IE9 משתמש ביכולות האצת החומרה של המחשב ובראשן של כרטיס המסך. מה שאומר, דרישות חומרה גבוהות וכרטיס מסך מתקדם. מבחני הביצוע ACID3 של גרסת המפתחים מעידים על מהירות גבוהה אך נמוכה מזו של הדפדפנים האחרים, ותאימות חלקית ביחס לדפדפנים של גוגל, אופרה, אפל ומוזילה. גיר…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אני חייב עזרה דחופה, מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזור של מידע אחרי פורמט? אנא עזרתכם בהקדם האפשרי.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-