תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מצאתי שיש תוכנה מעולה הנקראת TOMTOM אך אין מפה של ישראל שם. יש FREEMAP אבל היא לא עובדת בסלולרי שלי(תוכנה צריכה הרבה משאבים). מישהו...?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בעת הורדה מתוכנת שיתוף הקבצים UTORRENT אני מוריד רק קבצים חוקיים. התוכנה לא חסומה על ידי אף פיירוול במחשב, ביטלתי את כולם. למרות זאת אני מצליח להוריד במהירות שלא תעלה על 5 קילובייט וניסיתי כמה קבצים שונים. חשוב לומר שבתוכנה אחרת sababaDC אני מנצל את כל רוחב הפס - 650 קילובייט. שם אני יכול להוריד על 620 קילובייט בכיף. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לבניית אתרים. אני יודע HTML וקצת JavaScript, ומה שאני צריך זה לא תוכנה שתעזור לי אם הקוד. אני מחפש תוכנה חינמית (אני מאמין שהיא תהיה פשוטה) שתעזור לי עם העיצוב ותקל על העבודה. אני מתכוון שאני יוכל להוסיף טקסט, תמונות, טבלאות וכו' ולהגדיר להם מאפיינים בלי להתעסק אם קוד (גם בגלל שאני בונה את האתר עם עוד מישהו שאין לו מושג ב HTML), פשוט כדי להקל על העבודה עם הקוד. נ.ב כדאי להשתמש ב Composer של מוזילה? הוא נוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
המחיר של אקורבט הוא בילתי ניסבל!!! 600$ ? אני אבל צריך את התכונה של אקרובט - המיתמזגת לתוך אופיס/וורד ומאפשרת לי לייצא מיסמכים לPDF ואח"כ גם להוסיף רקע נייר מיכתבים לPDF שנוצר מישהו מכיר תוכנה כזו ? תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, לא מצאתי פורום לגבי השאלה הזאת וזה נראה לי המקום המתאים ביותר... אבא שלי עובד באיזה חור בחו"ל וחוץ מטלויזיה מקומית וחיבור סופר-מהיר לאינטרנט אין לו יותר מדי קשר לעולם. מישהו מכיר אתר שאפשר לצפות דרכו בטלויזיה הישראלית? כבלים? אולי אפילו אתרים בתשלום? תודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
בתוך "ביצועים" ב"מנהל המשימות" אפשר לראות את השימוש ב-pagefile איזה תוכנה יכולה להראות בכמה זכרון אני משתמש מהראם?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי כונן C במחשב שיש בו קובץ ראר של 6 וחצי גיגה, אני רוצה לפתוח אותו לכונן G שזה כונן מהארידסק אחר במחשב שלי בקיצור כל פעם שאני מנסה לחלץ זה אומר לי שאין מספיק מקום,אבל בכונן G יש 9 גיגה פנוי! ושאני מנסה לחלץ אותו לכונן D זה אומר לי משהו על NTFS ושזה לא תומך לא יודע מה זה בקיצור,אבל למה זה לא מחלץ לG?? והכוננים G וD הם אותו הארדיסק,וכונן C זה הארדיסק נפרד... מה הבעיה פה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום (מקווה לעזור בעתיד)... יש לי בעיה ב MIRC בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו דרך TRIGER או סתם FILE SERVER הוא פותח לי את החלון הורדה (ולא מתחיל להוריד) ובנתיים בחלון הראשי של הCONNECTION הוא רושם לי You Have DCC Panding ומתחיל לספור אחורה 90 60 30 .... יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני צריך לתרגם מסמכי וורד מאנגלית לעברית ולכן אני צריך תוכנה חינמית תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
תמונה=אלף מילים! --------------------------- למי שלא עולה התמונה אז רשום שם ככה: A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please Verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is vaild. זה קורה לי כאשר אני מתקין directx בגלל שמשחק מסוים מבקש מימני להתקין אותו הורדתי כבר מאתר של מיקרוסופט וגם לא הולך אותה שגיאה... תודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני עושה פרויקט לבית ספר באקסס ויש לי בעייה בהוספת תמונות לטפססים. זאת הבעייה: אני בניתי טבלאות. בטבלה שקראתי לה טבלת מוצרים אחד מהטורים בטבלה זה תמונה כי אני רוצה שבטופס יראו את התמונה ואני רוצה לבנות טופס שבטופס אני יוכל לראות את הפרטיםת כלומר בשאילתות וכאלה או שרואים טופס אבל אני לא רואה את התמונות...!!! אני עשיתי בניית טופס באמצעות אשף ע"פ טבלה ובחרתי בשדות שם המוצר ובשדה תמונה ולא רואים את התמונה! אני צירפתי לטבלה את התמונה כי רואים שכתוב שם חבילה package מישהו יכול לעזור לי בבקשהההההההה... תודה. מי שעובד או יודע להשתמש באקסס שיכנס אליי לאי סי קיו 160916151 או אי מייל אפילו... cohent1@walla.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל של התרגום בתוכנה מיקרו דיוידי?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי יש לי קובץ גדול בערך 1.2 גיגה בפורמט MPEG באיכות טובה וסאונד טוב שהקלטתי דרך מצלמה דיג.... איך אני מפצל אותו ל 2 שאני יוכל לעשות גיבוי לדיסקים(80ד 700מג)?? לינקים+הסברים אם אפשר תודה : ???
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב amd 2600 ram 512 windows xp service pack 2 לאחר המלצות רבות הורדתי את הדפדפן החדש mozila firefox ומכיוון שיש בו פחות בעיות בטיחותיות החלטתי להשתמש בו ורק בו ואיניני מצליח להסיר את ה internet exploer כל פעם שאני מוחק אותו הוא חוזר בחזרה , בעיה זו לא מפריעה לי כל כך אבל הבעיה שמופיעים באנרים וקופצים לי חלונות ב IE ולמרות שוהרדתי antispyware למיניהם הם לא מורידים את הכל ולכן שאלתי היא כיצד אני מסיר לחלוטין את ה IE שמותקן במחשבי תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מדובר במחשב די ישן (3 שנים) עם כרטיס מסך Onboard קניתי מסך LCD רחב וב DIsplay Settings אין לי אפשרות לבחור ברזולוציה מתאימה למסך רחב מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקחת סרטון של WMA ולהמיר אותו לAMR לפלאפון. 1)זה אפשרי? 2) אם כן להביא לי קישור לתוכנה 3) תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי 3 גרסאות שונות של אימיול בויסטה ובכולם יש הודעת שגיאה שאני מפעיל את התוכנה ואחת הגרסאות היא אותה גרסה בדיוק שהייתה לי על ה - XP אחרי ההודעות שגיאה האימיול עולה והחיפוש גם עובד , אבל שאני לוחץ להוריד זה לא עובר לטאב של "העברות" רשמתי את ההודעה בפורום הזה ולא בפורום תוכנות כי לדעתי זה משהו שקשור לויסטה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים התקשרו אלי אתול בישביל לתקן מחשב נייד של HP והתחלתי לגבות לאחר מכן חשבתי להתחיל לפרמט אם הרקוברי המובנה חשבתי שהוא יעביר אותי להתקנת הווינדוס ויסטה ששם שומר את הווינדוס הישן אבל ישר אבנטי שלא אז כיביתי את המחשב ב0 אחוז לאחר מכן בדקתי וכנראה שאספיק לפרמט את המחיצה ולארגן תיקיות ואני חייב לשחזר 25 ג'יגה של נתונים מתוכם 20 ג'יגה של סרטונים ותמונות של הילדים של הלקוח ועוד 5 אם כל מיני דברים מסמחי טקס חשובים וקורות חיים חוץ מזה אין לי מערכת הפעלה שם כי אם אני יתקין על הארד דיסק זה יקטין סיכוים להצליחהלקוח אדיים לא יודעה על זה ביינטיים . הקבצים היו ב6 תיקיות שנמצאות בתיקית הUSER אחד מהתיקיות בשולחן עבודה והאחרות בPICTURES מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי זה …
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פשוט לא מציגים.. אני עושה פליי ושום דבר לא קורה נראה לי בעייה של הMP, למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע למה חלק מהשמות של ההשירים/אומן/אלבום מופיעים לי בג'יבריש ב WMP10. ניסיתי גם לשנות אותם ידנית אבל מייד אחרי זה הם חוזרים לג'יבריש. אני רוצה להדגיש שבחלק מהשירים העברית מופיעה כמו שצריך. מע' הפעלה XP pro.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תוכנה שמשנה את הקול אולי? עם כן אני יודה לכם מאוד תודה רבה מראש אדיר
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תגידו זה הודעה השניה שלי ולא עונים לי מה זה מעומעמים מה ניסגר יש בעיה לענות לי איזה פרוםםם מוזר
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום איך אני משנה את השם של השיר במדיה פלייאר 11? במדיה פלייאר הקודם ההיתי לוחץ f2
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-