עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט שנפחו הוא מעל ג'יגה, כי זה שני דיסקים שחוברו יחד, והודבק לו פס קול עם דיבוב בעברית (מוצאים את נימו). בקיצור, במחשב שלי שאת המפרט שלו אתם יכולים לראות, הסרט עובד מצויין, הסאונד והוידיאו מסונכרנים מצויין, אך במחשב המשפחה יש דיליי והסאונד מופיע לפני הוידיאו, זה מאוד מטריד אותי כי הבעיה לא בקובץ עצמו. בשני המחשבים יש WIN XP SP1 כל העדכונים, חבילת קודאקים של KAZAA LITE אותה גירסה בשני המחשבים, השוני היחיד בשני המחשבים הוא המפרט, שם יש CELERON 1700 MHZ ולוח של ELITE, כן, זה היה לפני שנתיים וסינג'רו אותי עם לוח דרעק ומעבד לא משהו, כמובן שכיום לא הייתי עושה את הטעות הזאת, אבל זה לא משנה, מה שחשוב זה שעם כל סרט אחר אין בעיה במחשב הזה, רק עם הסרט הספציפי הזה, הייתי שמח לד…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום רב, יש ברשותי מקליט למצלמה נסתרת לעסק. הבעייה שהמקליט מקליט מהרגע ששמתי אותו, עד לסיום ההקלטה. ללא MOTION DETECT. יש לי סרט של 24 שעות, כולו נראה אותו הדבר, מלבד כמה דקות שמישהו נכנס וגונב. יש תוכנה שתאתר לי את הכמה דקות האלה? בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. אוקיי התקנתי אתמול כרטיס קול pci שהדגם שלו creative sound blaster live! ועכשיו שאני שומע מוזיקה ולוחץ על מקשים שונים(נגיד שאני באינטרנט)אז השיר מאט לי לפעמים עובר ואם אני לוחץ backscape אז השיר מקרטע ומתעוות.אני כמעט בטוח שזו בעיה בהגדרות ולא בעיה במשהו אחר, השאלה איך אני מגדיר את זה שזה לא יקרה (זה קורה גם שהווינמאפ ממוזער). תודה שניר

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  4. שלום =] יש לי בעיה שטותית אך חיונית מאוד בשבילי אני עשיתי שטורנטים ירדו אוט'.. ומי שמכיר ויודע בTL צריך את הטורנטים האלו עלמנת לזייף, איך אני מבטל את זה שהם ירדו ויפתחו בביטקומט באופן אוט'? תודה =]

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by hichcock,

למישהו יש מושג איך עושים את זה? לא מצליח למצוא את הפונקצייה... בגירסאות ישנות יותר לא הייתה לי בעיה.. גם ISO לצורך העניין... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. כבר הורדתי BORINGCQ שאמור לפעול בתאימות מלאה עם ICQ5 מה שיש לי... הקטע שיש לי לייט יכול להיות שבגלל זה ? אני מפעיל את התוכנה.. עושה LOAD ICQ האייסי מתחיל לטעון connecting.. validating... וזהו שם זה עוצר פשוט לא עולה. אגב, מה לגבי מירנדה שווה משהו ? המלצות משהו... יתקבל בברכה !

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by pringles,

איפה אפשר להשיג את העידכון הכי חדש לדירקטאיקס9 (חוץ מאתר של מייקרוסופט) תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. Started by Impreza,

אני אחד שמבין ולא קיבלתי כבר איזה שנה וירוסים או ספייורים (יש לי אנטיוירוס קספרסקי ופירוואל זון אלארם) פתאום היום אחרי שאני מתקין SILENT HILL 4 אני רואה בדפדפן TOOLBAR של AMAZON ואי אפשר להסיר, שבדקתי עם AD-AWARE זה מצא מעל ל 100 קבצים של ALEXA משהו כזה זה בגלל המשחק או אנטיוירוס או משהו? כי פעם בשבוע אני סורק כללי לוירוסים וספייורים שיט!! זה חוזר לי כל פעם שאני מסיר את זה מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  9. שלום, יש לי ווינדוס XP ב-WINDOWS TASK MANAGER מופיעה לי אפליקצייה בשם QUICK LUNCH שרצה ברקע כל הזמן ולידיה הסמל של ריבוע לבן עם פס כוח מעל כמו אפליקצייה לא ידועה. שלחצתי קליק ימני ו-GO TO PROCESS היא מובילה אותי ל-EXPLORER יש לי חשד לא מבוסס שזה איזה וירוס, מה אתם אומרים לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by GaTor120,

עם SOCKET A,הגעתי ללינק הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket%20A אבל אין שם את כל הדרייוורים כמו למשל כרטיס קול. אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  11. עשיתי mount ל MDF, הוא פתח את זה אבל לא נותן אפשרות להריץ מה שיש בפנים(רושם error), עשיתי משהו לא טוב

12. אבל זה לא עולה לי.מה אני עוששה חברה?

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by yotaman,

כמעט כל פעם שאני מנסה לטעון אימג' מופיעה לי ההודעת ארור שצירפתי בהודעה הזאת. לדעתי זאת בעיה בשם של הקובץ, אבל אני ממש לא יודע. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. מחפש תוכנה ידועה ויעילה לשחזור קבצים תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by artyom,

בעת לחיצה של העכבר על עמוד אינטרנט הטקסט נבחר במקום שלא יקרה כלום לפי מה שאני זוכר זה צירוף כפתורים שצריך ללחוץ שמשנה את זה. לא מצאתי בחיפוש ולא בגוגל תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by kisin,

שלום, יש לי אתר שבו אני מציג סרטונים קצרים לגולשים. כרגע הסרטונים מוצגים באתר באמצעות תגי HTML פשוטים. שמתי לב בזמן האחרון שהרבה אתרים עוברים להצגת סרטונים באתר בעזרת פלאש. הסרטון מופיע בתוך נגן פלאש שרץ בתוך האתר. חיפשתי מידע איך ניתן ליצור כזה דבר והכי רחוק שהגעתי זה שמדובר בקבצי FLV (אני מקווה שאני לא טועה) ובפלאש 8. האם יש למישהו TUTORIAL טוב לבניית נגן פלאש כזה? אולי תוכלו לכוון אותי למידע טוב בנושא הזה? אם אני רוצה ליצור כזה נגן באתר אז אני צריך להמיר את כל הסרטונים שלי (AVI,MPEG) לקבצי FLV? אני צריך למעשה להחזיק לאותו סרטון שני קבצים? FLV להצגה באתר ואת הקובץ המקורי כדי לאפשר הורדה של הקובץ? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. http://ie.microsoft.com/testdrive/ גירסה זו לא עובדת עם XP, עדיין גרסת פיתוח ולא מומלצת למשתמשים הביתיים. השינויים ב-IE9 הם בכיוון אך עדיין לא מיישרים קו עם חלק מהמתחרים. עפ"י מיקרוסופט הדפדפן העתידי מהיר אך במעט מהגירסה הנוכחית של פיירפוקס ואיטי מגרסאות הבטא של הכרום. ההשוואה המרתקת היא מול IE8 - IE9 מדווח כמהיר פי 9 מהדפדפן הנוכחי של מיקרו סופט (בדומה לגירסאות עדכניות של FF). כדי להפיק את המהירות הגבוהה IE9 משתמש ביכולות האצת החומרה של המחשב ובראשן של כרטיס המסך. מה שאומר, דרישות חומרה גבוהות וכרטיס מסך מתקדם. מבחני הביצוע ACID3 של גרסת המפתחים מעידים על מהירות גבוהה אך נמוכה מזו של הדפדפנים האחרים, ותאימות חלקית ביחס לדפדפנים של גוגל, אופרה, אפל ומוזילה. גיר…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. Started by A1eX,

בעת הכנסת הסיריאל מופיע ההודעה: Activation error. Key creation or activation date is invalid אציין כי המספר חוקי ונירכש לפני כשבוע.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by Agepox,

I listen, i installed windows xp gladiator sp3 . now, i did the things in the Regional and Language Options, i did the V's and i still cant choose hebrew to be my secondry type option. what can i do now?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by lumi,

ניסיתי להסיר את נורטון אנטי וירוס 2005 דרך הוספה /הסרה של תוכניות הבעיה שזה לא הסיר כמו שצריך ואין לי אפשרות להסיר, כיום הנורטון מופיעה בהסרה/הוספה אבל ללא אפשרות הסרה ניסיתי בעזרת התוכנה your uninstaller 2004 אבל ללא הצלחה כשאני פותח את האאוטלוק או קובץ אופיס אני מקבל הודעות שגיאה של הנורטון שאני צריך להתקין אותו שוב אבל אני לא מצליח גם להתקין

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by Cyron,

כאשר אני מנסה לחבר סרט ב-2 חלקים לפעמים אני מקבל הודעת שגיאה: "the audio streams have diffrent sampling rate" איך אני מסדר את זה שאני יוכל לחבר את שתי הקבצים ?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by IME3,

כבר תקופה ארוכה שסרטוני פלאש לא משנה מאיזה אתר יתקעו בנקודה מסויימת רנדומלית אפילו עם כל הוידאו נטען הוא יתקע באיזו נקודה ואפילו אם אני יפתח את אותו הסרטון בדפדפן אחר הוא גם יתקע ואפילו באותה נקודה התקנתי מחדש נגני פלאש כבר כמה פעמים זה לא עזר זה קורה במיוחד באתר http://www.gametrailers.com שאני מנסה להסתכל על קבצים שהוא מעט גדולים מהרגיל קורה יותר בגרסאות HD

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. ברצוני לעשות גיבוי למועדפים שלי ואיני מוצא את התיקייה שלה...?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.