עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה חיצונית או תוסף לפיירפוקס (עדיף) שעובר על דף מסוים ופשוט נותן רשימה של כל הלינקים המצויים בו, כך שניתן יהיה לשמור אותה כקובץ טקסט. האם מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by elior021,

שלום יש לחבר שלי windows 7 עם מדפסת cannon bj330 ואני לא מוצא דרייבר שעובד על וינדוס 7 אם יש איזה פיתרון אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by elyaz,

אהלן בעמודים שיש בהם סרטונים של יוטיוב וכדומה, כל הסרטון לא מופיע בכלל, אלא אם כן אני מבטל את ABP מה אפשר לעשות? אני לא מעוניין להוריד אותו לגמרי כי אני כבר מכור לכפתור הקטן הזה שעושה block... תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. איזה נרו "קל" אני ייכול להוריד כזה שלא שוקל הרבה (MB) ממש רק בשביל הצריבה איזה מספר גירסה ??? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אני רוצה לעשות שבIE8 זה ישלים לי וישמור לי מידע כמו סיסמאות ומשתמשים...כמו בתמונה: http://eliad.org/uploads/1252656780.jpg זה בFF אבל אני רוצה שזה יהיה לי גם בIE8 מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by oded6188,

החלפתי את המכשיר שלי מסוני אריקסון לנוקיה וקרה לי הדבר הכי מעצבן: השמות הפרטיים בספר הטלפונים התחלפו עם שמות המשפחה בסלקום אומרים ש"ככה זה" יש איזו תוכנה שיכולה לעשות לי את העבודה? אני שאני אצטרך ידנית לעבור על 500 מספרים בערך?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. אהלן, יש לי במחשב נורטון אינטרנט סקיוריטי. כשאני נכנס למנוע החיפוש של YAHOO או של גוגל ומחפש שאילתה מסוימת, כל התוצאות והלינקים מוצגים לי ולצד כל לינק יש סימון של הנורטון: אם האתר בטוח, לא בטוח או לא ידוע אם בטוח. הבעיה היא שכשאני בא עם הסמן על הלינק עצמו, הסמן עצמו לא הופך למצביע ואני לא יכול להכנס ללינק. ניסיתי בהגדרות לחפש משהו בנושא אבל לא הצלחתי. ניסיתי גם לכבות אותו וזה לא ממש עזר. מה עושים? תודה מראש! תמונה מצורפת של החיפוש בגוגל והסימון של נורטון לצד כל לינק. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by id3232,

שלום לא יודע למה אבל אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ומופיע לי אייקון של ההתחברות ליד השעון,אני פותח כל דפדפן והוא עולה אבל לא מצליח לטעון שום אתר. ניסיתי בFF בCHROME וגם בIE הרגיל ובכולם אותו דבר. ניסיתי לבדוק פינגים בCMD ויש פינג תקין. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני על XP PRO תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. קניתי היום נטבו- וכאמור לנטבוקים אין כוננים אופטיים. וחשבתי על כך - שאם נגיד יש לי דיסק כלשהו שני צריך להריץ אותו על הנטבוק, אז אפשר לעשות ממנו קובץ אימאג' ואז להעביר בעזרת DOK למחשב הנייד, ושם להריץ את האימג' דרך DAEMON לדוגמא. עכשיו השאלה היא - בעזרת איזו תוכנה אני יכול ליצור קובץ אימאג'? תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  11. הפונט של רשימת השירים ב- Winamp קטן מידי, האם יש אפשרות להגדיל אותו? מדובר בגרסא הישנה יותר 2.86 משהו בסגנון. תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. לוח אם IP35P הלינקים מורידים קבצי ZIP פגומים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדרייברים האלה? הלינק לאתר: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by iz,

התקנתי 3 גרסאות שונות של אימיול בויסטה ובכולם יש הודעת שגיאה שאני מפעיל את התוכנה ואחת הגרסאות היא אותה גרסה בדיוק שהייתה לי על ה - XP אחרי ההודעות שגיאה האימיול עולה והחיפוש גם עובד , אבל שאני לוחץ להוריד זה לא עובר לטאב של "העברות" רשמתי את ההודעה בפורום הזה ולא בפורום תוכנות כי לדעתי זה משהו שקשור לויסטה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by WHITE_ZOMBIE4,

על איזה פיירוואלים הייתם ממליצים לשימוש אישי? (אין לי רשת ביתית)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by schot,

שלום, התקנתי מסך חדש שתומך ברזולוציות גבוהות, בהגדרות הגדרתי רזולוציה 1920*1080 כאשר הכרטיס מסך שלי תומך בזה ואין לי בעיה של תצוגה. הבעיה שלי היא כל פעם לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה תצוגת מסך ברזולוציה הכי נמוכה של 600*800 ואני מחזירה חזרה ל- 1920*1080 רציתי להבין ממה נובע ניסיתי להתקין את הדרייבר של המסך שוב אבל ללא הועיל. אשמח לקבל תשובה מה הסיבה והפיתרון לכך.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום! הקלטתי ישיבה מסוימת עם עט הקלטה מיוחד שהונח בתוך כיס. לפי בדיקות מקדימות שלי,את הבנאדם שדיבר ועליו הונח העט שמעו טוב מאוד ואילו את האחרים,טיפה פחות. האם ישנה תוכנה שיכולה איכשהו להשביח את איכות הקול או להגביה את הקולות הנמוכים ? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by baruch28,

אני לא מצליח להפעיל את המשחק Rising Eagle תמונה של הבעיה http://www.picup.biz/viewer.php?file=1icchzgukuxvplynfih.jpg אני מנסה את GTA ומקבל את התגובה הבאה: failed to initialise direcinput מה קורה למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by EdenC,

שלום,לי לי 2 בעיות עם המחשב. 1)כשאני מדליק את המחשב,בזמן שהוא עולה,נפתח "המחשב שלי",איך מבטלים את זה,חיפשתי בmsconfig ולא מצאתי כלום. 2)יש לי מין וירוס כזה שמשגע אותי להתקין איזה תוכנה,ופתח לי פופאפים כל שניה. איך אני מעיף אותו? תודה מראש, עדן

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Yoav,

עיינתי בנעוץ והורדתי והתקנתי את הפיירוול COMODO. עכשיו, יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח להגדיר אותו לשיתוף קבצים. חיפשתי באינטרנט, חיפשתי בפורום וכלום. גם אם אינכם יודעים את הפיתרון, פיירוול אחר שיודע להרשות גישה לרשת ביתית זה יהיה נחמד. עריכה: לא משנה, הורדתי והתקנתי kerio 4 והכל התסדר =]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by gjook,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן ...או שזה לפורום windows...(כאן זה פיתרון בעיות פשוט..) יש ברשותי ווינדוס xp. התקנתי את kaspersky internet security 6 בכל מקרה , אפילו הגעתי לשלב שהוא מוריד עידכונים , הוא הוריד לו להנאתו, אחרי זה יש עוד כמה שלבים , כמו להגדיר לו כל כמה ימיים הוא יעשה עידכונים , סיריקות וכו... ובסוף הוא מבקש לעשות ריסטארט... עשיתי .... ותוך כדי זה שהוונידוס מריץ את הקוביות הכחולות האלה (שמעל יש את הסמל של xp..) ..(הוא מריץ פעמיים , אז בפעם הראשונה..)...פתאום הוא חוזר למצב ההתחלתי כמו ישר אחרי שמדליקים אותו.. (אגב כרגע אני בsafe mode..) עזרה עזרה עזרה!!...

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by kibub,

היי אני רוצה להתקין את EXPLORER 7 ורציתי לדעת מה חדש בו ששוה יותר מהגרסה הקודמת 6? יש לי ווינדוס PRO בעיברית והבנתי שהגרסא 7 תומכת אבל תיהיה באנגלית נכון?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

שלום, התקנתי עוד הרדיסק במחשב,אבל אני לא זוכר איך להעביר אותו לשימוש,כי כרגע הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי.." אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי בזה..

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by RGod,

שלום הייתי רוצה לדעת כמה יעלה עיצוב אתר ,כמה זמן בערך זה לוקח לעצב אתר תודה מראש צריך המלצות לחברות או לאנשים שעושים את זה .

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים