עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה פתחתי את הפיירפוקס ופתאום הכל משתגע וזה בכלל Theme אחר וזה מראה כאילו התקנתי רק עכשיו את כל ההרחבות והthemes והכי גרוע... נמחקו לי כל ה bookmarks!!!!! יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם? זה דחוף ביותרררר תודה.. :'( נ.ב. גם כל ההגדרות התאפסו למזלי הדבר היחיד שלא התאפס זה הססמאות השמורות....

2. קודם כל אני רוצה להמליץ על GIMP (התוכנה חינמית לגמרי) אני התחלתי לישתמש קצת בגירסה 2.2 ואני חיב להגיד שהתוכנה טובה ומהירה אומנם לוקח זמן ליתרגל כי יש הבדלים מהממשק של פוטושופ אבל לפי דעתי למי שאוהב תנושא חיב לנסות תתוכנה חוץ מיזה לפי מה שהבנתי יש תוספים לתוכנה אז אני רוצה לדעת איזה תוספים מומלצים? ואיך מתקינים אותם ? תיתנו גם לינקים בבקשה וקבלו תלינק של GIMP - http://www.gimp.org/ ותמונה אחת מהאתר של התוכנה- (מיצתער על הגודל) דרך אגב יש כמה גירסאות לכל מיני מערכות הפעלה ועם קובץ התקנה ובלי אז תורידו את מה שטוב לכם

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by KOBRA CHOPER,

רציתי להוריד STEAM ומופיע לי ב TESK MENNAGER STEAMTMP ואני לא מצליח להוריד את ,זה וירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASPERSKY 6 שלי תפס את זה!!!!! RISKWARE TROJAN.GENERIC RUNNIG PROCESS D:\PROGRAM FILES\STEAMזSTEAMTMP.EXE ACTION PROCESS IS TRYING TO REGISTR ITS COPY AS STARTUP AUTOUN OBJECT.THIS BEHAVIOUR IS TYYPICAL TROJANS מה ללחוץ?Huh?? QUARANTINE,TERMINATE.ALLOW?HuhHuh?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. 1) מתי הידלקתי 2) מתי גלשתי ב FIREFOX 3) מתי סגרתי את המחשב 4) כל דבר הגיוני אחר שיציג בברור אתהנתונים אני רוצה לדעת באמת כמה זמן אני מבזבז במחשב ואם כדי להפחית זה ממכר !!!!!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. יש לי סרט שאני רוצה להדביק לו תרגום בעברית, ז"א אני רוצה שמי שיפתח את הסרט יראה אותו עם התרגום מבלי צורך בשימוש של תוכנה אחרת כמו MV2PLAYER יש הצעות לדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by sdfzxc,

תגידו, זה בכוונה זה שמיקרוסופט עשו שה notepad שמגיע עם windows לא תומך בשורות חדשות כמו שצריך ? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה תחליפים אתם משתמשים ואיך ההתרשמות שלכם מהם. יתרונות לעורכים פשוטים, קלים, בלי התקנה, חינמים.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by kobt,

איזה מזל מסריח אם וירוסים יש לייייי!!! יש לי עוד פעם את הדבר הזה שכל כמה שניות יורד לי כמה ק''ב מההר דיסק!!! פעם שעברה שהיה לי את זה (נפני 2-3 חודשים) לא היה לי מה לעשות חוץ מלפרמט.. ובשבועות האחרונים של לפני הפירמוט היה יורד לי מלא ק''ב (זה מגיע לגיגה במהירות) ואז ה3 גיגה בערך חזר ואז שוב הלך ואז שוב חזר ...מלא פעמים קיצר וזה כזה מעצבןןןןןןןןן!!!!!!!! ושמעו יש מצב זה הקרספרסקי? כי פעם שעברה זה התחיל מאז שהתקנתי את קרספקרסקי כי היה לי איזה וירוס מציק.. עכשיו התקנתי אותו בגלל שהיו לי כל יום TRAKING COOKIES וזה ... אז התקנתי אותו ויום אחרי יש לי את האוכל הרד דיסק הזה!!! ותמיד יש לי את מתי שיש לי קרספרסקי!!! חייבת ליהיות דרך אחרת חוץ מלפרמטטט!!!!!!!!!בקשה זה דחוףף…

• 61 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by dvvon,

התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by jeyjey,

איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. Started by idanmal,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה... מישהו יכול להסביר לי איך למשל אני מעתיק חלק בתמונה ומעביר אותו למקום אחר בתמונה או בתמונה חדשה ??? אני מתכוון לעשות שיפוץ לתמונה מישהו יכול להסביר או לתת איזשהו מדריך ....תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  11. רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  12. Started by davidcohen,

שלום, יש לי ווינדווס מדיה פלייר 10 ואני לא יכול להעביר קטע של סרטון.(קובץ AVI) אני מושך למטה את הזמן אבל הוא כל הזמן חוזר לאיפה שהיה לפני רציתי לדעת מה צריך לעשות שזה יעבוד ואני יוכל להעביר ולהחזיר את הזמן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. שלום לכולם יש לחבר שלי בעיה שהיא שהדפדפן[גם האקספלורר וגם הFF] לא מציגים סרטונים באינטרנט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה לכולם, אבי.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. Started by רן.ט,

אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. Started by BandiT,

יש לי פיירפוקס+אינטרנט אקספלורר. עכשיו ישנה בעיה מוזרה, כל פעם שאני מדליק את אחד הדפדפנים אז אין לי אינטרנט, אני נאלץ לבטל בדפדפן עצמו הגדרות פרוקסי ואז חוזר האינטרנט. עכשיו כל פעם מחדש שאני מפעיל את הדפדפן הוא כותב לי מחדש את הגדרות הפרקוסי ולכן זה לא נכנס לאתרים, אני נאלץ כל פעם מחדש לבטל את ההגדרות וזה חוזר מחדש כל פעם, איך ניתן לעשות שזה לא יופיע לי אף פעם, זה קורה בשתי הדפדפנים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. רצוי תוכנות חינם , אבל לא חייב . אני צריך אדיטור על קבצי AVI בעיקר כדי להוריד קטעים לא רצוים וממיר AVI ל MPEG איכותי ככל האפשר מה ההבדל בין הפורמטים? תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by kobibo,

1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by mci10mat,

הורדתי תוכנה למחשב שממירה קבצי mp3 לcda הבעיה שהיא ממאנת להימחק אני מחפש את שמות הקבצים שלה במחשב, ומוחק את כל מה שאני מוצא כחשוד בהשתייכות אליה אלא שבכל פעם שאני מאתחל את המחשב היא המסנ להכנס לאינטרנט ל'עדכון'. סליחה על הבורות אבל: א. האם זה מה שנקרא adware? ב. איך אני מעיף אותה מהמחשב שלי? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by em28,

פירמטתי . את כונן C דאגתי לגבות , אבל מי חשב על הכוננים האחרים ? נמחק הרגיסטרי , גם של התוכנות שנמצאות בכוננים האחרים. מחפש תוכנה שתסרוק כונן שלם , תשאל אם לעדכן את ערכי הרגיסטרי , ותעשה זאת אם אאשר לה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by xtract1,

הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Croopy,

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{416A7501-9225-4731-A43C-B62AA059B618}: NameServer = 192.115.106.35 62.219.186.7 מישהו מבין מה השורה למעלה אומרת!?!? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by xtract1,

מישהו מוכן להסביר לי איך אני משתמש? איפה אני שם את הקבצים שלי? ואיפה אני רואה את הקבצים שמשתמש אחר משתף איתי... ואם כבר..אז איך זה פועל? ז"א..צריכים לחכות שזה כאילו ישלח לשרת ומשם אני רואה את זה? או שזה מיד מופיע...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by boom!,

אני חייב להקליט איזה נאום, ויש לי את הוידאו שלו... אבל אין לי מושג איך להפוך את הסאונד עצמו לקובץ נפרד ניסיתי כל מני דרכים פרמיטיביות אבל אף אחת לא עבדה. יש איזו תוכנה שתעזור לי?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by taotao,

אני לא בטוח אם זה plug-in או מובנה בתוך התוכנה...אני יפרט.. שעוברים שירים לבד בתוכנה אז יש אפשרות של לשלב אותם ביחד.. זאת אומרת שלפני ששיר עומד להיגמר נכנס שיר שצריך להתחיל.... משיהו מכיר תעניין..?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by alonpartuk,

נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים