תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האים התוכנות הנל עובדות במצב של boot ? MHDD S&M PRIME95 OCCT אפשר להריץ אותם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אמרו לי שזו תוכנה בשם sysmetrix אבל הורדתי אותה והתקנתי וזה הופיע לי בצורה אחרת ולא על הרקע כמו שבתמונה... אם זה אכן נעשה עם אותה תוכנה אז בבקשה תסבירו לי איך אני משנה את זה לכמו שבתמונה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני משתמש זמן רב מאוד בתוכנה אימיול ובהתחלה הייתי מרוצה (לא מאוד) אבל לאחר כל הגרסאות ששחחרו באתרים הישראלים המהירות פחתה ובעקבות כך עברתי לאובר נט ולפי דעתי היא הרבה יותר מהירה ולא נופלת ב:מלאי: שלה מאי מיול מה דעתכם???
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
באיזה אופיס אני יכול לשמור קבצים כPDF? ב2003 בוודאות אין אפשרות, אולי צריך להוסיף איזה קובץ? יש ב2007? ב2010? אולי אתם מכירים דרך אחרת? אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש פהה ואני מקווה שתעזרו לי בשאלה הבאה: יש תוכנה שקוראים לה smssender ואני מבקש לינק ישיר של ההורדה מקווה שתעזרו לי....... ומי שמביא לי את הקישור ללינק ישיר של ההורדה בבקשה שיענה לי על השאלות הבאות: 1) היא בחינם???????? 2) זה לשלוח sms אם הגבלה או שזה בלי הגבלה????? מי שיביא לי לינק ויענה לי על השאלות אני ממש ממש ממש יעריך אותו מקווה שתעזרו..........
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך תוכנה שהופכת קבצי קויקטים לקבצי מדיה פלייר! יש לי מצלמה שאני מסריט איתה ואני מעביר את זה למחשב אז זה קובץ קויק-טים , עכשיו הבעיה " אני רוצה לערוך את הסירטון אבל התוכנה קוראת רק קיבצי מדיה פלייר? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לVIVO בשביל הכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו...אין לי מושג מה הבעיה כי לפני זה הצלחתי ודרך אגב יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה(זה מחשב שמחובר אלחוטית לראוטר) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך hp a4331d 20 אינץ ניסיתי להוריד לו דרייבר אבל קיבלתי קבצי inf שאין לי מושג לאן מעתיקים אותם מישהוא יודע אולי?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
האנטי וירוס שיש לי לא מצליח להסיר אותו למישהו יש איזו תוכנה שיכולה להסיר אותו?? הנה מידע עליו http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win32.Hidrag.htm
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הנוד 32 סמארט 6 חוסם לי את האפשרות להתיר יסומיים דרך חומת אש והוינדואז אומר לי שאני יכול לשנות את ההגדרות רק דרך האנטי וירוס. ניסתי לשנות את ההגדרות בzone and rule setup אני מצליח להתיר רק את ה internet in/out איך אני יכול להתיר שיסומיים יעברו את חומת האש או לבטל שאת השליטה של האנטי וירוס בחומת אש? WIN 7 64BIT
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם זה מראה לי שגיאה.. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודהה
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כמות דואר הזבל הנשלחת לתיבת הדואר פשוט איומה ואין לי דרך לגבור על זה. אשמח לשמוע הצעות על תוכנות יעילות לסינון דואר זבל. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תראו בתמונה מה חסר,אפשר את הדרייברים של זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
-
סתם שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן כשאני מוריד דרייבר, יש כאלה שהם WHQL ויש כאלה שלא, לדוגמא: ForceWare 78.01 Win2000/XP WHQL ForceWare 78.03 Win2000/XP ד"א איזה דרייבר כדאי להוריד ל6800GT מערכת הפעלה 32bit? חוץ מ78.01 ו-77.77 כי הם עושים לי בעיות
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש כבר שנים תוכנה שאיתה אפשר "להקליט" את המסך ולעשות ממנו סרטון... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום,מישהו מכיר איזו תוכנה שיודעת ליצור דיסק עם גיבוי אוטומטי של קבצים או אולי תיקייה בלחיצת כפתור, שפשוט מכניסים דיסק לצורב,לוחצים התוכנה שמוגדרת לגבות קבצים מסויימים,ואז היא תצרוב את זה אוטומטית לדיסק,זה למשרד בעסק..
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-