עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by boss,

היום אני מחובר במסנגר פתאום לא רואה טוב כמו עיוות פעם ראשון שלי נסיתי להסיר תוכנה זה אחרי התקנה מחדש אותו דבר בעיה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by gkman,

לא. אני לא גלשתי לפורנו. הקלדתי כתובת שגויה בטעות- ועכשיו כל פעם שאני מתחיל להקליד את הכתובת (הנכונה) עולה לי בהצעות הכתובת השגויה- ואני משתמש הרבה בהשלמה האוטומטית של כרום אבל זה תמיד משלים לי לכתובת השגויה- וזה למרות שמחקתי מההיסטוריה! אני חושב שיכול להיות שלא מחקתי כמו שצריך כי זה קרה כבר פעם ובסוף מחקתי את כל ההיסטוריה וזה נעלם(אני לא רוצה שוב כי אז זה להכניס סיסמאות וכו' שוב). אז אני ישחזר לכם איך מחקתי: נכנסתי לטאב של ההיסטוריה- בתיבת החיפוש הקלדתי את הכתובת של האתר השגוי (בלי הWWW או הסיומת) ומחקתי מה שנמצא. ניסיתי גם למחוק מההצעות של גוגל בריחוף עם העכבר מעל ההצעה ולחיצת DEL אבל זה כל הזמן חוזר לי. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rani,

לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . יש למישהו פה אולי את התוכנה הנ"ל ל64 ביט או שיוכל לתת לי לינק להורדה?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  5. שלום אני עובד עם Windows XP SP3, ומעוניין להוריד את תוכנת ה-VM של מיקרוסופט. אם אני זוכר נכון, אז החל מגרסא מסוימת שלה, היא דורשת Vista ומעלה(אני צודק?), אז אם כן, מהי הגרסא האחרונה שמתאימה ל-XP, ואיפה אפשר להוריד אותה? שאלה נוספת: אני צריך קובץ virtual machine עבור התוכנה הנ"ל של מיקרוסופט, שמכיל XP בתוכו, כדי לעשות כמה בדיקות על תוכנות שאני רוצה להריץ, בלי להריץ אותן על המחשב שלי. איפה אפשר להוריד קובץ VM כזה מהאתר של מיקרוסופט? (אני מעדיף להוריד אחד מוכן, מאשר להתחיל ליצור קובץ חדש ולהצטרך להתקין עליו XP.. פשוט חבל לי על הזמן.. ואני זוכר שהרבה פעמים באתר של מיקרוסופט הם נותנים קובץ להורדה, כי הם מראים בו תוכנה מסוימת חדשה שלהם, או בטא כלשהי, או דברים כאלה, וכך הבן אדם …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם יש תוכנת FTP שמעלה קבצים במספר חלקים במקביל, כמו שתוכנות הורדה מורידות קובץ אחד במספר חלקים? יש לי שרת שבו אני מצליח לעלות קבצים במהירות קטנה מיכולת ההעלאה שלי. אם אני מחלק את ההעלאה לכמה תהליכים, האם אפשר להעלות את רוחב ההעלאה שלי? אם כן, יש לזה תוכנה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by shai87,

קניתי MP3 מחברת באג הכנסתי את ה-MP3 לתוך הUSB ולא רק שהוא היה נגוע באיזה ווירוס, כל ההתקנים הנוספים מאז ננגעו בווירוס הזה ונמחקו לי כל הקבצים בהתקנים השונים מצורפת תמונה שמראה בדיוק מה שיש בכל התקן כזה. אציין שלא הייתה לי בעיה לפני שהכנסתי את המכשיר המקולל של באג. אני מפרמט את כל ההתקנים ושום דבר לא קורה, הקבצים מופיעים גם לאחר הפירמוט. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי להיפתר מהקללה הזאת. בברכה, שי

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שבוע קניתי מחשב חדש, ניסיתי להתקין לו דרייברים חדשים מהאתר של גיגבייט אך ללא הצלחה . את רוב הדרייברים לא הצלחתי להתקין דרך האתר מפני שזה רושם לי הפסיק לפעול . לכן פניתי לדיסק והתקנתי משם, אחרי שהיתה לי בעיה עם להתקין כמה תוכנות התחלתי לשים לב יותר לעניין . אני נכנס לאתר ואז לעמוד של הדרייברים, ללוח אם שלי ולווינדוס 64 מוריד מהאתר מחלץ מנסה להתקין והוא אומר לי הפסיק לפעול. מישהו נתקל? אני כבר מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר בווינדוס שלי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by a_a_aa,

לאחרונה כאשר אני מנסה להדפיס דרך דפדפן אקספלורר אני מקבל את ההודעה המצ"ב איך ניתן לפתור הנ"ל בברכה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. מחפש תוכנה פשוטה שבא אוכל לערוך קבצי וידיאו ומוזיקה למצגת. רצוי חינמית או תוכנה בתשלום עם תקופת ניסיון.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מחפש תוכנה לאיחוד סרטים, לא קריטי ירידה מהאיכות, רק שתיהיה מהירה וקלה לשימוש. תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MeniAdam,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו מודם סלולרי מובנה בחיבור mini express של erricson. בכרטיס יש גם רכיב GPS, ואפשר להפעיל אותו דרך תוכנה מתאימה וכו" עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לעקוב אחרי מחשב לראות איפה הוא נמצא , נגיד במקרה של גניבה. מכירים כזה אופציה? ואם דרך אנדרויד אולי ניתן לעקוב אחריו? בתודה מני

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by MeniAdam,

שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחפש מדריכים ל-SOLIDWORKS אשמח אם תוכלו לעזור לי .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. סתם ..אין הפתעה אבל אם אתם כבר פה אז תגידו לי באיזה תוכנות אתם משתמשים לניקוי ערכים לא ננחוצים מהרג'יסטרי? אני הייתי משתמש ב JV16 POWER TOOLS ... ובSYSTEM MECHANIC 4 PRO התוכנה השניה גם מסירה קבצים לא נחוצים מהמחשב והיה בה מלא אפשרויות חוץ מניקוי ברג'יסטר..אחלה תוכנות.. אבל עברו 30 יום ונגמר הטריאל (ולא מצאתי סיריאל נורמלי ;D) תביאו שמות של תוכנות שינקו הכל יעשו תמחשב ריק חח תודה עריכת המודר: לא עובד פה. הכותרת נערכה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. קובץ הקריאה שמצורף לסרט אומר שאני צריך XVID 6.71C די-קודר בשביל לנגן את הסרט הזה בהצלחה..לא מצאתי את הדיקודר הזה וכל התוצאות בגוגל מובילות לדפים סתמיים באתרי טורנט יש לי VLC פלייר וBS פלייר

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  17. יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם . לאחרונה עידכנתי את הפלאש בפיירפוקס 13.0.1 , ומאז הפלאש קורס לעיתים תכופות , ולעיתים הדפדפן נתקע . עידכנתי שוב את הפלאש ועדיין יש אותם בעיות . מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

אוף. הייתי נשבע שלא עשיתי כלום (אבל בטח עשיתי ופשוט לא הרגשתי) אבל לפתע פתאום נעלם לי ה-toolbar למעלה ושורת המשימות למטה. חשבתי לבדוק את ה-options בלחצן הכתום (זה שכתוב עליו Firefox שנמצא בצד שמאל למעלה של המסך) אבל גם הוא נעלם. איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . כבר שבוע שאני מנסה להתקין את התוכנה GPU-Z אך ללא הצלחה, אני לוחץ להפעיל אותו אחרי התקנה והוא קורס רושם לי עליו להסגר. יש למישהו איזה רעיון למה זה קורה ולא משנה מאיפה ובאיזו גרסא הורדתי. מערכת ההפעלה שלי היא WIN64, כרטיס המסך שלי הוא MSI HD7970 /OC אני יודע שיש תוכנות אחרות אבל אני רוצה להבין מה הבעיה חוץ מזה שהיא נוחה. תודה.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  21. התקנתי בגוגל כרום תוסף לחסימת פרסומות הנקרא AdBlock. העניין הוא שאני לא יודע עד כמה הוא עובד, כי עדיין קופצות לי פרסומות באתרים שונים. כיצד ניתן לטפל בעניין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by llime,

שלום אנשים. נכנסתי היום ל FF ב"private browsing".....רק הקשתי www, וכבר ראיתי שמתחת לשורת הכתובת מתמלאות לי הרבה שורות.... זה אמור להיות ככה?....מחקתי את ההסטוריה של הדפדפן, וגם השתמשתי ב CCleaner (בהגדרות הדיפולטיות שלו) וזה לא עזר. החלטתי לבדוק עם כרום (דפדפן שאני לא משתמש בו בד"כ). נכנסתי בגלישה רגילה, נכנסתי לכמה אתרים, נכנסתי שוב, הפעם ב "private browsing" ותראו מה קורה רק כאשר אני מקיש hw...... ולתומי חשבתי ש "גלישה בסתר" (כך קוראים לזה בכרום) לא שומרת כלום. איך מוחקים באמת הסטוריית גלישה?....

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by oded6188,

אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. היי יש לי בעיה כאשר אני פותח קבצים ב Word מופיעה לי הודעה "לא היתה אפשרות ליצור את קובץ העבודה. בדוק את משתנה הסביבה הזמני ל Word" הבעיה התחילה לאחר שהתקנתי מחדש את המערכת הפעלה על ה SSD ושיניתי את המיקומים של קבצי ה TEMP לכונן המכני, בדקתי ב Environment Variables ב Windows שהקבצים הזמניים מנותבים כראוי לתקייה קיימת וגם בדקתי שאכן יש הרשאות אדמין לאותה תקיה, הגדלתי לעשות ובדקתי בכלל על כל הכונן הזה, הכונן וגם התקיה נמצאת תחת הרשאה של Full Control. כמו כן בדקתי גם ב Registri שהכל בסדר (לפי מדריך בנושא דומה כשחיפשתי על הבעיה הזאת בגוגל), ואכן, הכל תקין גם שם... יש למישהו עוד רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? או אולי יש פה מישהו שאין לו רעיון אלא יודע בוודאות איך פ…

• 4 תגובות
    • 10.6k צפיות
  25. Started by jackofalltrades,

באתר http://www.rocketjump.com/videos הסרטונים עובדים בצורה חלקה - רק במסך מלא, אם אני מנסה לנגן את הסרטון בחלון המקורי שלו, זה עובד לאט (אפילו בהגדרת איכות הכי נמוכה). רק באתר הזה זה קורה לי, ביוטיוב, Dailymotion, יורוספורט וכל אתר אחר בעצם עם סרטונים עובד בצורה חלקה. בשועל ובאקספלורר זה עובד חלק. יש דרך לשפר את זה? באתר http://warsongclan.enjin.com/forum (צריך להרשם כדי להכנס לפורום) הגלילה איטית מאוד, לוקח יותר משניה לגלול בכל פעם וזה ממש לא רציף, כמובן שלא קורה בשועל או באקספלורר. ניסיתי לשנות כמה הגדרות ב about://flags אבל שום דבר לא עזר: * Override software rendering list * GPU composition on all pages * Threaded composition - enabled, disabled * Disable acce…

דיונים חדשים בפורומים