עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by cupra,

טוב אין צורך להרחיב הרבה, המטרה היתה להגיע ל 4ghz, הייתי צריך קירור חזק יותר... המעלות היו נמוכות יותר מבתמונה פשוט נגמרו לי הסוללות של המצלמה, שהוצאתי את הקירור הוא כבר נע בין 2 ל 1- מעלות (כן המים קפאו כמעט). בכל אופן גם ה cpu-z עיגל תוצאות למטה אז הספקתי לצלם את הבוט. התמונות אומרות הכל, חג שמח ותמשיכו לעשות oc עריכה: באס 266 המעבד לא יציב, הוא יציב ב 3.75 עם ה hydro. מתח 1.85+- ( זה p4c800 יש לו בעיית vcore לא קטנה).

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by glassmoon,

יש לי מעבד barton 2600, ובעיבודים ארוכים הוא נממצא בסביבות 55 מעלות, עם הcase פתוח. אין לי מאוורר מכניס אוויר בcase והקירור של המעבד הוא סטוק. בנוסף הציפסט והנורת' ברידג' חמים ואין להם מאוורר. אני מחפש פתרון פשוט לקרר את הקייס ובמיוחד את המעבד, איך אפשר לעשות את זה עפ כמה שפחות מאווררים? תודה

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by JSK,

תראו, רק עכשיו שמתי לב לזה אבל קניתי את המפרט שבצד לפני כשבועיים שלושה ורק עכשיו שמתי לב ש CPU-Z אומר שהמעבד על 1.875GHZ. הגיוני? חזוב לציין שלא ביצעתי שום OC.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by pop,

שלום למומחים,הרכבתי מחשב משרדי: INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז:COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER הכל עובד יפה ,הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל40-47 במאמץ.עם מאורר אינטל. 1. האם כדאי להחליף מאורר ולאיזה כדאי? 2.מה שבכלל לא ברור : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012552.htm#fancontrol אינטל מדברים שם על 75°C מה לע.... זה אומר??????? תודה עופר

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by orelzion,

הורדתי את הדמו של crysis ואחרי בערך חצי שעה של משחק המסך הפך לשחור, פתחתי את מנהל המשימות, המשחק לקח לי 98% מהמעבד! פתחתי את התוכנה של הלוח אם (asus p5k) ושם היה כתוב שחום המעבד הוא 54 מעלות והלוח אם עמד על איזה 60 ומשהו! מטורף לגמרי אני יודע. המעבד שלי הוא c2d e8400 כרטיס גרפי geforce 8800gt של galaxi הקירור שלי הוא כזה מאוור קדמי (מול הכוננים) 120ס"מ, אחורי 80ס"מ (יש מקום לעוד אחד אבל לא שמתי) מאוור מובנה על הכרטיס גרפי, מובנה בספק כוח, ומאוורר הסטוק של המעבד. מה אני צריך לעשות/לקנות כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך והמחשב לא יתחממם לי כמו מצה בתנור לבנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by saarxee,

שלום, יש לי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4, וכשאני מבצע בדיקה ב-MEMTEST המחשב נכבה, חשבתי שזה בגלל החום וגיליתי דרך הביוס שטמפ' המעבד מגיעה אפילו ל-75 מעלות והלוח אם ל-60 מעלות דרך HWMONITOR. המאווררים רועשים מאוד וכולם על 100%, אין אבק בקירורים. מה אפשר לעשות?

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by gnk,

שלום.. הזמנתי מעבד ATHLON XP 1800 האם זה בא עם משחה? או שאני צריך לקנות.. ואם בכלל צריך את זה? ואם צריך אז איזה כדאי.. הבנתי שה-Arctic Silver II זה מה שהולך..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lioryb,

קניתי מעבד חדש (Q9550) וקירור AC FREEZER 7 PRO. האם זה נכון שאין צורך במשחה טרמית? אלא אפשר להסתפק בהדבקה שיש על ה-FREEZER ?

9. מכרתי את 3700 San Diego שלי והזמנתי Opteron 148 בנתיים אני משחק עם 3200+ Venice זמני (המעבדים של נועה מחשבים חבל על הזמן )

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  10. יש לי מעבד Atlon64 3200+ כידוע לכל הוא חד ליבתי אך בכל התוכנות השונות והמשונות כגון אוורסט סנדרה וכו' מופיעם לי שני מעבדים תחת אותו הם והאחד בעל הטמפ הנכונה והשני 20 מעלות פחות. איך זה הגיוני יש למישהו הסבר לכך? האולי זה בגלל שהלוח תומך במעבד כפול ליבה?

• 11 תגובות
    • 580 צפיות
  11. שלום, החמשב שלי מורכב מלוח אם Intel Winnipeg D845WN ועד לא מזמן היה גם פנטיום 4 1.7. לפני כמה זמן נשרף לי המעבד, ובמסגרת האחריות קיבלתי מעבד חדש והציעו לי עיסקה: להוסיף כמה שקלים ולקבל פנטיום 2.66, לקחתי. עכשיו העניין שהלוח תומך (רשמית) רק עד פנטיום 2 ג'יגה... האם יש דרך "לפרוץ" את ההגבלה הזו ולהשתמש ב 660 מגהרץ הנותרים ? אולי איזה OC ? אם לא אני אאלץ לקנות לוח אם חדש, ואז גם זכרונות חדשים (כרגע יש לי RDRAM...) אז זה מאד חשוב... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by d pro,

יש לי המעבד מגיע ל71 מעלות במאמץ ו 53 במנוחה איך עושים אוברקלוק למאוורר Zalman CNPS9500 92MM GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12894 ולפעמים......

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by ben_amitai,

או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק. פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by kinggil,

שלום, המעבד שלי 63+מעלות שאני משחק, חשבתי אם אני יהפוך את המאוורר של המעבד במקום שיזרוק על ההיסטינק אוויר שיזרוק הפוך החוצה. האם זה יעזור במשו? המאוור שלי TR2 Thermaltake סתם לא משהו. עריכה: יש לי גם מאוורר בדלת שגם זורק אוויר , אם אני יהפוך גם את הכיוון שלו שיזרוק מחוץ למארז זה באמת יעזור כל העסק הזה? אני שואל פשוט כי לא בא לי להתחיל לפרק.

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by tomerdx111,

יש לי מעבד Q6600 והוא חם מאוד 70+ וביצועים גרועים הכרטיס מסך של GTX 650 בBF3 מדיות 20~30 FPS עם אני יחליף קירור הטמפרטורה נמוכה המיצועים היו טובים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוורר אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN וגםEVERESET והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין. עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית…

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by OC,

יש לי מעבד 2.6 החום במנוחה 50-59 ובפעולה שהוא מריץ בנצמארקים הוא עולה ל 60-65 רוב הזמן 65 זה מוריד מהביצועים שלו? ותמליצו לי על קירור טוב

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  18. שלום , באחד המחשבים שאני מטפל בהם טמפרטורת המעבד מגיעה ל 75 מעולת, גם אחרי שהמחשב כבוי כמה שעות הטמפרטורה שלו עולה מ 50 מעלות ל 75 ומטפסת מהר מאוד כל המאוררים נוקו ושומנו וגם עם ספרי מגעים, ההיטסינק סוקט של אינטל עם משחה טרמית שמרחתי חדשה עכשיו אין שום שינוי וכמובן ניקיתי את האבק מהירות סיבוב מאורר לדקה 2700 RPM טמפרטורת מעבד 75 מעלות, ההיטסינק יושב חזק כמו פלדה והמחשב עדיין עושה ריסטים והמעבד חם,יש הצעות ? מעבד סוקט 478 אם אני לא טועה פנטיום 4 2.4, מה ההצעות שלכם לפתור את התקלה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by deelad,

שלום. אתמול פתאום המעבד שלי הפך להיות תנור כאשר הטמפ" עמדה על 50 מעלות במנוחה וליותר מ 60 במאמץ עד אתמול הטמפ" במנוחה היתה 38 ובמאמץ 50!! החלפתי משחה, ניקיתי את גוף הקירור, איפסתי ביוס, ניסיתי אפילו עם קירור אחר טוב יותר אבל כלום מה יכולה להיות הבעיה ??? * חשוב לציין שגם הטמפ" בביוס גבוהות!! תעזרו לי

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+- אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמו ואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!! חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!! אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??

• 23 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by tinkerball,

יש לי בעיה. יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. ברגע זה כאשר די קריר בחדר שלי והוולקנו הוא על המינימום,המארז סגור הטמפ' של המעבד היא 55-54 מעלות. יש לי במארז רק מאוורר אחד (120 מ"מ מאחורה),ואופציה לעוד אחד דומה מקדימה אבל לא נראה לי שזה יעזור כי עשיתי ניסוי עכשיו והכנסתי אויר מקדימה בעזרת פאן(אויר קר כמובן!) והטמפ' לא ירדה. כאשר אני פותח את המארז ושם את הוולקנו על המקסימום אז הטמפ' יורדות רק עד ל-48 מעלות שגם זה הרבה(כל הטמפ' הנ"ל נמדדו במנוחה). לחבר שלי למשל הטמפ' של אותו מעבד היא 37 מעלות בערך(אומנם יש לו שני מאווררים אבל עוצמת האויר שהכנסתי בעזרת הפאן גדולה פי כמה ממה ששלו נותנים). מה הבעיה אצלי? אמרו לי שאולי לנתק את המאוורר שעל המעבד ולראות אם מרחו משחה טוב אבל אני ממש…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  22. Started by trojan,

טוב המעבד שלי חם יחסית נראה לי... p-4 lga775 3ghz זה במצב שהוא יחסית מנוחה (רק מירק וקספרסקי פועלים) http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png זה לאחר סרט http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png גם השאר יחסית חם.. ולאחר חצי שעה משחק בcounter strike 1.6 המעבד הגיע ל70 מעלותתתת אז עכשיו הבנתי שאני צריך לנקות את המאווררים ואני מתכנן ניקוי מלא של כולם.. אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לדלג על הקטע של המשחה התרמית כי אף פעם לא התעסקתי בזה... ולנקות את המאוורר (של המעבד) רק על ידי ספריי אוויר וקיסמי אוזניים במידת הצורך ?

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by Void,

יש לי בבית מעבד 1.8 פרטים: p4 1.8/512/400/1.5v ליבת קוסטה ריקה(ניראה לי) מה אתם אומרים?

24. חשבתי על ביג טייפון, אבל איזה מהם? Thermaltake Big Typhoon VX או הראשון הרגיל? או אולי משהו אחר ביכלל? ומה המחירים? דוד שלי המליץ על COOLER MASTER, איך הוא? תודה

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  25. Started by שגיב,

שלום לא מזמן הרכבתי מחשב ושמתי לו קירור הכי פשוט שיש עם משכה טקמית אחרי כמה זמן החלפתי את הקירור ל- COLERMASTER V8 ואת המשכה התרמית לא כי אני לא יודע איך להסיר והמעבד הגיע לי ל 40 C ובכל הסקרים שלו זה היה על בין 28-38 מה לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.