אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מעבד Athlon XP2500 ואת ההיטסינק הנ"ל. אני כבר מלא זמן רוצה להסיר אותו לצורכי ניקוי , אך ללא הצלחה. לא מצאתי שום הוראות לכך (רק הוראות התקנה שלא עזרו לי. איך אני עושה את זה ? אני תוקע מברג ולוחץ על הזיזי מתכת וההיטיסנק עצמו זז אבל אני לא מצליח לחלץ אותו מהסינק של המעבד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
אני דיי חדש באובר קולינג.. אז סליחה מראש. מפרט בסיסי: מעבד p4 1700 כ.מסך GForce FX 5200 זכרון 512MB כלל המחשב נקנה לפני שנתיים פלוס מינוס (והכרטיס מסך נקנה לפני שבועיים) התקנתי לאחרונה מוד זמני בכדי לבדוק אם הוא אפקטיבי ע"י הוספת 3 מאווררים לזריקת אוויר לתוך המארז ככה שהם ממוקמים על דלת המארז כאשר הראשון זורק אוויר מתחת לכוננים הקשיחים, השני זורק על הכרטיס מסך, והשלישי על המעבד עכשיו הטמפרטורות הן: התוצאה הטובה ביותר: מעבד: 27 כרטיס מסך: 27 הארדיסק: 26 בעת מעמץ שיא: מעבד: 32 כרטיס מסך: 39 (אך יורד ל33 תוך חצי דקה) הארדיסק: 28 מה אתם אומרים? זה טוף? בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז יש לי 3.2C ו twinmos 512 X2 3200 400HRZ 2.5-3-3-8 השאלה היא, האם הזכרונות יגבילו אותי מלהגיע ל 4000? חשבתי כי אוליי התזמונים לא משהו או שזה רק 400הרצ אז זה לא משהו... אז תאחלס, מה אני צריך לשפר בשביל אוברקלוק?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הורדתי את SPEEDFAN, תוכנה נחמדה מאוד ולא מסובכת. הקטע שאני ממש לא מבין בכל הקטע של אוברקלוקינג קירור וכאלה.. אז כמה שאלות: מה ההבדל בין LOCAL TEMP לREMOTE TEMP??? למה זה כותב שיש כאילו 2 מאווררים?? (FAN01 ו-FAN02) מזה RPM?? והנה מה שזה כתב לי, תגידו לי אם זה טוב או לא: LOCAL TEMP - 29 C REMOTE TEMP - 34 C HD0 - 36 C זה טוב או לא?? וגם מזה HD0????
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 200 שקל ואני רוצה לקנות בלוק קירור טוב יש לי מעבד AMD 3000+ ולוח אם של גיגבייט K8triton אני בונה קירור נוזלי ויש לי כבר משאבה של איזה אקווריום ואני מתכוון לשים מיכל של מי עדן (האלה של ה19 ליטר) זה אומר שאני לא צריך רדיאטור נכון?
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום היום חזרתי מהביהס וניסיתי להעלות את המעבד ל3000 מגההרץ כמובן שהצלחתי אבל הויינדוס הראה כזה מסך כחול ושאל אותי על מצב בטוח וכל השיט הזה אז בחרתי בSTART WINDOWS NORMALY ואחרי זה זה העלה לי את הוינדוס... אוקיי הבעיה היא כזאת אני ממש מפחד שיקרה למעבד משהו כ אני ממש לא רוטשילד... הטמפרטורות בקושי עלו אבל אני מפחד מזה שאני לא העלתי את המתחים. השאלה שלי היא כזאת: 1)האם אני צריך להעלות את המתח של המעבד מ1.50 ליותר כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? 2)אני צריך להעלות מתח של רכיבים נוספים כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? אני מאוד אשמח אם מישהו יקדיש מזמנו כדי לענות לי כי אני ממש מתעניין ומתרגש מכל העניין תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE RADEON 9500 64MB דיי ישן הייתי אומר. האם כדאי לעשות לו אוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מטרה של ה-OC: להגיע עם מעבד P4 2.4A FBS533 למהירות 2.7GHZ -/+. תקציב: עד 450 שקל. אני מאוד רוצה שהיה מהחנות הזאת http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=5&cat=MainboardforIntel תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש וזה מצא הרבה דיונים(חלקם קשורים ישירות לנושא והרוב לא קשורים), אז מצטער עם הנושא חרוש פשוט מהדיונים שקראתי עדיין אין תשובה חד משמעית. אז ככה, חשבתי לפתוח את הצד של המארז ככה שכל הרכיבים בפנים יהיו חשופים. המחשב\מארז שלי הוא בשולחן מחשבי, ז"א בין 2 קירות עץ ופתח מאחורה ומקדימה כמובן. האם פתיחת הצד של המארז וחשיפתו לאוויר הפתוח תעזור לקירור המחשב ובכך ביצועי המחשב ישתפרו ?? הרבה פעמים המחשב שלי נתקע ונהיה איטי כתוצאה כנראה של התחממות.. בנוסף הייתי שמח לקבל תוכנה או משהו כזה שאומר את הטמפ' של המחשב.. (משהו פשוט ולא מסובך) תודה לעוזרים אסף
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום, אולי זה ישמע קצת ניובי, אבל מהו אתר הבית של Tt, לא מצאתי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקציב 200 שקל מפרט : AMD64 3000+ סוקט 939 לוח Abit av8 3rd eye חשבתי על הקירור Thermaltake Sonic Tower מה אתם חושבים עליו? הינה לינק אליו http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לוח 8rda+ barton 2600@3200 ספק tsunami 350w בעעעע מתח למעבד 1.8. תגידו זה לא גבוהה מדי? ברגע שהורדתי מתח המחשב לא הסכים לעלות,נראה לי שהספק לא עומד בזה נכון? בכל אופן החלפה לספק אחר תאפשר מתח נמוך יותר וכמובן טמפ' יותר נמוכה? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=109998.0;id=48869;image
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc נשמע מפתה.... בחנות אמרו לי שהוא איכותי ויש לו גם בלוק לציפסט ולכרטיס מסך. למישהו יש ניסיון?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
תראו יש לי 2.4B, כלומר FSB133 * 18. יש לי לוח שתומך בבאס 800 וDual DDR 400. אני רוצה להחליף את הזכרונות אולי לDDR400*2 ואז להפוך את המעבד לFSB של 200MHZ, כמו הזיכרון. רק שבשביל זה אני צריך להפוך את המעבד ל3.6 (18*200). דרך אגב הדואל במעבד הזה אפקטיבי כמו במעבד עם HT, תאמינו לי, בלי דואל הקריאה 2500 בערך, ובדואל 3300, ואם אני עושה OC ל3GHZ וניצול הזכרון אז אני מגיע לקריאה של 4000+. כמובן שעם קירור נוסף חזק למעבד, יש אפשרות?
-
- 10 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס R 9550 ,ו רציתי לשאול העם הטמפרטורות שלו בסדר, אז כך במנוחה 30 מעלות, ו בעומס 48 מעלות, רציתי לדעת העם המעלות העלה תקינות לכרטיס מסך הזה. תודהLaZy-©BoY*
-
ואם כן , אז הביצועים של הכרטיס מסך עולים ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה Thermaltake Extreme Spirit North & South Bridge Cooler האם הוא יתן לי קירור יותר טוב מקירור הסטוק של הלוח הנל לצ'יפסט? הלוח שלי הוא dfi nf4ultra-d
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כל מיני וידאו בבית שמושבתים..חלקם ישנים חלקם יותר חדשים, האם אפשר להתשמש בתצוגות הLCD שלהם? במקום לקנות ב50 שקל, או שלא? תודה. עריכה: מנהלים סליחה, הבלבתי בפורום, התכוונתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג.. נא להעביר, מצטער על אי הנוחות.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
קניתי בחורף מחשב p4 3ghz 1M 478 עם לוח של אסוס p4p800se וטמפ' העבודה של המעבד במנוחה היתה בערך 42 ובמאמץ 52 מעלות עכשיו כשהתחילו הימים החמים הטמפ' של המעבד במנוחה כ 48 מעלות ובמאמץ 58 מעלות. אני יודע שהטמפ' גבוהה מאוד וטמפ' כזאת משפיעה על ביצועי המעבד אבל השאלה שלי היא עד איזה טמפ' הוא יכול לעבוד מבלי שיגרם למעבד נזק? האיוורור שלי הוא מאוורר על המעבד ואחד מוציא אוויר מאחורה ואחד בספק כח ואני מתכוון להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר מקדימה ואם זה לא יעזור אני ישים משחה טרמית (אני לא בדיוק יודע איך לעשות את זה ואשמח אם תתנו לי קישור למדריך או תסבירו לי בקצרה)
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
כמו שכבר ראיתם אני אוהב להציב את השאלות שלי באופן מסודר כגון 1, 2, 3 וכו' אני מבקש שתענו לי על כל שאלה שאתם עונים אם לדוגמא עניתם אל מספר 1 אז תכתבו 1 ואז את התשובה אני לא בא ללמד אף אחד פה איך לכתוב פשוט אני לא רוצה להתבלבל כי כל העסק עם הfsb והכל מבלבל אם לא עונים בצורה נכונה ומסודרת תודה הנה השאלות 1. יש לי שני מחשבים באחד amd xp 2400 ובשני היותר חדש יש amd 64 3000 בשני המעבדים המכפלה נעולה ואם כן איך אני פותח אותה תסבירו לי בעברית כי אם תביאו לי הסבר באנגלית מספיק מילה אחת שלא תהיה ברורה לי אני יהרוס הכל ואני לא רוצה לקחת סיכונים 2. המכפלה של המעבד ה64 היא 10 בוא נגיד שהיא פתוחה טוב אז אם אני מעלה אותה לא חשוב כמה לא יכול לקרות כלום לאף דבר במחשב אם כן אז מה ולמה (שאל…
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחשפ לקנות את ה gatewatch המדובר ואצל הדובים אין אותו הוא צריך להגיע עוד איזה 21 יום מחול מאיפה אני עוד יכול להשיג אותו? (מקווה שזה הפורום הנכון)
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שמעתי באחד הפורומים שחיבור s-ata משפיע על oc.......זה נכון? אם כן איך? למה? אפשר איך שהו להתגבר על המכשול הזה?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium 4 1300 mhz (3.25*400)1 לוח אם intel garibaldi הטמפרטורוה של המחשב שלי כשהיא לא עושה משהו מיוחד הוא 38 מעלות המאמץ היא מגיעה ל46 מעלות.. אבל כשאני פותח אותו אז הוא סבבה לגמרה. מה זה יכול להיות..
-
- 7 תגובות
- 505 צפיות
-