עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי: CPU Properties ( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד Asus CUV4X-לוח אם 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... (תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..) עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום.. זה הביוס שלי: BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0 אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה.. אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה : GeForceTweakUtility ומשמה העלת…

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  2. Started by ColWar,

קראתי את המדריך על OC (חלק 2) ורציתי לנסות וליישם את מה שכתוב מדריך (בפעם הראשונה בחיי) ע"י שימוש בתוכנה בכל מקרה, העמסתי עליו טיפה, וכלום לא קרה.. לא עליה בטמפ', ולא כלום (גם כשהעמסתי עליו עם ה ATITool) אז העלתי טיפה יותר את ההרצים (Mhz) ופתאום המסך התחיל לעשות צורות לא ברורות, אז עשיתי ריסט ישר וכשראיתי שגם אז אני לא רואה כלום חוץ מריבועים לא ברורים על המסך רישמית נפל לי הלב לתחתונים וכיביתי את המחשב. :-X אחרי כמה דקות הדלקתי אותו וראיתי שהכל חזר להיות כשורה כצעד ראשון מחקתי את התוכנה ד"א המערכת הפעלה השניה שלי בשביל שכשאני יפעיל את המערכת הפעלה הראשית שהתוכנה לא תשנה לי שוב את ה OC של הכ.מסך. בכל מקרה.. אחרי התקף לב לא קטן - מישהו מוכן לתת לי מדריך ***טוב*** ומפורט לאי…

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  3. יש לי מחשב amd 2400 אני רוצה להעלות את המכפלה מ 15 ל 16 או 17 (כמה שאני יכול) אז עולה לי החום נכון עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול להגיע עד 65 מעלות זאת אומרת המעבד יכול לעבוד בלי בעיות לפי המאמר של mapisto ועוד דבר במחשב השני שלי amd 64 3000 אז אני רוצה להעלות את המתח לכרטיס מסך יש לי 2 אפשרויות כרגע זה על 1.5 ואני יכול להעלות רק ל 1.7 להעלות או שזה יהרוס כי אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה שיהיה יותר יציבות לכרטיס כדי שאני יוכל להעלות עוד

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. Started by avi2014,

חבר שלי שואל : יש לי מעבד CELERON 4 1700 MHZ והוא ב OC של 1955MHZ מכפלה 17*115 עכשיו אני רוצה להמשיך להעלות אז אני צריך להגביר מתחים עכשיו שמישהו יגיד לי אך אני מעלה אותם (ואני לא חושב שיש לי את האופציה הזאת בבויס)

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by emeny,

יש לי PENTIUM 3 550 MHZ תושבת של 2XAGP עם READON 9200SE וHD של 200GB SATA WD שהזמנתי ועוד לא קניתי 1. ה HD יתאים למחשב? או שעדיף לי לקחת IDE 8BUFFER? 2. אין לי כסף ולכן אני מעדיף לעשות OVER רק שאין לי מושג איך עושים את זה וכמה זה כבר יכול לשפר לי את הביצועים. הREADON עובד אבל כמובן במהירות של 2X בלבד. ה USB זה 1.1 יש אפשרות לעשות גם לזה OVER? בתודה מראש EMENY

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  6. Started by B.D.B,

[ltr]I vdimm modded the board (vdimm is the memory voltage, FYI) I used a 1K ohm pot that I got from a friend at the base. well, I thought it was a pot, turns out it was a trimmer. even better! (a trimmer is a pot that has a much better "resolution", a pot has 1 turn from 0 ohm to full where as a trimmer got much more. this one is around 20-25 turns I didn't measured it). the board original max vdimm is 2.9v, now with the vdimm mod I can get up to 3.35v (in theory, I hit 3.4v by mistake when I turned it the wrong direction). now I'm running 445Mhz 2-3-2-5 DC @ 3.3v. memtest 86 show 10 errors at test #5, which is basically nothing. more voltage doesn't help neither does le…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM AeroCool DP-103 Cpu Cooler Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ZALMAN CNPS7000B-AlCu CoolerMaster Hyper 48 KHC-L91-U1 אני מחפש גם שקט..!!...זה לא הכי חשוב..אל מומלץ..!!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by ValkA,

שלום. יש לי כרטיס מסך RADEON9600XT של ABIT. האם יש דרך לצרוב לו את הביוס בלי לפגוע בו ?? האם אפשר להפוך אותו לR9600XT VIO ?? תודה... עריכה: יש לי גם RIVA TNT2 M64 של GIGABYTE... אבל אני לא בטוח שזה של ג'יגה בייט כי רק כתוב שם GA ועוד כמה מספרים, אחרי חיפוש בגוגל אני חושב שזה של גיגה בייט... אפשר לצרוב אותו לULTRA ? למשהו שיותר טוב ממנו ? ולא נורא אם הוא ילך..

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by shloosh,

אני צריך עזרה ... אני מזמין מערכת קירור מים מ-DD www.dangerdan.com הכל צריך להיות מהאתר הזה. עד 240$ קירור למעבד ולכרטיס מסך, צריך גם צינורות וכל השטויות ל-UV. תודה על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  11. עריכה: ציינתי את זה בסוף אבל זה חשוב אז אני יציין את זה שוב - האוברקלוק הוא רק ללמידה לאחר שאני ירגיש שאני מבין ושאני יהיה בטוח בעצמי אני יחשוב על להמהיר את ה 64BIT שלי לא ממש הצלחתי להסביר את עצמי בכותרת אבל שיהיה... קיצר פירקתי שתי מחשבים ישנים והרכבתי משניהם מחשב אחד די מעאפן... עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ואני לא מבין בזה כ-ל-ו-ם... תהיתי אם יש פה מישהו שמוכן לעזור/להסביר/לתמוך/ללמד או כל דבר אחר! הנה המפרט: מעבד: Pentuim 2 350MHZ לוח: Soltek SL-67b זכרונות: 32MB PC100 *2 + 64MB PC100 (שתי זכרונות של 32 מגהבייט וזכרון אחד של 64 מגהבייט כולם במהירות PC100) הארדיסק: Seagate st3660A 545MB כונן תקליטורים: Aopen 48X כונן תקליטונים: רגיל כרטיס מסך: ATI Rage IIC …

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  12. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/a/y/o/n/e/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412281952282837/200502282120118621/fad.JPG איך זה הגיוני שהטמפ' של המעבד שלי זה 2 מעלות? וזה עולה ל6 במאמץ? מה יכול להיות הסיבה שאני רואה כאלה מספרים נמוכים? עריכה: איזה תוכנה אני יכול לבדוק את החום של המעבד? אם אפשר בבקשה קישור

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by PCguy,

אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי AMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 2*256DDR 400MHZ CEON 2*256DDR333MHZ SAMSUNG MSI RADEON 9600SE מישהו יכול לתת מדריך טוב וכמה עצות זולות לקירור מתאים?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 עם לוח אם של ג'יגהבייט. אני סובל כבר שנה וחצי מטמפ' גבוהות (כנראה) ולא מצליח לעשות פעולות רציניות עם המחשב. בדקתי טמפ' מעבד ומצאתי שהיא 57 מעלות (במנוחה אני משער). כשקניתי את המחשב אמרו לי שהוסיפו לי מאוורר "גדול" ובכל זאת זה לא עזר כנראה. האם כדאי לקנות עוד מאוורר או שאני צריך גוף קירור? האם אני צריך לקנות גוף קירור למעבד או למארז או לכל המחשב. אני ממש לא מבין בזה. מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  15. אני ישמח עם יתנו לי לינקים להורדה וכאלה... תודה...

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  16. אם יש לי 6600GT של GIGABYTE , אני יכול לשנות את הביוס בכרטיס שלי ,בביוס של 6600GT של חברה אחרת ?

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום רציתי לדעת, עד כמה המאוור הזה גרוע? תודהLaZy-©BoY *

• 4 תגובות
    • 406 צפיות
  18. Started by enter,

רציתי לדעת מה זה קירור גז? איך הוא פועל? כמה עולה? האם זה נכון שהוא גורם למחשב להיות במינוס 60 מעלות? ואם לא אז כמה מעלות הוא עושה את המחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. אני רוצה לקנות צג כזה ורציתי לשאול כמה שאלות, אז הנה: של איזה חברה הכי מומלץ? דגם וכו'... והאם יש לי הגבלה על רכיבים שאני מחבר עליו? והאם אני יכול להכניס את הסנסור מתחת למעבד או כל רכיב אחר? כאילו בין הרגליים שלו... ואם כן, אז איזה אפשרות יש להכניס אותו מתחת לכרטיס מסך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. Started by ychamp,

אפשר לקבל עזרה במציאת מאוורר שקט? אני עובד בחדר עם שלושה מחשבים שניים שקטים יחסית אבל אחד רועש ואני צריך המלצה למאוורר שקט בשבילו אפשר לקבל המלצה?

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  21. Started by arthur16,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  22. הוא מראה לי טמפרטורה של AUX...מה זה?..(של החיבור למערכת??..מה זה??)

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב שלי במאמץ כלומר אני צריך לבד לגרום לו להיות במאמץ או שיש תוכנה שתעשה זאת תודה. ועוד דבר.. אתם חושבים שכדאי להמהיר מחשב שמגיע מקסימום ל 47 מעלות או שיש לדאוג קום לקירור.. מחשב פנטיום 4. 1300 mhz 3 v מהירות fsb איטית למדי: 99mhz תודה..ניר.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  24. אני מתחיל עכשיו לבנות מע' קרור מים ועוד מארז גם (יתפרם ת'רד בתחילת השבוע במודינג ..) אני מלתלבט במשאבות מסויימות : 1.hydor L30 1200L/R 1.95H 2. eheim1048 3. eheim1250 לינק ל איהם : http://www.eheim.com/technik_pumpen.htm בנוסף אני גם לא יודע איזה בלוק למעבד ולכרטיס : לכרטיס ממש אני לא יודע מה לקחת ולמעבד אני חושב על אנטארקטיקה של אזטק , TDX של DD או את הזלמן ..... ראדיאטור : אני נוטה לכיוון של לקנות מפירוקיה אבל הפרש בין אחד מוכן לאחד מפירוקיה מאוד זניח והעבודה והסיכון של לשפץ אחד מפירוקיה יכול להיות לא שווה ... ד"א מה ההבדל בין ה Black Ice Xtremeשל DD ל Black Ice Pro של אזטק ?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות ספק כח חדש ( לא שהTHERMALTAKE PUREPOWER 480 שלי לא מספיק - פשוט אני מעדיף ספק 24 פין ) ראיתי ספקים רבים אבל תפס את עיני ספק THERMALTAKE PUREPOWER 680 עם כל מה שאפשר לרצות ( 3 12V RAILS !!! להיות מוכן לפנטיום 7 ) אם יש למישהו חוות דעת עליו או על ספק אחר מומלץ אני אשמח לשמוע - קראתי עליו ביקורת בBJORN3D והם מרוצים ממנו מאוד שם ....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים