אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות את המארז הבא : Sunbeam Samurai Gaming Case יש בו אופציה למקם שני מאוןררים 120 מ"מ מאחורה כיצד מומלץ להתקין אותם מבחינת קירור וזרימת אויר ( שניהם מוצאים ,שניהם מכנסים ,אחד מוציא אחד מכניס) ? כמו כן יש למארז מאורר בפנל הצדדי שלו וניתן להוסיף גם מאוורר מקדימה ( מה שלא נראה לי שאני יתקין ).
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon XP, 1800 MHz (6.75 x 267) 2200+ והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק, הטמפרטורה הממוצעת שלי במעבד היא 43-44..
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך x1900xt 256 ורציתי לדעת אם אני יתקין אקסלרו עליו האחריות תתבטל??
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
בcatalyst control center הטמפ' שלי במנוחה מגיעות ל52 מעלות. האם זה נורמלי לכרטיס הזה? ועד כמה הכרטיס יכול להגיע במאמץ עד לסף שלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס כזה, ובתוכנת ה- 8.12 ATI Catalyst Driver אין את האופציה לשנות את אחוזי מהירות סיבוב המאוורר, ובכך לשפר את קירור שבבי הכרטיס.. האם יש דרך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המשך אוברקלוק E5200 ולוח gigabyte G31M-ES2L מספרים ושאלות... FSB-266 SPD-3.33 מתחים על אוטו' מהירות מעבד חדשה 3.33GH ומהירות זיכרון חדשה890MH OCCT 6 שעות ללא קריסה מתח מעבד מקסימאלי(מצב אוטו) 1.36 (בביוס1.38) טמפרטורה מקסימאלית בבדיקה 65 מעלות. האם צריך לשנות משהו?? האם יש סכנה לזיכרונות שישרפו בגלל המהירות החדשה שלהם?(במקור הם 800MH) האם ניתן לעבוד עם המחשב במצב הזה 24\7? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב להל"ן הקטע : "במעבדים אלו יושם בקר טמפ' דיגיטלי על כל אחת מהליבות, ולכן עדיף להשתמש בו(תוכנות CoreTemp ו-TAT מנצלות את הבקר המדובר)." אני בעל מעבד E6750 , השאלה שלי היא איך הורדה של אחת מהתוכנות שצויינו תעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפ' והמתחים תקינים, ובמיוחד על ה- South Bridge. במידה ולא אשמח לשמוע על פתרונות ואילו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי המערכת שלי ממש לא יציבה לאחרונה, וגם לפני זה היציבות לא הייתה בשמיים לאחרונה חשבתי שאולי המתחים של רכיב אחד או יותר לא נכונים, ורציתי להתיעץ איתכם. אני אצרף תמונות של החלק של המתחים ב-BIOS וכן של תכנת הניתור מתוך ה-WINDOWS. אני אפרט פה את הבעיות שקיימות: הבעיה העיקרית היא שכאשר חום ערכת השבבים עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב נתקע. וזה מצב שמאוד קל להגיע אליו, מספיק שאני מכבה את המזגן ותוך כמה דקות המחשב תקוע. דבר שאולי קשורי הוא שפחות או יותר מאז שיש לי 3 דיסקים SATA וביצעתי עדכון BIOS (שאגב פתר בעיה אחרת שממש הציקה) תכנת הניתור טוענת שמתח ה-NB נמוך מדי (אני אצרף תמונה) למרות שהבעיית חום היתה קיימת גם מקודם רק בצורה פחות חמורה. (לפי DFI, העדכון בעצם שדרג גרסה של ה-RAID B…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב אני צריך זכרונות לOC ומשחקים כבדים בבערך 900 שקל הבעיה הקודמת נפתרה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
ממש אפליה איך כל החנויות הטובות עם המלאי העשיר, נמצאות בצפון. גרררר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל לעבus על בניית מארז שקוף לגמרי למחשב. אני כבר מכיר חנות שתוכל לעזור לי בקטע הזה... אבל כדי שהם יוכלו לעזור לי, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לבנות את המארז בגודל טוור ואני צריך מידות מדויקות של כל החלק החיצוני וכמו כן מידות של מקומות לברגים ללוח אם, לספק, ומקום מדוייק לכרטיסים. מה שאני לא אצליח למצוא באינטרנט, אני אמדוד לבד. אז אם מישהוא מכיר את המידות המדויקות, או אתרים שנותנים מידות מדוייקות, אני אשמח לקבל עזרה תודה מראש, איתי
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי ברצוני לערוך אוברקלוקינג ואינני מרוצה מהקרור הסטנדרטי. כיום יש לי מארז גיגבייט אורורה עם שלשה מאווררים. קדמי מכניס ושניים אחוריים מכניסים. אני חושב שבפנל הצדדי אוכל להרכיב 1-2 מאווררים.המעבד e 8600 מקורר על ידי בלק נייט. יש לי 5 מאווררים scythe kaze yuni .שניים 1200 אר פי אמ ושלשה 1900. איך לדעתכם הכי טוב לסדר אותם במארז. אגב אחד מה1900 הולך להחליף את המאוורר של ההיט סינק תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
כאמור, יש לי מעבד AXP 2000, כשהטמפרטורה שלו במאמץ עוברת את ה 60 מעלות. היום החליפו לי את הלוח באחריות (קבלים מפוצצים) ואמרו לי שכדאי לקחת את גוף הקירור הזה (שכולל מאוורר) ב-100 ש"ח: http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm אני שואל, כי אני יכול להחזיר את ה MX440 שלי ולקבל עליו זיכוי של 100-150 ש"ח ולקחת משהו אחר. בחנות אמרו שאני אראה הבדל גדול בינו לבין גוף הקירור הנוכחי (של AMD) והטמפרטורות ירדו לסביבות ה-40 מעלות. בדיקה ב ZAP הראתה שהוא נמכר בארץ בסביבות ה 100 ש"ח (60 לרכיב + משלוח), כך שהמחיר נראה סביר. עשיתי גם חיפוש באינטרנט והביקורות עליו הן דיי חיוביות (ציון 8-8.5 מתוך 10). חיפוש באתר לא מצא המלצה (לטוב או לרע) לגבי הרכיב הנ"ל, אבל מישהו פירסם שאיתו הוא מגיע ל…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה של אסוס: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3074 כמו שאתם רואים הקירור סטוק נראה חיה רעה, עכשיו הבעייה היא שנראה לי שהוא רק נראה ככה... כי אני לא מצליח לסגור יותר מ438 לליבה , ו760 לזיכרונות מבלי לקבל ארטפיקטים! הגדרות הסטוק הם 412 לליבה ו730 לזיכרונות... עכשיו הכרטיס בכלל לא מתחמם, אחרי שעה של משחק בדום 3 הליבה עומדת על 52 והזיכרונות על 49... אז למה אני לא מסוגל לסחוט יותר מהכרטיס הזה? שווה לי לקנות קירור אחר?
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מגבש כרגע מפרט ככל הנראה ארכוש מ PCH כי הם נראים לי סבבה ולא מהדובים שדפקו חבר שלי בקיצור, חיפשתי הודעות קודמות אבל לא מצאתי תשובה מספקת. אם הבארטון מהסטפינג הנ"ל טוב ל OC , חבל לפספס אותו
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שאין צורך לעשות בו שיוי פיזי כלשהו? העליתי ל 143.. אבל כשאני בודק ב WCPUID אני עדיין רואה SYSTEM CLOCK 133.64 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לעומת מעבד בסטוק.. כלומר, לדוגמא אם המעבד נשאר באותה טמפרטורה שהוא בא כסטוק אבל הוא מואץ בגלל קירור טוב?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הקרדיט ל - AndreYang. לקנא בו ובקינגפין שמשיגים כל כך הרבה סמפלים לבדיקה. SPI 8MB, 5860MHz: SPI 1 MB - 6GHz: ולקינוח, 6133MHz VALIDATION: מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=168483
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס יש לי 9600XT 256M עכשיו כמה מעלות מומלץ שהוא יהיה לפני תהליך הOC? כמה הוא אמור להיות כשהוא הגיע לקצה היכולת שלו? (עם מאורר שבא איתו ועם מאורר מקצועי כל אחד בנפרד) המאוררים לכ.מסך הם גבוהים? כאילו יש לי כרטיס אחר אחריו בלוח אז השאלה אם אני קונה לו מאורר הוא יכנס? תודה למי שעונה על השאלות האלה SweeT EviL
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בלעשות אוברקלוק לE5200 בלוח GIGABYTE EP43-DS3L הקירור הוא Alpine 7 Pro אני רוצה להגיע לפחות ל3000MHz את הרוב אני יודע אני רק מפחד לגעת במתחים
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-