עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by levynger,

איזה קירור יהיה שקט וטוב ל 2600XT ב- CROSSFIRE?? בהנחה שאני אצטרך שניים ובמחיר נורמאלי

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. הי ברצוני לערוך אוברקלוקינג ואינני מרוצה מהקרור הסטנדרטי. כיום יש לי מארז גיגבייט אורורה עם שלשה מאווררים. קדמי מכניס ושניים אחוריים מכניסים. אני חושב שבפנל הצדדי אוכל להרכיב 1-2 מאווררים.המעבד e 8600 מקורר על ידי בלק נייט. יש לי 5 מאווררים scythe kaze yuni .שניים 1200 אר פי אמ ושלשה 1900. איך לדעתכם הכי טוב לסדר אותם במארז. אגב אחד מה1900 הולך להחליף את המאוורר של ההיט סינק תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. אני מתכנן OC רציני

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by Idanp,

איך מבצעים VMOD לכ.מסך? והאם זה מסוכן?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  5. 9800 NONE PRO של גיגהקיוב יש איזה דרייבר מיוחד ???.... תודה מראש לעונים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. נניח ואתה שם על המעבד קירור אויר כמו Thermalright ifx-14 או ULTRA 120 ועל זה שם מאוררים חזקים (מעל 100CFM - ואף יותר מאחד כזה במקרה של IFX14) וכמובן שיש לך מארז מאוד מאורר, עם כמה מאוררים, עשוי אלומניום וכו' בקיצור כל האלמנטים ליצור קירור אויר מאוד מאוד איכותי וקריר. כמה הפרש ביצועים יהיה לטובת קירור מים טוב לעומת קירור אויר איכותי כזה? והאם אדם שיש לו מעבד כדוגמת סדרת האקסטרים של INTEL שפולטת יותר חום (130W ואף יותר), כדאי לו להשקיע בקירור מים? בהנחה שהאדם לא הולך לעשות OC מפלצתי, אלא להעלות מעבד מ3.2 ל4 לדוגמא. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by ido-nava,

אני מעונין לעשות OC עשיתי חיפוש בפורום על מדריכים וכו' ולא מצאתי כלום ... ובמדור מדריכים מצאתי רק מדריך מלפני 4 שנים :\ יש לי מחשב P4 2.8HT, ASUS P4P800 SE, 512MB המעלות שלי כרגע שפועל תוכנת איסיקיו, אימיול, אברסט, CPU Z ועוד כמה תיקיות של וינדאוס... 41 מעלות ללוח אם, 37 מעלות למעבד, 37 מעלות לדיסק קשיח עוד משהו שראיתי באברסט אולי זה יהיה שימושי: Voltage Value: CPU Core 1.60 V +3.3 V 3.36 V +5 V 5.00 V +12 V 11.92 V +5 V Standby 5.17 V ורציתי לשאול עם המעלות האלו בסדר כדי להתחיל ב OC ? ואיך אני מתחיל בעצם?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לייצר ארובה להתקנה בחלקו האחורי של המארז, מבפנים, אשר תשאב את האוויר מאזור המעבד והצ'יפסט ותזרוק אותו אל מחוץ למארז. מאוורר נוסף יכניס אוויר ויותקן מתחת לארובה. לצורך כך אני צריך חומר פולימרי כלשהו שאוכל לחבר בתוכו את המאוורר (או לחילופין, להבריג אותו למאוורר שמחובר למארז בעצמו). הרעיון המרכזי הוא כזה: | ===============| |F| --> --> --> |A| |N| ===============| | |F| <-- <-- <-- |A| |N| …

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. אני מגבש כרגע מפרט ככל הנראה ארכוש מ PCH כי הם נראים לי סבבה ולא מהדובים שדפקו חבר שלי בקיצור, חיפשתי הודעות קודמות אבל לא מצאתי תשובה מספקת. אם הבארטון מהסטפינג הנ"ל טוב ל OC , חבל לפספס אותו

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by BambaCore,

הי אני חדש בפורום הזה. אני לא הייתי בטוח אם זה המקום הנכון, אבל זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום הנכון אז סליחה.. : אני חשבתי לבוא לראות מה יהיה שמה, אני לא הולך להשתתף. בכל מקרה אני יודע שהחנות נועה מחשבים נמצאת ליד מרכז הקניות נשר (לא זוכר את השם). אבל בדף הזה: http://hwzone.co.il/news/1224016500/90859/ כתוב "אלו מכם המגיעים באמצעות תחבורה ציבורית (אוטובוסים או רכבות), חברת נעה מחשבים תעניק קופון זיכוי על עלות הנסיעה. פרטים נוספים בדיון המיוחד בפורום שלנו. שימו לב, אולם התצוגה של נעה מחשבים בו תתקיים האליפות ממוקם בסמוך לתחנת רכבת לב המפרץ / תחנת אוטובוס מרכזית המפרץ (5 דקות נסיעה)." אז איפה התחרות תתקיים? באולם התצוגה הזה או בחנות עצמה? תודה.

11. שלום אני רוצה לקנות מערכת קירור מים תקציבית למעבד שתספק ביצועים סבירים ראיתי בסטיקי את ההמלצות אבל לא הצלחתי למצוא חלק גדול מהחלקים שמוצעים שם .. האשכול עצמו בן 3 שנים והייתי מעוניין לקבל המלצות עדכניות יותר .. התקציב שלי פחות או יותר הוא 100$ .. עם אפשרות חריגה קלה .. יש לי אפשרות להזמין מחו"ל .. אבל אני לא מכיר חנויות איכותייות וממולצות להזמנה .. עוד שאלה, אם אני אצליח לקמבן שמיכל המים יהיה בתוך מקפיא של מקרר (מיני מקרר לצורך העניין) עד כמה ההשפעה תהיה מורגשת ? תודה!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

יש לי קטודה עם אקפטר שקיבלתי חינם עם המארז סימבדה החנות אמרה לי שהקטודה חינם היא קטודה לא משהו ומומלץ לי להחליף אותה למשהו יותר רציני.. האם כדאי לי להחליף אותה לקטודה של SUNBEAM ? אם כן, למה? אם לא, חח גם למה ? אם הקטודה של SUNBEAM מגיעה עם אדפטר שיכול לחבר 2 אז כדאי לי לחבר גם את הקטודה הישנה או שלא כדאי?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש לי X1950XT ואני מעוניין להוסיף לו איזה מאוורר או משהו מבלי שאני יצתרך לפרק את הקירור המקורי. ככה הכרטיס שלי ניראה בידיוק (כדיי שתוכלו לדעת אם בכלל זה אפשרי לעשות את מה שאני שואל) http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/169image4.jpg זה פשוט מסוכן תראו מה הולך אצלי בכרטיס בגלל שאין מזגן בחדר והמארז חרא (אין לי כסף עכשיו להשקיע על מארז וכל זה!!) '>http://www.2send.us/"] זה למה אני שואל אם אפשר לשים עוד מאוורר על הכרטיס,שיהיה 2 עליו או משהו.

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום יש לי את המחשב הזה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 ANTEC SMART POWER 2 500W ומארז למי שמכיר של TT SVIKING אז ככה: הטמפ של מעבד 48 בערך הטמפ של לוח אם 40 ויש עוד טמפ של משהו שנקרא NB משהו כזה....(מה זה?) האם זה נורמלי? ועוד שאלה קטנה בקשר למארז... המארז בא עם שני וואסטים של מהירות למאווררים וגם כולל מסך קטן שמראה טמפ... עכשיו הוא מראה לי במסך שני טמפ: טמפ ראשונה היא 60 קבוע(לא זז) והשניה מראה טמפ 31... למה זה ככה? ועוד דבר קטן במארז בא חיישן טמפ...עכשיו לאיפה אני מחבר אותו??? יש רק חיישן אחד.…

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by PSdesign,

עשיתי OC פעם ראשונה לג'יפה 5200 כניסוי, דרך הדרייבר של הכרטיס.... רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבודקת את המהירויות לבד ומאמת אותם?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by darklight,

בביוס שמתי מכפלה של 8 ועם תדר של 400 מתקבל 400*8=3200mhz אבל בווינדוס ובתוכנות הבדיקה השונות כמו אוורסט רשום שהמעבד באוברקלוק ל3600mhz : המעבד במתח של 1.275 (מתח סטוק) והטמפ' 47 47 40 40 ל4 הליבות במנוחה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by psycho,

מעבד AXP T-Bred 1700 עם OC (הפרטים בתמונה המצורפת) הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור באס 167MHz והמחשב לא מאתחל. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז הגבלתי לו את הבאס ל-66MHz ובכל זאת הוא לא עולה. אותו דבר גם כשאני מעלה את המכפלה ל-12. אלה הטמפרטורות: מעבד: 39 לוח: 32

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by shirNoshe,

טוב,אני מנסה להתקדם יותר,וצריך להעלות מתח ל-CPU.אני לא מצליח לראות את השינוי,מה שמעניין זה שאני משנה את המתח אז המחשב לא עושה לי BOOT. מה הם שאר הפרמטרים של התמונה שצירפתי?והאם יש מצב שאני אראה את הטפ' של ה-CPU מואר? יש תמונה שמראה יחסים של 16/16...8/8...מה זה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  19. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB Cache זיכרונות: OCZ Platinum Rev. 2 800Mhz 2048MB 4-4-4-15 לא הצלחתי לשנות את יחסי הזכרונות ואת תיזמונם כך שבפועל היחסים: 1:1 בתיזמונים 5-6-6-16. צירפתי תמונות מסך של CPU-Z המציג את התוצאות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by kobi122,

מזה אומר ב-speed fan temp 1,2,3,1 ואם אתם יכולים לעזור לי להשתיק את הרעש הזה ואיך אפשר לקרר אותו כי הוא גם מגיע ל-40 בלי שאני משחק וכשאני משחק זה 50 תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by PoHuisT,

היי צריך עזרה בשיפור מערכת קירור. אז ככה המארז מורכב כך: מעורר 1 מקדימה 2 בדלת 2 מאחורה והספק. קדימה והדלת מכניסים אחורה מוציא ו עוד מעורר שהוספתי שמכוון על הכרטיס מסך. הטמפ':מעבד 31\42 כרטיס מסך 47\55 איך אני יכול לשפר את הקירור?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. היי אני צריך קרור למעבד 3800x2 קטן ושקט כמה שיותר. מוכן להתפשר על מספר מעלות בשביל הגודל והשקט. משהו כזה http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=168&disc= רק שלא מוכרים אותו פה בארץ. הצעות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  24. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך ג'יגבייט 8800 GTS 320MB אני מבסוט מהכרטיס,משרת אותי נאמן,שיחקתי בכל המשחקים החדשים ללא בעיות רק הגברתי את מהירות המאוורר ל-85 אחוז שיהיה קריר יותר עם RIVATUNER אתמול סתם הסתכלתי בביוס של הלוח אם וראיתי שיש אפשרות כנראה לעשות OC לכרטיס מסך היה רשום VGA עם שלוש אפשרויות: 1.auto 2.fast 3.turbo מסומן אצלי על אוטומט,לא שיניתי האם כדאי לשנות למהיר או טורבו?,מישהו מכיר את זה או עשה? תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by Kolshamen,

למי שיש כמובן

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים