אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האם יש דוגמה ל OC עם הלוח הזה? או לפחות של intel??
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי להתחיל, הכל חדש לי - באיזה פרמטרים לגעת בביוס ...? האם להשתמש עם הCoreCenter של הלוח ? אם כן איך הוא משפיע, האם הוא מעלה גם את המתחים או רק את הMHz ? על כמה לעלות את הזיכרונות T1/T2 ,מתחים ? האם להשאיר בביוס על AUTO ? איך אני נועל PCI-E (אם צריך, או שזה רק לAGP ?) כרגע אני בינתיים עם קירור סטוק אנסה להגיע כמה שאפשר איתו. המחשב עם שני מאוורים 120 אחד מכניס שני מוציא. תודה לכל העוזרים במלאכה
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני כרגע עומד על 40 מעלות צלסיוס ב 100% מאמץ. המתח עומד על 1.7V . אם אני רוצה לעשות קצת OC אני צריך להעלות את המתח ל 1.75V (לא להתווכח על הנתון הזה) ז"א שאני מגדיל את המתח פי 1.029 (או ב 2.9%) ז"א שההספק יעלה פי 1.06, או במילים אחרות עלייה של 6% בהספק האם מכאן נובע שהטמפרטורה תעלה ב 6% ?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, התגלגל לידי TEC של חברת marlow industries מדגם DT6-4: http://www.marlow.com/Products/productpage.asp?ProductID=55 עכשיו, כיוון שאני קצת ירוק בתחום הזה - איך הוא? מה הוא שווה? כמה הספק הוא "יבזבז" לי בחיבור ישיר ללא בקר ולאיזה הפרש טמפ' הוא יכול להגיע? ובכלליות - מה אפשר לעשות עם דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הייי שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות בזול מאוורר 120mm ולדים ובכל מיני צבעים? :yelclap: :s05: :s05: :s05: אני צריך את כמה שיותר מהר תודה......מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האוברקלוק שלי מתאפס לפעמים כשאני מכבה את המחשב. יש איזה דרך להגדיר את האוברקלוק כברירת מחדל או משהוא בסגנון? לוח אם: Gigabyte P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי שלום כרגע אני משתמש בקירור סטוק, ובתקופה החמה הזאת אני רואה שהוא לא ממש מספיק. כל פעם שאני משחק באיזה משחק כבד קופצת לי התוכנת ניטור ואומרת לי שהמעבד חורג מגבולות הטמפ' הנורמטיביות. -המחשב לא ב-OC . אני מעוניין בקירור שיתן תמורה מלאה למחיר שלו, והכי חשוב שלא ירעיש !!! אני מחפש משהו לא מרעיש שעושה את העבודה. (אם אפשר שיבוא עם משחה טרמית לא ג'נרית זה יהיה מצויין. ;D ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1700 אם לוח אם של ג'יגהבייט קיבלתי איתו תוכנה לאוברקלוקינג אבל אחרי שאני מעלה לרמה הרצוייה ואמר לו להתחיל לטפס לרמה (מהירות) שנקבעה הוא מרסט את המחשב למה ??? ??? ??? >
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שאני מביא בעוד כמה ימים ושמעתי מאיזה אחד שהHT בכלל לא טוב לאוברקלוק זה נכון? הנה המערכת משחב cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חברה מאיפה אני יכול להשיג epia m1000 ps 220W אני בונה מוד חדש ואני צריך את החלקים האלו בבקשה תעזרו לחפש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המאוור של הגוף מתחבר ב3-פין או4-פין? מגיעה איתו משחה טרמית? תודה רבה על כל עזרה
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה צריך נוסחה של OC להירות של 3600MHZ שהנוסחה תיהיה כמה שיותר קרובה למערכת שלי כדי שלא יהיו לי בעיות בביצוע הOC. צריך שיהיו התאמות כאלו שהמעבד יהיה מי גירסת E8400 SLB9J ביגלל שאני רוצה להיות בטוח שהOC יתאים לי. שהלוח יהיה GA-EP-P45-DS3 לא ניראה לי שזאת בעיה כי זה לוח טוב לOC ואני לא היחיד שיש לו לוח כזה. שהזיכרונות יהיו כמה שיותר קרובים לגירסה שלי Geil DDR2 800 1GBX2 DC CAS5 ניראה לי שהמתח הוא 2.1V עם אני לא טועה. וגם האם הטמפרטורות שלי בסדר מעבד-32 מעלות במנוחה-במאמץ מלא 40 מעלות לוח אם-45 מעלות מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח epox 8RDA3+ nfroce 2 ואני רוצה להחליף את הקירור הפסיבי לאקטיב לגשר הצפוני גלשיתי לפה ובדקתי שם.. ואני לא יוכל להחליט איזה מהם לקחת ??? Vantec Iceberq 3CCB-A1C : http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# TTC-CUV2AB : http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS תודה לעוזרים 8)
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד מגיע ל50 עד 60 מעלות אין לי מושג מה הסיבה פעם הם היו קרובים אחד לשני אז הרחקתי אותם וירד מ65 ל50 עד 60.... קיצר עזרה עדיף לפני שהוא יהרס... תודה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם בשני המקרים תגובת המערכת תהיה זהה , מסך כחול לכמה שניות ואז כיבוי או שניתן להבחין בין שני המקרים. הייתי מעוניין לדעת האם הנפילות הם בגלל הספק. מערכת: מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5GHZ + קירור TUNIQ 120 כ.מסך: EVGA8800 GTS 320 supercloced לוח: GA-965P-DS3 3.3 זכרונות: G.skill 800Mhz מאווררים : 12'' שניים ו 9'' אחד מכניס ספק: LIBERTY 400W ד.קשיח: 2XWD סטנדרטים
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי והתצוגה בכלל עלו מדרגה, אני עושה אוברקלוק חזק מאד, גם לליבה וגם לזכרונות אני עושה import לזכרונות של הכרטיס מהזכרון RAM - מוסיף 1600Mhz של זכרון. הכל זז חלק, על HIGH נגיד CRYSIS CALL4 BIOSHOCK וכדומה, הFPS דיי יציב 40-60... הספק שלי של ISO 320 וואט... האם צריך להחליפו בספק יותר גדול (לדוגמא של 500 וואט או יותר?) בשביל למנוע נזק לחלקי המחשב השונים?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412839.msg3544622#new מבקש קירור שיתאים למטרה שהינה אוברקלוקינג כמובן שיקרר עד כמה שאפשר ויהיה שקט כמה שאפשר.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1909876427.htm קשה????, ומה צריך בשביל להרכיב את זה????
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ברצוני להפוך את הנוזל קרור אשר במערכת למגיב לאור UV , שמעתי שישנה איזו אבקה שמתערבבת עם הנוזל או איזה נוזל סמיך שאפשר לערבבו עם נוזל ובכך לקבל נוזל אשר מגיב לאור הנ"ל...האם משהו יודע איכן ניתן להשיג את המוצר בארץ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
פירסמתי הודעה דומה בפורום מארזים , אבל הניסוח הנוכחי יותר רלוונטי לפורום קירור. המחשב הוא core i5 עם לוח של gigabyte ud3r . כרטיס מסך חזק וחם (כנראה): HD5850 המארז הוא antec 300. השאלות: 1. האם המארז יצליח להחזיק את המחשב מספיק קר? מה יקרה אם לא? ממה אני צריך לחשוש? 2. רעש , למישהו יש את המארז ויוכל להצביע על בעיות רעש? (חשוב לי משהו שקט) 3. למארז יש שלושה עוצמות למאוררים שאפשר לכוון, אבל אפשר לכוון רק אם פותחים את המארז... האם זה יכול להיות בעייה? (אחריות וכל זה) איך אני יודע לאיזה עוצמה לכוון ?(מבחינתי שיהיה על LOW ולא יעשה רעש.. כל עוד זה לא פוגע במחשב) תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
למה למעבדים מסוימים יש X9 ולחלקים X26 מי קובע את זה איך זה נקבע האם אפשר לשנות אתזה ? למה עוןד שאלה שעלתה לי במקלחת מה הבדל בין מחשב שרצ על 400 עם כפולה של 6 לבין מחשב שרצ על 600 בכפולה של 4 ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 . אוברקלוק : Graphics Processor Properties GPU Clock (Geometric Domain) 702 MHz (original: 459 MHz, overclock: 53%) GPU Clock (Shader Domain) 1404 MHz (original: 918 MHz, overclock: 53%) Memory Clock 410 MHz (original: 333 MHz, overclock: 23%) זה טוב ? , בMEMORY אני יכול עוד להעלות , אבל בשלב מסויים הוא מתחיל להראות לי שגיאות על המסך , יש דרך לסדר את זה? כי הקירור שלו עומד על 46מעלות , בRIVETUNER בGPU CLOCK [שתיהם] הגעתי למקסימום , אי אפשר להעלות יותר [יש דרך להעלות יותר?] ...
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-