עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by cyclon,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום הנכון, במידה ולא מצטער מראש, לפני שכתבתי את ההודעה הזו הרצתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובה לשאלתי.. יש ברשותי מעבד 2.8 INTEL DUAL והמעבד מגיע לטמפ' של 46-57 האם זה תקין?? תודה לכל העונים, ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  2. הדלקתי היום בבוקר את המחשב, ומייד נכנסתי ל BIOS לראות את הטמפרטורה של המעבד. התוצאה הינה 64 מעלות ! טמפרטורת המארז 24 מעלות. נראה לי לא הגיוני שהמעבד מגיע לטמפרטורה כזו תוך 10 שניות ! מדובר ב אתלון 2500 עם מאוורר spire whisper rock 4. לוח גיגהבייט ga-7n400-l נקנה לפני יומיים מ PCH. מה דעתכם ? האם הסנסור דפוק ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shemiraz,

התחדשתי אתמול בלוח אם מעבד וזכרונות חדשים... המעבד הוא 2500k המדהים ללא שום מאמץ וללא קירור מיוחד הגעתי אתמול לתדר 4700mhz ול 8 שניות ב super pi 1mb מעבד פשוט מדהים... גם הלוחות החדשים של אסוס פשוט עולם אחר,כל כך קל להשתמש בביוס גם מי שלא מבין הרבה יכול לבצע אובר קלוק מעולה עם התוכנה שמגיעה איתו מבלי להתעסק בשום מתחים ושטויות הכל אוטומטי...בקיצור ללא ספק המעבד המושלם ביותר שיש כרגע בשוק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ב"ה שלום חברים יקרים כמו שאתם רואים בפרטים בצד שלי עשיתי OC רצחני למעבד בלי שום בעיות עם קירור סטוק (שמאוד השתפר לאחרונה) של AMD עכשיו השאלה שלי היא כזו מה דעתכם זה דבר ראשון ? דבר שני חשבתי על לרדת מכפלה ל 8 ולהכפיל ביותר HTT בוא נאמר 300 ולהוריד תזכרונות למחלק 2:3 שעכשיו הם על מחלק (166MHZ) שזה 11:9 יוצא לי בדיוק הבעיה היא שהלוח לא עולה עם HTT יותר מ 275 ויש לזה פיתרון עם מוד חומרתי מה שאני לא רוצה לעשות כדי להעלות ל CPU את V ל 1.5 השאלה שלי היא פשוטה הרי שאני מוריד מכפלה אני יורד ב V אז כמה אני צריך לקבוע לו ידנית ? 1.35 ל CPU יגרום לו לעלות ? או בגלל שמעלים HTT הוא זקוק ליותר V אפילו שאני יורד במכפלה ? http://www.techpowerup.com/reviews/ASRock/939Dual-SA…

• 84 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by rafi-s-,

יש לחבר שלי מחשב עם המעבד הזה הוא עם לוח של ABIT K8N ULTRA עם גרסת ביוס אחרונה עכשיו בטמפ של המעבד במנוחה היא בין 20-22 עם קירור סטוק ולי יש מחשב עם 3500+ WIN והוא במנוחה על 43 בערך עם קירור סטוק עכשיו השאלה עם שווה לי להחליף איתו כי אני מתכוון לעשות אובר תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. אורח ערן
    Started by אורח ערן,

שלום, יש לי מעבד I5 - 3470 , עשיתי לו המהרה קטנה דרך הביוס מ3.2 ל3.4ת שמתי לב שבעומס כבד הוא מגיע ל82 מעלות, איזה קירור מומלץ? האם קל להרכיב קירור למעבד אם בחיים לא עשיתי דבר כזה? (אני יודע לחבר הארדדיסקים וכרטיס מסך וכו', תודה.

7. המעבד שלי 3500+ venice core. מגיע ל220mhz עם מכפלה של 11 כלומר 2400 בערך. כל העלאה של mhz נוספת תוקעת את הWIN אחרי כמה שניות. הבורד A8N SLI לא נותן להעלות את המתח למעבד מעל 1.5V. הHTT שלי נעול על *3 והזכרונות על CL 2.5. השאלה שלי היא איך אפשר לטפס עוד למעלה? הטמפ' של המעבד- במנוחה בערך 41 מעלות, ובעומס של PRIME95 בסביבות 48-49. מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד הזה יכול לעבוד? (מומלצות?) המפרט של המחשב שלי מצורף בחתימה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שבוע מבורך לכולם, המעבד במפרט הנוכחי עבר לאפינג,יושב עליו קירור MUGEN3 ונמצא במארז R4 עם 2 מאווררים בחדר נעים יחסית. במצב "מנוחה" ללא אוברקלוק כאשר 2 ליבות כבויות והשאר בתדר 1.6ghz הטמפ הממוצעת היא 39c. בפורומים נוספים עם מפרטים זהים לכאן או לכאן הטמפרטורות נמוכות בהרבה (30c לערך) מה יכולה להיות הבעיה? האם הטמפ' תקינה? Fractal Design Define R4 Window White Core i5 3570K 3.4Ghz Turbo 3.8Ghz Scythe Mugen 3 MSI Z77A-GD55 Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB Seagate 2TB 7200.14 64MB Antec TruePower New 750W semi modu Dell UltraSharp U2412M 16:10 האם האפליקציה מזייפת?

9. Started by Dvich,

צהריים טובים, לאחרונה רכשתי מעבד X2 4200+ עם קירור Freezer 64 Pro (ביחד עם עוד כל מיני חלקים) ששמעתי עליו רק טוב מביקורות ומנסיון של חברי הפורום. הרכבתי את הקירור עם המשחה שבאה עליו, בדקתי שהוא נלחץ טוב על המעבד ושהוא יציב אך הטמפרטורות עדיין גבוהות מאוד, הטמפ' במנוחה הן: CPU: 48C Core 1: 47C Core 2: 45C מאמץ: CPU: 55C Core1: 52C Core 2: 50C הטמפרטורות האלה נראות לי גבוהות מאוד, כפי שאמרתי הקירור יושב טוב על המעבד ואיוורור במארז מצויין (120מ"מ מקדימה + 80מ"מ על הדלת שמכניסים, 120מ"מ מאחור + 120מ"מ על הספק שמוציאים) , גוף הקירור יושב ככה שהמאורר דוחף אוויר מהחלק הקדמי של המארז אל החלק האחורי. איפה פה הבעיה? האם המשחה המקורית שבאה על הקירור גרועה מאוד? יכול להיות שלא הרכב…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי המעבד שלי הוא 4400X2 AM2 EE 65NM\65W G1 BRISBNE והטמפרטורה שלו גבוהה מאוד 60 מעלות בIDLE במצב סטוק לא בוצע שום אוברקלוק החליפו לי משחה וקירור (קירור סטוק אחר ומשחה של ZALMAN) אבל ללא הועיל מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. התמונה נלקחה מהתוכנה AIDA 32 בקיצר אני מסתכל על המעבד וזה רושם לי שהמעבד על 13 מעלות ואין לי שום אובר קלוק והמאוורר הוא סטוק! יש מצב? תמונה:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by יורםבהרי,

שיא ישראלי חדש... by Tycoon & the byter כל הכבוד להם.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by nir.zamir,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד 6750 או 6550 (שניהם אותו דבר לדעתי מלבד המהירות). כרגע אני לא רוצה לבצע OC אלא רק כשהמחשב יתיישן ולא תהיה ברירה. האם לקנות גוף קירור למעבד גם אם אני לא מבצע OC? אם כן, למה והאם אינטל ממליצים על זה? תודה, ניר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. לבדוק את המשחה הטרמית או להחליף קרור? מעבד בין יומיים! 59 מעלות במאמץ.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shumaher,

מישהוא יודע מה זה ומתי יתחילו למקור אותו ??? ובאיזה לוחות אם אני יכול להתקיון אותו??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by evman007,

אני קונה מחר מחשב לחבר עם מעבד 805.עכשיו KSP בטח נותנים מאוורר פשוט,השאלה אם יהיה רעש. בעיות חום למיניהן? תודה.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום התקתקל לי המאוור 90 שמוציא אוויר מהמארז. הסתכלתי וחשבתי שהדגם הזה יכול לעשות את העבודה מצויין, הבעיה היא שאין לו אפשרות של שינווי מהירות, ויש לי פטנציומטר במארז, מה אתם חושבים? עדיף לקנות אותו למרות זאת, או לקנות משהו אחר עם אפשרות שינוי מהירות (אם לקחת משהו אחר אז מה עדיף ?) http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  18. Started by AtomiX,

מגיע ל 2700 על 1.35 ומגיע ל3000 עם 1.45 נקנה ב 900 שקל .. כמה אפשר למכור אותו?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by nir.werbner,

קניתי מחשב חדש, והוא רועש מאוד במאמץ. אני לא פריק של שקט (רעשים מהDVD או הHDD לא מפריעים לי) אבל הדבר הזה הוא חתיכת טרקטור. אני לא מבין כלום בקירור. מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו? צריך לקנות דברים נוספים חוץ מהקירור (משחה תרמית או משהו כזה)? איזה קירור מומלץ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Armageddon26,

יש לי מעבד 990X בתוך לפטופ (ולכן גוף הקירור לא משהו). כשאני מריץ אפליקציה שמנצלת את כל 6 הליבות ב-100% אז אני מגיע לכ-93 מעלות בממוצע והכי חם - 98 מעלות (לפרק זמן קצר). המקסימום למעבד הוא 101. עד כמה כדאי לעבוד כך למשל זמן? מה הטמפרטורה הכי גבוהה שהיא בסדר לעבודה למשך זמן? האם כדאי לנסות לשדרג את הקירור שבתוך הלפטופ? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ratzabi,

שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  22. ?? כמה ב-OC קטן? וכמה ב-OC גדול??

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by rollita,

המחשב שלי סובל מ- CPU Usage חריג במיוחד. מצ"ב התמונה למטה. ביצעתי פירמוט - אין שינוי. אני משער שהבעיה חומרתית - האם מדובר ב- CPU תקול? בעיית קירור? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ palominio ורציתי לדעת כמה מעלות צריכות להיות בו.. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו אני ארשום.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.