אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ממש אפליה איך כל החנויות הטובות עם המלאי העשיר, נמצאות בצפון. גרררר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה התוצאה ללא אוברקלוק,כיצד עושים לכרטיס מסך של:8800gtx? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איזה קירור יהיה שקט וטוב ל 2600XT ב- CROSSFIRE?? בהנחה שאני אצטרך שניים ובמחיר נורמאלי
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
קניתי ספק Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin היתי באוברקלוק 2.6 העלתי 11 FSB עשיתי בדיקה בתוכנה S&M והיא נותנת לי שגיאות בCPU וספק מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לייצר ארובה להתקנה בחלקו האחורי של המארז, מבפנים, אשר תשאב את האוויר מאזור המעבד והצ'יפסט ותזרוק אותו אל מחוץ למארז. מאוורר נוסף יכניס אוויר ויותקן מתחת לארובה. לצורך כך אני צריך חומר פולימרי כלשהו שאוכל לחבר בתוכו את המאוורר (או לחילופין, להבריג אותו למאוורר שמחובר למארז בעצמו). הרעיון המרכזי הוא כזה: | ===============| |F| --> --> --> |A| |N| ===============| | |F| <-- <-- <-- |A| |N| …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי את המעבד שבכותרת עם לוח אם של epox 8rda3+ זכרון geil value 512 400mhz ddr בקיצור ניסיתי להביא אובר של 200 באס וקודם המחשב לא עלה על מתח של 1.75 עכשיו פתאום הוא כן עלה וזה אחרי שהעלתי את התזמונים ל-3-4-4-8 הוא עלה אבל לווינדוס הוא לא הגיע,על התזמונים שהלוח אם קובע הוא לא מגיע לפוסט בכלל....(מומלצים 2.5-336) יש למישהו מושג מה הבעיה כאן?הזכרון עובד כאשר המעבד בבאס של 166 (עובד ב-200mhz יענו יחסים שונים)אבל באובר נראה בכאילו המעבד מסתדר מצויין והזכרון לא נותן למחשב לעלות?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לעומת מעבד בסטוק.. כלומר, לדוגמא אם המעבד נשאר באותה טמפרטורה שהוא בא כסטוק אבל הוא מואץ בגלל קירור טוב?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם +GA-7VTXE זאת הגסה המופשטת של הלוח +GA-7VTXH בין היתר ההבדל בין הלוחות הוא שעל הלוח שלי אין ג'מפרים שמאפשרים הכפלת מתח של מעבד (Clock ratio switch) לעומת זאת בין התכונות המשותפות של שני לוחות האם, ישנם תכונות הבאות: ( FSB adjustable by BIOS up to 161MHz(no guarantee Supports CPU multiplier 5.0/5.5/.../12.5 CPU voltage overclockable by adding 5%, 10% CPU voltage האם זה אומר שמבחינת אפשרויות הכפלת המתח למעבד אין הבדלים בין הלוחות, והבדל היחיד הוא שבלוח +GA-7VTXH ניתן לעשות זאת ישירות ע"י ג'מפרים, ולעומת זאת אצלי זה עובד דרך ה BIOS? ואם כן למה דרושה תכונה זאת היא הרי פחות נוחה, דורשת פתיחת המארז. או שיש הבדלים אחרים נוספים בין הלוחות בעניין…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קירור מים תקציבית למעבד שתספק ביצועים סבירים ראיתי בסטיקי את ההמלצות אבל לא הצלחתי למצוא חלק גדול מהחלקים שמוצעים שם .. האשכול עצמו בן 3 שנים והייתי מעוניין לקבל המלצות עדכניות יותר .. התקציב שלי פחות או יותר הוא 100$ .. עם אפשרות חריגה קלה .. יש לי אפשרות להזמין מחו"ל .. אבל אני לא מכיר חנויות איכותייות וממולצות להזמנה .. עוד שאלה, אם אני אצליח לקמבן שמיכל המים יהיה בתוך מקפיא של מקרר (מיני מקרר לצורך העניין) עד כמה ההשפעה תהיה מורגשת ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי X1950XT ואני מעוניין להוסיף לו איזה מאוורר או משהו מבלי שאני יצתרך לפרק את הקירור המקורי. ככה הכרטיס שלי ניראה בידיוק (כדיי שתוכלו לדעת אם בכלל זה אפשרי לעשות את מה שאני שואל) http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/169image4.jpg זה פשוט מסוכן תראו מה הולך אצלי בכרטיס בגלל שאין מזגן בחדר והמארז חרא (אין לי כסף עכשיו להשקיע על מארז וכל זה!!) '>http://www.2send.us/"] זה למה אני שואל אם אפשר לשים עוד מאוורר על הכרטיס,שיהיה 2 עליו או משהו.
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב קודם כל האם אפשר להסתמך על המוניטור בRIVER TUNER ? הוא מראה לי 42 במנוחה ובמאמץ קופץ בערך ל56-58 כמה אני יכול להגיע ?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בלעשות אוברקלוק לE5200 בלוח GIGABYTE EP43-DS3L הקירור הוא Alpine 7 Pro אני רוצה להגיע לפחות ל3000MHz את הרוב אני יודע אני רק מפחד לגעת במתחים
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב,אני מנסה להתקדם יותר,וצריך להעלות מתח ל-CPU.אני לא מצליח לראות את השינוי,מה שמעניין זה שאני משנה את המתח אז המחשב לא עושה לי BOOT. מה הם שאר הפרמטרים של התמונה שצירפתי?והאם יש מצב שאני אראה את הטפ' של ה-CPU מואר? יש תמונה שמראה יחסים של 16/16...8/8...מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
i've been thinking of fabricating something like this : http://www.crazypc.com/products/cooler_express-92801.html to my p-133 mhz and overclock it to compete with the current core 2 extreme's best. unfortunatly i've failed to find a guide :[ any one here knows where i can find a guide for diy ? thanks in advance [glow=red,2,300]govner[/glow]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה Thermaltake Extreme Spirit North & South Bridge Cooler האם הוא יתן לי קירור יותר טוב מקירור הסטוק של הלוח הנל לצ'יפסט? הלוח שלי הוא dfi nf4ultra-d
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי עכשיו בביוס F8 האם התקנה של F9 תעזור לי לשפר את ה OC ? הלוח האם שלי הוא 965G-DS3 ואני כרגע על ה 2.4GHZ
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כדי להיות יותר ברור אני שואל אם 10 מעלות זה פחות זה משמעותי מספיק כדי לעשות oc שישנה משו..בביצועים של הכרטיס מסך..
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, נסיתי להוריד את ה CL מ-2.5 ל-2 והמחשב לא עלה. הוצאתי את סוללת ה CMOS כדי לאתחל את הביוס עכשיו הכל מאושר הסתכלתי על הסטיק של הזיכרון כדי לראות אם יש פרטים (כמו נגיד איזה BH5). אבל...לא כל מה שיש שם זה הצירוף 3-3-6...כנראה בסדר הזה ב CPU-Z כתוב שבתדר של 166 אני אוכל להוריד תזמונים ל -2-3-3-6 לזה הכוונה? או שמישהו כבר ניסה עם GEIL ויכול לומר לי אחרת? יש איזה חיפש בגוגל עם פרטים מסוימית מהסטיק שאני יכול להריץ? כי אתחול של הביוס כל פעם מחדש קצת מציק
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב בסוף מחשב שקניתי לפני שנה מאייבורי =[ ... עכשיו אני חייב לשאול מספר דברים האם כרטיס מסך דגם 9600GT יעבוד לי על המעבד E6300 1.8 MHZ לוח אם של MSI דגם RC410M2-L ? למישהו יש מושג אם זה יעבוד ואם כן משהו עלול להישרף? זה הכי חשוב שתענו , עעשיו לשאלה , כמה OC אני יכול לעשות למעבד מ 1.8 בלי שלא ישרף או המחשב יקרוס לי לי יספיק כרגע נגיד 2.2 או 2.4 ואם המחעבד בכיף מחזיק OC שכזה איפה אפשר להשיג חברה מיקצועית שעושה את זה בבדיקה טובה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי זכרונות Twinmos SPEED PRIMIUM בעלי BH5 שידוע באהבתו למתחים, הקרור של OCZ נראה כפתרון טוב, http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_xtc_cooler עפ"י הביקורות הקרור מציג תוצאות טובות, לדוגמה: http://www.techpowerup.com/reviews/OCZ/XTCMemoryCooler/1 עם הגוף קרור הזה הזכרונות שלי הולכים לעבוד קשה במתחים בסביבות 3.6v ואף יותר, (לוח lanparty ) מה דעתכם ? גם מבחינת כמות הרעש שהוא מפיק אם משהו יודע? אגב, בלי קשר, המשחה הטרמית של זלמן מיועדת גם לGPU ולזכרונות שלו ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לעשות OC למחשב אבל יש לי את הלוח אם : ASUS P4P800S איך אני יוכל לעבוד איתו על OC ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת וגם נימוקים אם אפשר גם איזה שקט יותר ואיזה מוריד יותר טפרטורה.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-