עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ftzahi22,

המפרט שלי הוא : Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum אני קונה ב COMP-IL…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

האם המחשב הזה באמת עובד? לפי דעתי לא(אז למה לזרוק חלקים?)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by miki03,

שלום חבר שלי אומר שעם זיכרונות מתאימים הוא יכול להגיע ל 3000MHZ אם מעבד 2600+ MOBILE מה אתם אומרים אפשרי ??? הקירור שלו זה SP97 + איזה מאוורר 92MM משהו רגיל כזה... מה אתם אומרים ??

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by ezx,

שלום לכולם רציתי לדעת מה זה t1 זה נימצא בכול לוח בכול זיכרון אם כן איפה ועוד שאלה הזיכרונות שלי עובדים על באס 170 בביוס על תיזמונים 5-2-2-2 אני נימצא באובר למעבד באס 204 מכפלה 11 מעבד amd 2800 atlon xp מבחינת הלוח שלי אני יכול להעלות עוד אבל מתחיל בעייה מוזרה אם הכרטיס קול שלי קפיצות מציקות בסאונד בזמן הכתיבה יש לי sb extigy אז וותרתי על הרעיון להעלות עוד באס זה נחשב טוב מה שעשיתי יש דרכים לשפר הצעות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by nir567,

אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזור לי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46. תודה.. ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום עשיתי בדיקת מאמץ (TURTURE) ואחרי דקה הוא נתן לי את השגיאה הבאה.. מה פשרה ומה אני יכול לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  7. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס יש לי 9600XT 256M עכשיו כמה מעלות מומלץ שהוא יהיה לפני תהליך הOC? כמה הוא אמור להיות כשהוא הגיע לקצה היכולת שלו? (עם מאורר שבא איתו ועם מאורר מקצועי כל אחד בנפרד) המאוררים לכ.מסך הם גבוהים? כאילו יש לי כרטיס אחר אחריו בלוח אז השאלה אם אני קונה לו מאורר הוא יכנס? תודה למי שעונה על השאלות האלה SweeT EviL

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by just_me,

יש לי קירור SILENT TOWER של THRMALTAKE כחול כזה מגניב למי שלא מכיר אותו זה קירור עם "היט פייפס". השאלה היא - שמעתי שבתוך ההיטפייפס יש נוזל שאמור להתעדות ולעלות עלפי מעלה לתוך ההיטסינק. הבעיה שיש לי מארז עומד מה שאומר שה SILENT TOWER הוא במצב שכיבה האם זה רע? האם זה פוגע בביצועים שלו? החיישן חום שלי דפוק אז קניתי מדחום אלקטרוני (רפואי) הצמדתי אותו לפלטת הנחושת שיושבת על המעבד וזה הראה לי 36 מעלות... יש מצב שזה נכון?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by UBS,

שלום אני רוצה לעשות קצת OC לכרטיס מסך שלי (7800GTX) עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה OC דרך ה DRIVER של NVIDIA אז אם יש סיכוי שהכרטיס הישרף או שאם הוא מתחמם יותר מדי אז התוכנה מחבה את המחשב ומשחזרת את ההגדרות הישנות ? וגם איך כדאי לי להגדיל את ה - Harz של הליבה והזכרונות ביחד או של כל אחד בנפרד ואחרי שאני מסיים איך לבדוק עם הכל יציב הקירור שיש לי הוא Zalman Fatal1ty VGA Cooler והטמפרטורה היא סביב 40 מעלות במנוחה ו עד מקסימום 60 במאמץ (3Dmark05 , F.E.A.R - DEMO) אני אודה לכם מאד אם תקדישו דקה מזמנכם כדי לענות לי עם מספר השאלות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by narlat1,

או קיי..אז ככה, קניתי עכשיו מחשב ותגידו לי אם כדאי לעשות אוברקלוק מבחינת הרכיבים ותסבירו לי בכלל מה זה נותן מבחינת ביצועים וכו'... Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - 330.00 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply - 425.00 ¤ NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW - 270.00 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray - 830.00 ¤ Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 - 60.00 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD - 350.00 ¤ DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard - 690.00 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X2 Dual - 620 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card - …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לחבר מאוורר מארז ישירות לספק(בעצם אין לי ברירה, בגלל סוג החיבורים), אבל אין לי כבל פנוי מהספק. אפשר להשתמש באחת מהיציאות של הסידירומים? ז"א, שהמאוורר יהיה בין הספק לסידירום(מבחינה חשמלית)?

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by iakovl,

אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

של ארטיק קולינג או איזה חברה אחרת?? כמו זה: סורי על ההודעה....הקירור הזה הסיליינסר 5....לא יודע איך הוא מתאים...אולי זה REV 3 או משהו כזה...

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by Nevo,

שלום, אם אני קונה מאורר למעבד או לספק הכוח זה משנה איזה חברה אני קונה? או כמה v ו a?. אני צריך לקנות מאורר לספק הכוח (הפסיק לעבוד), אם זה משנה אז 12V ו 0.11A בנוסף לקנות מאורר למעבד (עושה רעש, מעבד של אינטל 2.66) 12v=0.3a אני צריך אתר שנותן מחירים זולים, והמלצה ממכם על מאורר טוב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by DRz,

אהלן, אני עושה קירור לכרטיס מסך כמו שיש במדריך אבל עם טיפה אלתורים פה ושם, ורציתי לדעת איזה דבק הכי מומלץ אחרי דבק טרמי? מכיוון שאיני יכול לקנות אותו כרגע... האם סיליקון יעבוד? דבק מגע? משהו? *הדבק להדבקת היט סינק.

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין לעשות לכרטיס geforce7600gs פתיחת צינורות עיבוד. השאלות שלי הן 1-האם ניתן לעשות זאת לכרטיס הזה?. 2-האם ביצוע הפעולה הזו יעלה את רמת הביצועים של כרטיס המסך בצורה נכירת, או שלא כל כך גבוה?. 3-האם צריך אמצעי קירור בשביל לפתוח לו צינורות עיבוד?. 4-אם ניתן לבצע את הפעולות האלו כיצד ניתן לבצע אותה. אין לי מושג איך לעשות את זה, אז אם מישהוא יוכל להביא לי מדריך בעניין

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by Blood_Rain,

אז ככה יש לי את הבעיה הבאה: וזה קורה אחרי שאני נגיד עושה ריסט למחשב או מכבה ומדליק אותו ...נגיד שאני עושה לו התקנה אז התוכנה עובדת ואחרי ריסט הוא מראה לי תהודעה הזאת מה אני אמור לעשות ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום. אני מתכנן לקנות BT למחשב חדש שאני כנראה אעשה לו כמה אוברקלוקיג עכשיו האם יש סוגים רבים של הקירור החייתי הזה שכל BT יתאים לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by mor_anter,

האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. אז ככה עשיתי OC למעבד שלי ל2500 מגה הרץ... מתח 1.45 מכפלת htt 3 וזהו... עכשיו הטמפ' הם: במנוחה - 22-25 במאמץ - 49-51 קירור סטוק... רציתי לדעת עם הטמ' טובות והאם אני יכול להמשיך עם האוברקלוק? (אני רוצה להגיע ל2600) מה הטמפ' שהוא אמור להיות במאמץ בערך? נ.ב המעבד מופיע במפרט בצד..

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  21. יש לי 7600GT של leadtek. לא מצאתי שום כלי לאוברקלוק בדיסק המצורף, וגם לא ראיתי אפשרות כזאת בלוח הבקרה של נבידיה. מה אני צריך להתקין כדי לעשות את זה? כמו כן, האם הכרטיסים של leadtek מאפשרים בדרך כלל אוברקלוק משמעותי?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי מערכת קירור מים במחשב עם רדיאטור של 2 מאווררי 120מ"מ. לאחרונה שמתי לב שיש לי עוד 2 מאווררים ספייר אז אמרתי למה לא לחבר אותם לרדיאטור מהצד השני. האם זה יועיל,יזיק או לא ישנה כלום ?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  23. איזה מבין שני הקירורים עדיף ? Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4041 Arctic-Cooling Silencer 5 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC-NV-SIL-5&affiliate=zap או שיש משו אחר יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  24. התקנתי ושיחקתי עם זה קצת. עשיתי Find max core, ואני חושב שזה שינה את המהירות של הליבה. זה באמת שינה משהו? הכרטיס נשאר באוברקלוק גם אחרי שאני סוגר את התוכנה? תודה!

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by t-macc,

קראתי כמה מאמרים וזה מה שהיה כתוב "fsb הוא רבע מתדר הבאס"לצורך העניין אצלי הבאס הוא 533 ו הfsb הוא 133. האם זה נכון?כי ב cpu z הוא רושם את זה הפוך,באס 133 וfsb 533. עוד שאלה לגבי המשוואה של מהירות המעבד איך זה הולך fsbכפול מכפלה? או באס כפול מכפלה? אני יודע שאצלי זה 133 כפול 20,אבל הכל אצלי מבולבל כי ראיתי מאמר אחד שאומר שfsb זה רבע מתדר הבאס וראיתי מאמר אחד שזה הפוך. ודבר אחרון עם מישהוא יכול להביא לי מאמר על יחסים כי הנושא לא נקלט לי בראש,זה נוראה קשה. תודה. עריכה:עוד שאלה אחת קטנה,עם אני עושה oc למעבד,אוטומטית נוצא oc ללוח?ועם כן מה עולה בלוח? ואחרונה מה הקרור אויר הכי טוב בעולם חוץ מ tt?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.