אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מעבד E6400 וקירור סטוק חבר שלי מביא לי את אחד משני הקירורים אלו 775 FREEZER-7-PRO Zalman CNPS8000 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות: 1. אם נגיד זיכרון X רשום בדף שלו שהוא CAS3 (אני פשוט לא מוצא את שלי אבל יוצא מנקודת הנחה שהוא CAS3), אז אפשר להריץ אותו על תזמונים של 2.5:3:3:7 בלי סיכונים כשבמחשב לא מבוצע OC ולא יהיה מבוצע?? 2. מה בכלל הסיכונים של שינוי התזמונים? הבנתי שזה ישפר לי את הביצועים, אבל גם פה יש סיכון של שריפת חלקים? 3. בכלל, יכול להיות מצב שאני משנה תתזמונים בביוס ומעלה תמשחב, ובזמן ההעלאה הוא לא עולה לי? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זהו, נמאס לי מהרעש של המאורר מהספק כוח הזה, רועש כמו לא יודע מה ואני לא יכול ללמוד עם מחשב פתוח, שזה דיי מציק כי לפעמים אני כן צריך את המחשב בשביל לימודים. מכיוון שאני לא יודע איך מרכיבים מאורר של ספק ולא רוצה להסתבך אני נותן לחנות להרכיב לי את המאורר. החנות הכי קרובה לבית זאת FOXPC או SKYPC ולכן אני רוצה שתביאו לי משם מאורר סופר שקט . דרך אגב הספק שלי למי ששואל הוא OCZ STELATHXSTREAM 600W לאנשים שיבואו ויגידו תנקה את המאורר זה יעזור אז זהו שזה לא ממש עוזר. שמעתי ספקים אחרים ובכלל לא שמעו את המאוררים שלהם, כמו HEC 400TRT , TT TP600W אז אם אפשר המלצה על מאורר סופר שקט , תודה =] *מאורר 120MM מצאתי גם באתר 3DGAMEMAN ביקורת שבהמציינים שהמאורר מאוד רועש לינק: http://www.3dga…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מריץ את התוכנה בשני חלונות במקביל מאחר ויש לי מעבד כפול ליבה. בחלון אחד התכנה מסיימת את ההרצה של 1M כרגיל ובחלון השני הפעולה לא מסתיימת. האם זה מראה על חוסר יציבות של הOC הנוכחי? (כרגע 2700 במתח של 1.175)
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעייה אחרי OC שעשיתי אתמול למעבד, E6400 היגעתי מי 2.13GHz ל 4GHz. לאחר מכן אני לא יכול להחליף את החלונות ולחצנים במאפייני תצוגה, מישהו אולי יודע מה הבעייה ? תמונה: ויש לי גם בעייה עם הקול במחשב, לא מופיע לי הסימון הזה של הקול והעוצמה של הקול במחשב עכשיו ירדה. אבל האיכות נשארה כמו שהיא הייתה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם אפשר להגביר את המתח בחיבורים על הלוח אם?? כגון מאוורר ציפסט, מאוורר מעבד, מאורר אחורי, מאוורר קידמי. אם אפשר, אז זה הורס את המאוורר או שזה לא עושה לא כלום חוץ מלהמהיר אותו?? אני לא רוצה לגמור עם מאוורר ומנוע שרוף. עד כמה מתח מומלץ לעשות OC למאוורר בלי שהוא ייהרס??
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה מקרר יותר טוב מבין 2 אלה: קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤246 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0310D או קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TOWER120 הסכום אפשר להגיד אותו דבר.. השאלה מי נותן ביצועים טובים ועדיפים יותר? קרור למעבד Q6600
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני שהמחשב עולה שמתי לב לאזהרה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=djum2gmyn1xr.jpg איך אני יכול לבטל את זה שהמחשב יעלה בלי אזהרות?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מדובר ב Arctic-Cooling MX-1. כותב, תודה רבה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד חדש יחסית (כאילו רק קניתי..) השימושים הם בעיקר תיכנות בסביבת VS.NET 2003 בשפת C++ (לא שזה משנה..) וסרטים. עכשיו המעבד עובד בלי מאמץ ביום חם יחסית כמו היום על 50 מעלות,מאמץ עוד 2-4 מעלות. עכשיו הקירור הוא ג'נרי של טרמלטייק...(לא ווקנו או משהו,פשוט ג'נרי רק של חברת טרמלטייק). יש לי מאוור מוציא מאחורה 80 ממ ועוד אחד מכניס מקדימה 120 מ"מ. השאלה שלי,אם אני רוצה להחליף את הקירור של המעבד (לא אני הרכבתי אותו,וגם אף פעם לא יצא לי להרכיב אחד) איך אני עושה את זה??? זה דורש פירוק של המעבד? ועל איזה קירור אתם ממליצים ללכת??? וגם על איזו משחה,ואיך מורחים אותה ??? נ.ב המעבד הוא Barton 2500 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
[table][tr][td] אני חושב לקנות abit NF-M2 nView ביקורות: techFEAR hardCOREware.net Virtual-Hideout [/td] [td][/td][/tr][/table] ולשים עליו AMD Athlon 64 4800+ X2. עד כאן הכל ברור לי. מה שלא ברור לי, זה האם אפשר להשתמש בזכרונות 1000MHz? אני שואל, כי שמתי לב שב- BIOS אפשר לבחור עד 800. אני הייתי רוצה לעשות כזה דבר: [table][tr][td][/td][td]SPD[/td][td]OC[/td][/tr] [tr][td]CPU clock:[/td][td]200[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Multiplier:[/td][td]12[/td][td]10[/td][/tr] [tr][td]CPU speed:[/td][td]2400[/td][td]2500[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]Memory clock:[/td][td]250[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Bandwidth:[/td][td]2000[/td][td]2000[/td][/tr…
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי לוח שהוצאתי לו את הצ'יפ ואני רוצה לנקות ממנו את כל הלבן הזה שנשאר עליו איך?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם תומכים חביבים כפי שבטח הבנתם,אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6800GT מתוצרת לידטק ויש לי כמובן כמה שאלות.. 1.האם יש הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בעל גרסת הPCI EXPRESS לעומת הכרטיס בגרסת הAGP? 2.האם ניתן להגיע עם הכרטיס הזה למהירויות של הULTRA בקלות? 3.מהן דרישות המערכת המומלצות של הGT ומהן של הULTRA? תודה רבה רבה לעוזרים! Luv ya!
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש את הרכיב הבא: http://www.infrarotport.de/tfd_4.pdf אשר אותו אני צריך ואותו אי אפשר להשיג בארץ עד כמה שידוע לי. איזה רכיב כן יש בארץ שתואם לו? אני מדבר על דגם 4500 שבדף נתונים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, בדיוק קיבלתי את המחשב שלי שבא עם AMD Phenom X4 945 עם הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro. בדקתי עכשיו טמפרטורות עם Everest והמעבד מראה 80 מעלות כאשר כל ליבה על 40 מעלות, האם זה תקין ? ולמה יש הבדלי טמפ' בין הליבה למעבד עצמו ? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. בניסיון לפתור בעיה טכנית של המחשב (תקיעה שלו לפעמים) והמלצה של חבר להוציא את הכרטיס מסך והזכרונות ולנקות אותם. זה מה שעשיתי היום. אחרי שהוצאתי לראשונה את הכרטיס מסך מאז המחשב אצלי (יותר מ4 וחצי שנים) ניקיתי אותו ובעיקר כמובן את המאווורר ומה שהסתתר "מתחת". מה שקרה לאחר מכן זה ניסיתי להחזיר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכשניסיתי להפעיל את המחשב עלה מסך כחול "IRQL EQUAL...." ולא זוכר מה ההמשך. לא הבנתי מה פשר הבעיה. אף פעם לא שמתי לב לקירור-מאוורר של הכרטיס מסך (FX5200) שכן המאוורר נמצא למטה, איך הוא עובד, ובאיזו תדירות הוא מסתובב. מה שכן. לאחר שהחזרתי שמתי לב שאני מפעיל את המחשב המאורר של הכרטיס מסך בקושי מסתובב. שמתי לב שהמקום שהוא אמור לקרר נהפך לחם יותר ויותר…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כולםם לעודד את בית"רררררררר!!!!!!!! :yelclap: מחר בערב כולם לעודד את בית"ר....
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
קניתי ספק Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin היתי באוברקלוק 2.6 העלתי 11 FSB עשיתי בדיקה בתוכנה S&M והיא נותנת לי שגיאות בCPU וספק מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המאוורר במחשב של אחותי (איזה סלרון ישן וחביב שמשמש אותה נאמנה לאינטרנט ומסנג'ר עם חברים) עשה רעשים מוזרים כבר הרבה זמן. היום הוא הפסיק לעבוד, והוציא ריח של עור שרוף. איזה מאוורר כדאי לקנות שיהיה כמה שיותר שקט אבל יקרר את המחשב (זה המאוורר הכללי היחיד שיש בו). תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המעבד שלי זה 2.6 800 P4 והלוח זה ASUS P4P 800 DELUX
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
Thermaltake Volcano Silent Boost לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1016 כמו שאתם רואים רשום שזה לAMD 3400+ ומעלה ולי יש 2800+ (athlon xp) ולוח יש לי K7 ועוד משהו כמות הרעש (21) זה לא הרבה?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רושם את זה כאן מכיוון שאני רוצה לבדוק את הטמפרטורות של ההרדיסק במאמץ רוב הזמן אני משחק במשחקים יחסית כבדים ואני רוצה לדעת על כמה מעלות ההרדיסק יושב
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוהב הורדתי את התוכנה ונראה לי של הפעלתי אותה נכון כי מתי שלחצתי על OK לא ראיתי את המעבד בכלל מתאמץ
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-