אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזור לי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46. תודה.. ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברה אני מנסה לעשות אוברקלוק ל שתי ג'גה הרץ(עם לוח אם חדש asus a7n8x-x).אבל הוא לא יציב,אני לא קולט מה קורה?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה אוהם הפוטנציומטר שמגיע עם ה SF2 של TT. למישהו יש והוא יכול למדוד לי עם מולטימטר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני ראיתי באתרים שהקירור הזה מומלץ מאוד http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=2981&p=3 Thermalright Ultra-120 eXtreme וברמה של קירור מים http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3097&p=6 הבעיה שצריך תושבת למעבד שלי 939 ואני לא מוצא שיש למשהו את התושבת הזאת ל-939 משהו יודע איפה ניתן למצוא את המאוורר הזה עם התושבת הזאת בארץ ? לפנדה יש רק AM2
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תשמעו שניה המאוור של המעבד עושה לי הכי הרבה רעש במחשב עכשיו יש לי כמה שאלות הוא די טוב אבל אפשר להנמיך את המיהרות? ובכך את הרעש או שיש מאוורים בשביל המעבד שהם יותר טובים וגם שקטים יותר טוב שבת שלום ותודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך קירור למארץ למרות שאין שם חור לעוד מאוורר אבל נראה לי אני יעשה חור שיהיה אפשר להכניס את המאוורר לשם אפשר עצות איך לעשות חור במארז? והציעו לי מאוורר של COOLER MASTER לא יודע איזה דגם זה מאוורר למארז ב 30 שקל שווה? תודה לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיית חום גבוהה במחשב , הוא ניסה כמה דרכים להוריד את הטמפ' ע"י ניקוי המחשב מארז , מאוורים , צעלות וכו' .. , מריחת משחה טרמית , החלפת קירור לקירור של CM מדגם X15-91DSK-0L-GP . ועדיין הטמפ' גבוהות ! חשוב לציין כי החדר שלו חמים מאוד במהלך היום . דבר נוסף - שרק בתקופה האחרונה המחשב התחיל בתופעות הנ"ל ! - שנה קודם לכן המחשב כלל לא היה מגיע ל- 60 . טמפ' מנוחה - 42-55 . טמפ' עבודה 68-72 . מפרט המחשב הוא : ga-945p-s3 2x1GB DDR2 667MHz twinmos and 2x512 DDR2 667MHz kingston core2duo e6300 1.86GHz 1. hdd wd2500ks (250GB) 2. hdd hd160hj (160GB) DVDRW lg gsa-h30n Black enermax liberity 400Watt thermaltake soprano ati hd4850 powercolor התקציב הוא נע ב…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם יש דוגמה ל OC עם הלוח הזה? או לפחות של intel??
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מיועד למעבד P4 1.6 הסתכלתי בזאפ ויש שם שלל מוצרים ולא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי חברים ראשית זה המפרט שלי לוח אם Asus P5kc כ. מסך Zodiac 8800GT512 מעבד quad q6600 ספק כוח corsair 450W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade מארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל.. העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ? היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאים שידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו.. אני אובד עצות יש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראו חתימה : אני עושה בדיקת מעמץ בפריים והטמפרטורה מגיעה ל 60 מעלות !! זה המון לא ? אולי זה הזלמן שלי ? או שהלוח שלי משקר כי הוא ידוע בזה שהוא מעלה ב10 מעלות ? מה אתם אומרים ? ]
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תשמעו אנשים אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים אז אנה ממכם תעזרו לי: 8800 GTS 320 mb ---------------- 8800 GTS 640 mb --------------- 8800 GT 512 mb -------------- עכשיו אני יודע שאתם חושבים שGTS ה320 ו640 אז ברור ש640 אוכל אותו אבל זה לא ככה בTOMS HARDWARE ראיתי ש320 אוכל אותו עוד דבר בבחירת הכרטיס תבחרו את המשתלם ביותר מבחינת המחיר לעומת הביצועים ושהכרטיס יהיה בעל פוטנציאל לOC תודה לכם חברים
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שוב ושוב הלוח הזה מוכיח את עצמו למה הוא הכי טוב בכל הנושאים (גם OC) {למי שלא מחפש SLI}. חובה לראות את הכתבה...!!! http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_8.html אפשר גם להגיב... דעתי: כל מי שקונה ASUS וחושב שהוא עשה בשכל טועה... הוא רק משלם על השם ולא מקבל את התמורה הצפויה.. (למי שלא הבין ASUS הכי טובים באיכות חומרה) לפחות ככה אומרים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, הנה פרטי המחשב שלי: --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott-2M CPU Stepping N0 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 2 MB (On-Die, ECC,…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו הפנה את תשונת ליבי לגופי קירור האלו של זלמן (מיועדים אבור מייצבי המתח של 4850 וה 4870 בהתאמה) הקטע הוא שאני לא מוצא שום איזכור לגבי זה באתר הרשמי וחיפוש בגוגל הניב הרבה לינקים ברוסית כמה בספרדית ורק אחד באנגלית http://xtreview.com/addcomment-id-6707-view-Zalman-ZM-RHS50-and-ZM-RHS70.html וגם בו אין תאריך הפצה ומחיר מישהו יודע על זה פרטים?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd 3000 939 והוא במנוחה על 20 מעלות זה הגיוני? אני בודק עם התוכנה mother board monitor
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מארזים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=2281 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4147 מאוררים: tt smart fan 2 עם כפתור לשינוי המהירות cfm 76 או vantec tornado cfm 85 הטורנדו הוא יותר עבה.... והTT כם בקרה של כיוון המהירות שזה די חשוב לי הTT יותר זול. האם ההבדל בביצועים במארז יהיה כל כך משנה? שווה עוד כסף??? אני ישים 2 מאווררים כאלה שמכניסים אוויר מקדימה, מאחורה יש 2 שבאים עם המארז ומוציאים אוויר ויש אחד בדלת שבא עם 2 המארזים. אז כדי לי לשים אותם מקדימה? מאחורה? אחד בדלת ואחד במקום אחר? קירור למעבד: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2105&osCsid=88e4be4098…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. מה ה CFM שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. מה כדאיי לקחת ולמה Arctic Cooling Accelero X2 או את ה ZALMAN VF900-Cu ??
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ P35-DS3L, מעבד Q6600 קירור ARCTIC COOLONG FREEZER 7 PRO עכשיו הבנתי שאפשר לעשות הקירור של המעבד יעבוד יותר שקט שינתי בביוס ב-SMART FAN מAUTO ל PWM ואז לא משנה את כמות הרעש וגם ניסיתי דרך EasyTune5 Pro אולי צריך לעשות עוד משהו/לא עשיתי משהו טוב תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יכול להיות שזה הלוח שלי ,הוא ידוע כלא אוברקלוקר חזק , אבל אני אמור להגיע לפחות ל 3GHz . המתחים ב 2.4 הם : 1.29 vcore זכרונות ב 900 , 2.1V , 4-4-4-15 t2 NB 1.23 SB 1.52 קיצר הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו אם אני מעלה את המתח של המעבד ,ומשחרר תיזמונים ל 5-5-5-15 . יש הצעות ? (המפרט בצד)
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המפרט בצד. אז ככה היו לי כמה בעיות עם המחשב שהייתי בטוח שהם מהלוח אם והחליפו לי ללוח חדש 945P-RH. ביוס מעודכן. עדיין יש לי בעיות אפילו באובר ל-3.32GHZ שמדי פעם חלונות אקספלורר נסגרים בדו"ח שגיאות. השלב הבא שלי היה הזיכרונות והחלטתי לבדוק אותם לעומק,הוצאתי סטיק אחד והרצתי MEMTEST על כל סטיק במשך 15-20 שעות ולא היו שום בעיות. לא יודע עוד מה יכולה להיות הבעיה,המחשב הגיע גם ל-3.6 ותדר זיכרונות של 720 ועמד ב-S&M ועדיין היו לי כמה קריסות בווינדוס (מערכת הפעלה חדשה ודרייברים מעודכנים). עבדתי על תדר סטוק למשך שבוע ולא ראיתי שום בעיות. הזיכרונות הם 667MHZ כך שלא אמורה להיות להם בעיה לעבוד בתדר הזה ועדיין משהו מוזר קורה פה... האם יש עוד דרך לבדוק את הזיכרונות אם הם תקולים כי אי…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל דגם G45ID ומעבד E6600 רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לבצע באיזו שהיא דרך OC למעבד אפילו שזה לוח אם של אינטל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי Radeon 9550 בפברואר והוא היה מצויין לOC. הגעתי איתו ל380-400MHZ ליבה, ו250-260 זכרון. לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש ארטיפקטים במשחקים, החזרתי גרסאות אחורה של דרייברים, עזר קצת אבל לא ממש. יכולות הOC של הכרטיס ירדו משמעותית. פרוט הבעיה אפשר לראות פה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151314.0 לפני כמה ימים החלפתי את המארז וגם את הספק הג'נרי שלי לFSP 300W. אחרי שכבר ויתרתי על הOC לכרטיס, רציתי היום לצלם את הבעיה דרך הצייר (בOC) ולראות מה אפשר לעשות, אולי להחליף. העלתי למהירות 400/250, וציפיתי שיהיה ארטיפקטים, אבל להפתעתי לא היה כלום. בדקתי גם בATITOOL וגם שום ארטיפקטים, לעומת פעם שעברה שהיה המון המון ארטיפקטים. יכול להיות שבאמת הספק הישן היה דפוק וגרם ל…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-