עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by stalbetman,

תשמעו קראתי את המדריך והכל אני מתחנן לעשות את זה. אבל רציתי לדעת בקשר למנורה כמה בערך היא עולה? איפה אפשר להשיג אותה? וגם איך היא מורכבת? כאילו הבית נורה אני יכול לקנות בנפרד ולהוסיף לזה מנורה משלי? זאת מנורה מיוחדת? איך קוראים רק לבית מנורה? יש לי אפשרות לקנות רק מנורה ולעשות לבד בית מנורה? אם כן איזה חומרים אני צריך לקנות כדי לעשות את הבית מנורה? תגידו איפה וכמה עולה גומיות H לחלון במארז? תודה לכל העוזרים...... ;D

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. סוף סוף.. קילבתי אותו!!!!!!!!!! AMD athlon64 300 Xp-120 עם מאוורר Thunderblade 120MM והמעבד במנוחה על 43 מעלות +-!! יש לי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר אחד מקדימה 80 שמכניס. מארז chenbro הט"מ של הלוח היא 29.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by kobibo,

אני רוצה להחליף את קירור הסטוק במשהו יותר טוב,שיקרר יותר טוב ( כיום מנוחה 38-39 מאמץ 58-60 ) . אודה להמלצתכם. כמו כן האם אמורים לצאת בתקופה הקרובה קירורים טובים יותר ממה שקיימים היום לכרטיס זה?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  4. שלום, אני שוקל לרכוש את הבקר הבא: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017 ברשותי מארז Gigabyte AURORA 570 - המכיל 3 מאווררים 120MM ובנוסף מאוורר למעבד Thermaltake BigTyphoon 120 VX. האם הבקר ישלוט בצורה טובה על המאוווררים הנ"ל וייתן לי יכולת תמרון בין המהירויות השונות?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by OZSHIMON,

דחוף

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. הייתי מעוניין לפחות לראות את זה במציאות, ואולי גם לקנות (אם כי המחיר בשמיים יהיה). מדובר בקירור מבוסס מים, ואלקטרוסטטי, לא משנה איך זה פועל וכו', מה שכן חשוב שגם אם יש לכם מעבד QX9770 לדוגמא שפולט 130W ועשיתם לו OC מאוד רציני ועכשו הוא רץ על איזה 4.5 ג'גיה הרץ וכו', עדיין הטמפרטורה תשאר נמוכה יותר מכול קירור מים אחר, וכול קירור אויר שיש בשוק!! הביקורות של המוצר מאוד טובות. יש איזו שהיא דרך להשיג מוצר באיכות כזאתי בארץ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by KKK,

שלום חבר'ה. מה עדיף למעבד סוקט 775 זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1631&Pname= או זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1586&Pname= ומה ההבדל בין הזלמן שהבאתי לזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=501&Pname= תודה שכחתי להגיד שאני לא מתכוון לעשות OC אני בדגש יותר על שקט!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  9. איזה מבין שני הקירורים עדיף ? Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4041 Arctic-Cooling Silencer 5 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC-NV-SIL-5&affiliate=zap או שיש משו אחר יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  10. היי =] לא ממזמן קניתי מחשב.. E6600 7300GT - כי אני רוצה לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס DX10 - כשהמחירים יוזלו ASUS P945 [כן היתי צריך לקנות לוח טוב יותר אני יודע ): ] ממ 2 ג'יגה ראם 667 של KINGSTONE עכשיו אני רוצה לעשות OC.. עשיתי כבר למעבד עד ל-2.9 [325 בבאס * 9 במכפלה] עם קירור סטוק הבעיה זה שאני רוצה לקרר את הכרטיסמסך + מעבד כדי לעשות אוברקלוק רציני יותר + להוריד בטמפ' שלהם.. [כרגע המעבד עומד לי על בין 45-70 (לפי תוכנות שונות.. כל תוכנה משהו אחר ) ] והכרטיס מסך עומד על 50.. [עם אוברלוק ל 880 ו-440] מה אתם ממליצים לי? יש לי 800$.. [בדולרים ... ] אני צריך גם שם של חנות אמינה והכל.. אם ממליצים על קירור מים אז מערכת גם למעבד וגם לכרטיס מסך.. אם אפשר אז עד 30…

11. Started by Shiker,

היי חברים ראשית זה המפרט שלי לוח אם Asus P5kc כ. מסך Zodiac 8800GT512 מעבד quad q6600 ספק כוח corsair 450W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade מארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל.. העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ? היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאים שידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו.. אני אובד עצות יש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by Static,

המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  13. מעבד: Intel Q6600; לוח-אם: Gigabyte P43-DS3L. כשאני בודק את טמפרטורת המעבד בתוכנה EVEREST, מוצגות חמש קריאות: CPU 25 °C CPU #1 / Core #1 39 °C CPU #1 / Core #2 38 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 39 °C כשאני בודק בתוכנה אשר סופקה יחד אם לוח-האם (EasyTune v6), לא מוצגות הטמפרטורות של כל אחת מליבות המעבד, אלא רק ערך אחד, אותו ערך ראשון המופיע ב-EVEREST. מה משמעות ערך זה, ומדוע ישנו הפרש כה ניכר בינו לבין טמפרטורות הליבות? העברתי ל-BIOS את השליטה בסל"ד המאוורר של המעבד, על פי הטמפרטורה שלו, וכמו כן, גם התרעה אם חלילה עובר את ה-70 מעלות. אך לאיזה ערך מתכוונן ה-BIOS? הרי בשל הפרשי הטמפרטורות, יכול להיות מצב שטמפרטורת ה-CPU היא 60~ מעלות, בעוד כל אחת מהליבות …

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by amisha,

מה אתם אומרים על המשאבה מתוצרת DANGER DEN ? מה עדיף אותה את ה L30 או איזו חמודה של אנהיים ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by sPoiled,

הקירור הבא: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133 יש פה אולי ילדים שיש להם את זה. אני צריך המלצות. חשוב השקט- הם סותרים את עצמם, כותבים שעוצמת הרעש היא 0.6 כשבעצם כתוב בנתונים שהיא 0.8 (SONE) זה הבדל של 10 דציבלים. מה באמת נכון?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by Vindicator,

הbig typhoon היא בטח לא מילה זרה לאף אחד, עם זאת, אני בטוח שרבים (כולל אותי) לא יודעים את אופן הפעולה של ענק הנחושת הזה. ביצועי RPM נמוכים אך יחד עם זאת קירור שאין שני לו בשוק קירורי האוויר, אז מהו הסוד מאחורי הצלחתו הבלתי מעורערת של הBT?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. נלקח מאוורסט.. Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C (77 °F) CPU 39 °C (102 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD1600JD-00HBB0 37 °C (99 °F) Cooling Fans CPU 2519 RPM Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש פה משהו שטעון שיפור? נראה לי שהכרטיס קצת בוער לא? אני רוצה עוד לעשות לו OC....

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  18. שלום, אני יודע שיש מאוורר מיוחד כשקונים מעבד BOX אקסטרים של אינטל אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר חשוב לי להשיג רק את המאוורר הזה ולא משהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. בקצרה: אני יודע שמערכת לקירור מים לוקחת את החום של המעבד (ע"י הובלת מים חמים לרדיאטור) ופיזור החום ע"י המאוורר של הצלעות שמפזרות את החום. השאלה שלי, נגיד ואין גוף (במקרה שלנו מעבד) שמייצר חום, האם המערכת מסוגלת לקרר את המים לטמפ' מסוימת? ואם כן איך אני יודע לאיזה טמפ' מגיע המים? בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. יש לי fx 5900xt של אלבטרון ודרך אגב מי שרוצה כזה גם הוא זמין במלאי בחנות בשם נעה מחשבים אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע איתו באובר קלוקינג תודה לכול מי שיענה לי מקווה שעזרתי לכול אלה שמחפשים את הכרטיס הזה ;D http://www.noacomp.co.il/

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Men7a,

שלום , עשיתי סריקה בפורום ויש משהו שאני מחפש המון זמן ולא מוצא תשובה , איך אני משנה את המתחים שהמאווררים שמחוברים ללוח אם יקבלו??? המחשב עכשיו פתוח אני מסתכל על המאווררים , ביד אני יכול לסובב אותם יותר מהר ממה שהם מסתובבים.... והם לא מוציאים אוויר , אני מצמיד תיד כמעט נוגע בלהבים , ואין....לא מרגיש אוויר , זה מסתובב סתם... זה ב2 המאווררים שלי של ה80MM... ה2 האחרים של ה 120MM עובדים מצויין....הם מסתובבים לפחות...

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  22. אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by HellBoY,

חשבתי על הגוף הזה+מאורר שעוד לא בחרתי..התקציב שלי זה משו בסביבות ה300 שקל.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7819 איך הוא לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by Alduin,

ידוע למשהו איפה אני יכול לקנות את המאורר הזה של זלמן?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by dorman2,

שדרגתי מחשב וותיק והחלפתי את המעבד מסוג P4 2ghz 400M FSBsocket 478 למעבד P4 HT 3Ghz 800M FSB. במעבד הישן מדדתי טמפרטורה של כ-32C במצב שאין פעילות ( טמפ' חדר 28C). ניצלתי את הרכבת המעבד החדש לניקיון כללי של מפזר החום. משטחי המגע של המפזר והמעבד נוקו למשעי והשתמשתי ב AC5 בתור משחה תרמית. אני מקבל טמפרטורה מינימלית של 40C עבור טמפ' חדר של 28C ומטפס ל 53C כשמתחילה פעילות. האם זה מצב תקין? האם עלי לנסות לפרק את המפזר ולהרכיב מחדש? מצ"ב CPU-Z ן EVEREST [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים