עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כל פעולה שנדרש מאצץ כדי לבצע אותה המאוור של המעבד עושה רק של מתכת כזה. מה צריך לעשות? לנקות אותו?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by carock,

1)אם אני רוצה לשעות OC לכל החלקים במחשב(זיכרון מעבד כרטיס מסך ולוח אם) אז אני צריך לקנות קירור לכל אחד מהם..? 2) מה יותר טוב מארז NZXT APOLLO או 6C28+קירור למעבד ARTIC FREZZING 7 PRO?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by carock,

יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)

4. Started by segev22,

מישהו שמע על זה? אם כן תנו קצת פרטים ועל איזה עיקרון זה עובד..

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by amitbatito,

יש לי בעיה בתוכנה עשתי לה find max core ועזבתי את המחשב ואחותי יצאה לי מזה דרך מנהל המשימות ועכשיו אין לי את האפשרות הזאת היא צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה וגם גם כל האוברקלוק באפור ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה אבל זה לא עוזר מישהו יודע מה זה??

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by NeTBaLL,

יש לי לוח GA P35-DS3P זיכרון 800 DDR2 מעבד E2160 היכן אני מגדיר OC מקסימלי???????בבקשה לפרט תודה מראש לכולם ולפורום שאני הכי אוהב

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  7. הקירור native fs xk05 vga card cooler קיבלתי משחה טרמית איתה בצבע זהב בשקית קטנה. איך אני מורח בדיוק בדיוק את המשחה ומחבר את הקירור ביחד?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by Torn,

יש לי לוח אם חדש, עם צ'יפסט מסוג NFORCE 560, הלוח הוא של MSI והדגם הוא K9N V3. המחשב מתפקד נהדר, יש לי זיכרונות 667 שעובדים בדואל, הצלחתי להעלות את המכפלה של הבאס עד ל260, וזה גרם למעבד לעבוד בתדר של 2700 MHZ בצורה חלקה ביותר, והתדר של הזיכרונות הוא 830 MHZ. ידוע לי שהזיכרונות הללו לא אמורים לעבוד בכאלה מהירויות, אבל המחשב מתפקד מצויין. ואני יכול להריץ משחקים ותוכנות מאמצים שעות, ושום קריסה לא תהיה. אז מה בעצם הבעייה אתם שואלים? הבעייה קורות מהרגע שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא, בהדלקה הבאה הוא חוזר לי עם איזה שגיאת OC מעצבנת, ואומר לי שכל ההגדרות התאפסו. עכשיו זה סרט חבל"ז, כי דרך הביוס אני לא יכול להעלות את המכפלה במכה, אלה רק בקפיצות קטנות, אחרת המחשב לא יעשה פוס…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by bdcomp,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD Athlon64 3200+ 939 ללא אוברקלוקינג. מאוורר אורגינל של המעבד. בגלל מספר סיבות (שחלקן לא צריך לפרט...), ברצוני להחליף את המאוורר למשהו יותר איכותי. להלן המפרט הרצוי של המאוורר: 1. רמת רעש עד 20 dBA 2. משקל עד 300 גרם מצאתי את המאוורר הבא - Thermaltake CL-P0445 אך לצערי אני לא מוצא אותו בארץ. מישהו יודע איפה מאוורר זה נמכר או לחלופין יכול להמליץ על מאוורר בעל תכונות דומות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. שלום לכולם ביצעתי אוברקלוק למעבד E4400 עם לוח אם גיגהבייט P35C-DS3R וזכרונות של CORSAIR 800MHZ. הגעתי ל 3060MHZ למעבד ו 850MHZ לזכרונות עם באס של 360MHZ ויחס של 4:5 וזה עם מכפלה של X9. הבעיה היא כשאני בודק ב CPU-Z הוא מראה לי מכפלה X6 ורק 2040MHZ למעבד, ואחרי כמה שניות קופץ ל 3060MHZ ומכפלה של X9 וחוזר חלילה. האם זה אמור להיות כך או שזה צריך להיות מקובע על X9 ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Farmalot,

אני מחפש מעבד לקניה החדשה שלי, אני מתכוון מסדרת E4XXX (או אולי אפילו E2XXX). המחשב מיועד למשחקים, כמובן שמתוכנן אובר רציני (קירור מים). כל זה בשילוב P35, וזכרון 800. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by Chymes,

יש לי שאלה: לא מסוכן להרכיב על הסוקט גוף קירור במשקל קילוגרם?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  13. הנה הטמפ: הכל בסטוק ללא OC הצעות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. שלום, ברצוני לקנות מחשב המבוסס על מעבדהQ6600 המרובע ליבות. כמובן שחשבתי על אוברקלוקינג מטורף כמו שראיתי באחד הלינקים ולהגיע למהירות של כ4KMHZ. המפרט: לוח אם של ASUS P5DELUXE או GIGABYTE P35-DQ6 (הASUS מעט יקר יותר) זכרונות של OCZ 2G - 1066MHZ ספק כח TT 650W מסדרת הTOUGHPOWER מארז של ENERMAX עם המאוור 250MM בצד. מערכת קירור של TT דגם 745. ההתלבטויות הן: ראשית הלוח אם, איזה עדיף יותר??? לגבי הקירור רציתי להוסיף גם קירור מים לזכרונות והNB, במידה ואני אוסיף בלוקים ממילא הם יקבלו את המים מחוממים לאחר המעבר בבלוק המעבד, לחילופין ישנם גופי קירור איכותיים של TT לזיכרונות מדגם SPIRIT RS ולNB ישנו גם כן גוף קירור עם מאורר. מה דעתכם בנושא??? כמו כן חשבתי במקום הבלוק למעבד לקנות את ה…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  15. ממ אז ככה יש לי אינטל סלרון 1.7 עכשיו אני מפעיל תוכנות כמו AIDA32 , SPEED FAN ותוכנות דומות והטמפרטורה של המעבד כל שניה משתנה באופן קיצוני... כלומר פעם 9 פעם 24 פעם 45 פעם 68 - דברים כאלו.... נראה לי הוא התחרפן או משהו בקיצור יש לי גוף קירור שבא עם המחשב ואני יכול לעשות בו חור והלכניס לתוכו חיישן וככה זה ימדוד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות חיישן ככה לבד? אם כן כמה זה עולה? או שאפשר אפילו לבנות את זה? נ.ב אני לא רוצה שתמליצו על צג + חיישנים אני לא אוהב קנוי אני אוהב לבנות חוץ מזה כבר הזמנתי צג LCD (אני בונה לבד את כל המעגל והכל) אז ככה שצג עם חיישנים לא בא בחשבון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by stingeR-,

יש לי בעיה אצלו , אני לא מצליח להעלות את המעבד ל2.4 לא חשוב מה אני עושה וכמה אני מעלה... , והמעבד הזה לא רק אמור לעלות ל2.4 , הוא אמור לעשות 2.8 אפילו עם כזה מפרט... עכשיו , זה המפרט שלו : P4 1.6Ghz Northwood Core @ 133Bus(533) 2128MHZ A-DATA PC3200 400MHZ 256MB(not dual) WD 80GB 8MB ABIT IS7-E Palit GF 4 MX 4000(will be replaced in Peak 9600PRO) RaidMax Scorpio 868 - Yellow - עם ספק 420W ג'נרי(שני מאוררים יש לספק) , ספק ממש מאפן , מתחים מהתחת , 2X80MM מוציאים מאחורה(חזקים) 2X 80MM מכניסים מקדימה(אחד חזק) , 1X80MM בדלת מכניס(בינוני) זרימת אוויר לא רעה... קירור מקורי של אינטל , מעבד על 46-51מעלות...(אחרי OC , וגם בלי , אותם מעלות.) ניסיתי להעלות מתח , ניסיתי גם לשנות תיזמ…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by integral,

אז ככה, השבוע בגלל החום 3 מחשבים התחילו לצפצף. זה ברור למה - כי קימצו על המארזים.פתחתי לראות וההרדיסקים רותחים. אז חוץ מאנרמקס 12" שאני הולך לדחוף בצד, אני רוצה להוסיף משהו על הדיסקים. ראיתי שתי אופציות "זולות" יחסית. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=752&catcode=261 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=261 מה דעתכם? שווה משהו? לוותר על הרעיון כי האנרמקס יספיק?

18. Started by rabbit,

האם המאוורר הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 מתאים לפנטיום 4 2.4 והאם הוא קל להרכבה?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  19. אני רוצה לקנות השבוע כמה מוצרים למודינג מזיגזג, ובנוסף אני החלטתי לקנות גוף קירור למעבד שלי כך שאני אוכל סוף סוף לעשות OC ל-3200. עכשיו, אני מתלבט בין שני הגופים האלה: VOLCANO 12 ALX-800+SF2 80MM איזה גוף קירור כדאי לי לקחת? מי מהם יותר שקט? ה-VOLCANO 12 זול יותר מה-ALX 800+SF2 ב-30 ש"ח. זה אולי נשמע לכם מגוחך, אבל ה-30 ש"ח האלה יכולים לעזור לי כך שאני הולך יותר לכיוון הוולקנו 12. מה אתם אומרים? ד"א: אם זה עוזר אז המארז שלי מקורר די טוב: TT 120MM מקדימה מכניס TT 120MM מאחורה מוציא ג'נרי 120MM על הגג מוציא ג'נרי 120MM על הדלת מול המעבד מכניס טמפ' מעבד/לוח אם: 25/39 ; 33/50 במאמץ. (טמפ' כאלה דפוקות בגלל גוף הקירור הנוכחי שיש לי: המקורי של AMD+הפד הטרמי שלו).

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by fransis,

היי, קניתי לאחרונה R9800P של ספיר וניסיתי לעשות לו קצת אוברקלוק.. המקסימום שהצלחתי להגיע היה 390 ל core ו 350 לזיכרון... (במקור זה 378/338) אני יודע שמאוד הגיוני שזה בגלל שאין לי קירור טוב (זה הקירור סטוק) אז אני מתכנן לקנות VGA Silencer.... אבל בכל זאת , קראתי על הרבה אנשים שהגיעו ל מהירויות הרבה יותר גבוהות עם קירור סטוק.... נראה לי שזה רק בגלל הקירור ...כי הכרטיס ממש רותח כשנוגעים בו.. (אהה וגם בדקתי אם יש מספיק דבק טרמי מתחת לליבה ואכן היה מספיק..) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  21. היי קניתי את ה CASE FAN הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2014 (Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm) והתקנתי אותו במצב של SMART שבו הוא אמור לשנות מהירות לפי החום את הסנסור הדבקתי עם המדבקה הטרמית המצורפת לHD המאורר הוריד לי את טמפ' הHD מ-45 ל-35 מעלות במנוחה, אבל כאשר הHD עובד, הוא מתחמם ומגיע ל50 מעלות והמאורר נשאר במהירות המינימלית שלו 1300RPM 1. האם יש סיכוי שפספסתי משהו בהתקנה? (היא נראית די פשוטה...) 2. האם אני יכול לנתק את הכבל עם הסנסור ולחבר במקומו את הג'מפר *תוך כדי שהמחשב דלוק ועובד* ? (הג'מפר אמור לגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימום) תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. רציתי לדעת עם אני עושה קירור למעבד זה אומר שלא יהיה לי רעש בכלל מהמחשב יש לי ספק שקט ביותר ומאורר אחד פועל הקירור במים שקט לגמרי? תציעו לי משהו לא הכי יקר וטוב !

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by tfo,

האם מאוורר ה - DEFAULT של amd 64 ביט יתאים למעבד של AMD ATHLON 1000?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SoliD,

אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by pc student,

תגידו חברה מה טוב יותר vantec aeroflow או Tt volcano 12 ???

• 3 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.