עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by le011,

מיפרט:INTEL 2.8 -533 FSB 2*512 KINGMAX DDR400 READON 9700 HEC ART 300 COMPUCAS 6019 מאורר של וולקנו 2+12*120 ממ ABIT IS7 אז ככה:לא מצליח לעבור 170FSB מתח הועלה ל1.8- יחס זיכרונות -מעבד 1:1 מתח לזיכרונות 2.8 PCI/AGP-FIXED 33/66 תיזמונים של זיכרונות-לפי SPD הכי גבוה שהגעתי הוא 169 FSB -יציב וטמפרטורות מתחת ל55 מעלות בPRIME ב170 המחשב אפילו לא מעלה WINDOWES יש למישהו הצעות ?האם לעבור מתח מעבר ל1.8 הוא מסוכן?

• 10 תגובות
    • 596 צפיות
  3. אמרו לי שהיטסינק של p3 מתאים לכרטיס מסך שלי אבל היום החזקתי אחד ביד ובכלל יש לו חיבור כמו סוקט של AMD ולכרטיס יש חיבור עם פינים כלה שדוחפים, איך אני מתאים אותו ואיזה אני צריך לחפש? אם תוכלו לתת תמונה זה יהיה ענק. תודה

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by dan_dekel,

בוקר טוב, אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן יחסית למעבד. כביכול אני מבצע אותי ע"י העלאת ה FSB בbios... נכון? המפרט שלי הוא: Asus p4p800s se Intel p4 2.8 presscot 800fsb 512Mb ddr 400mhz Radeon 9500pro (OC- 275|344,275|317) good 1 ah???? W.D 40GB אין לי קירור משמעותי לכן, ארצה לעשון אוברקלוק קטן. עד כמה מעלות המעבד יכול להיות כשהוא לא במאמץ?.. אל תשכחו שזה פרסקוט.... תודה לכל המגיבים, דן עריכה: אני אשמח גם להצעות לגבי קירור טוב למעבד, אך לא יקר יותר מדי. תודה!

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  5. שאלה 1 שמתפצלת לכמה שאלות: אני מתלבט בין H100 ל MUGEN 3, האם בקיץ יש לקירור מים יתרון? בנוסף, האם הסיכון הוא על אחריותי בלבד אם יש נזילה בH100? + מה ההבדל ביכולות הקירור של צינורות מים שאנשים מרכיבים בעצמם לבין H100 או MUGEN 3? אני די-בטוח שההבדל עצום אבל השאלה עד כמה בטמפ'? אלה שבונים קירור צינורות מים, שעושים OC כבד למערכת, לכמה הם מגיעים שזה כל-כך משתלם לעשות את המערכת מים הזאת? שאלה 2, האם ניתן לשים על 3570K שני MUGEN 3? זה אפשרי בכלל?! אני מביא מארז SWITCH 820 או PHANTOM V2 (שניהם ft) בעקרון המחשב מיועד ל OC של 4.5GHZ~ עם לוח אם GIGABYTE Z77X-D3י תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LevyVista,

מה קורה חברים, הרצתי בדיקת יציבות של שעה בOCCT ואלו התוצאות.. לכמה בערך אוכל להגיע עם המערכת שברשותי? תמונה פרטים על המערכת במפרט. תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by yaniv76,

המפרט שלי: q6600 gtx560ti gigabyte p35-s3g 4g ram מאז שהתקנתי וינדוס7 הלכו לי כול הביצועים (מבחינת FPS לפחות,לא משנה מה לא עשיתי אני לא מצליח לשפר) ככה שאני יודע שהבעיה היא במעבד כי גם שהיה לי gtx260 ואז קיבלתי את 560ti לא קיבלתי עוד FPS (במשחקי COD שהדבר הכי חשוב זה FPS גבוה ולא גראפיקה). אז בעצם ..איך עושים OC ?? לא מצאתי פה שום מדריך בסיסי. אני רוצה לקנות קירור (שיתאים ללוח אם הישן שלי) ולעשות OC למעבד. אמרו לי שכדי קודם לעשות בלי לקנות קירור ואז אם צריך לקנות. אבל בתכלס..אם איזה תוכנה אני בודק את המאמץ של המעבד וכול החרטא הזה? ואיך בתכלס אני מעיץ את הביצועים שלו .?? תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. יש לי ספק אחד שלא בשימוש ואני רוצה לחבר אליו איזה קטודה או מאוררים או משהו אבל בלי לחבר אותו למחשב (ללוח אם) איך אני עושה את זה? דרך אגב אני מתאר לעצמי שצריך לג'אמפר (לקצר) בין מגעים בחיבור הראשי (הארוך של הלוח) ואני מבין שלהדליק ולכבות יהיה קצת קשה לג'אמפר ולהוציא כל פעם אז זה יהיה בסדר אם אני יעשה את המגע הזה תמידי, ודרך הכפטור מאחורה של ה ON\OFF ידליק ויכבה? הספק יכול להדפק מפעולה כזאת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אחים שלי אני רוצה לדעת עים אני קונה 6600 רגיל אני יכול להפוך אותו ל-gt כמובן שאני יעשה לו oc תודה רבה לעוזרים מראש : :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  10. אני מתכנן אוברקלוק למחשב שאני קונה בקרוב , ותהיתי איזה מתח זה בסדר ואיזה מתח כבר עלול להעלות עשן מהחומרה שלי ,הנה הרכיבים שהולכים לעבור OverClock לוח : ASUS P5B D.E מעבד: CORE 2 DOU E6400 2MB CACHE 2.16 (core type : ALLENDALE) tray deal + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX זיכרונות : G.skill PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL5-5-5-15 אם מישהו יודע איזה מתחים פחות או יותר הם הגבול לרכיבים האלה שיגיד, כי אני ממש לא רוצה לשרוף כלום (הדבר היחיד שמסוכן בOC זה להעלות מתחים , חוץ מזה אין שום דבר מסוכן בזה) מצד שני אני רוצה OC של ג'יגה לפחות , נדמה לי שלזכרונות זה 2.4 גבול עליון , לא בטוח אבל לגביי המעבד והNORTH BRIDGE של הלוח אם

11. Started by ReL,

ומה אני אמור לעשות להוריד אותם? המחשב מרעיש בצורה מעצבנת , זה המעבד בדוק ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלום לכולם, עברתי בין כמה וכמה קרורים למעבדים ואלו בין היתר ההתלבטויות שלי: עדיפות ביצועים על רעשים. Gigabyte G-Power Cooler BL GH-PDU21-SCK- מחיר: 137 ש"ח Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro - מחיר: 140 ש"ח Gigabyte G-Power Cooler Pro GH-PDU21-MFK- מחיר: 165 ש"ח מה עדיף מהשלושה הנ"ל או שבכלל עדיף משהו אחר? התקציב 150 ש"ח ומטה. המטרה היא ל-Socket478 (mPGA478 - אולי מתוכנן OC קטן ביותר או אפילו שלא. תודה מראש. ~~~~ עריכה ~~~~ לאחר חוסר התעניינות ממנהלי הפורום והאנשים החלטתי לעשות את החלטה לבדי ובחרתי ב-Gigabyte G-Power Cooler BL GH-PDU21-SCK. נעדכן בהמשך לגביו.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by taotao,

עשיתי היום OC לכרטיס שלי ליבה 225>>350 זכרונות 332>>400 עשיתי בדיקה עם 3DMARK והכול טוב אבל שפתחתי את הריוה טיונר הופיעה לי סימן אזהרה כזה מזה אומר? :s05: ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. מאיפה אני יכול להזמין או לקנות ?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  15. Started by Ev,

יש לי מחשב דו ליבתי של אינטל 1.86GHZ, המארז בסיסי וכל החבילה מסביב מאוד סטנדרטית בנוסף כרטיס גרפי NVIDIA GF7300 GS עם קירור סטנדרטי (פסיבי) שבא עם הקניה טמפ. מנוחה של הכרטיס הגרפי היא 70 מעלות ובזמן משחק 85-90 בהקשר זה יש לי 2 שאלות: א. מצב זה מזיק למחשב שלי ? (ז"א כל שאר החלקים פרט לכרטיס הגרפי) ב. במידה ואני רוצה לסדר את זה מה עדיף: 1. להשקיע ~150 ש"ח בקירור 2. לקנות כרטיס מסך חדש ב 300-500 ש"ח שכבר יהיה מצויד בקירור (או שלא יהיה ???) תודה נ.ב. אני לא גיימר, אבל משחק לפעמים (רק ש GUITAR HERO 3 ירוץ ...)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EagleX2,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? (אני יודע איך לחבר למארז אבל לא יודע איך לחבר להיטסינק [slk948u])

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by YairZ,

ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  18. אני רוצה לבחור קירור טוב ללוח GIGABYTE 965P S3 שיוכל להחזיק את הלוח קריר יחסית גם בבאס 500. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14895 אני מכיר השוואה של גופי קירור לצ'יפסט שהזלמן ניצח בה אבל האקסטרים ספיריט 2 לא השתתף בה. לינק - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=1971&articID=473 והנה עוד ביקורת של הזלמן - http://www.bcchardware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2663&Itemid=40 והנה שלוש ביקורות של האקסטרים ספיריט 2 - 1) http://www.rbmods.com/Articles/Thermaltake/Thermaltake_e_spirit2/1.…

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים וכרגע אני לא מתכוון לעשות OC אולי בעתיד אני מבקש שתבנו לי מערכת הן שתהיה חזקה וגם שקטה בצורה סבירה וגם תכלול קירור לכרטיס מסך התקציב שלי למערכת הוא עד 2000 שח המפרט שלי : Q6600 GO GIGABYTE X38-DQ6 LEADTEK 8800 ULTRA 768 MB PS : THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W HD : WD 500 GB X 2 OCZ DDR2 1024MBx4 800 MHZ REAPER 4-4-4-15 CASE: THERMALTAKE ARMOR תנו לי הצעה אחת מחול ואחת מהארץ תודה רבה לכול העונים שבת שלום

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  20. איך קוראים למכשיר...ואיך משתמשים בו...

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  21. שלום לכולם, אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב ולהחליף את השילוש: מעבד / לוח אם / זיכרון. כיוון שיחסית הרבה זמן לא התעדכנתי בכל נושא הקירור למעבד אז אני מבקש את המלצתכם. אז אני מבקש המלצה לקירור אוויר למעבד Intel(R) Xeon(R) Processor E5-2699 v4 לסוקט LGA2011-v3 . הייתי רוצה שהקירור: * ייתן מקסימום ביצועים לתקציב שלי. * שיהיה שקט. * קל יחסית להרכבה. היום הקירור שלי הוא scythe mugen 2 rev b אז קירור בגודל הזה אמור להיות סבבה במארז הנוכחי שלי. תודה מראש על העזרה, אלי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Liran3331,

במנוחה... במאמץ בטח עוד 20 מעלות מפרט בצד

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום עשיתי קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי ..כדי לעשות אוברקלוק .. עכשיו איך אני מדביק אותם לכרטיס ? עוד שאלה ..תראו איך עשיתי את זה בתמונה .. יש לי גוף קירור אחד לכל זוג זכרונות ..יש לי 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס זה בסדר אם אני ישים גוף אחד על שתי זכרונות ? זה מכסה את שתיהם לגמרה .. ככה שלא ניראה לי שיש בעיה תודה רבה למי שעוזר D: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by boss,

אף פעם עשיתי OC ,חיפשתי אתר אוברקלוקינג , לא הצלחתי להבין מדריך קניתי מחשב חדש מפרט מעבד intel Core i7 2600K 3.4Gh זכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2N לוח אם ASUS P8P67 Delux כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GB דיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB קירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpm מארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Series תעזרו לי איך עושים מעבד OC תודה

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by Danix60,

היי מה ההבדל בין H50 לH70 של Corsair.? תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.