אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מחפש חנות באיזור השרון או רמת גן שאפשר לקנות בה קירור מקורי של אינטל למעבד סטוק 478
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הסבירו לי איך לפתוח 4 צינורות עיבוד נוספים בעזרת התוכנה RIVA TUNER אבל אני לא מצליח (לא יודע איך להעלות את מהירויות השעון והבנתי שיש מה להעלות) בדקתי בתוכנה והגעתי למסך שבו ניתן להעלות את מהיריות השעון (המהיריות המקוריות הם 300 ו 500 ) אבל אני לא מצליח להעביר שם TEST כולם נכשלים לאחר OVERCLOCK וגם TEST במהירות שעון מקורית נכשל אז אני מניח שאני עושה משהו לא בסדר אם אפשר עזרה איך עושים את זה אולי בתוכנה מקורית של NVIDIA או משהו כזה תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 2 , 333. אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק כדי לקבל מהירות של 450 בקירוב ע"מ שאני אוכל לראות סרטי DIVX על המחשב הזה. כיצד אני עושה את זה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך החדש (והכבד למדי) הזה... RADEON X800XL מתוצרת GIGABYTE ,נפלתי על דגם (למזלי) מהחדשים שלהם שמגיע עם קירור נחושת ענקי ומוזר,יש מסביבו המון צינורות והוא נראה כמו צב משורין.... קוראים לקירור הזה SILENTPIPE ואני רוצה לדעת עם הוא יכול להיות שווה ערך לOC? תודה למי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 599 צפיות
-
-
A64 3500 WC . אוורסט המאפנה הראתה לי 62 אז הלכתי לביוס ורשום 32,טוב? אני על קירור אוויר רגיל שבא עם המארז. שמעתי על בעייה עם משהו מתחת ל40 מעלות...מישהו יודע מה הלך שמה ומוכן להסביר? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
R9600XT הוציא 2100 ב- 3DMARK05 וזה עוד בלי אוברקלוק למעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רגע לא הבנתי עם הנוזל מתאדה מאיזור של המעבד ומתאבה באיזור אחר שרחוק מהמעבד ואז נוזל לקצה השני של הצינור אז הוא לא יתאדה יותר לא הלך פה קצת ביצועים???? ואם זה ככה הלוחות קירור האלו לדוגמא XP-90 או 120 וכו לא שווים הרבה אחרי הכל הם אף פעם לא יעילים אלא אם הם בישיבה כמו במחשבים הישנים לא בעמידה כמו כל המחשבים שיש היום
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תגידו, איך הדבר הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=zm-80dhp הוא טוב? כמובן בשביל OC. עוד שאלה עליו, האם אני יכול לשים אותו וזה לא יפגע לי באחריות? נראה שזה מתלבש בצורה ניתנת להסרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום ... אני צריך המלצה לקירור מים טוב למעבד P4 2.4 הנתונים של המחשב שלי רשומים בחתימה ... הקירור לא לצורך אוברקלוק. במחיר סביר .עד 650
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי בדיקה וקיבלתי ציון ענק יחסית למחשב שלי ורציתי לראות אם זה בסדר...... CPU:6785 MEMORY:6595 HDD:1818 עם אוברקלוקינג קטן אבל זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת? מפרט רשום למטה.תודה!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש מארז גדול שהיה טוב מבחינת קירור - מה אתה אומרים על המארז הזה ? שווה 600 שקל .? מה אתם אומרים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הופטעתי לקרוא בפורום זה שהלוחות מדגם IC7 של ABIT מזייפים בקריאת הטמפ' בכ-10 מעלות. ולכן, חברים, אני מבקש את עזרתכם. יש לי לוח IC7-G ופנטיום 4 3.2G, מקורר עם SPARK +7 של THERMALTAKE , מאוורר 120 ממ מלפנים שמוציא אויר (בגלל שה-HD נמוכים), 120 ממ מאחור ובדלת (מול המעבד) שמכניסים אויר. טמפ' המעבד במצב רגיל עומדת על 56 מעלות (כ-5000rpm) ובעבודת עומס הטמפרטורה מרקיעה ל-75. גירסת הביוס היא המקורית ולא עברה עידכונים. האם יכול להיות שזאת טמפ' לא מדוייקת? איך אני יכול לבדוק זאת? אודה לכם על עזרתכם ואני גם אשמח לקבל הצעות לייעול הקירור. תודה, ארז
-
- 15 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.systemcooling.com/titan_vanessa-01.html http://www.rbmods.com/Articles/Evercool/Hpc-925/1.php
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הטמפ' של המחשב שלי איך אני עושה את זה ? איזה תוכנה צריך או משו ואם יש תוכנה מאיפה להוריד תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת אם יש צורך בקירור שחבר שלי מציע לי מחליף את המאוררים שבאים אם המארז למאווררים האלה בסדר הזה: -מקדימה שניים מכניסים -מאחורה שניים שמוציאים -עם ארבעת המאווררים האלה: THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control בצד אחד שמכניס עם המאוורר הזה: AeroCool SILVER BLADE II Case fan 80MM האם אני צריך קירור כזה או שאפר קרור יותר קטן ואם יותר קטן מה אתם ממליצים במידה ואני לא עושה OC עריכה: בשביל המעבד לוח אם והכרטיס מסך האלה AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
הכי הרבה שהצלחתי להגיע עם הכרטיס ללא ארטיפקטים .....4732 ב3DMARK05 !!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=750900 ניתן גם יותר אבל עם ארטיפקטים שוליים .... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במעבד 1800+ לפני זה היה 2500+ שנמכר כי הייתי צריך כסף... קיצר אני תקוע בנתיים אם פנטיום 3 אחחח חחחח קיצר נתתי למעבד 2.4 וולט חצי ליבה התפוצצה חבל שאין לי מצלמה לצלם את המעבד הלוח למרבה המזל עדיין עובד ואני מוכר אותו חחח ככה באיזה 300 ... ;D הקירור היה זלמן 7000B CU
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. מצאתי איזה מאוורר של SUNON שהיה פעם של ספק, הלחמתי וחיברתי אותו למולקס. (80מ"מ) החלטתי שבינתיים עד שאני אקנה קירור חדש יכול להיות שאפשר לעשות עם זה שימוש. יש לי כרטיס קול מתחת לכרטיס מסך בPCI... שמתי את המאוורר עליו כך שהוא יזרוק אוויר על הצד של גוף הקירור ללא המאוורר... (בצד השני יש מאוורר). אז ככה: 1. האם המאוורר יתפקד טוב שם או שהכרטיס קול "יחנוק" אותו ולא יתן לו לשאוב אוויר כדי לזרוק אותו על הכרטיס מסך? 2. שאלה אחרת: יש לי מארז עם חלון ובו מאוורר, המאוורר בדיוק מול הכרטיס מסך, כדאי לי בנוסף להפוך אותו לכיוון השני שיזרוק אוויר קר על הכרטיס מסך? תודה =] אה ואגב המארז שלי מסודר ככה: 2 מאווררים מקדימה מכניסים, 2 מאווררים מאחורה מוציאים, מאוורר אחד מוציא בחלון למטה…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9600XT עם 256MB של Sapphire המהירויות סטוק שלו זה 500 לליבה ו-297 לזכרונות, אני המהרתי אותו ל-550.80 לליבה ו-356.40 לזכרונות : הנה תוצאה ב-3DMark05 הקירור הוא Home Made : השאלות שלי הן : 1. 1837Marks זה טוב לכרטיס כמו שלי ? 2. איפה יש וולט מודים לכרטיס הזה (לכרטיס שלי יש זכרונות מלבנים 3.3ns של סמסונג ובכל מקום שראיתי וולט מוד זה היה לכרטיס עם זכרונות מרובעים) ? 3. יש עוד דרך לשפר ??
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-