אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להשיג קירור למעבד p3 סוקט 370 איפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי 6600gt של אלבטרון. אני רוצה לקנות לו קירור איכותי שיחזיק אותו גם בoc, וגם בחום של הקיץ. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על הסיילנסר של AC, אבל בגלל שיש לי מאוורר 120mm שעומד דיי קרוב לכרטיס מסך... חשבתי שאם יהיה קירור פאסיבי זה יהיה עדיף. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה יש לי כרטיס מסך ** והמאוורר שלו מרעיש בצורה בינונית כזאת. ויש לי כמה הצעות שאני רוצה לקנות . Zalman Vga Cooler VF700-Cu Vantec SPECTRUM FAN CARD ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP מה אתם אומרים? כל שלושת הנ"ל זה אחלה של קירורים שאני לא כל כך בטוח מה הכי טוב? ומה הכי מקרר? אז מה אתם חושבים? מה כדאי ?..........
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
אני כבר איזה חודש בפורום הזה די חדש בעסק עכשיו לרוב אני קורא על OC לכרטיס מסך סבבה קראתי את כול המדריכים מאמרים וכו באתר אבל בסופו של דבר אף אחד לא מסביר בדיוק מה לעשות כדי לעשות OC למעבד ללוח ולזכרון ואני מעוניין לדעת איך עושים OC למעבד שלי לזכרונות וללוח מה אני צריך לשנות במה זה יתרום לי כמה והכי חשוב איך לעשות את זה? תודה מראש למבינים ולעונים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום חברים באתר.חדש באתר ולא מבין גדול בתחום ומבקש להתייעץ.מהן אפשרויות והאם כדאי בכלל אוברקלוקינג במערכת הנ"ל והאם ניתן להשתמש באוברקלוקינג של asus bios או בתוכנה המצורפת ללוחות asus לוח asus p4p800e-deluxe מעבד פנטיום 4e פרסקוט 2.8+zalman 7700 cu 1 gb מיקרון 400 mgz דיסק western digital raptor 10000 74 g + maxtor sata 200 g asus 6800 GT מארז Thermaltake VA8000 Armor +4 funs
-
- 4 תגובות
- 422 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של המארז שלי..והמאווררים המותקנים בו. השאלה שלי אם הסירקולציה טובה או שאפשר לשפר? המערכת תחת OC.. יש מאוורר אחד כמו שאתם רואים שמכניס אוויר מקדימה (להארדיסקים), 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה, ועוד 2 שמכניסים אוויר בצד (אחד לאזור הכרטיס מסך והשני למוספטים של הזכרונות ולזכרונות). בנוסף יש גם את הארקטיק קולינג שמוציא אוויר לאחור ווונטה ענקית של המעבד תודה! המארז הוא Antec 1080AMG עם תוספת מאוורר 1 בדלת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הוא הגיע, ה Leadtek Geforce 6200 בחריץ AGP. טוב אז קיבלתי את הכרטיס לידיי היום, RivaTuner ואתחול ויש לנו 8 צינורות. אחרי זה ניסתי ישר לעשות OC, אבל ב RIVATUNER הוא מגביל אותי לעד 450 MHZ ל GPU. אז ניסתי דרך COOLBITS, ושם אני לא מצליח לעשות OC ליותר מ 370 או משהו כזה, ממש מוזר. יש למישהוא רעיון ? :s05: הזיכרון לעומת זאת די מככב.ניסתי גם עם POWERSTRIP אבל הוא מגביל את ה GPU ל 399 MHZ. אז בסוף עשיתי את זה עם WINFOX של לידטק, תוכנה נחמדה. וכרגע עישתי טסט של 3dMark03 והגעתי לתוצאה של 6035 נקודות. ב 474/601. עכשיו לגבי הביוס שנותן יותר מתח איך אני משגי אותו, ולמה הוא נותן יותר מתח בדיוק, זיכרון/מעבד ? תודה לכל מי שיעזור, ולכל הספקנים והפחדנים שהכרטיס הזה לא יפתח תלמדו ש…
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוורר במעבד שלי 478 פ3 איזה מאוורר אתם ממליצים? לא בא לי להחליף היטסנק וכאלה! מעוניין במאוורר חזק!יותר מהמקורי של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
של המעבד AMD 64 3000+ בלוח ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 איזה תוכנה מה-CD שבא עם הלוח הזה יודעת לקרוא את הטמפרטורה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המעבד לא מפסיק להפתיע, בעזרת מתאם התושבות Socket 479 to Socket 478 החדש של אסוס ובעזרת Pentium M 760 (2.00GHz) מקורר ע'י LN2 הגיעו לתדר המדהים של 3443MHz והתוצאה שהתקבלה בSuper PI 1Mb היא 21 שניות! שיא עולמי חדש. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=1&pp=25
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר 2 מאווררים בגודל 8 ס"מ למארז למאווררים יש חיבור מולקס (4 פינים) לספק כח. השאלה שלי אם ניתן לחבר את שני המאווררים בחיבור טורי ואז לחבר לסידי רום? האם זה יצור מעמסה על הספק כח? יש לי ספק 350W ועל המאווררים רשום 12V 0.08A תודה
-
- 5 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד - AMD ATHLON 64 3200+ S939 אז ככה הבאתי כמה תמונות של גופי קרור שאני מתלבט בינהם. Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 Thermalright XP-90C for P4&K8 Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan CoolerMaster Hyper 6 K8/P4 אז מה אתם אומרים מה כדאי? אם יש לכם רעיונות יותר טובים אז זה הזמן . ודרך אגב המחיר לא מזיז לי.
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה המאורר של המעבד שלי התחיל ביומים האחרונים להשמיע רעש חזק והתחיל פחות לקרר אז רציתי המלצה לקירור חזק מספיק בשביל מעבד אינטל 775 בתקציב של עד 700 שקל תודה נ.ב אפילו שזה אינטל יש לי את המחשב קצת יותר מחצי שנה והקירור קירר מספיק טוב
-
- 10 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אני הוספתי לפני שבוע 512x2)1gb( RAM ואמרו לי שעם יש לך עוד מאוורר בבית ממולץ להוסיף כדי שכול המערכת לא תתחממם עכשיו עינתי במדריכים על סירכולציה נכונה והמחשב שלי לא ביוק נמצא שם עם תוכלו לעזור לי אשמח תודה! יש לי מחשב על חלון צד ומאורר(!!באמצע!!!) שמוציא יש לי עוד מאורר "בפרונט" שמכניס אויר(!!!במארז בחלק התחתון!!!) וכרגע הוספתי עוד מאורר ב מאחורה של המחשב שמכניס אויר יאנו שנים פנימה והצדדי מוציא אני לא בטוח שאני צודק מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=410
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רציתי לקנות למעבד שלי 1.8 P-4 512 קירור יותר רציני כי אני רוצה לעשות למעבד OC קניתי לוח וזכריונות חדשים צריך סקוט 478 משהו רציני וטוב תקציב עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הthermalright 120 למעבד יש לי שלושה מאוורים של 120 (כולל לספק) איך הכי טוב לסדר אותם כי כרגע אחרי קצת עומס אני מגיע ל 38 - 40 מעלות ..(המעבד) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
שלום חברים לקראת הקיץ החלטתי להצטייד בצלעות קירור XP-120 (של Thermalright) עבור המעבד פנטיום 4 3.2גיגה שלי שמתחמם מאוד. אני זקוק להמלצותיכם עבור משחה תרמית טובה, כי לי כולם נראים אותו הדבר. ועוד משהו, בפורום ממליצים על מאוורר של ENERMAX 120mm, האם הוא באמת שווה? תודה על עזרתכם, ארז
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
AMD64 3500+ WC OCZ EL PE 2-3-2-5 1GB )512X2( ANTEC 1080+TPOWER 430 WD 160GB SATA GIGABYTE X800XL SILENTPIPE GIGABYTE GA-K8NXP-9 אני על קירור אוויר (3 מאווררים במארז,אחד על המעבד וקירור פאסיבי לכ"מ). לא חייב משהו מופרז מדי,ושלא יתחון לחלקים האוממלים ת'צורה,אני צריך לסחוב את המחשב הזה עוד שנתיים וחצי. יש המלצות לתוכנות,וקצת בבסיסי,אני לא הכי מתמצא בנושא אבל מאוד רוצה להתחיל. תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
פרקתי ממחשב יש (686) את המאוור של המעבד ויחד איתו את הצלעות עכשיו המאורר של המעבד הוא קטן 40מ"מ משהו כזה (אם יש למישהו רעיון מעניין איפה לדחוף אותו בכיף?) עכשיו הצלעות קירור הם מרובעות כאלה ואני שואל אם למישהו יש רעיון או אולי סתם משהו נחמד שאפשר לעשות איתם אם בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני חודש בערך קניתי את הfx6800 של gigabyte עם הקירור הפסיבי.. הטמפ' שלו מעט גבוהות(אידיאלי-66 במקרה הטוב. מאמץ כבד-76) והיות והמארז לא מקורר היטב חשבתי להוסיף קצת קירור. פירוט הקירור- מאוורר 80מ"מ בקדמת המארז שמכניס אוויר. ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר של הספק. בחלק האחורי של המארז יש מקום למאוורר 60מ"מ בלבד. חשבתי להוסיף מאוורר אחד של 120מ"מ בצידו של המארז ועוד אחד בגג המארז גם של 120 מ"מ. מה דעתכם? תודה לכל העוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה זה וולט מוד ואיך מבצעים אותו ומה זה עיפרון B2 ? תודה לעונים... יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה על המעבד הוא מקורי של אינטל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 מישהו יודע איך לפתוח אותו כדי לנקות כי קצת הסתבכתי להוציא אותו? ויש ביקורות עליו בסדר יעיל רועש וכו?
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-