עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה המקורי שלי epox 8k3a xtreme ddr 256 333 asus geforce 3 ti 200 133 12.5 תוצאה 7205 אחרי שעשיתי אובר קלוק למעבד ולבאס עצמו ל 200 באס ו1800 מגה הרץ מעבד הגעתי רק ל7988 שאם נוציא תאובר קלוק של המעבד עצמו בעצם נראה שההרמה של הבאס עצמו ל200 לא תרמה כמעט כלום כי את ההפרש עושה המעבד.. בבקשה תגובות

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…

3. Started by Amit_Alcobi,

מחפש קירור שקט כמה שיותר למעבד שלי (P4 2.8 HT) לפי מה שהבנתי זה נחשב למעבד חם אז אני לא יודע אם כל הגופי קירור הפסיביים יתאימו לו. הבנתי שכדי שתוכלו להמליץ לי על קירור מתאים צריך לציין את שאר המאווררים במארז אז ככה: מארז gigbyte posidon עם מאוורר 12 ס"מ מאחורה. ספק כח עם מאוורר 12 ס"מ. וזהו חוץ מזה אין מאווררים. בנוסף אוכל להעזר בהמלצה על ספק שקט ככה שהמחשב בכלל יהיה שקט יותר. נ.ב. הטמפ' של המעבד בדר"כ היא 50 מעלות צלזיוס. תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Mighty,

היי אנשים , בזמן האחרון נכנסתי לשגעון כמו רובנו... ובא לי לעשות מערכת קירור מים למחשב שלי.. מדובר על פנטיום 3 -500- מארז פול טוואר (צבוע + חלון + מאוורים שבקרוב יכנס לגלרייה) אוקי אז ככה.. יש לי משאבת מים ממש חזקה של מכונת כביסה שפירקתי. ויש לי מעבד שעומד + מסגרת... וחשבתי להעביר בתוך ההיצינג שלו צינור מים קטן משהו כמו 0.5 ס"מ קוטר. ואני רוצה גם להעביר אותו בתוך המארז... וזאת הבעייה אני לא יודע איפה לעביר ואיך עזרה תתקבל בברכה :]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אמרו לי שהיטסינק של p3 מתאים לכרטיס מסך שלי אבל היום החזקתי אחד ביד ובכלל יש לו חיבור כמו סוקט של AMD ולכרטיס יש חיבור עם פינים כלה שדוחפים, איך אני מתאים אותו ואיזה אני צריך לחפש? אם תוכלו לתת תמונה זה יהיה ענק. תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  7. אני מתכונן לבצע OC וברצוני לדעת מה גבול הטמפרטורה להגדיר לו. זה לקוח מהמדריך ל-OVERCLOCKING הצעד הבא הוא להגדיר את ה-Shutdown Temperature בתפריט ה-PC Health בביוס. אפשרות זו נועדה להגן על המחשב על ידי כיבויו כאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת. עבור מעבדי Athlon 64, לדוגמא, טמפרטורה של 60 מעלות היא גבוהה מאוד ולכן נגדיר את הביוס לכבות את המחשב בטמפרטורה זו (עבור מעבדי Penium 4/D מסדרות 6x0 ו-8xx הטמפרטורה המקסימלית היא 66 מעלות ועבור סדרות 6x1 ו-9xx הטמפרטורה היא 80 מעלות). מאיזה סדרה, E4300...?[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 22:40:48 :s05:

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  8. יש יעני מתח מהספק ואז כל מאוור מתחבר לשני.. יש 3.. זה טבו או שצריך ללוח אם או משהו?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by UBS,

שלום רב עשיתי ל 7800GTX שלי OC והגעתי ל 485@1360 וכל מגה הרץ יותר מזה נהיה לי ארטיפקטים הבנתי שעל ידי הגברת המתח אפשר להתקדם עוד עם ה OC ושיש 2 דרכים 1 פיזי VOLT MOD ו2 צריבת ביוס עם מתח גבוה יותר אני לא רוצה לעשות שינוי פיזי בכרטיס אבל רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לערוך את הביוס ואיזה מתח הוא אינו גבוה מדי ולא יסכן את הכרטיס תודה מראש

10. Started by shay7629,

E6300 עם קירור אויר של CoolerMaster Abit IB9 4*512 533Mhz הזכרונות בסיסיים מאוד , אני לא יודע עליהם כלום חוץ מזה שהם זולים , אפילו שם של חברה אין עליהם איך אני מחלק את מהירות הזכרונות כי לפי מה שראיתי יש או 1:1 או יחס שמגביר את מהירות הזכרון ,ולא ההיפך? ועד כמה אפשר להגיע +- עם הציוד הנ"ל , אני הגעתי ל1.86@2.5 אבל אני מפחד שאני יעשה נזק לזיכרונות כי לא הבנתי איך אני מפחית את מהירותם אני חדש בOC , ואני אשמח לעזרה במיוחד ממי שיש לו ציוד דומה תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Haflo,

קצת מרגיש טיפשי לשאול...אבל....איפה אפשר לקנות את הHSF של CoolerMaster Aero?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by ahwel,

אני מודה, אני חדש בתחום אבל לא מצליח להשתלט על הסקרנות. יש לי Quad 6600 שעובד (כרגע) ב- 2.4 ואני רוצה לסחוט ממנו לפחות 3.0 קראתי לא מעט אבל יש אינספור מושגים חדשים לי כמו front side bus וכו'. אשמח לעצות איך לחשב יחס בין מהירות המעבד, וולטג', FSB, זיכרון וכו'. תודה מראש :s05:

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by blacknot,

Thermaltake V1 CL-P0401 או ‏Freezer 7 Pro איזה מהם עדיף להמהרה מבחינת קרור ושקט המחיר לא משנה לי הוא מיועד למערכת הבאה cpu e8500 ‏P5E s775 1600Mhz, Intel X38 ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL5‎ gpu hd4870 2x 250gb hd 500gb hd antec 182p antec tp trio 650w

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by Exzate,

יש לו חיבור של 3PIN או רק של 4?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Y-T-M,

שלום יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt עם קירור פסיבי 1. אם יש פה מישהו שיודע או עשה אוברקלוק לכרטיס מסך הוא הרגיש הבדל בביצועים? ראיתי במדריך שעשו דווקא לכרטיס מסך הזה אז אם מי שעשה יכול להגיד אם הוא הרגיש שיפור 2.ראיתי שכתוב במדריך שצריך כל פעם אחרי העלאה להפעיל את התוכנה 3dmark שמה צריך לעשות לופים השאלה שלי מה זה לופ האם זה סרטון אחד שהם מראים כמו שהם בקרח או על הספינה או בכלל לופ אחד זה להריץ את כל הסרטים האלה יעני לופ=ספינה,קרח,מפעל 3. מה התוכנה הכי מומלצת לכרטיס מסך ושהכי קל לעבוד איתה? 4. אם בoc הכרטיס מסך מתחמם זה לא יכול דווקא לפגוע באיכות הביצוע שלו? 5. כמה זמן זה בערך לוקח? אני רואה שאחרי כל העלאה צריך לשחק במשחק על הגדרות גבוהות שעתיים האם cod 4 מס…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by KvodHagab,

לוח אם ASUS p4b-m g-force 2 mx 400 intell pentium 1.7 (well cooled case) עשיתי לו אוברקלוק ל 1989 (117 MHZ) והכל פועל מעולה שאני מעלה את זה ל 133 באס או אפילו 120 המחשב נדלק והכל אבל המסך לא נדק, ובנוסף המחשב לא משמיע את הרעש הצפצוף הזה שהוא נדלק (שזה קרוה בד"כ כשהוא מסים את בדיקת הזיכרון) יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by omerha,

האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by אדם לוי,

? www.isracomp.com

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Lanzar,

אך הגוף קירור הזה שך זלמן CNPS6000-CU + המאוורר המקורי ??? ואך הוא יחסית ל VOLCANO 12 ???

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by Quellious,

הי, אני מחפש להחליף קירור סטוק (רועש במיוחד) בקירור שקט בתקציב של בערך 100 ש"ח. היחיד שמצאתי זה ה glacialtech 4360 (שמפיק 26 dBA לפי הנתונים - לא הכי שקט אבל נראה לי סביר). מישהו מכיר? זה באמת שקט יחסית? תודה...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. אוקיי אז ניסיתי להעלות כמה שיותר קרוב לבאס 370 במכפלה של 9, אבל לא הצלחתי :-\ עכשיו אני במתחים רגילים בבאס 350, ניסיתי להעלות לבאס 366 במתח 1.35 לפי הביוס ו+0.1V לזכרונות והוא עבד סבבה, חצי שעה של אורטוס ללא שגיאות. אבל שעשיתי ריסטרט הוא לא הגיע לפוסט, שלא שיניתי כלום. ניסיתי אח"כ להעלות ל 370 והוא לא הגיע לפוסט, מן הסתם. ניסיתי להעלות מתח ולא הצליח, פחדתי להעלות יותר מדיי כי הוא הגיע ל 66 מעלות במאמץ מלא של ה TAT במתח 1.35. אח"כ שניסיתי להחזיר לבאס 366 הוא לא הגיע לפוסט עוד פעם. יש משהו לעשות? בנתיים החזרתי למתחים רגילים ובאס 350 עם מכפלה של 9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by gilloze,

אז ככה זה בדוק לא המעבד כי הוא יושב על 48

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by עינב,

שלום . המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל שלי .. אני רוצה לדעת אם אפשר לבצע OC למחשב שלי . והאם מישהו יכול לתת יד מנחה בנושא , אני דיי מתחיל אבל מאוד מאוד מעוניין להכנס לתחום .. וגם רעיונות לשיפור יעזרו .

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by tomz,

אני רואה בחנויות המחשבים גריז טרמי, בחבילות נורא נורא קטנות, שעולות בין 30 ל80 שקלים לדעתי זה מוגזם לחלוטין אני מבין שזה מיועד למחשבים אבל אבא שלי נגיד קונה טיובות של קילו ב4וחצי שקל רציתי לדעת אם הם יתאימו גם לחלקי מחשבים פשוט חבל על הכסף :\

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים