עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by taotao,

אני כבר איזה חודש בפורום הזה די חדש בעסק עכשיו לרוב אני קורא על OC לכרטיס מסך סבבה קראתי את כול המדריכים מאמרים וכו באתר אבל בסופו של דבר אף אחד לא מסביר בדיוק מה לעשות כדי לעשות OC למעבד ללוח ולזכרון ואני מעוניין לדעת איך עושים OC למעבד שלי לזכרונות וללוח מה אני צריך לשנות במה זה יתרום לי כמה והכי חשוב איך לעשות את זה? תודה מראש למבינים ולעונים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by E-tay,

?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by shloosh,

ברשותי מארז של ריידמקס השחור המקורי. בכל אופן AMD 2600 כרגע בקיץ על 45-46 מעלות במנוחה, לוח על 28 בערך ,הארד דיסק על 36-37 והספק או לא יודע מה זה AUX על 42. בעונה הקודמת המעבד היה על 38 בערך,ההארד דיסק על 30 בממוצע ולוח על 25. טמפ' טובות? בכל אופן המארז מסודר ככה: 2 מאווררים מוצאים מאחורה. 1 מכניס מהדלת. 1 מכניס מקדימה. סידור טוב? אם לא ,איך כדאי לי לסדר?

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by pc student,

חברה זוחרים את בעיות החום שלי? אז ככה חבר שלי מנסה להשיג לי משחה טרמית אם היא לא תשנה כלום אני קונה hsf חדש אני חשבתי לעל ה volcano9 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by arnoNz,

קניתי מחשב AMD athlon64 3000 venice twinMOS speed premium 433 512 x 2 dfi LP UT nF4 ultra-d OCZ modestream 520w נתתי למעבד מתח של 1.5 לזכרונות 2.9 וניסיתי אובר קלוק לא רציני לעבוד על fsb 222 במכפלה של 9 הורדתי תמכפלה של ה HTT ל 4 והוא נותן לי מסכים כחולים כל הזמן. המעבד מקורר עם xp-120 הוא ב idle משהו כמו 30 מעלות וב load 36 לזכרונות אין קירור והצ'יפסט עם קירור סטוק קיצר ברגע שאני שם ככה אני מקבל מסכים כחולים ולפעמים המחשב בכלל לא עולה... מה לעשות? איך הטמפרטורות של המעבד? בשביל לתת מתח גבוהה לזכרונות (3.2+) אני צריך לקרר אותם? תודה

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by dan_dekel,

www.glacialtech.com זה למטה באותו עמוד: NorthPole 1000

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  7. תראו אני משנה את התיזמונים ובcpu-z זה שונה מהEVEREST : אגב תוכלו להגיד לי מה המחלק שלי כי לא הבנתי כלום

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  8. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by alonkl,

המאוור של הגוף מתחבר ב3-פין או4-פין? מגיעה איתו משחה טרמית? תודה רבה על כל עזרה

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by iTK98,

אחרי ששוטתי לי קצת ב"זאפ" באביזרי\פתרונות קירור שלהם, נתקלתי באמצעי קירור הזה, ורציתי לשמוע את דעתכם: אגב, אם זה לא מתאים לפורום הזה, מתנצל מראש, ואשמח אם תעבירו אותו למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. מדובר ב Arctic-Cooling MX-1. כותב, תודה רבה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by boxer555,

יש לי שאלה חברה.. למה כאשר אני מבצע אוברקלוק אני צריך להרים גם את המתך או כידוע בשמו VOLTAGE? תודה..

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. ממש אפליה איך כל החנויות הטובות עם המלאי העשיר, נמצאות בצפון. גרררר.... תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. מכיוון שעל הלוח יש את הצינור קירור ואת כל הכבלים ליד הסוקט של המעבד עושה רושם שהתכנון המקורי שלי לזלמן 9700 לא ממש יתאים ללוח? יש למישהו הצעות אחרות? חשבתי לכיוון אחד משלושת הבאים: 3D Rocket II של ג'יגה בייט החיפושית של טרמלטייק - הוא יתאים בכלל ללוח? או הטוניק טאוור 120MM... אשמח להצעות אחרות גם או המלצות על השלושה האלו. אני צריך את זה די דחוף כי התכנון הוא לקנות את המחשב החדש עוד השבוע.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. כדי להיות יותר ברור אני שואל אם 10 מעלות זה פחות זה משמעותי מספיק כדי לעשות oc שישנה משו..בביצועים של הכרטיס מסך..

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by levynger,

איזה קירור יהיה שקט וטוב ל 2600XT ב- CROSSFIRE?? בהנחה שאני אצטרך שניים ובמחיר נורמאלי

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני כנראה רוכש את המארז antec titan 650 הוא מסופק עם מאורר 120 מאחור ומקדימה יש מקום לתקוע עוד 2*92... עכשיו... חשבתי לתומי... יש מקום רק ל 3 מאוררים... בוא נעשה משהו מעניין...ונזרכתי בפול טאוור הג'נרי שהיה לי ונחתך מכל כיון והיו שם 3 דלתות 120 ו 2 80.... קירור לא רע הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום דלתא 92 למכירה.... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  18. שלום רב להל"ן הקטע : "במעבדים אלו יושם בקר טמפ' דיגיטלי על כל אחת מהליבות, ולכן עדיף להשתמש בו(תוכנות CoreTemp ו-TAT מנצלות את הבקר המדובר)." אני בעל מעבד E6750 , השאלה שלי היא איך הורדה של אחת מהתוכנות שצויינו תעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by aviv00,

אני רוצה להמשיך להמהיר את המחשב שלי אבל מפחד בגלל שזה מגיע לטמפורות גבוהה במאמצ אבל בתוכנות מסויימות הן לא מראות טמפטורת גבוהות כמו בTAT השאלה לאיזה אני צריך להשים לב ? האם ל TAT במאמצ שהוא מצליח להגיע ל60 מעלות בלוח אם 965G DS3 או EVEREST שהוא מגיע ל 54 מעלות אם אני משתמש במאמצ שלו איזה תוכנה משקפת את הטמפטורה של הלוח אם תחת עומס שיהיה עליו

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  20. שלום, אני שוקל לרכוש את הבקר הבא: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017 ברשותי מארז Gigabyte AURORA 570 - המכיל 3 מאווררים 120MM ובנוסף מאוורר למעבד Thermaltake BigTyphoon 120 VX. האם הבקר ישלוט בצורה טובה על המאוווררים הנ"ל וייתן לי יכולת תמרון בין המהירויות השונות?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by פיפא,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך(אם אפשר לכרטיס מסך). רציתי לשאול מה אני צריך לשפר במפרט שלי בשביל oc טוב,ולאיזה שיפור אני יוכל להגיע. אז קצת פרטים: שהמעבד לא במאמץ הטמפרטורות הם בין 8-11 מעלות לכל ליבה (לפי התוכנה TAT),אגב בגלל שכרגע חורף צריך לקחת בחשבון שגם בקיץ המעבד לא יהיה חם מדיי,אז אם צריך להחליף קירור או משהו תגידו לי. מפרט: Intel ‏Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB‎ GIGABYTE ‏P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E‎ DDR II 667Mhz 1GB Samsung Sapphire ‏HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ‏Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII LG ‏DVD±RW GSA-H55NK x20 Black‎ Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS HEC 450TD-TF 450W …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שווה להשקיע בשני המאוררים הללו 120 שח ולשים אותם בגג המארז למשל... ישנה משהו? נתונים טובים ושקטים למאווררים... מה אתם אומרים חשבתי לשים בגג המארז שניים כאלה...אבל יכול להיות שאני ישים עוד אחד בדלת המארז למטה שיכניס אויר לאזור הכרטיסים.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by amisha,

יש לי לוח P4C800 דלוקב ואני רוצה לשנות יחסים בזכרונות ואני ממש לא יודע מהם אני יודע שהם נמצאים בבחירה של המהירות של הזכרונות אהל אני לא יודע מה היחסים כול מהירות

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  24. http://www.wired.com/wired/archive/11.10/makeover.html זה הלינק. תהנו *הלינק פורסם בחדשה באתר PC-SPOT

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. אני גם ככה שונא תמעבד הזה :AR15:, אל תגידו לי שהמכפלה לא נפתחת

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.