עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כולםם לעודד את בית"רררררררר!!!!!!!! :yelclap: מחר בערב כולם לעודד את בית"ר....

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by nadaw,

תראו.. אני יכול לקנות את קירור המים הזה מ400 שח.. ואפילו פחות : http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1604.htm הוא טוב? הוא יתן תוצאות קירור יותר טובות מאשר SP97 + מאוורר חזק ? יש לי AMD.. יש לכם הוצאות נוספות? פשוט.. תראו את המחיר... צודהה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום נשברה לי המשאבה הישנה של מערכת הקירור אקוואריס 2 של TT ואני צריך חדשה, לא יודע עדיין בקשר לתקציב אז תציעו משהו סביר, תודה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by esaly,

היי! אני מחפש המלצה לקירור טוב לסוקט A בסטוק. אם אפשר לינקים לחנויות רצוי בצפון... עברתי על הסטיקי ולא ברור מה שם לסוקט A. אם תוכלו לעזור... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  5. לוח אם - 945PL NEO MS-7236 מעבד - pentium d 820 אני רוצה להעלות מתח למעבד כי המערכת מתחילה להיות לא יציבה כרגע מתח המעבד בביוס היא קבועה ועומדת על 1.3 ואני לא יכול לשנות או לגשת אליה. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by pMor,

עשיתי אוברקלוק לאת'לון XP עם ליבת ת'ורוברד (T-BRED) והגעתי למהירות של 200 FSB על 8.5 מכפלה. זה נותן 1700MHZ למעבד, כשהסטוק הוא 1533.מתח - 1.525, אע"פ שASUS PC PROBE מראה לי 1.55 עכשיו, ברגע שאני מעביר מכפלה ל9 ומעלה, המחשב לא עולה. שמתי AGP FREQUENCY על 66, אבל לא מצאתי איפה הPCI. הקירור הוא VOLCANO 9 על המעבד, שני מאווררי 120 מ"מ אחד מכניס מקדימה אחד מוציא מאחורה ועוד SF2 מלמעלה שמוציא (על הכי נמוך כי הוא ממש רועש) המארז הוא HEC CI-6A19 עם ספק 475VD-T

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by hzhz24,

אני כנראה קונה כל שאר הדברים כבר יש ברשותי. מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤265 מחיר סופי: ¤1426 וקירור יש לי OCZ VENDETTA 2. השאלה היא שאני רוצה לעלות רק תמכפלה ולתת למעבד מתח לדוגמא להגיע ל3.6 אז מכפלה לשים על18 ומתח בטח יהיה צריך 1.5 או 1.45 . מה אומרים זה בסדר? כל עוד הטמפ' תיהיה טובה אין בעיה לעלות את המתח מעל המותר.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום. קניתי היום בסופו של דבר את גוף הקרור של זלמן CNPS9500A LED למעבד פנום 2 X3 שלי וזה התוצאות שקיבלתי בבדיקת מאמצץ במשך 20 דקות .(הבדיקה בוצעה באמצעות STREES PRIME פתחתי 4 כאלה ברצף) זה לפני הבדיקה- Motherboard 44 cpu 39 core1 -31 \ 30 core2 -31 \ 30 core3 -31 \ 30 GPU 53 וזה אחרי הבדיקה Motherboard - 45 cpu -49 max core1 -40 core2 -40 core3 -40 GPU - 59 מה אתם חושבים על התוצאות האלה האם היה שווה לקנות את הגוף קרור הזה ("חוץ מזה החדר חם בלי מזגן").בכל מקרה אשמח לתגובות וכן יש אולי מצב שאני יעשה אוברקלוק למרות שאין לי צורך כרגע.

9. Started by Kiru,

היי, אחרי כמה שעות של עבודה, המחשב שלי מתחיל להרעיש מאוד. כניראה שכל המאווררים עובדים במלוא העוצמה, כי מרגישים שגם המחשב והשולחן רועדים. מדובר בעבודה סטנדרטית לחלוטין שלא מאמצת את המעבד, אבל החדד לא ממוזג. כרגע, כשהחדר ממוזג (טמפרטורות: מעבד 49, אזור ראשון 39 ואזור שני 38), הרעש אמנם חלש בהרבה וכבר אין רעידות אבל הוא עדיין מורגש מאוד. נתוני המחשב: מעבד Pentium D 3.4, לוח אינטל D945GNTL, ספק 300W או 350W של HEC ומארז ג'נרי עם 2 מאווררים. השאלות שלי הן אלה: 1. האם הרעש החזק נורמלי למחשב כזה? ככה צריך להיות? 2. מה ניתן לעשות כדי להפחית את הרעש באופן משמעותי? האם להחליף ספק? להתקין מערכת קירור חדשה למעבד? שניהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by zuzu89,

היי אני מנסה לעשות DownClock למעבד שלי כי הוא מאוד חם ואני לא מעוניין להשקיע בקירור ביחוד שאני עוד מעט מחליף אותו . אני חיפשתי בBIOS איפה אני מוריד את המהירות שלו הוא עכשיו על 1.46 מגהרץ ואני רוצה להוריד אותו ל1000 מגהרץ . המעבד הוא : Amd1700XP לוח אם : Gigabyte GA-7DXE עברתי על הBIOS ולא מצאתי , מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by dudwity,

היי חברה, יש לי את הגוף קירור הנל מותקן על תושבת AM2 ואני מעוניין להתקין אותו במחשב אחר עם 775 ואין לי את המתאם . למישהו במקרה יש את המתאמים שבאו עם הקירור הנל ולא צריך אותם? תודה דודי.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. שלום, קרובים שלי מגיעים מארה"ב בעוד שבועיים (בדיוק בעוד שבועיים ) וחשבתי לקנות כמה מאווררים טובים, קטודות וכל שאר הירקות. שוטטתי בפורום וראיתי שהומלץ לא פעם על ה- SilverStone FM121 ובאמת הוא נראה טוב (כנראה שישב על BT VX או Tuniq), יש לו CFM גבוה מאוד ובקר מהירות. מצאתי שני "סוגים" של המאוורר הנ"ל: http://www.frozencpu.com/products/2423/fan-109/SilverStone_SST-FM121_120mm_Case_Fan.html?tl=g33c165s358 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835220014 מה ההבדל בין הגירסא "הרגילה" לבין הגירסא עם ה-"B"? (אני חושב שצבע שחור של הבקר מהירות, אך לא בטוח בגלל המחיר) Off Topic: האם FrozenCPU היא חנות אמינה? מצאתי בה המון דברים שאני רוצה לקנות אבל חשובה לי יותר…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. כן...שלום יש לי GEFORCE FX-5200 של ASUS ואני עושה לו אובר-קלוקינג ופשוט אני רוצה לצרוב את זה לביוס שלו...כי אני לא רוצה להאמיס על הכרטיס כל פעם שאני עושה ריסטרת למחשב ואז הכרטיס יקבל שוק של כח ....אני רוצה שזה יהיה קבוע...אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי אז תשלח לי תגובה........ואם אין לכם משהוא עוזר לומר אז על תומרו אותו! ...............תודה...................

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

הרצתי לו FIND MAX CORE בATI TOOL סתם כדי לראות לכמה הוא יגיע... הוא הגיע ל560MHZ ליבה, והכתב של החלון של הSCAN התחיל לרצד מהר כזה, והרגשתי שהכרטיס מתחרפן, אבל למרות זאת, הוא לא מצא ERRORS (=ארטיפקטס) ואני משער שיכל להעלות עוד, אבל הפסקתי את זה מחשש לפגוע בכרטיס... מה גם שהטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות. (קירור סטוק) מדוע אתם חושבים שהוא לא מצא שגיאות אם הכתב התחיל לרצד ?

15. Started by pain_killer12,

שלום, קיבלתי משחה טרמית ZALMAN ZM-STG1. רציתי לשאול איך היא מבחינת הקירור, מבחינת קלות המריחה וכו'? וקניתי את האינפיניטי האם אני צריך למרוח את המשחה גם על המעבד וגם בחלק התחתון של האינפיניטי (המרובע הזה שמתיישב על המעבד)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by noambaum,

שלום לכולם! קראתי את הקירורים המומלצים (שקטים) בסטיקי,אבל אני לא יודע איזה מהם מתאים לי מבחינת ראיה לעתיד. האם ישנו קירור שיתמוך גם בתושבת העתידית? (AM2). הדבר הכי חשוב חוץ משקט בישבלי הוא הגובה,כי יש לי מול המעבד מאוורר הצד של הדלת ככה שאני מחפש משהו נמוך יחסית. תודה מראש! נועם נ.ב. בהתייעצות עם הצוות המהולל של ZZ הם המליצו לי על FREEZER 64 PRO אבל לא יכלו להגיד לי אם הוא גבוה מדי בשבילי...(13.5 ס"מ)

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Pollik,

עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך שלי (9600GT) (בקטן אני מתכוון ב-20MHZ ל-Core) והרצתי 4 פעמים ברציפות את הבדיקה הראשונה ב-3DMARK06 עם מארז פתוח ואז נגעתי בכרטיס מסך שלי להרגיש איזה טמפרטורות הוא, ונשרפתי קצת. גם שמתי לב שה-FPS ירד ביותר מחמישים אחוזים... יצאתי ישר ובדקתי ב-RivaTuner וזה היה 104 מעלות!!!!! ישר פתחתי מאורר על הכרטיס מסך והחזרתי את ההגדרות לברירת המחדל ואז אחרי משהו כמו 5 דקות ירד ל-39 מעלות... האם מישהו יכול לעזור לי איכשהו? אולי להגיד לי איך לשים את המאורר של הכרטיס מסך על 100%? ואל תביאו לי את זה: http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/ כי זה לא עובד לי ניסיתי אינספור פעמים... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by TheBlackTulip,

אני רוצה לקנות את אחד ההיט סינקים שלהם SLK 600 800 או ה 947 מאיפה אפשר לקנות?! תנו קישורים לאתרים שמוכרים ולא כמו פנדה שאף פעם אין להם מלאי או סימפל טק שמפציצים במחירים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by slrr,

זה יהיה בונוס גדול אם תסבירו לי איך לעלות תמונות לפורום... אוקי אז המפרט שלמטה.. EIST על דיסאייבל... 400, מכפלה 8 ,אפיק כ.מ נעול על 100, זכרונות על יחס של 2.4 מהירות נוכחית של 960.. בעיה: ב-CPU-Z הוא מראה לי קפיצות של המכפלה בין 6 ל-8,,,, למה???

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  21. שלום חברים.אני חדש מאד בכל העסק של האוברקלוקינג אבל הייתי רוצה להתחיל להתמצא בזה ולהפוך את זה לתחביב זמני. לכן יש לי מספר שאלות שאני מקווה שיענו לי עליהם: 1.לפי מה שהבנתי אוברקלוקינג בלי קירור מתאים במארז,זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.(תקנו אותי אם אני טועה.) 2.לא הבנתי אם ניתן לעשות אוברקלוקינג רק למעבד,או רק לכרטיס מסך,או שזה משפיע על כל המערכת?(הבנתי בערך אבל אני רוצה לוודא)ואם אפשר אז איך? 3.יש לי ביוס,ולא מצאתי שם אפשרות של FBS.אבל מצאתי משהו אחר שאני יכול לשנות,אם אני לא טועה היה כתוב 100MHZ\100.האם זה הדבר? כמו כן הביוס שלי יחסית ישן,משנת 2001,אם יהי הכרחי אני יבא פירוט יותר טוב,האם כדאי לי לעדכן אותו? 4.נכתב בפורום כי עדיף לא לעשות אוברקלוקינג ללוח אם SIS. …

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. הנה התוצאות (העלתי רק ב 5%) http://www.pictor.co.il/lils22/77071/2891015.jpg **אם לא רואים תעתיקו את הכתובת לדפדפן http://www.pictor.co.il/lils22/77071/2891015.jpg עכשיו. הלכתי ישירות על 20% וזה לא העלה לי את הוינדוז. 10% עשה לי ריסט קצת. עכשיו אני ב 5%. אין אופציה לעשות 9% או משהו כזה. התוצאות טובות. תנו לי טיפים משהו

23. Started by idan,

קראתי קצת במאמרים באתר החום של המעבד שלי 52 והוא עובד על 1.4!! הורדתי את המהירות שלו יש לי XP 2000 מה עלי לעשות יש לי את ה FAN רגיל ועוד 2 של 80 MM חשבתי לקנות את ה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD יש משהו אחר ממולץ ? אני מחפש משהו שקט והאם עלי למרוח את ה"גריז" על המעבד שוב... ואם כן מאיפה משיגים את זה.. עידן, שקצת מבולבל ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Badi_Mami,

התקשרתי לחנות אינטרנט ואמרו לי שהארדקנו לא יכול להיסגר אם הדלת רק אם אני שם אותו למעלה בכלוב כוננים הכי גבוהה י'עני ראשון.ואמרו בשני שלישי רביע חמישי שישי אין בעיה לשים והדלת תסגר. האם הם צודקים או שהם שקרנים? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by shkedi,

אז ככה עד היום הוא היה תמיד על 100% לא שמתי לב בכלל (3000RPM) עכשיו שבאתי לעשות OC סתם הסתכלתי וראיתי שהוא על MAXIMUM אז שינית לאוטומטי אבל הבעיה שהוא עכשיו בין 800ל1000RPM כל הזמן גם שהמעבד במאמץ והטמפרטורה של המעבד יותר גבוהה עכשיו אז השאלה שלי אם אפשר לעשות שהוא יהיה אוטומתי כמו עכשיו רק לקבוע לו מינימום נגיד 2000RPM ובמאמץ הוא יעלה ליותר מזה... יש לי לוח ASUS P5K SE תודק

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים